فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
This video is downloaded and shared via SNAPTUBE.
Install Snaptube app to download music and videos for FREE! 👇Download link👇
https://getsnap.link/EJKu4e17Bpb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قابل توجه عزیزان نمازگزار
⭕️ به تمام مسجدیها که بروی صندلی نماز میخونن اطلاع رسانی کنید!
┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
.
♻️ سلاحی به نام شایعه
این روزها که اخبار سوریه و نحوه اشغال این کشور توسط تروریستهای چمد ملیتی بین ما دست به دست میشود، از جمله مهمترین عوامل فروپاشی نظام سوریه، شایعاتی عنوان میشود که در فضای مجازی این کشور قبل و بعد از سقوط بشار اسد، دست به دست میشود. آیا این اولین بار بود که این اتفاق میافتاد؟
در سال ۱۹۹۴ دروغی که فرانسویها در روآندا شایع کردند باعث شد در طول سه ماه، ۸۰۰ هزار نفر قتل عام شوند! عددی که با حساب کشتههای بعدی به یک میلیون نفر رسید!
کشور روآندا حدود ۱۰ میلیون نفر جمعیت داشت که ۸۰ درصد آن هوتو و ۱۵ درصد توتسی بودند. این دو قوم به خوبی کنار هم زندگی میکردند ولی پس از استعمار آنها توسط بلژیک و فرانسه، با شیوه اختلاف بینداز و حکومت کن، میان این دو قوم اختلاف افتاد، استعمار تصمیم گرفت در شناسنامهها قید کند که چه کسی توتسی است و چه کسی هوتو!
مدتها این دو قوم به واسطه تحرکات استعمارگران با هم درگیر بودند که بعد از سال ۱۹۹۳ و تعیین جمهوری، به علت بیشتر بودن قوم هوتو، رئیس جمهور از قوم هوتو انتخاب شد!
در سال ۱۹۹۴ هواپیمای حامل رئیس جمهور رواندا که از قوم هوتو بود، توسط موشکی ناشناس سرنگون شد! قوم توتسی که اساسا امکانات این کار را هم در اختیار نداشت این ماجرا را تکذیب کرد ولی کار از کار گذشته بود! با حمایت تسلیحاتی فرانسه، افراطیهای قوم هوتو شروع به نسلکشی کردند تا کل یک و نیم میلیون جمعیت توتسی را ریشهکن کنند!
نسلکشی روآندا یکی از تاریکترین ماجراهای قرن بیستم است که در آن حدود ۹ درصد از کل جمعیت روآندا کشته و ۲۰ درصد از جمعیت آواره شدند!
همه این جمعیت را یک اسلحه تارومار کرد، شایعات استعماری! شاید اکثر مردم خطرناک ترین سلاح بشر را بمب اتم میدانند ولی خطرناکترین سلاحی که بشر ساخته شایعه است!
و ما ناخواسته در مواقعی به یکی از عناصر این ساخت این سلاح دشمنان کشورمان تبدیل میشویم وقتی هر چه میشنویم و در فضای مجازی میبینیم را بدون تحقيق و بررسی در راستی آن بیدرنگ برای ديگران نقل یا اصطلاحا فروارد كنیم، هر چند قصد دروغ گفتن و شایعه سازی نداریم ولی به تعبیر معصومین علیهم السلام به یکی از دروغگویان شایعهساز تبدیل شدهایم.
در این روزها مراقب اخباری که میشنویم باشیم. هر خبری را بازنشر و برای دیگران ارسال (فروارد) نکنید. اخبار بدون منبع را وقتی دریافت کردید به طرف ارسال کننده تذکر دهید و ... پيامبر بزرگوار اسلام (ص) میفرمايند؛ در دروغگو بودن كافی است كه شخص هر چه میشنود نقل میكند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان "هماکنون تعداد محدودی شرکت مجوز واردات خودرو دارند."، گفت: حتی اگر تعرفهها تغییر کنند، اگر مجوزها بهصورت غیررقابتی توزیع شوند، تأثیری در بازار نخواهند داشت.
