عبادات استیجاری تحویل گرفته می شود.
هزینه این عبادات برای بیماران خاص هزینه می شود
این عبادات به جمعی از طلاب جهادی که که قبول زحمت کردند تا في سبيل الله انجام دهند واگذار می شود
دوستان برای تحویل عبادات استیجاری به آدرس زیر پیام بدن👇👇
@heydaarii
https://eitaa.com/joinchat/3562274852Cfc6c2ea036
🔸رشد 23 درصدی حجم مبادلات تجاری جمهوری آذربایجان و روسیه
طبق اعلام گمرک جمهوری آذربایجان، حجم مبادلات تجاری این کشور و روسیه در ژانویه تا نوامبر سال 2022 به 3 میلیارد و 264 میلیون دلار رسید که 22.9 درصد بیشتر از رقم مشابه سال گذشته است
گمرک جمهوری آذربایجان اعلام کرد حجم مبادلات تجاری جمهوری آذربایجان و روسیه در ژانویه تا نوامبر سال 2022 به 3 میلیارد و 264 میلیون دلار رسید که 22.9 درصد بیشتر از رقم مشابه سال گذشته است.
بر اساس این گزارش، صادرات محصولات جمهوری آذربایجان به روسیه در ژانویه تا نوامبر بالغ بر 859.3 میلیون دلار (رشد 7.1 درصد نسبت به سال قبل) بوده است، در حالی که واردات کالا از روسیه به 2.405 میلیارد دلار (رشد 29.7 درصد نسبت به سال قبل) رسیده است.
در پایان سال 2021، حجم مبادلات تجاری جمهوری آذربایجان و روسیه نسبت به مدت مشابه سال قبل 12.1 درصد افزایش یافت و به 2.99 میلیارد دلار رسید. سهم عملیات تجاری با روسیه در سال گذشته 8.83 درصد از کل گردش مالی تجارت خارجی آذربایجان را به خود اختصاص داده است
وستانیوز
هدایت شده از مطالعات آمریکا اروپا
شناسنامه انقلاب های مخملی
انقلاب نارنجی اوکراین
کشور اوکراین در سال 1991 میلادی پس از فروپاشی شوروی سابق تشکیل شد. این کشور در میان اراضی آسیا و اروپا قرار گرفته و مشرف به دریای سیاه و در جنوب و غرب روسیه قرار دارد.
همسایگی اوکراین با چهار کشور لهستان، اسلواکی، مجارستان و رومانی از طریق زمین و با کشورهای گرجستان، ترکیه و یونان از طریق دریا و مشرف بودن بر دو دریای سیاه و آزوف و در اختیار داشتن شبه جزیره کریمه و شهر مهم یالتا و تصرف بخش عمده ناوگان دریایی شوروی سابق در دریای سیاه پس از فروپاشی به آن موقعیت منحصر به فردی داده است. علاوه بر این، این کشور پس از روسیه، دومین کشور از نظر وسعت در میان کشورهای جدا شده از شوروی سابق و دارای حدود پنجاه میلیون جمعیت است که 22 درصد آنها از تبار روس می باشند. این ویژگیها باعث شد که روسیه، امریکا و اتحادیه اروپا و پیمان ناتو توجه ویژه ای به آن داشته باشند و هر کدام در صدد است که آن را زیر سلطه و نفوذ خود قرار دهد.
انقلاب نارنجی اوکراین همانند گرجستان در سال 1383 / 2005 میلادی بر سر انتخابات ریاست جمهوری این کشور آغاز شد. در این انتخابات، رقابت اصلی بین »ویکتوریا نوکوویچ« طرفدار روسیه و ویکتور یوشچنکو طرفدار غرب و امریکا بود که طبق اعلان مجریان، اولی 49/46 درصد و دومی 46/61 درصد از آرای مردم را کسب کرده بودند. اما یوشچنکو و طرفداران او صحّت انتخابات را مورد تردید قرار دادند و با حمایت غرب مردم را به خیابانها ریختند. ایالات متحده امریکا از همان روشی که در سال 2003 در گرجستان استفاده کرد، در اوکراین نیز به کار گرفت و بسیاری از جوانان و دانشجویان را که پرچمهای نارنجی در دست و لباس نارنجی بر تن داشتند، وادار کرد در حمایت از نامزد طرفدار غرب به خیابانها بریزند و دولت را تحت فشار قرار دهند.
