هدایت شده از سخنرانی های عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی استاد مسعود عالی
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
هدایت شده از سمت خدا
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
سلام
سالروز وفات اسوه صبر و حیا و شجاعت حضرت زینب کبری سلام الله علیها بر همه شما تسلیت باد.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
✅حضرت زینب کبری(س) شبها به عبادت میپرداخت و در دوران زندگی، هیچ گاه تهجّد را ترک نمی کرد.
آنچنان به عبادت اشتغال می ورزید که ملقّب به [عابده آل علی(ع)] شد.
شب زنده داری او حتی در شب دهم و یازدهم محرم، ترک نشد.
امام سجّاد(ع) می فرماید :
♦️عمهام زینب(ص)، نمازهای واجب و مستحبی اش را در طول مسیر کوفه به شام میخواند و در بعضی از توقفگاهها از شدت گرسنگی و ضعف در مدّت شبانه روز نمازش را نشسته خواند.
چون آنچه از غذا سهم او بود، بین کودکان تقسیم میکرد.
چون آن قوم به هر یک از ما یک گرده نان در شبانه روز میدادند.
ارتباط حضرت زینب(س) با خداوند آن گونه بود که امام حسین(ع) در روز عاشورا هنگام وداع، به خواهرش فرمود :
📋《يَا اُختَاهُ! لَا تَنسِينِی فِي نَافِلَةِ الَلَّيلِ》
♦️خواهرم! مرا در نماز شب، فراموش نکن
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
«حضور خودجوش و تحسینبرانگیز مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال» نمونه اخیر از کارهای نقد و بزرگ ملت بود که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند و گفتند: مردم با وجود اینکه در محاصره انواع مشکلات مانند کرونا، مشکلات معیشتی، لجنپراکنیهای بیگانگان و متأسفانه کمک بعضی عناصر داخلی به آن لجنپراکنیها قرار داشتند، این راهپیمایی عظیم را بهگونهای انجام دادند که بر اساس گزارشهای معتبر جمعیت در اغلب استانها بیش از سال گذشته بود.
ایشان در کنار نیازهای نقد و فعلی کشور، توجه به نیازهای آینده را نیز بسیار مهم دانستند و تأکید کردند: اگر امروز به فکر نیازهای اساسی آینده مانند «تربیت دانشمند و محقق و تقویت نهضت علمی» و «فرزندآوری، تکثیر نسل و تأمین عنصر لازم برای پیشرفت کشور یعنی جوانان» نباشیم، 20 سال دیگر دچار مشکل خواهیم شد.
حضرت آیتالله خامنهای «انرژی صلحآمیز هستهای» را از دیگر نیازهای اساسیِ آینده خواندند و گفتند: علت تکیه جبهه دشمن بر روی مسئله هستهای ایران و اِعمال تحریمهای ظالمانه با وجود اطلاع آنها از استفاده صلحآمیز ما و بیان حرفهای مهمل مانند فاصله نزدیک ایران تا سلاح اتمی، جلوگیری از پیشرفت علمی کشور برای رفع نیاز آینده ایران است.
ایشان در بیان نمونهای که کوتاهی و غفلت از آن موجب ایجاد مشکلاتی در سالهای بعد شد، به مسئله برجام اشاره کردند و گفتند: در قضایای برجام در سالهای 94 و 95 ایراد و اعتراض بنده این بود که نکاتی باید در برجام رعایت میشد تا مشکلات بعدی پیش نیاید و در تذکرات هم مکرر آنها را گفتم اما بعضی از آن نکات مورد توجه قرار نگرفت و مشکلات بعدی که همه مشاهده میکنند پیش آمد. بنابراین نگاه به آینده مهم است.
ایشان در ادامه، فعالیتهای پر شمار انجامشده در 4 دهه گذشته را بسیار ثمربخش و موجب استمرار انقلاب دانستند و گفتند: نباید مشکلات نقد بر روی انبوه پیشرفتهای بزرگ غبار بنشاند.
رهبر انقلاب با اشاره به پیشرفت حیرتآور علمی در بخشهای مختلف و اذعان مراکز جهانی به سرعت رشد علمی ایران چندین برابر میانگین جهانی، خاطرنشان کردند: انقلاب همچنین موجب پیشرفتهای شگفتیآور در زیرساختهای اساسی مانند راهسازی، سدسازی، آبرسانی، برقرسانی، و خدمات سلامت و پزشکی نیز شد که اگر انقلاب و حرکت جهادی نبود، قطعاً این پیشرفتها بهدست نمیآمد.
ایشان با اشاره به قضاوت مراکز جهانی درباره بهبود شاخصهای اقتصادی ایران پس از انقلاب گفتند: با وجود آنکه بنده در زمینه مسائل اقتصادی مانند عدالت اجتماعی، توزیع عادلانه ثروت و نابرخورداری طبقات ضعیف همواره انتقاد دارم اما حتی در مسئله اقتصاد نیز به گزارش مراکز اقتصادی معروف دنیا، پیشرفتهای بزرگی ایجاد شده است، ضمن اینکه در خودکفایی بسیاری از اقلام و افزایش اعتماد به نفس تولیدکننده داخلی پیشرفتهای مهمی داشتهایم.
حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: رسانه ملی در انعکاس دستاوردهای بخش تولید تکلیف بزرگی دارد که البته آنچنان که باید و شاید به آن عمل نشده است و این کار باید انجام شود.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: همه فعالان در بخشهای مختلف به تدوام انقلاب در این 43 سال کمک کردند البته بعضی از غفلتها، کمکاریها و سوءنیتها نیز وجود داشته است که اگر نبود، وضع کشور بهتر بود.
