فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌رزمایش تاکتیکی باکو-ترکیه "مصطفی کمال آتاترک-2023" در جمهوری باکو آغاز شد.
این رزمایش که در نخجوان و در مرزهای ایران و ارمنستان برگزار می شود، 25 اکتبر پایان می یابد.
وستانیوز
خوشحالی باکو از تشدید حملات وحشیانه اسراییل به فلسطینی ها!
بوقچی الهام علی اف: جنگ میان سامی ها در غرب آسیا ( کشتار بی رحمانه فلسطینی ها توسط رژیم غاصب صهیونیست) نیز همانند میان اسلاوها ( جنگ روسیه و اوکراین) به نفع جمهوری آذربایجان و شکل گیری توران بزرگ تمام خواهد شد!!
رئوف عارف اوغلو، سردبیر مجموعه رسانه ای ینی مساوات جمهوری آذربایجان که در این جمهوری به عنوان یکی از "زورناچی"های (بوقچی های) الهام علی اف و مهربان پاشایوا شهرت دارد و از مبلغان توهم توران گرایی و پان ترکیسم است، در تحلیلی در ینی مساوات، با جملات احساسی و عوام فریبانه در توصیف حضور خود در کنار "پل خداآفرین" و ارس که باکو آن را به نماد تبلیغات ضدایرانی و پان ترکیستی خود تبدیل کرده است، نوشت : پس از قراباغ، جمهوری آذربایجان بر روی هدف اصلی خود یعنی باصطلاح "آذربایجان ج ن و ب ی" متمرکز شده است و دو رهبر "پدیده" (باصطلاح)جهان ترک، رجب اردوغان و الهام علی اف ساز و کارهای تجزیه روسیه و ایران را با تشکیل (باصطلاح) " سازمان دولتهای ترک" طراحی و ایجاد کرده اند و در نظام جدید جهانی، دنیای ترک شکل خواهد گرفت!!
گفتنی است رسانه های باکو در بالاترین سطوح تبلیغات ضدایرانی و گستاخی ها علیه تمامیت ایران را ادامه می دهند و جریان ترک گرایی نیز در زیر چتر همین تبلیغات در حال افزایش شمار سیاهی لشگر خود است. در همین حال، برخی محافل ایرانی نیز به برگزاری نشست های بیهوده و بی حاصل با حکومت مزور و منافق باکو دل خوش کرده اند که شاید به این شیوه، تنش و دشمنی باکو با ایران کم شود، اما نه تنها این شیوه به کاهش خصومت ورزی باکو ضد ایران کمکی نمی کند، بلکه یاری دهنده باکو در اجرای طراحی های ضدایرانی مراکز صهیونیستی و پان ترکیستی و انگلیسی است!
https://www.musavat.com/news/araz-cayindan-tapilan-qizil-alma-haradadir-ve-kimindir_1016081.html?d=1
مطالعات قفقاز و آسیای مرکزی
📌وزیر خارجه جمهوری آذربایجان به تهران آمد «جیحون بایراموف» وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان برای شر
📌دیدار وزیر خارجه آذربایجان با رئیسی
رئیسی: ایران بر حل مسائل و مشکلات منطقه از طریق تعامل تأکید دارد
ارتقای سطح تعاملات با آذربایجان، از محورهای سیاست خارجی ایران است
بایراماف، وزیر خارجه آذربایجان: نگاه ایران در زمینه پیشگیری از باز شدن پای کشورهای فرامنطقهای به منطقه مورد تأیید و حمایت جمهوری آذربایجان است
وستانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌آغاز نشست ٣+٣ با حضور وزرای امور خارجه ایران، روسیه، ترکیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان در تهران
وستانیوز
📌مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی: ایران مخالف کریدور زنگزور است. ما از تمامیت ارضی ارمنستان حمایت می کنیم.
ایران از همان ابتدا مخالفت خود را با این جاده اعلام کرده است. این موضع در تمامی دیدارها با مقامات آذربایجان مطرح شد.
سیاست ایران مبتنی بر صلح در منطقه است. تهران هرگونه مداخله خارجی در امور قفقاز جنوبی را محکوم می کند و کشورهای منطقه قادر به حل و فصل همه مسائل هستند.
پروژه های زیرساختی میان تهران و ایروان نیز به صلح در منطقه کمک خواهد کرد.
وستانیوز
#فوری 🚨🚨🚨وزیر خارجه ارمنستان در حاشیه جلسه ۳+۳ تهران:
حمله ارتش اسرائیل به نوارغزه محکوم است
موضع ارمنستان در قبال فلسطین همسو با مواضع ایران است.
وستانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌امیرعبداللهیان: در بحث مسیر زنگزور، گذرگاهی از ایران بهسمت نخجوان طراحیشده و شرکتهای ایران و جمهوری آذربایجان برای اجرای این پروژه درحال اقدام جدی هستند.