جعفر قادری در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص واردات خودرو در سال 1404 گفت: در ارتباط با مصوبه واردات خودرو، یکی از اصول کلیدی این است که مجوز واردات باید بر اساس رعایت شرایط رقابتی ارائه شود، این موضوع تأثیر تعیینکنندهای بر حقوق ورودی ندارد؛ چه این حقوق معادل 100 درصد باشد، چه 80 درصد، 60 درصد، یا حتی صفر، دلیل این امر این است که در شرایط رقابتی، متقاضیان واردات خودرو بر اساس پیشنهاد قیمتی خود برای دریافت مجوز عمل میکنند، بهعبارتی، هرچه درصد حقوق ورودی کاهش یابد، افراد مبالغ بیشتری را برای خرید مجوز پیشنهاد میدهند تا سهم بیشتری از این بازار رقابتی را به دست آورند.
اثر حقوق ورودی بر شرایط رقابتی و انعکاس اجتماعی
وی گفت: کاهش حقوق ورودی ممکن است بهصورت سطحی این برداشت را ایجاد کند که این سیاست بهنفع ایرانیان مقیم خارج از کشور است؛ چرا که آنها از شرایط رقابتی مستثنی هستند. طبق قوانین جاری، هر شخص با کد ملی میتواند تنها یک خودرو وارد کند، اگر تعداد متقاضیان محدود باشد، کاهش حقوق ورودی بهنفع آنان تمام میشود، اما در صورتی که تعداد تقاضا افزایش یابد، سازوکارهایی برای تعیین اولویت متقاضیان (مانند سابقه حضور در کشور یا امتیازات دیگر) در نظر گرفته میشود.
چالشهای اجرایی و نگرانیها در کمیسیون تلفیق
بهگفته این نماینده مجلس، یکی از نگرانیهای مطرحشده در کمیسیون مربوطه این بود که فروش مجوزهای واردات بهصورت مزایدهای ممکن است تأثیرات نامطلوبی داشته باشد. در زمان حاضر، تعداد محدودی از افراد (10 تا 20 نفر) مجوز واردات خودرو را در اختیار دارند که بهشکلی انحصاری به این فعالیت میپردازند، این نگرانی وجود دارد که چنین رویهای، رقابت آزاد را محدود کند و به تمرکز مجوزها در دست گروههای خاص منجر شود.
بررسی چالشهای بازار خودرو: از قیمتگذاری تا سیاستهای وارداتی
قادری تأکید کرد: بازار خودرو در ایران با مشکلات متعددی روبهرو است، یکی از این مشکلات، عدم فروش خودرو بهقیمت تمامشده و عدم بسنده کردن به سود معقول است.
وی افزود: بهعوض، قیمتها بهصورت غیرمنطقی افزایش مییابد و این موضوع مستقیماً بر مصرفکنندگان تأثیر منفی میگذارد. برای نظارت بر این وضعیت، دو رویکرد اصلی پیشنهاد شده است؛
افزایش واردات خودرو
تخصیص ارز بیشتر برای واردات خودروهای خارجی میتواند یکی از راهکارهای کنترل بازار باشد. این واردات میتواند شامل خودروهای کامل یا قطعات خودرو برای مونتاژ در داخل کشور باشد. با افزایش عرضه از سه منبع زیر، میتوان تعادل بیشتری در بازار ایجاد کرد:
عرضه خودروهای وارداتی.
عرضه خودروهای مونتاژی با قطعات وارداتی.
تولید داخلی خودرو.
افزایش این سه منبع همراه با سیاستهای مکمل میتواند قیمتها را تعدیل کند.
محدودیت در مالکیت و استفاده از خودروها
افرادی که توانایی مالی بالاتری دارند، معمولاً خودروهای بیشتری خریداری میکنند و از سهمیه بنزین نیز بهرهبرداری میکنند. برای مقابله با این موضوع، پیشنهاداتی مطرح شده است، از جمله:
تخصیص کارت سوخت به تعداد محدود برای هر فرد.
وضع مالیات برای کسانی که تعداد زیادی خودرو در اختیار دارند یا خودروهای گرانقیمت را احتکار میکنند،
بهعنوان مثال، برای افرادی که مجموع ارزش خودروهایشان از یک مقدار مشخص (مثلاً 7 میلیارد تومان) بیشتر باشد، مالیات کلانی در نظر گرفته شود.