ایشان علت این حجم از دشمنیها علیه انقلاب را «زنده و زاینده بودن انقلاب» خواندند و افزودند: زنده بودن انقلاب یعنی دلبستگی عموم مردم و نسلهای جدید به آرمانهای انقلاب که اگر این دلبستگی و ایستادگی نبود، دشمن نیازی نداشت این همه خباثت به خرج دهد، بنابراین دشمنیها به علت پایداری و وفاداری ملت به اهداف انقلاب است.
حضرت آیتالله خامنهای، اظهارنظر بعضی از افراد مدعیِ دلبستگی به انقلاب مبنی بر دور شدن انقلاب از اهداف را صادقانه ندانستند و افزودند: کسانی که زندگی و مشی اشرافی دارند یا دم از تسلیم در مقابل استکبار و آمریکا میزنند، نمیتوانند مدعی پایبندی و دلبستگی به انقلاب باشند چرا که شعار انقلاب حمایت از پابرهنگان و محرومان، و مقابله با استکبار است و بیان این حرفها از آن افراد قابل قبول نیست.
رهبر انقلاب، ایستادگی و مقاومت افتخارآفرین ملت ایران را نه تنها موجب پیشرفت کشور بلکه دارای تأثیرات مهم منطقهای برشمردند و خاطرنشان کردند: مقاومت رو به رشد در منطقه، ابهت استکبار را در هم شکسته و زبان ملتها را در مقابل آمریکا گشوده است که باید این نعمت را با استمرار انقلاب، قدر بدانیم.
حضرت آیتالله خامنهای در ادامه یک سفارش مهم به جوانان داشتند مبنی بر اینکه ببینید دشمن کدام نقطه را هدف گرفته است و شما در نقطه مقابل آن، حرکت و عمل کنید.
امام خامنهای: دشمن همواره به مراکز موثر در پیشرفت انقلاب تهمت میزند و امروز نوبت سپاه است/ کسانی که میگویند انقلاب از اهدافش دور شده به انقلاب دلبستگی ندارند/ در مذاکرات برجام سال۹۴ به برخی نکات بنده توجهی نشد
۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۵ اخبار سیاسی اخبار مجلس و دولت ایران
امام خامنهای: دشمن همواره به مراکز موثر در پیشرفت انقلاب تهمت میزند و امروز نوبت سپاه است/ کسانی که میگویند انقلاب از اهدافش دور شده به انقلاب دلبستگی ندارند/ در مذاکرات برجام سال94 به برخی نکات بنده توجهی نشد
امام خامنهای فرمودند: امروز نوبت سپاه است که دشمنان تهمت بزنند و لجن پراکنی کنند آنها اگر از عکسالعمل مردم و خشم مردم نمیترسیدند به امام(ره) هم توهین میکردند جوانان و ملت ما باید حرکت رسانهای و لجن پراکنی دشمن را خنثی کنند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، در آستانه سالروز قیام تاریخی مردم تبریز در 29 بهمن سال 1356، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنجشنبه 28 بهمن) در ارتباط تصویری با جمعی از مردم آذربایجان، حرکت 29 بهمن را زمینهساز استمرار حرکت عظیم میدانی مردم و در نهایت پیروزی انقلاب خواندند و با برشمردن عوامل مؤثر در استمرار انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته و همچنین نیازهای امروز و فردای کشور، با اشاره به اقدام خودجوش و عظیم مردم در 22 بهمن امسال گفتند: امسال مراسم 22 بهمن واقعاً اعجاب برانگیز و تحسین برانگیز بود زیرا به رغم ویروس کرونا و مشکلات معیشتی و انبوه دروغ پراکنی رسانهای بیگانگان، حضور مردم در اکثر شهرها و مناطق کشور نسبت به سال قبل افزایشی چشمگیر داشت.
رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار، 29 بهمن 1356 را روز درخشش تبریز دانستند و با تأکید بر اینکه حرکت و ابتکار مردم تبریز در این روز موجب شکلگیری سنتِ چهلمگیری و استمرار مبارزه ملت و ثمردهی انقلاب شد، افزودند: این انقلاب با تفنگ و سیاسی کاری و حزببازی به پیروزی نرسید بلکه عامل اصلی پیروزی انقلاب حضور میدانی مردم بود و مردم تبریز با ابتکار خود پایهگذار استمرار این حرکت میدانی شدند.
حضرت آیتالله خامنهای موضوع استمرار انقلاب و حرکت انقلابی را از اصول اساسیِ مکتب امام برشمردند و خاطرنشان کردند: امام بزرگوار بعد از پیروزی انقلاب، تمام همت خود را بر استمرار حرکت انقلاب معطوف کردند و نمونه بارز آن تدبیر امام در دفاع مقدس بود که ایشان از یک جنگ تحمیلشده به ملت، وسیلهای برای اقتدار ملی و اعتبار بین المللی بهوجود آوردند.
ایشان استمرار انقلاب و حرکت انقلابی بر اساس سیره امام را یکی از مهمترین مقولههای جذاب برای امروز و فردای کشور دانستند و سپس به تبیین مفهوم و مصادیق استمرار انقلاب پرداختند.
رهبر انقلاب اسلامی، با تأکید بر اینکه استمرار انقلاب به معنای در نظر داشتن اهداف و آرمانها و تأمین نیازهای کوتاهمدت و بلندمدت برای رسیدن به این اهداف است، گفتند: هدفهای انقلاب عبارتند از پیشرفت واقعی و همهجانبه مادی و معنوی، تحقق عدالت اجتماعی، اقتدار کشور، تشکیل جامعه اسلامی و در نهایت شکلگیری تمدن بزرگ و نوین اسلامی.
