9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 ادراک سازی، جنگ شناختی رسانه و نقطه ضعف همنوایی مخاطب
🔹تأثیر رسانه ها بر ذهن و فکر افراد
🔺اگه فکر می کنید می توانید بیبیسی و من وتو و اینترنشنال ببینی و تأثیر نمی گیرید این کلیپ را حتما ببین....
▫️باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #موشن_رئال
❌ آنچه از واقعیت کیپاپ نمیدانید
🔻قسمت اول
❓آیا کیپاپ تنها اهداف اقتصادی دارد؟
❓علل موفقیت کیپاپ چیست؟
#موج_کرهای
▫️باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
36.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای عجیب بخشش دو اعدامی
حتما تماشا کنید
کامنت ها👇👇
☫ @Ajaeb_denya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻کم کم ، موبایل ها حذف خواهند شد!
🔹از Ai Pin چه میدانید؟
آی پین (سنجاق هوش مصنوعی) تا قبل از پایان امسال (سال میلادی) روانه بازار گردیده و جایگزین گوشیهای موبایل میگردد.
📖 مجله هوش مصنوعی
➖➖➖➖➖
🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
🔴 غرب هم بالاخره فهمید دست دادن به نامحرم مفسده دارد، البته با ۱۴۰۰ سال تأخیر!
❗️بی حجابی و روابط آزاد جنسی سبب چشم و دل سیری حتی در حد تماس با دست نامحرم هم نمی شود، بلکه این تماس، نقطه آغاز خطر است.
🖋طبق اذعان روزنامه انگلیسی دیلی میرر:
⬅️برای جلوگیری از آزار و اذیت جنسی، ممکن است دست دادن در محل کار ممنوع شود
تعداد زیادی از مردم مایلند که ممنوعیت کامل تماس فیزیکی در محل کار وجود داشته باشد
⬅️ طبق نظرسنجی اخیر که توسط هیئت مدیره مشاغل Totaljobs از 2000 بزرگسال انجام شده است، از هر چهار نفر، سه نفر خواهان ممنوعیت کامل تماس فیزیکی در محل کار هستند.
منبع :
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/handshakes-could-banned-work-avoid-14580328
👈اصلا وحی برای همین اومده که ما حقایق را با چند صد سال تاخیر، و پس از ضربه خوردنها نفهمیم.
#کارکرد_دین #فلسفه_احکام
🆔https://eitaa.com/sajedi_ir/
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 من آن خاکم که همواره در اوج آسمان هستم / پر از «عباس بابایی» پر از «عباس دورانم»
🔹️شعرخوانی سیدحمیدرضا برقعی در دیدار شاعران با رهبر انقلاب
🗓 ۱۵مرداد، سالگرد شهادت خلبان شهید عباس بابایی
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😳 نخبه ترین مصاحبه گری که تاکنون دیده اید!
⚡️فمنیسم غربی و نجات بانوان مسلمان (مروری بر کتاب «آیا زنان مسلمان به نجات نیازمندند؟» نوشته: لیلا ابولُغد)
✍️ به قلم: فاطمه توفیقی
🔹لیلا ابولُغد، انسانشناس امریکایی فلسطینیالاصل، استاد علوم اجتماعی در گروه انسانشناسی دانشگاه کلمبیا در نیویورک است. پدرش، ابراهیم ابولُغد، از دانشمندان سرشناس فلسطینیِ علوم سیاسی در امریکا (و در اواخر عمر در کرانۀ باختری) بود و مادرش، ژانت ابولُغد، از استادان پرکار علوم اجتماعی. خودِ ابولغد چند سال را به مردمنگاری در میان عشایر مصر گذرانده بود که نتایج آن در کتابهای «نوشتن جهانهای زنان» (۱۹۹۳) و «عواطفی پوشیده: حیا و شعر در جامعهای عشایری» (۲۰۰۰) آمده است. او در این آثار تصویری نو از زنان عشایری به دست داده است، زنانی که اغلب بهغلط فاقد عاملیت و درک مناسب از جهان قلمداد میشوند.