وستانیوز
جناب امیرعبداللهیان ضمن خداقوت بابت برگزاری 3+3.
دو اشتباه کاربرد اصطلاح جعلی مسیر زنگزور:
۱.در ادبیات باکو این واژه به سیونیک ارمنستان اطلاق میشود که ادعای ارضی و نقض منشور UN و قواعد حقوقی است.
۲.برای گذر مسیر از ایران (راه ارس) کاربرد زنگزور مبنا ندارد.
باید مراقب مشورت کارشناس نماهای بی اهتمام به منافع قفقازی ایران بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌نفوذ نرم غرب در آسیای مرکزی
سفیر ایالات متحده در قزاقستان مرکز عملیات حفظ صلح ناتو را در قزاقستان افتتاح کرد.
این مرکز طبق استانداردهای ناتو آموزش ارتش جمهوری قزاقستان را انجام خواهد داد.
وستانیوز
تحلیل دکتر احمد کاظمی درباره نشست 3+3 در تهران با عنوان «پیامهای بازگشت قدرتمند قفقازی ایران»
برگزاری نشست سازوکار منطقهای «۳+۳» در تهران با میزبانی وزیر امورخارجه کشورمان و حضور وزیران امورخارجه روسیه، ترکیه، جمهوریآذربایجان و ارمنستان در بستر تحولات قفقازی، رویداد مهمی است که از جنبههای مختلف قابل ارزیابی است.
ده پیام نشست 3+3 در تهران با عنوان : «نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقازجنوبی»
لینک های تحلیل :
https://ahmadkazemi.com/?p=4440
و
https://www.Javann.ir/0050be
هدایت شده از ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌کارشناس اسرائیلی، خاخام میخائیل فینکل می گوید
تقریباً هر پمپ بنزین، تانک یا هواپیمای نظامی در اسرائیل به لطف عرضه نفت آذربایجان است که پُر از سوخت میشود
جمهوری باکو یکی از بزرگ ترین تامین کننده های نفت رژیم صهیونیستی است
که از طریق خط لوله تفلیس گرجستان و ترکیه به اسرائیل منتقل می شود
ترکیه و باکو به صورت بنیادین در حال تامین نیازهای انرژی صهیونیست ها هستند
اگر اردوغان در دفاع از فلسطین صادق بود صادرات نفت را به این رژیم متوقف می کرد نه اینکه صرفا به بیانیه های پوپولیستی بسنده کند
ابوقاسم
🚨🚨🚨دستيار رییس جمهور آذربایجان: گذرگاه زنگزور دیگر جذابیتی برای باکو ندارد
حکمت حاجی اف دستيار سیاست خارجی علی اف: باکو دیگر علاقهای به ایجاد یک گذرگاه زمینی از طریق ارمنستان به منطقه نخجوان ندارد و این موضوع را با ایران مطرح خواهد کرد.
جمهوری آذربایجان هیچ برنامه ای برای تصرف زنگزور نداشت.
بعد از اینکه طرفین در مورد گشایش این کریدور به توافق نرسیدند، این پروژه جذابیت خود را برای ما از دست داد. در عوض میتوانیم (پروژه ارتباط زمینی) را با ایران انجام دهیم
وستانیوز
اینکه حکمت حاجی اف دستیار الهام علی اف می گوید دیگر علاقه ای به کریدور (جعلی) زنگه زور نداریم و با ایران برای مسیر مواصلاتی از جنوب ارس مذاکره می کنیم، یک فریبکاری تمام عیار است. محور پانترکیسم_صهیونیسم_ناتو هرگز از این سودا دست نخواهد کشید. البته جدیت ایران و گرفتاری اربابان در غزه در این مقطع موثر افتاده است. اما آنان به این سادگی از رویایی صد ساله که با یک ناسیونالیسم آتشین قلابی(شبه نازی) درآمیخته دست نخواهند کشید. صد سال پیش اردوی باصطلاح اتحاد اسلام عثمانی، با همین رویای دالان تورانی، تا اشغال باکو رفت و در آنجا منهزم شد و بازگشت. آنان این عقده ۱۰۰ ساله را رها نمی کنند....
برای اینکه پی به این "پروژه فریب" ببرید بدانیم که همان جماعتی در داخل این سخنان حاجی اف را به صورتی القاگرانه سرِ دست گرفته اند که تا دیروز لابی کریدور جعلی زنگه زور بودند و در قالب تولید و نشر انبوه تحلیل های یاوه از قطعی بودن آن می گفتند. چنانکه پافراتر گذاشته توصیه می کردند ایران عضو شورای کشورهای ترک شود!
چالش ها و کشمکش های قفقاز هرگز پایان نخواهد یافت مگر با بازگشت مقتدرانه ایران به قفقاز و قطع ید صهیونیسم و پانترکیسم از آنجا.