حضرت آیتالله خامنهای سپس به برخی مصادیق که زمینهساز استمرار انقلاب و رسیدن به اهداف هستند و همه باید در حد توان خود آنها را انجام دهند، اشاره کردند و افزودند: تلاش دانشمندان و پژوهشگران، تلاش علمای حوزه و دانشگاه، فعالیت کارآفرین و کارگر، کوشش جوانِ دانش پژوه در دانشگاه و حوزه، فعالان عرصه خدمات اجتماعی، فعالان میدانی کمکهای مؤمنانه، فعالان حوزه دفاع نظامی، فعالان جهاد تبیین، کارکنان خدوم حکومتی، روشنگریهای روشنگران سیاسی در رسانه های مختلف و فضای مجازی و بویژه در رسانه ملی، کمک به مراکز مقاومت در منطقه و دنیای اسلام، و کسانی که آماده حضور در میدانهای حوادث گوناگون همچون دفاع از حرم و یا 9 دی هستند، همه اجزاء یک حرکت عمومی با نگاه به هدفهای بلند انقلاب هستند که زمینهساز استمرار انقلاب میشوند.
ایشان برخی از این تلاشها را مربوط به امروز و برخی را هم مربوط به آینده دانستند و با تأکید بر اینکه مردم عموماً حرکت و نیازهای امروز را تشخیص میدهند و سریع و هوشیارانه وارد میدان میشوند، گفتند: نمونه بارز این حرکتها دفاع مقدس است که با یک اشاره امام بزرگوار سیل جمعیت به سمت میدانهای نبرد روانه میشد و در قضایای بعدی مانند دفاع از حرم، مقابله با ضدانقلاب و حضور حماسی در 9 دی سال 88 نیز این هوشمندیِ ملت واقعاً خیرهکننده بود.
ایشان فعالیتهای علمی را یکی دیگر از میادین حضور مؤثر ملی دانستند و افزودند: در قضیه کرونا جوانان دانشمند بلافاصله نیاز روز را تشخیص دادند و مشغول به کار شدند که نتیجه آن تولید انواع واکسن و بینیاز شدن از دست دراز کردن مقابل دیگران شد و اگر این تولید ملی نبود، واکسن را نیز به ایران نمیدادند.
ایشان افزودند: دشمن امروز افکار عمومی بهویژه فکر و ذهن جوانها را هدف گرفته است تا با هزینه کردن میلیاردها دلار و با طراحیهای مختلف در اتاقهای فکرشان، بتوانند ملت ایران و به خصوص جوانان را از مسیر انقلاب برگردانند.
رهبر انقلاب اسلامی «فشار اقتصادی» و «عملیات رسانهای» را دو ابزار اصلی استکبار برای جدا کردن مردم از نظام و دستکاری در فکر آنها برشمردند و گفتند: دروغپردازی و تهمتزنی به ارکان انقلاب و مراکزی که در پیشرفت انقلاب تأثیر دارند، شیوههایی است که در عملیات رسانهای استفاده میشود.
حضرت آیتالله خامنهای، تهمت زنی به مجلس، شورای نگهبان، سپاه و شهید بزرگوار سردار سلیمانی را نمونههایی از این لجنپراکنیها خواندند و خاطرنشان کردند: آنها اگر از خشم مردم نمیترسیدند، به امام هم تهمت میزدند اما جرأت این کار را ندارند.
ایشان با تأکید بر اینکه جوانها و ملت ایران باید در مقابل تهمتزنی و دروغپردازیهای رسانهای و همچنین فشار اقتصادی بایستند، گفتند: راه مقابله با فشار اقتصادی، تلاش درونی و خنثی کردن تحریمها است البته در کنار آن تلاش دیپلماسی نیز خوب است همچنانکه برادران خوب و انقلابی ما برای از بین بردن تحریمها و مجاب کردن طرف مقابل مشغول کار هستند.
رهبر انقلاب تأکید کردند: کار عمده در مقابله با فشار اقتصادی، خنثی کردن تحریمها از طریق تقویت تولید و تحرک اقتصادی است که در این زمینه حرکت دانشبنیانها بسیار مهم است.
ایشان همچنین همگان بهویژه جوانان را به دعا، توسل و بهرهمندی از برکات روز نیمه رجب فراخواندند و گفتند: ارتباط با خدا به زندگی، کشور و آینده انقلاب برکت میبخشد.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین آلهاشم نماینده ولیفقیه در استان آذربایجان شرقی و امامجمعه تبریز، گزارشی از فعالیتها و برنامههای فرهنگی و انقلابی در استان و همچنین کمک به حل مسائل کلیدی کشور از جمله تولید بیان کرد و گفت: امروز آذربایجان همگراتر از همیشه نماد اتحاد کلمه، همبستگی ملی، غیرت ایرانی و شور انقلابی است.
انتهای پیام/
این افراد لب به چای نزنند!
گروه سلامت الف، ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۰ 4001128009
افراد کم خون، مبتلایان به فیبروم و کسانی که بیماریهای خیلی سرد مانند ام اس دارند بهتر است مصرف چای خود را به حداقل برسانند.