تأثیر تعرفهها و مجوزها بر بازار خودرو
بهگفته این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، تعرفههای وارداتی بهتنهایی نمیتوانند بازار خودرو را ساماندهی کنند، دلیل اصلی، نحوه توزیع مجوزهای وارداتی است، حتی اگر تعرفهها تغییر کنند، اگر مجوزها بهصورت غیررقابتی توزیع شوند، تأثیری در بازار نخواهند داشت، در این مورد، در کمیسیون تلفیق این بحث مطرح شد که باید شرایط رقابتی واقعی ایجاد شود
۱۳ سال درگیری و بیثباتی، زیرساختهای لیبی را نابود کرده، اقتصادش را تحت الشعاع قرار داده و آن را به مأمنی برای گروه های تروریستی مبدل ساخته است.
خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: لیبی پس از تونس و مصر، سومین کشور شمال آفریقا بود که اعتراضهای ضدحکومتی را در سال ۲۰۱۱ با هدف تغییر نظام سیاسی دیکتاتوری به دموکراسی تجربه کرد. ۱۳ سال پس از مرگ معمر قذافی، وضعیت لیبی همچنان به عنوان تجربه و عبرتی برای دیگر کشورها مطرح است. در این نوشتار، ضمن اشاره به وضعیت لیبی پس از مرگ قذافی، آخرین وضعیت سیاسی و امنیتی این کشور مورد بررسی قرار میگیرد.
قذافی؛ قدرت گرفتن با کودتا و سقوط با جنگ داخلی
معمر قذافی رئیس جمهور لیبی از سال ۱۹۶۹ تا ۲۰۱۱ بود. قذافی در سال ۱۹۶۹ به عنوان یک افسر جوان ارتش با یک کودتای بدون خونریزی، رژیم پادشاهی محمد ادریس را سرنگون کرد، اما پس از ۴۲ سال در نتیجه یک جنگ داخلی کمسابقه با دهها هزار کشته از قدرت برکنار شد. قذافی در اکتبر ۲۰۱۱ توسط انقلابیون لیبی کشته شد. مردم در حالی در سال ۲۰۱۱ علیه قذافی قیام کردند که در دوران ۴۲ ساله حکومت وی، به لحاظ اقتصادی از وضعیت مناسبی برخوردار بوده و رفاه نسبتاً بالایی داشتند.
در همین حال، قذافی موفق شد قبایل متعدد لیبیایی را زیر پرچم این کشور متحد کند. بی بی سی در گزارشی درباره وضعیت لیبی در زمان قذافی نوشت: «لیبی در سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ دارای رشد اقتصادی خیرهکنندهای بود. نظام بهداشتی و خدمات اجتماعی که در لیبی به اجرا گذاشته شد در سراسر قاره سیاه بیسابقه بود.»
با این حال، لیبی در دوران قذافی شاهد دیکتاتوری و وضعیت بسته سیاسی بود و سرکوب و خفقان در این کشور وجود داشت. مردم لیبی به امید ایجاد حکومتی دموکراتیک دست به قیام علیه نظام قذافی زدند. غرب نیز با هدف تغییر نظام لیبی، در بحران داخلی این کشور مداخله کرد. اگرچه غرب به رهبری فرانسه در سال ۲۰۱۱ در پرتو قطعنامه ۱۹۷۳ شورای امنیت سازمان ملل متحد در انقلاب مردم لیبی مداخله کرد و ناتو به بهانه اصل «مسئولیت برای حمایت» وارد لیبی شد، اما حقوق بشر بهانه مداخله بود. در اصل، براندازی نظام معمر قذافی و ایجاد وضعیت «بیدولتی» هدف اصلی مداخله ناتو در لیبی بود.