تجمع طرفداران یوشچنکو در خیابان های کیف پایتخت اوکراین و در مقابل ساختمان اصلی دولت، مانع کار نهادهای رسمی سیاسی شد. حمایت روسیه از یک طرف و حمایت امریکا و غرب از طرف دیگر درگیر در بحران، باعث وخیم تر شدن اوضاع شد. سرانجام با پادرمیانی اروپا و کشورهای دیگر، دیوان عالی این کشور نتایج انتخابات را باطل اعلان کرد. با حمایت صریح اروپا و امریکا از مخالفان سیاست روسیه در اوکراین، شکست سنگینی به روسیه تحمیل شد، اما فدراسیون روسیه هنوز هم توانایی تأثیر بر روند تحولات اوکراین را داشت.(کولایی، همان، ص 147)
پس از تحولات فوق، قانون اساسی این کشور اصلاح و بازنگری شد. پس از اصلاحات، نظام سیاسی این کشور بیشتر به سمت نظام پارلمانی تغییر پیدا کرد. به گونه ای که پارلمان حق انحلال کابینه را به دست آورد. رئیس جمهور توان عزل و نصب استانداران را از دست داد. وزرای امورخارجه، دفاع و امنیت و دادستان کل را نمایندگان باید پیشنهاد دهند. با این تحولات، دولت اوکراین نخستین دولتی بود که در مجموعه کشورهای مستقل مشترک المنافع، نظام پارلمانی آن تغییر پیدا کرد.(همان)
با انجام اصلاحات فوق، انتخابات ریاست جمهوری در سال 1383 / 2004 میلادی مجدداً برگزار شد و ویکتور - یوشچنکو با 52/21 درصد به عنوان رئیس جمهور این کشور انتخاب شد و ویکتوریا نوکویج طرفدار روسیه هم فقط توانست 44 درصد آرا را به دست آورد.
با این تغییرات تصور می شد که اوکراین به آرامش و ثبات سیاسی و بهبود اقتصادی دست یابد و جناح غرب گرای این کشور، اکثریت پارلمان را نیز به دست آورده و سالها بر اریکه قدرت تکیه زند. امّا در کمال ناباوری مردم نه تنها بهبود آن چنانی در وضعیت اقتصادی خویش مشاهده نکردند بلکه به دلیل فساد مالی، عدم توان دولت در حل و فصل مسائل و مشکلات بغرنج اقتصادی و اجتماعی، بروز بحران سوخت و قطع گاز این کشور توسط روسیه و عدم تأمین بسیاری از خواسته های مردم در جریان انقلاب نارنجی، از غرب گرایان ناراضی شدند. به همین دلیل، انتخابات پارلمانی 2006 میلادی زمان مناسبی برای تعیین عیار غرب گرایان و طرفداران روسیه تبدیل شد
وستانیوز
🔸رویترز:
رئیس جمهور کره جنوبی می گوید کشورش قصد دارد یک واحد نظامی متخصص در هواپیماهای بدون سرنشین ایجاد کند.
نفوذ پهپاد های کره شمالی به حریم هوایی ما نشان دهنده عدم آموزش و آمادگی ارتش ما بود.
به هرگونه تجاوز به حریم این کشور قاطعانه پاسخ میدهیم.
وستانیوز
هدایت شده از ابوقاسم
کلماتی که برای روضه حضرت #زهرا به کار گرفته میشه و اون اشک هایی رو که سرازیر می کنه اونقده حرارت دارن که دل های سرما زده رو تکون بده و بیدارشون کنه.
امشب قرار است واژه ها جان تازه ای به خود بگیرند قرار است همه چیز را شفاف منعکس کنند تا چشمی از بارش جا نماند.