به گزارش بهداشت نیوز، اخیرا مطلبی مبنی بر توصیه مصرف محدود چای برای برخی افراد بیمار در فضای مجازی منتشر شده است که مورد استقبال کاربران قرار گرفته است. در این مطلب آمده است که افراد کم خون، مبتلایان به فیبروم و کسانی که بیماریهای خیلی سرد مانند ام اس دارند بهتر است مصرف چای خود را به حداقل برسانند. از طرفی مصرف بیش از اندازه چای به دلیل کافئین بالا نیز مشکلات بسیاری را برای افراد سالم از جمله سردرد، عصبی شدن، اسهال و ... را در پیخواهد داشت. بنابراین مصرف هر چیزی به اندازه معقول مفید است و اگر در خوردن آن زیادهروی شود، برای همه نیز مضر خواهد بود.
چای سیاه پرمصرفترین نوشیدنی در جهان است و در بین خانوادههای ایرانی جایگاه خاصی دارد چای سیاه خواص و فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد زیرا دارای آنتیاکسیدانها و مواد مغذی زیادی است که اثرات قدرتمندی در بدن دارند. اینها شامل بهبود عملکرد مغز، کاهش چربی، کاهش خطر ابتلا به سرطان و بسیاری از مزایای چشمگیر دیگر است مصرف چای سیاه طبیعی که بدون رنگ اسانس و عطر مصنوعی باشد در طول روز به عملکرد بهتر کلیهها و آرامش اعصاب موثر است.
چای سبز از دیرباز به خاطر محتوای غنی از آنتیاکسیدان خود شناخته شده است و در کشورهای خاور دور استفاده میشده است. چای سبز حاوی انواع فلاونولها است که بعضی از انواع آن به عنوان کاتچین شناخته میشود. فراوانترین و قدرتمندترین کاتچین موجود در چای سبز اپیگالوکاتچین گالات است که با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و انواع خاصی از سرطان در ارتباط است.
از خواص چای سبز برای جلوگیری از ریزش مو و بهبود سلامت مو استفاده میشود. نکته قابل توجه اینجاست که تمام خواص چای به اصیلی و ارگانیک بودن آن است و حتی تا دم کردن آن نیز باید با روش خاص صورت پذیرد. این نوشیدنی ایرانی باید ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت دم بکشد تا تانن موجود در آن آزاد شود تا بتواند اثربخشی دارویی و درمانی خود را اعمال کند.
بسیاری از کاربران مصرف چای در طول روز را مفید میدانند اما معتقدند به دلیل کافئین بالا مصرف آن در درازمدت اعتیادآور است و عدم دسترسی به آن فرد را دچار سردرد میکند. برخی از کاربران از خوردن دائمی چای در محل کارشان خبر میدهند و برخی دیگر عنوان میکنند چای را تنها با صبحانه میل میکنند.
هدایت شده از 🌺 حدیث روز 🌺
🌻 امیرالمؤمنین علیهالسلام:
🍀 افعَلوا الخَيرَ و لا تُحَقِّروا مِنهُ شَيئا؛ فإنَّ صَغيرَهُ كَبيرٌ، و قَليلَهُ كَثيرٌ.
🍀 كار خوب انجام دهيد و هيچ كار خوبى را كوچك مشماريد؛ زيرا كوچك آن هم بزرگ است و اندكش بسيار.
📚 نهج البلاغه، ص 550.
💐 @Hadis_roz
هدایت شده از سخنرانی های عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️یک عیب کافیه
🎙#استادمسعودعـــالے
قَالَ ألصادِقُ (ص) :
مَن ماتَ مِنكُم وَ هُوَ مُنتظِرٌ لِهذا الأََمرِ كان كَمَن هوُ مَعَ القائِمِ فی فُسطاطِه .
امام صادق (ع) :
هر کس از شما که در حال انتظار ظهور حضرت مهدی(ع) از دنیا برود همچون کسی است که در خیمه و معیت آن حضرت در حال جهاد به سر میبرد .
📙بحار ، ج ٥٢ ، ص ١٢٦
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
هدایت شده از سمت خدا
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
سلام
صبح روز شنبه شما بخیر
السلام علیک یا رسول الله صلیالله علیه وآله وسلم
یا رب العالمین
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🌺یک آیه یک پیام قرآنی:
مراقب نقشه شیطان باشید.
قَالَ رَبِّ بِمَا أَغْوَيْتَنِي لأُزَيِّنَنَّ لَهُمْ فِي الأَرْضِ وَلأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ.
(حجر/۳٩)
نقشه ی شیطان برای انحراف انسانها، زینت دادن زشتی هاست.
تا وقتی که انسان، گناه را زشت بداند، مرتکب آن نمی شود.
اما اگر زشتی گناه در نظرش از بین رفت، با کمال میل، آن را انجام می دهد.
بنابراین، شیطان ابتدا قبح گناه را در نظر انسان از بین می بَرَد تا او به راحتی و بدون عذاب وجدان، آن را انجام دهد.
و اینجاست که ضد ارزشها تبدیل به ارزش می شوند.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هدایت شده از سخنرانی های عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عالم برزخ کجاست؟
🎙#استاد_عالی
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
هدایت شده از ابوالفضل ساجدی
سیر مطالعاتی عقاید يا كلام قديم- تفصيلي.pdf
376.1K
✍️ ابوالفضل ساجدی
📕#سیر_مطالعاتی عقايد و کلام اسلامی
اين سير، تفصيلي و متمركز بر كلام قديم است.
در پي درخواست برخي از كاربران محترم براي سير مطالعاتي كلام يا عقايد اسلامي، اين فايل قبلا بارگزاري شده بود ولي به دليل باز نشدن آن و درخواست مجدد، دوباره ارائه مي شود.