مرگ قذافی و نابسامانی همهجانبه در لیبی
مرگ قذافی، آغاز دوران تازهای در لیبی بود که با گذشت ۱۳ سال هنوز شاهد شکلگیری دولت ملی و واحد نیست. مرگ قذافی نتوانست دموکراسی یا ثبات را در لیبی برقرار کند و این کشور وارد درگیریهای داخلی و رقابتهای خارجی شد که اثری از لیبی واحد نیست. در لیبی پساقذافی ثبات و سامان سیاسی از بین رفته و طی ۵ سال ۹ نخست وزیر روی کار آمده که حتی برخی موفق به تشکیل دولت نشدند. از نوامبر ۲۰۱۱ که نخستین دولت موقت لیبی تشکیل شد تا می ۲۰۱۴ یعنی طی دو سال و نیم، ۵ وزیر کشور در لیبی روی کار آمدند. تغییر پی در پی وزرای کشور یکی از علل اصلی افزاش ناامنی در لیبی بود. از سال ۲۰۱۴ لیبی عملاْ شاهد تشکیل دولت واحد نبوده و همچنان نیز فاقد دولت ملی واحد است.
انتخابات مجلس نمایندگان لیبی در ژوئن ۲۰۱۴ برگزار شد که شرایط ناامن و بیثباتی شدید سیاسی سبب شد تنها ۴۲ درصد از واجدین شرایط در انتخابات مشارکت کنند. به عبارت دیگر، مردم لیبی که به امید ایجاد حکومتی دموکراتیک نظام قذافی را سرنگون کردند، در انتخابات سال ۲۰۱۴ مشارکت گستردهای نداشتند تا خیلی زود ثابت شود مردم لیبی تغییر باور داده و امنیت را بر دموکراسی ترجیح میدهند. در انتخابات پارلمانی ۲۰۱۴ لیبی لیبرالها موفق به شکست اسلامگرایان اخوانی شدند، اما گروههای اسلامگرا از جمله اخوانالمسلمین و گروه فجر لیبی نتایج انتخابات پارلمانی را نپذیرفتند و لیبی وارد یک دوران بحرانی ناشی از وجود حاکمیت دوگانه شد.
در حالی که با تشکیل مجلس نمایندگان باید کنگره ملی لیبی منحل میشد، از ژوئن ۲۰۱۴ لیبی شاهد فعالیت همزمان دو دولت (در طرابلس و شرق) و دو مجلس (کنگره ملی و مجلس نمایندگان) است که این وضعیت همچنان ادامه دارد. خلیفه حفتر، ارتش ملی لیبی را در طبرق در شرق لیبی تشکیل داده و فرماندهی آن را بر عهده گرفته و دولت و پارلمانی را نیز در شرق لیبی تشکیل داده است. این در حالی است که حفتر در طرابلس، پایتخت لیبی شخصیتی منفور به شمار میرود. او در سال ۲۰۱۹ حملهای را برای تصرف طرابلس انجام داد و صدها نفر را کشت، اما موفق به تصرف طرابلس نشد و اقدام وی صرفاً جان مردم را به خطر انداخت. علاوه بر دولتهای مستقر در طرابلس و طبرق، قبایل طوارق نیز قدرت را در جنوب غربی لیبی به دست گرفتند. تکفیریهای داعش هم در شهر سرت، زادگاه معمر قذافی و مناطق پیرامونی آن دولت سومی را تشکیل دادند.
مداخله خارجی و تشدید حاکمیت دوگانه در لیبی
یکی از رخدادهای مهمی که حاکمیت دوگانه در لیبی پساقذافی را تشدید کرد، مداخله قدرتهای خارجی و حمایت آنها از هر کدام از طرفین در
گیر در لیبی است. مصر، امارات، عربستان، سودان، اردن و روسیه از دولت مستقر در شرق و خلیفه حفتر حمایت میکنند، در حالی که سازمان ملل متحد، ترکیه، قطر، کشورهای اروپایی و آمریکا از دولت مستقر در طرابلس حمایت کرده و آن را دولت مشروع لیبی میدانند.
در واقع، قدرتهای خارجی که در قالب قطعنامه شورای امنیت مداخله خارجی در بحران داخلی لیبی را مشروع جلوه داده و در سرنگونی حکومت قذافی نقشآفرینی کردند، در دوران پسا قذافی نه تنها کمکی در جهت ایجاد دولتی قوی و باثبات و شکلگیری دموکراسی پایدار و موفق انجام ندادهاند بلکه حتی مانع بزرگی برای ایجاد دولت ملی قوی در این کشور نیز محسوب میشوند. مداخلههای خارجی و حمایت کشورهای دیگر از گروههای مختلف شرایط لیبی را بدتر ساخته و این کشور را از زمان سقوط دولت قذافی در وضعیت درگیری و جنگ داخلی قرار داده است. بازیگران خارجی چشم به منابع غنی نفتی لیبی دوختهاند.