🔸 کتاب «آیا زنان مسلمان به نجات نیازمندند؟» در ۲۰۱۳ در انتشارات دانشگاه هاروارد منتشر شده است. عنوان کتاب یادآور مقالۀ بسیار مشهور ابولغد است: «آیا واقعاً زنان مسلمان به نجات نیازمندند؟ تأملاتی انسانشناسانه در نسبیگرایی فرهنگی و دیگریهای آن» که در سپتامبر ۲۰۰۲ تنها یک سال پس از فاجعهٔ ۱۱ سپتامبر و اندکی پس از آغاز «جنگ علیه ترور» منتشر شد. تصویر روی جلد کتاب عکسی است از رانیا مطر، هنرمند معروف لبنانی-امریکایی: زنی جوان در حال مرتبکردن روسریاش در آینهای شکسته. قرار گرفتن عنوان کتاب در این تصویر، حتی به مخاطبی که از پیشینهٔ عنوان در مقالهٔ نامدار و انقلابیِ ابولغد آگاه نیست، این تلنگر را میزند که قرار است از پشت سر این زن به آینهٔ شکستهٔ پیش رویش (یعنی نظامهای سلطه) نگاه کنیم و ببینیم او چگونه دیده شده و باید دیده شود. استفهام انکاری از رویکرد انتقادی نویسنده به نگاههای پیشین به آن زن مسلمان حکایت میکند.
🔹 مدعای مهم لیلا ابولغد در کتاب «آیا زنان مسلمان به نجات نیازمندند؟» این است که گرچه زنان مسلمان در بسیاری از نقاط جهان از نظامهای مردسالارانه و سلطهگرانه آسیب میبینند، تلاشهای سیاستمداران و فعالان رسانهای در کشورهای غربی برای نجاتدادن آنها نیز در خدمت سلطهگریِ امپریالیستی است و باید در صداقت آن تردید کرد. برای فهم مدعای ابولغد باید تفکر انتقادی را بشناسیم. تفکر انتقادی بهطور کلی در پی آن است که عوامل یک رخداد را بشناسد و تا حد ممکن آن را تکعاملی نداند و در پی بررسی و سنجش تبیینهای گوناگون برای آن باشد. در تفکر انتقادیِ رایج در آثار ادبی و علوم اجتماعی، بهطور خاص، نوعی هرمنوتیک سوءظن حاکم است که موجب میشود انگیزههای نهفته در پسِ متن هم شناسایی شود.
🔸 نظریۀ پسااستعمار در سال ۱۹۷۸ با انتشار کتاب مهم شرقشناسی اثر ادوارد سعید ظهور یافت. سعید با بهرهگیری از نظریۀ فوکو دربارهٔ ارتباط دانش و قدرت نشان داد که ادبیات غربی (در جایگاه دانش) در خدمت پروژۀ استعماریِ قدرتهای غربی بوده است. تصویر زنان حرمسرا و مردان زنباره و کاهل شرقی در ادبیات انگلیسی برای آن بوده که مردان غربی خود را از نظر جنسی و کاری منضبط نشان دهند. بدینترتیب هم به شکلگیری هویت خود به عنوان افرادی منضبط و وارسته و آراسته کمک کردند و هم نشان دادند که شرقیان به کمک و عمران و استعمار غربی نیازمندند.
مطالعه کامل B2n.ir/b56235
🏷 #اسلام_روشنفکری #فمینیسم
💥 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
⚡هشدار خطرناک یک رسانه ترک؛ خطر ظهور یک اسرائیل دیگر در مرز ترکیه، سوریه و ایران
🔹سایت هابر7 در گزارش اصلی خود با استناد به گزارش های میدانی به طرح خطرناک جدید اسرائیل برای حضور در خاورمیانه پرداخت.
🔸 طبق این گزارش سرمایه داران اسراییلی با کمک دولت طی سال اخیر بیش از چهار هزار هکتار زمین، کارخانه، باغ و خانه در شمال سوریه خریداری کرده اند.