این سیر، حاصل زحمات اساتيد متعدد متخصص در اين رشته است و براي طلاب حوزه هاي علميه تهيه شده است كه به تدريج در طول دوران تحصيل، طي كنند. در عین حال، ساير علاقه مندان، دانشجويان و اساتيد نيز مي توانند آن را به صورت فردي يا گروهي مورد استفاده قرار دهند. اين سير به صورت آسان به مشکل در سه مرحله تنظیم شده و هر مرحله در سه سال (به عنوان آموزشهاي جنبي در كنار ساير دروس حوزوي) گذرانده می شود:
مرحله اول: دوره عمومی با رویکرد باورسازی و تحکیم عقیدتی
مرحله دوم: دوره پیشرفته با رویکرد باورسازی و تحکیم عقیدتی
مرحله سوم: دوره پاسخ به شبهات عقیدتی
كسانيكه مطالعات متمركز روي اين سير داشته باشند مي توانند در زمان كوتاهتري آن را به پايان برسانند.
براي سير مطالعاتي مباحث فلسفه دين و كلام جديد،به لينك زير مراجعه فرماييد:
eitaa.com/sajedi_ir/1736
Eitaa.com/Sajedi_ir/
فهرست مطالب كانال:
Eitaa.com/sajedi_ir/672
هدایت شده از ابوالفضل ساجدی
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ترجیح اسلام بر سایر ادیان از نگاه:
پروفسور اسراییلی، موشیه شارون در دانشگاه بن گوریو
#اسلام
Eitaa.com/Sajedi_ir/
فهرست مطالب كانال:
Eitaa.com/sajedi_ir/672
دروغ هایی که آمریکایی ها با آن محاصره شدهاند
گروه جهان الف، ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۰۳:۳۰ 4001130097
۰ نظر، ۴ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار
« دولت و سیاستمداران برجسته آمریکایی به جای اینکه در مورد رفاه میلیون ها آمریکایی، کارایی نهادهای دموکراتیک در این کشور، و دیگر مسائل پاسخگو باشند، صرفا به یکدیگر حمله می کنند و سعی در تخطئه هم دارند و در عین حال مدام از "تهدید چین" و یا حمله قریب الوقوع روسیه به اوکراین و تهدید این مساله برای منافع ملی آمریکا سخن می گویند.»
دروغ هایی که آمریکایی ها با آن محاصره شدهاند
به گزارش الف؛ پایگاه خبری "میدل ایست مانیتور" در گزارشی، به طرح این سوال پرداخته که اساسا چالش اصلی دولت و جامعه آمریکا چیست؟ آیا آنطور که رسانه ها و سیاستمداران آمریکایی می گویند، چین و روسیه تهدیدهای اصلی علیه امنیت و منافع ملی آمریکا هستند؟ میدل ایست مانیتور در پاسخ به این پرسش، مشکل اصلی آمریکا را اقتصاد این کشور و اوج گیری ناتوانی اقتصادی در میان توده های قابل توجه مردم آمریکا ارزیابی می کند و اساسا نخبگان سیاسی آمریکا را نیز نسبت به این مساله بی تفاوت توصیف می کند.
میدل ایست مانیتور در این رابطه می نویسد:
«رسانه های جریان اصلی آمریکا سال هاست که قدرت اقتصادی این کشور را به مثابه نمودی از هژمونی جهانی آن ارزیابی می کنند. تقریبا هر روز، این قبیل رسانه ها از آمارهای آمیدوارکننده اقتصاد آمریکا، رشدِ پایدار، روندهای مثبت و دستاوردهای اقتصادی قابل توجه این کشور سخن میگویند. با این حال، واقعیت ها در میدان عمل و حقیقت به ما می گویند که اساسا ما با فضای متفاوتی رو به رو هستیم که در نوع خود سوال های گوناگونی را بر می انگیزد: آیا آمریکایی ها با دروغ های فراوان محاصره شدهاند؟ هدف اصلی طرح این قبیل دروغ ها چیست؟
در این راستا، به عنوان مثال "نیویورک تایمز" در گزارشی می نویسد: "اقتصاد آمریکا در سه ماهه چهارمِ سال 2021، 1.7 درصد رشد کرد که این موضوع در نوع خود اتفاقی بی نظیر به حساب می آید". "واشنگتن پست" نیز می نویسد که: "اقتصاد آمریکا در سال 2021 رشد 5.7 درصدی را تجربه کرد که در نوع خود یکی از بالاترین نرخ های رشد سالانه بوده است". رویترز، صدای آمریکا، فایننشیال تایمز، سی ان ان، مارکِت واتچ و بسیاری از دیگر رسانه های آمریکایی نیز صرفا آمارهای اینچنینی را ارائه می کنند. با این حال باید یک سوال را از تمامی رسانه هایی که این قبیل اخبار را منتشر می کنند مطرح کرد: اگر واقعا این آمارهای اقتصادی که آن ها ارائه میکنند واقعیت دارد، چرا میزان محبوبیت مردمی "جو بایدن" مدام در حال سقوط است؟ و چرا بسیاری از آمریکایی ها روز به روز و بیش از هر زمان دیگری به دامانِ فقر و گرسنگی رانده می شوند؟
بر اساس داده های یک نظرسنجی که توسط موسسه "رویترز/ایپسوس" انجام شد و در تاریخ سوم فوریه منتشر شده، تنها 41 درصد از افراد بزرگسال در آمریکا از عملکرد جو بایدن به عنوان رئیس جمهور آمریکا رضایت داشتهاند. 56 درصد نیز کاملا از عملکرد وی ناراضی بوده اند. این آمار زمانی معنای واقعی خود را پیدا می کند که بدانیم بایدن از سال 2021 که وارد کاخ سفید شده، مدام آمارهای رو به سقوط را از حیثِ محبوبیت مردمی خود به ثبت رسانده است.