امشب باید بفهمیم کلمات چگونه می خواهند برای حضرت زهرا روضه خوانی کنند؟
امشب باید به کلمات اجازه بدیم که دل ها رو تکون بدن و با ما حرف بزنن، نباید در مقابل آن ها مقاومت کنیم
اجازه بدیم عمیق ترین معانیِ درون خودشون رو به زبون بیارن و بگن توی مدینه چه اتفاقی افتاده؟
تا بفهمیم اینکه فاطمه با اون همه مردونگی به علی گفت شرمنده ات هستم یعنی چه😭
امشب بزاریم کلمات حرف بزنن تا ما رو به آخرین نقطه شرمندگی برسونن که چطور مهاجر و انصار تونستند با رفتن زهرای کبری کنار بیان😭
کلمات این حق رو دارن که بگن سقیفه ای ها فهمیده بودن فاطمه نقطه ضعف(و هم قوت) علی است و با اون کمر علی رو شکستند!!
کلمات باید بگن ولایت مداری زهرا از علی نگذاشت امانت داری علی کامل بشه 😭 وهمین یه عمر شرمندگی برای علي شد.
آه از این کلمات بی پروا که جسورانه آتش خفته در دل را شعله ور می کنند
آه از آتش
آه از مدينه
آه از عرق شرم علی😭
ابوقاسم
🔸مدیر موسسه تحقیقات امنیت ملی اسرائیل تامیر هیمن: ایران یک کشور در آستانه هسته ای شدن است و هیچ مکانیسم مشخصی برای جلوگیری از تبدیل شدن آن به یک کشور هسته ای وجود ندارد و انفعال بدترین گزینه راهبردی در بین همه گزینه ها است.
حمله نظامی به تاسیسات ایران ممکن است و احتمالاً موفقیت آمیز باشد، اما ممکن است به یک جنگ منطقه ای تبدیل شود.
وستانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸ارتش صربستان در حال انتقال سلاح های سنگین به سمت مرز کوزوو است.
در منطقه ایست بازرسی یارینیه، ستونی از یگان های توپخانه ۱۵۵ میلیمتری خودکششی NORA با همراهی پلیس نظامی مشاهده شد.
وستانیوز
غرب آسیا
🔸رویترز: رئیس جمهور کره جنوبی می گوید کشورش قصد دارد یک واحد نظامی متخصص در هواپیماهای بدون سرنشین ا
🔸ارتش کرهجنوبی به دلیل شکست و ناتوانی در دفع و ساقط کردن پهپادهای کرهشمالی عذرخواهی کرده و متعهد شده است که قابلیتهای ضد پهپاد خود را توسعه دهد.
وستانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸پراگیا تاکور، معاون حزب بیجیپی به رهبری مودی نخست وزیر هندمسلمانان را تهدید کرد:
چاقوهایتان را همراه داشته باشید، تیز کنید. سر دشمن را می توان به راحتی مثل سبزی برید
وستانیوز
غرب آسیا
🔸ارتش صربستان در حال انتقال سلاح های سنگین به سمت مرز کوزوو است. در منطقه ایست بازرسی یارینیه، ستون
🔸صربستان نیروهای خود را در مرز کوزوو در «آمادهباش کامل جنگی» قرار داد.
به نقل از خبرگزاری پیای میدیا، صربستان روز دوشنبه نیروهای امنیتی خود را در مرز کوزوو در «وضعیت کامل آمادگی رزمی» قرار داد و درخواستهای ناتو را برای حفظ آرامش بین دو دشمن منطقه بالکان را نادیده گرفت.
وستانیوز
🔸فشار افبیآی به توییتر برای سانسور کشورهای مخالف آمریکا
گزارشهای جدید افشاشده از توییتر نشان میدهد که FBI در سال ۲۰۲۰ این شرکت را بهخاطر فعالیت کشورهای رقیب آمریکا تحت فشار قرار داده است.