🔹 در این گزارش نام چند دلال یهودی و کروکی مناطق مزبور اشاره شده است.
https://m.haber7.com/dunya/haber/3432681-israil-sinirimizdaki-arazileri-topluyor-isgal-basladi
💥 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا:
ʲᵒᶦⁿ↷
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
⚡️ درباره حساسیت فوق العاده انتخاب جانشین اسماعیل هنیه و ارتباط آن با سرنوشت طوفان الاقصی
✍ به قلم: سید علی بطحائی
🔹 گزافه نیست اگر ادعا کنیم انتخاب جانشین اسماعیل هنیه در شرایط سخت فعلی ارتباط تنگاتنگی با شکست و یا پیروزی طوفان الاقصی دارد. حساسیت این جانشینی تا حدی است که انتخاب گزینه نهایی پیش رو با دو رویکرد متفاوت در نظر و عمل می تواند سرنوشت طوفان الاقصی را به انحاء مختلف تغییر دهد. خالد مشعلی که مجاهدان حماس موضع گیری هایش را در تعارض با خلیل الحیه می دانند و مجاهدانی در تونل های پانصد کیلومتری غزه که خلیل الحیه را بهترین گزینه مسیر فعلی حماس می دانند. به همین مناسبت در یادداشت پیش رو به نکاتی در این زمینه اشاره خواهیم داشت.
یکم. حساسیت انتخاب جانشین هنیه را در بیانیه های تسلیت اخوان که بمناسبت ترور هنیه منتشر شد را می توان رهگیری کرد. بیانیه ها و موضع گیری های اخیر اخوان المسلمین صریحا به بازگشت حماس به دامن اخوان تأکید کردند. این بیانیه ها علاوه بر آنکه حاوی پیام تسلیت بود، بیانگر سیگنالهای مهمی در مورد جانشین هنیه بود. از آنجایی که هنیه در سال ۲۰۱۵ اعلام کرده بود که «حماس از این به بعد با تشکیلات بین المللی اخوان و شاخه های آن در مصر، استانبول و لندن ارتباطی ندارد» در بیانیه جدید اخوان تصریح شده که حماس باید به خاستگاه اصلی خود برگردد. بیانیه هایی که تلویحا دوقطبی کاذب، «حماس ایرانی» یا «حماس اخوانی» را پمپاژ می کرد.
دوم: با توجه به بیانیه تند اخوان سوریه که صریحا از خیانت در قتل هنیه سخن گفت و عدم حمایت کافی از او را اعلام و به نوعی اتهام زنی غیرمستقیم را علیه ایران هویدا کرد. این موضع گیری ها در ترور هنیه در تهران، برخی رهبران حماس را مجاب کرده که رئیس دفتر آتی حماس را نزدیک به جریان اخوان المسلمین برگزینند تا گزندی به رئیس دفتر آتی حماس وارد نشود.
سوم: روز گذشته نیز برخی خبرگزاری ها نزدیک به اخوان خبر از برگزاری نشستی مجازی با حضور دکتر صلاح عبدالحق (جانشین اصلی مرشد عام اخوان مصر) دادند که در این ارتباط ویدیویی مقامات بین المللی شرکت کردند. صلاح عبدالحق در این نشست مجازی خطاب به خالد مشعل گفت: «ای مشعل! اخوانت اینجا منتظر تو هستند و صدایت را میشنوند». ارسال حلمی الجزار برای شرکت در مراسم هنیه در قطر و مذاکره مستقیم با خالد مشعل را باید در همین راستا تحلیل کرد.
چهارم: در حالی که رهبران اخوان المسلمین بر خالد مشعل به عنوان جانشینی هنیه توافق کردند، گزارش هایی از مخالفت یحیی سنوار به عنوان فرمانده اصلی میدان منتشر شد و فرجام این جانشینی را به گونه ای دیگر ترسیم کرد. یحیی السنوار با ریاست خالد مشعل مخالفت و از گزینه ریاست خلیل الحیه حمایت کرده است و احتمال انتخاب مشعل را با چالش جدی مواجه کرده است. سنوار هشدار داده است که باید فردی جانشینی هنیه شود که دقیقا مسیر هنیه را طی کند و هر گونه انتخاب فرد دیگری، میدان مقاومت غزه را تضعیف خواهد کرد.
🏷 #اسلام_سیاسی #اخوان_المسلمین #حماس
💥 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و واتس اپ:
ʲᵒᶦⁿ↷
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
ʲᵒᶦⁿ↷
➣https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
آمار میزان محبوبیت ایران بعد از عملیات وعده صادق تفاوت چشمگیری دارد. تفاوت دیدگاه مردم غزه و کرانه باختری هم جالب است
#تسلیت_ایران_فلسطین
#اسماعیل_هنیه
#امام_حسین
#غزه
#کربلا
#صفرمرزی
🇮🇷 کانال خبری تحلیلی صفرمرزی
https://eitaa.com/joinchat/309329995Cb940a36589