واقعیت این است که جو بایدن، نامزد اصلی و تمام عیارِ دموکرات ها برای کاندیداتوری ریاست جمهوری آمریکا نبود. با توجه به یافته های نظرسنجی های مختلف و نتیج ابتدایی انتخابات درون حزبی دموکرات ها در سال 2020، این "برنی سندرز" بود که امید اصلی دموکرات ها برای ایجاد تغییرات واقعی و قابل توجه در آمریکا را نمایندگی می کرد. با این حال، مولفه هایی نظیر سیاست حزبی، و رسانه های لیبرال در آمریکا این باور را به افکار عمومی و حتی سیاستمداران القا کردند که سندرز نمی تواند در انتخابات پیروز شود و در عین حال ترس و نگرانیها از احتمال حضور مجدد ترامپ در کاخ سفید نیز موجب شد تا جو بایدن خیلی زود به مثابه امید اصلی آمریکا و نجات آن از چنگ ترامپیسم، در سطوح عالی دموکرات ها به عنوان نماینده اصلی این حزب در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 آمریکا مطرح شود.
در حالیکه جمهوریخواهان تا حد زیادی همچنان به میراث "دونالد ترامپ" متعهد هستند و به میزان قابل ملاحظهای از حیث سیاسی و ایدئولوژیک متحد مانده اند، دموکرات ها روز به روز با این چالش رو به رو می شوند که نسبت به رهبری آن ها در آمریکا احساس بی اعتمادی ایجاد می شود و در عین حال نسبت به عملکرد اقتصادی، و حکمروایی دموکراتیک آن ها نیز اما و اگرهای فراوانی مطرح می شود. البته که در ایجاد وضعیت کنونی صرفا آن ها نیستند که مقصر هستند با این حال این وضعیت، واقعیتِ آمریکای کنونی است.
در شرایطی که رهبری دموکرات ها همچنان نسبت به ظهور و فعالیت های مجدد دونالد ترامپ حساس است، و در حالیکه رسانه های لیبرالِ آمریکایی تاکید دارند که اقتصاد آمریکا به شدت سالم و رو به رشد است، با این حال، اغلب آمریکایی ها با چالش های اقتصادی قابل توجهی نظیر فقر فزاینده، تورم و در دسترس نبودنِ چشم انداز روشن اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند.
در این راستا می توان به برخی آمارهای قابل توجه اقتصادی نیز اشاره کرد: بر اساس گزارش "سی ان بی سی"، 56 درصد از آمریکایی ها قادر نیستند از پس اندازهای موجود خود هزار دلار را برای هزینهکردهای اضطراری تامین کنند. "نشریه فوربز" نیز گزارش می دهد که در ماه دسامبر سال 2021 میلادی، از هر 10 بزرگسال آمریکایی یک نفر در راستای افزایش آمارهای مرتبط با فقر در طبقه بزرگسالان آمریکایی، به دامان "گرسنگی" کشیده شده است. "مرکز مطالعات فقر و سیاست اجتماعی" دانشگاه کلمبیا نیز فاش کرده که "نرخِ فقر کودک در آمریکا 17 درصد است که در نوع خود یکی از بدترین آمارها در میان کشورهای توسعه یافته محسوب میشود".
اگر کارگران آمریکایی به طور مستقل و جدای از جمعیت کلی آمریکا مورد مطالعه قرار گیرند، آمارهای اقتصادی آمریکایی ماهیتی به مراتب تیره و تار تر را به خود خواهند گرفت: سه چهارم از کارگران آمریکایی گفته اند که بسیار مشکل است تا بتوانند نیازهای ابتدایی خود را تامین کنند. در عین حال، بر اساس گزارش "ان بی سی نیوز" نیز، 40 درصد از کارگران آمریکایی که هدف نظرسنجی قرار گرفته اند گفته اند که قادر نیستند مبلغ 400 دلار را به عنوان یک هزینه کردِ اضطراری در زندگی خود در مواجهه با رویدادهای غیرمتقبه تامین کنند. با این همه، شوکه کننده ترین مساله این است که بر طبق یافته های یک پژوهش، حدودا 20 درصد از کارگران آمریکایی گفته اند که آن ها به دامان گرسنگی کشانده شده اند زیرا از قدرت اقتصادی کافی جهت تامین مواد غذایی برای خود برخوردار نیستند.
جدای از تبلیغات اقتصادی دولت های آمریکا که هم در دوره ترامپ و هم بایدن شاهد آن ها بوده ایم، تاکنون این دسته از دولت ها اقدامات بسیار ناچیزی را جهت ایجاد تغییرات ساختاری در اقتصاد آمریکا انجام داده اند. تغییراتی که بتوانند عدالت بیشتر را میان بخش های مختلف اجتماعی آمریکا برقرار کنند. با این حال، اینطور به نظر میرسد که آن ها اساسا اولویت های خود را در حوزه های دیگر(غیر از توجه به مردم آمریکا) تعریف کرده اند.