نتیجه
لیبی پس از قذافی به کشوری چندپاره با دولتهای موازی، ورشکسته و ناکام تبدیل شد. تقابل بازیگران سکولار و اسلامگرا و حضور گروههای تکفیری و همچنین مداخله قدرتهای خارجی و حمایت آنها از یکی از طرفین درگیری در لیبی عامل اصلی بروز وضعیت آشفته در این کشور پس از مرگ معمر قذافی است. مرگ قذافی نتوانست دموکراسی یا ثبات را در این کشور برقرار کند و برعکس این کشور ۱۳ سال است که شاهد دور باطل شکست در روندهای سیاسی است.
بیثباتی، هرجومرج و بیقانونی در لیبی این کشور را به مأمنی برای گروههای تروریستی تبدیل کرده است. ۱۳ سال درگیری و بیثباتی سیاسی و نابسامانی امنیتی زیرساختهای لیبی را نابود کرده و اقتصاد را تحت شعاع قرار داده است. برخی از تحلیلگران و کارشناسان عنوان میکنند این وضعیت تلخ موجب شده مردم از نظر روانی در دوره جدید رنج ببرند و از حکومت قذافی تحت عنوان «دوران خوش گذشته» یاد کنند. لیبی امروز که چشماندازی برای صلح و شکلگیری دولت ملی واحد در آن دیده نمیشود به مدلی برای کشورهایی تبدیل شده است که با سرنگونی حکومتها و مداخله خارجی مواجه میشوند. قربانیان اصلی این وضعیت نیز مردم و غیرنظامیان هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سواری گرفتن سگ 🐶
🌳 کانال حیات وحش و طبیعت👇
🦌@hayatvaahsh
⭕️دمت گرم سریعتر برو تا دمشق چیزی نمونده
تو قهرمان دنیایی رجب!
تو یکی از دو رهبر باقی مانده دنیایی رجب
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه اومدی پارسیان اینا رو نبینی انگار نیومدی
🤩😍
🌳 کانال حیات وحش و طبیعت👇
🦌@hayatvaahsh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اردوگاه محل اسکان نظامیان ارتش سوریه در عراق
✅#اخبار_جبهه_مقاومت👇👇
┄┅═✧☫✧═┅┄
🆔️ @akhbarmoghavmat
🔴 ایجاد کمپ ویژه اقامت نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در خاک سوریه
ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز اخبار جبهه مقاومت👇
🆘https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3
تصاویر تکان دهنده از یک ماهی که دور یک در پلاستیکی رشد کرده است
جوان کانادایی ماهی را صید کرده است که به دلیل گرفتار شدن داخل یک حلقه پلاستیکی و ادامه رشد به دو قسمت تبدیل شده است.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این مرد جوان که برای صید ماهی به رودخانه «ساسکاچوان» در آلبرتا رفته بود. این ماهی داخل این درب پلاستیکی یک نوشیدنی گرفتار شده بود و با همان وضعیت به رشد خود ادامه داده بود تا اینکه در هنگام صید بدن او به دو تکه تقسیم شده بود.
«آدام ترنبول» (Adam Turnbull)، که این ماهی را صید کرده است با انتشار تصاویر این ماهی بختبرگشته در صفحه شخصی خود در فضای مجازی از کاربران خواست تا با بازنشر این تصاویر به شهروندان در رابطه با رعایت حفظ محیط زیست هشدار دهند.
«آدام» بعد از بریدن حلقه پلاستیکی ماهی را دوباره به رودخانه بازگرداند
با سلام
به استحضار دانشجویان گرامی میرساند که با توجه به ابلاغ استانداری فارس، کلاسهای روز سهشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۳ به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.
جهت شرکت در کلاسهای آنلاین میبایست نرمافزار Adobe connect بر روی گوشی موبایل یا کامپیوتر نصب شود. جهت دسترسی به لینک ورود به کلاس، به اتوماسیون آموزشی مراجعه نمایید.
با آرزوی سلامتی
معاونت آموزشی و تحصیلات دانشگاه شیراز