🔸ماموران FBI درباره نحوه مواجهه توییتر با فعالیت کشورهایی مانند روسیه از این شرکت توضیح خواستهاند
وستانیوز
🔸منابع یونانی گزارش می دهند که آتن قصد دارد در سال آینده عرض دریای سرزمینی جنوب و غرب کرت در دریای اژه را از 6 مایل دریایی به 12 مایل دریایی افزایش دهد.
اولین شایعات در مورد برنامه های دولت یونان برای گسترش آب های سرزمینی دریای اژه در اوایل سال جاری و پس از توافق یونان و مصر با EEZ موقت منتشر شد.
یونان بیش از یک سال پیش با افزایش آبهای سرزمینی خود در دریای ایونی به 12 مایل دریایی، با این توجیه که این یک "حق مسلم" است که در منشور NN تعیین شده است، اقدام مشابهی ایالات متحده آمریکا در مورد حقوق دریا انجام داد.
ترکیه قبلاً در اوایل سال جاری موضع خود را در قبال چنین طرحی نشان داده است و آنها معتقدند که گسترش یکجانبه آبهای سرزمینی آتن در دریای اژه زمینه ای برای "جنگ" (casus belli) خواهد بود، زیرا این "نقض حاکمیت آنها" است.
وستانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸پوتین گفت که او، پاشینیان و علی اف موفق به گفتگو با یکدیگر در نشست کشورهای مستقل مشترک المنافع در سن پترزبورگ شدند.
سران روسیه و ارمنستان در حال حاضر کنفرانس مطبوعاتی مشترک برگزار می کنند.
وستانیوز
🔸هشدار آمریکا و انگلیس درباره یک حمله تروریستی در اسلام آباد
آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در مورد یک حمله تروریستی برنامه ریزی شده در یک هتل در اسلام آباد پایتخت پاکستان هشدار دادند.
سفارت آمریکا در پاکستان امروز یکشنبه اعلام کرد که کارکنان دولت ایالات متحده در اسلام آباد به علت یک حمله احتمالی به آمریکاییها، باید از رفتن به هتل ماریوت خودداری کنند.
پایتخت پاکستان به دلیل نگرانیهای امنیتی در حالت آماده باش است و تجمع عمومی قدغن شده است.
در همین حال بریتانیا هم هشدار مشابهی را به شهروندان خود در مورد یک حمله احتمالی در اسلام آباد داده است.
وستانیوز
🔸مقام مصری:
اختلاف ایران و مصر بدلیل روابط ویژه ایران و اخوان المسلمین است/ممکن است بعد از ترکیه به سمت ایران برویم
بحث و رایزنی همچنان در بین ایران و مصر در جریان است/اما همچنان به توافق نهایی دست نیافتیم
وستانیوز
🔸ادعای جدید رئیس ستاد ارتش اسرائیل: طرح ایران برای نصب صدها موشک در سوریه را خنثی کردیم.
پایگاه ها و نیروهای ایرانی در سوریه بسیار کمتر از گذشته است
🔸 درخواست انگلیس از شهروندان خود برای خروج از ایران
رئیس کمیته روابط خارجی در مجلس عوام انگلیس از تمامی شهروندان این کشور خواست، در سریعترین زمان ممکن ایران را ترک کنند.
وستانیوز
هدایت شده از مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دردسر وابستگی
✅چرا اروپاییها از قطر و آمریکا گاز وارد نکردند؟
وستانیوز
@amniatemeli
🔸تلآویو: آمریکا علاقهمند به امضای توافق هستهای با ایران است.
روزنامه «هاآرتص» نوشته نهاد امنیتی تلآویو بر این باور است که واشنگتن علاقهمند به امضای توافق هستهای با ایران است و اظهارات جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا درباره مرگ توافق هستهای یک «لغزش زبانی» بوده تا سخنانی الزامآور.
وستانیوز
غرب آسیا
🎥 دردسر وابستگی ✅چرا اروپاییها از قطر و آمریکا گاز وارد نکردند؟ وستانیوز @amniatemeli
کانال مطالعات امنیت ملی و جنگ ترکیبی زیر نظر وستانیوز رو حتما حتما دنبال کنید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1661468885C0a936399e2