در این راستا، "دیوید سایدر" گفتمان سیاسی غالب در میان جریان های اصلی حزب دموکرات را معطوف به انتخابات سال 2024 ارزیابی می کند. وی می گوید: "با توجه به اینکه میزان محبوبیت مردمی رئیس جمهور دموکرات آمریکا رو به سقوط است، دموکرات ها از بازگشت مجدد ترامپ در هراس هستند. در این راستا، آن ها مدام با صحبت در مورد ترامپ و انجام تبلیغات منفی پیرامون وی سعی دارند تا جای ممکن شانس ترامپ جهت حضور مجدد در کاخ سفید را تضعیف کنند. از این رو، دموکرات ها به جای آنکه مسال اصلی خود را معطوف به حل مشکلات اقتصادی مردم آمریکا کنند و از این طریق، زمینه را برای افزایش محبوبیت مردمی جو بایدن فراهم سازند، عملا در حال کوتاه کردن راه، و حمله مستقیم به ترامپ و تلاش جهت خارج کردن وی از دور رقابت مجدد با بایدن هستند". البته که در این میان بخش زیادی از حملات دموکرات ها به ترامپ و جمهوریخواهان با این نیت انجام می شوند که در انتخابات میاندوره ای نوامبر سال 2022 نیز همچنان بتوانند اکثریت خود در مجالس نمایندگان و سنای آمریکا را حفظ کنند.
در این راستا، رهبری دموکرات ها با چالش هایی اساسی رو به رو است. در شرایط کنونی قیمت مواد غذایی در آمریکا به شدت افزایش می یابد و نرخ تورم نیز رکوردهای جدیدی را ثبت می کند که در دهه های اخیر کاملا بیسابقه است. بر اساس داده ها و اطلاعات جدید که در تاریخ 10 فوریه توسط "دفتر آمارهای کار" آمریکا منتشر شده، "شاخص قیمت مصرف کننده" در آمریکا تا 7.5 درصد در ماه ژانویه سال 2022 در مقایسه با دوره زمانی مشابه در سال 2021 افزایش یافته است. امری که عملا سریع ترین نرخ افزایش در آمریکا از سال 1982 میلادی را رقم زده است.
افزایش تورم موجب شده تا مردم آمریکا به صورت ماهانه این شاخص را به طور محسوسی تجربه کنند. در این راستا: صاحبانِ کسب و کارهای کوچک بویژه رستوران ها، نانوایی ها، و مغازه های خوار و بار فروشی با گزینه های محدودی مواجه شده اند: آن ها یا باید قیمت های خود را افزایش دهند و یا به طور کامل کسب و کارهای خود را تعطیل کنند. متعاقبا بخش های زیادی از جمعیت آسیب پذیر آمریکا نیز بیش از گذشته به دامان فقر و مشکلات اقتصادی رانده خواهند شد.
در این راستا، احزاب اصلی آمریکا، دولت این کشور و سیاستمداران برجسته آمریکایی به جای اینکه در مورد رفاه میلیون ها آمریکایی، کارایی نهادهای دموکراتیک در این کشور، و دیگر مسائل پاسخگو باشند، صرفا به یکدیگر حمله می کنند و سعی در تخطئه هم دارند و در عین حال مدام از "تهدید چین" و یا حمله قریب الوقوع روسیه به اوکراین و تهدید این مساله برای منافع ملی آمریکا سخن می گویند. این در حالی است که تهدید واقعی علیه امنیت و منافع ملی آمریکا، سیاستمدارانی هستند که: به شدت ثروت اندوزی می کنند، برای کسب قدرت هر کاری انجام می دهد، و به مردم کشور خود که روز به روز با مشکلات فزاینده اقتصادی و اجتماعی دست و پنجه نرم می کنند، بی توجهی می کنند.»
*لینک:
https://www.middleeastmonitor.com/20220218-bidens-real-challenge-is-not-russia-or-china-but-poverty-in-america/
مید
هدایت شده از 🌺 حدیث روز 🌺
🌻 امام صادق عليه السلام:
🍀 من كَفَّ غَضَبَهُ سَتَرَ اللّه ُ عَورَتَهُ.
🍀 هر كه خشم خود را نگه دارد، خداوند عيب او را بپوشاند.
📚 ميزان الحكمه، ج 8، ص 451.
💐 @Hadis_roz
هدایت شده از سخنرانی های عالی
عکس نوشته استاد مسعود عالی
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
هدایت شده از 🌺 حدیث روز 🌺
🌻 امام صادق عليه السلام:
🍀 اذا اَحْبَبْتَ رَجُلاً فَاَخْبِرْهُ بِذلِكَ فَاِنَّـهُ اَثْبَتُ لِلْمَـوَدَّةِ بَيْنَكُما.
🍀 هرگاه كسى را دوست داشتى به او خبر بده، چرا كه اين كار، دوستى ميان شما را استوارتر مـى سازد.
📚 اصول كافى، ج 2، ص 644.
💐 @Hadis_roz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف یا مهدی
هدایت شده از ابوالفضل ساجدی
❌ قحط نان، در #تهران
● دکتر جان فوران، استاد دانشگاه کالیفرنیا و جامعهشناس #آمریکایی ، مینویسد:
«جدیترین کمبود زمان جنگ [جهانی دوم] در ایران کمبود #نان بود در تهران. قیمت نان در بازار آزاد در نیمه اول سال ۱۳۲۱ ش از ۶ سنت به ۱ دلار رسید...(یعنی بیش از ۱۵ برابر افزایش)
نانواها آرد را الک میکردند با آرد الک شده برای ثروتمندان نان میپختند و برای بقیه مردم آرد را با خاک اره، ماسه، خاکستر و خاک مخلوط میکردند.
در روزهای ۱۷ و ۱۸ آذر ۱۳۲۱ ش که جیرهی نان کمتر شد، بلوای نان درگرفت هزاران تظاهرکننده شامل دانشجویان زنان و بچههایشان جلوی مجلس شورای ملی گرد آمدند و فریاد میزدند: یا مرگ یا نان.
بهدنبال این تظاهرات نیروهای مسلح احضار شدند تا جلوی تاراج اموال مردم را بگیرند در این بلوا ۲۰ نفر کشته ۷۰۰ نفر زخمی و ۱۵۶ نفر بازداشت شدند.»
📚 منبع:
Fragile Resistance, John Foran, page 267
مقاومت شکننده/جان فوران/ترجمه احمد تدین/ص ۴۰۱
🗓 به مناسبت ۳ اسفند، سالروز کودتای #رضا_شاه
@Roshangari_ir
Eitaa.com/Sajedi_ir/
فهرست مطالب كانال:
Eitaa.com/sajedi_ir/672
هدایت شده از سخنرانی های عالی
30.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی استاد مسعود عالی
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
هدایت شده از 🌺 حدیث روز 🌺
🌻 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
🍀 الشَّاخِصُ فِی طَلَبِ الرِّزْقِ الْحَلَالِ کَالْمُجَاهِدِ فِی سَبِیلِ اللَّهِ.
🍀 استوار در جُستن روزى حلال، همانند مجاهد در راه خداست.
📚 دعائم الإسلام، ج 2، ص 15.
💐 @Hadis_roz
هدایت شده از ابوالفضل ساجدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ پروژه فروپاشی فرهنگی ایرانیان
🔴هشدار به خانواده ها و جوانان مستعد و نوپا
❗️تورهايي با فريب غير دولتي و غيرسياسي بودن
👈به نام كاراموزي و جذب نخبه و تبادل علم
👈به كام بي حيايي و شستشوي مغزي
🔹نه تبادل علم كه تبدیل فرهنگ ديني و ايراني به فرهنگ غربي است
😍خلاصه: جنگ نرم دشمن براي فساد فرهنگي با سوء استفاده از زنان و دانشجويان
(ادامه دارد)
Eitaa.com/Sajedi_ir/
فهرست مطالب كانال:
Eitaa.com/sajedi_ir/672
هدایت شده از 🌺 حدیث روز 🌺
🌻 امام علی علیه السلام:
🍃 أینَ الَّذینَ بَلَغوا مِنَ الدُّنیا أقاصِیَ الهِمَمِ؟!
🍃 کجایند آنان که به دورترین خواست هاى دنیوى رسیدند؟!
📚 غرر الحکم، ح 2814.
💐 @Hadis_roz
هدایت شده از اخبار مدارس، حوزه و دانشگاه
🔔 مدرسه زمستانه تربیت مبلغ بینالمللی ویژه کشورهای عربی از سوی مرکز ارتباطات و بین الملل حوزههای علمیه کشور، در اهواز آغاز بکار کرد.
https://hawzahnews.com/xbzXT
➖➖➖➖➖➖
🇮🇷حوزه قم و استانها
▶️@h_qom_ostanha
هدایت شده از نشریه معارف
📕 دکترین شوک
نگاهی به کتاب «دکترین شوک؛ ظهور سرمایهداری فاجعه»
✍️دکتر سید مجید امامی (مدرس دانشگاه)
«دکترین شوک» پرفروشترین کتاب جهان در سال 2009 بود که به 28 زبان ترجمه شد. نویسنده این کتاب خانم نائومی کلاین از لحاظ شخصیتی از منتقدان نظریههای مسلط جهانیسازی و جهانیشدن و از شاگردان "نوام چامسکی" است. وی که کانادایی الاصل میباشد در مواضع سیاسیاش هم نشان داده خیلی تابع اندیشههای آنگلوساکسونی نیست. وی در این کتاب از استعاره شوک استفاده کرده تا توضیح بدهد که دقیقاً غرب و به طور مشخص سرمایهداری و سرمایهسالاری در دو دهه گذشته علی رغم حساسیت و هوشیاری که نسبت به آن در جهان ایجاد شده و این همه جنبشهای مقاومت که علیه سرمایهداری ایجاد گردیده، چگونه همچنان اهداف خودش را پیش میبرد.
شاید بگویید سالها پیش جورج اورول، رمانی به نام 1984 نوشت و نیز رمانهای دیگر توضیح داده که دنیا چگونه توسط یک گروه کوچک اداره میشود و در واقع یک استبداد نرم حاکم است که ویژگیهای خاص دنیا را القا میکند؛ ولی فرق این کتاب با کارهای دیگر امثال اورول که دانشگاههای ما مخصوصاً در دهه قبل زیاد آنرا خواندند این است که این کار علمی است...
مطالعه ادامه مقاله در پایگاه نشریه:👇
http://maarefmags.ir/node/3497
هدایت شده از دور بزن
21_An_sooy_marg_aminikhaah.ir.mp3
11.55M
🦋 وادی حقالناس.
#جلسه_بیست_و_یکم
https://eitaa.com/joinchat/2637299714C3c968e2ee4
هدایت شده از 🌺 حدیث روز 🌺
🌼 امام على عليه السلام:
🍃 أضيَقُ ما يكونُ الحَرَجُ أقرَبُ ما يكونُ الفَرَجُ.
🍃 هرگاه سختى به اوج خود رسد، نزديكترين زمان به گشايش است.
📚 غررالحكم، ح 3035.
💐 @Hadis_roz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اتوفاژی چه کمکی به بدن انسان میکنه. خیلی مهمه.... اونم با غذاهای تراریخته و شیمیایی ای که ماداریم استفاده می کنیم......