@zahrdaroo
دکتر احمد کاظمی پژوهشگر ارشد مسایل اوراسیا در پستی در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به نقش اصلی دولت باکو در تامین نفت رژیم صهیونیستی نوشت :
چرا باکو همزمان با فجیع ترین نسل کشی در غزه،۷۰ درصد نفت صهیونیسم را تامین،آنها را در رسانه ها تبلیغ، و برای اسکان شان در قراباغ طرحریزی میکند. پاسخ: رویکرد خاندان علیف: (۱۹۹۳تا۱۹۹۷)اروپا گرایی، ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۳ (امریکا گرایی)، ۲۰۰۳تا ۲۰۱۳ (اسرائیل گرایی)، ۲۰۱۳تا ۲۰۲۳ (اسرائیل پرستی).
📌منابع ارمنی از عملیات نظامی جدیدی خبر می دهند که ممکن است در آینده نزدیک در مرز باکو و ارمنستان انجام شود.
در گزارشها آمده که نیروهای باکو در حال تدارک حمله برای تصرف 8 روستای درون بوم ارمنستان است!
گفته می شود که تشدید تنش جدید در اواسط نوامبر خواهد بود. وزارت امور خارجه سوئد همچنین از شهروندان خود خواست به مناطق نزدیک به مرزهای متعارف سفر نکنند.
باکو که همچنان از تعیین دقیق مرزهای بین المللی سر باز میزند مدعی است ۸ روستای متعلق به باکو هنوز در اشغال ارمنستان قرار دارد .
لازم به یاد آوری است تعدادی از روستاهایی که با کو بر آنها ادعا دارد بر سر راه شریانهای ارتباطی جنوب شمال و جاده ایروان قرار دارد.
وستانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌داغستانی ها پرچم های فلسطین را در فرودگاه ماخاچقلعه به اهتزاز درآوردند.
وستانیوز
💠 اطلاعیه #نشست_رونمایی از تارنمای علمی دکتر احمد کاظمی در حوزه مطالعات تخصصی قفقاز و اوراسیا بهمراه بررسی آخرین تحولات قفقاز جنوبی
🔹سخنرانان
▫️محمد فرهاد کلینی؛
کارشناس ارشد مسائل استراتژیک
▫️دکتر حسین احمدی
استاد دانشگاه و مدیر گروه مطالعات سیاست خارجی پژوهشکده مطالعات تاریخ معاصر
▫️استاد حسن بهشتی پور
کارشناس ارشد مسائل اوراسیا
▫️دکتر شعیب بهمن
رئیس موسسه مطالعات جهان
زمان:
سه شنبه ۹ آبان ۱۴۰۲ ( ساعت ۱۴ تا ۱۶)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
@www_ccsi_ir
تاکید پژوهشگران حوزه قفقاز بر جنگ شناختی در سیاست خارجی
تاکید پژوهشگران حوزه قفقاز بر جنگ شناختی در سیاست خارجی
تهران– ایرنا– مراسم رونمایی از تارنمای علمی دکتر احمد کاظمی در حوزه مطالعات تخصصی قفقاز و اوراسیا با حضور دهها نفر از اساتید و پژوهشگران برجسته این حوزه در محل بنیاد مطالعات قفقاز وابسته به دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ایرنا؛ پژوهشگران حوزه قفقاز، بر وجود جنگ ادراکی و شناختی و تاثیری که فضای سایبری و ارائه روایت اول از پدیدهها و تحولات در سیاستهای منطقه و جهتگیری افکار عمومی دارد، تاکید کردند.
حسین احمدی، استاد دانشگاه و مدیر گروه مطالعات سیاست خارجی در پژوهشکده مطالعات تاریخ معاصر، عصر سهشنبه در بنیاد مطالعات قفقاز گفت: امروز شاهد جنگ ادراکی و شناختی هستیم و در این نبرد، هرکس که بتواند سریعتر عمل کند و روایت اول را بگوید، دست برتر را خواهد داشت.
وی توجه به عملکرد قدرتهای جهانی هنگام تعریف سیاست خارجی را دارای اهمیت فراوان دانست، اما یادآور شد: تقریبا همه پژوهشگران اتفاق نظر دارند که قدرت آمریکا در حال افول است و نشانههای این افول را از جمله در اقتصاد ایالات متحده مشاهده میکنیم. برای مثال، ۲ دهه پیش، ۷۰ درصد از ارز بانکهای مرکزی جهان، دلار بود، اما امروز این رقم به زیر ۶۰ درصد کاهش یافته است. بدهی این کشور نیز که در گذشته ۶.۵ تریلیون دلار بود، اکنون به بیش از ۳۱ تریلیون دلار افزایش یافته است. از طرف دیگر، قدرتهای جدید جهانی، مانند چین هم باعث سایه افتادن بر قدرت آمریکا شدهاند.
احمدی تاکید کرد در این فضای جدید، ما باید جایگاه خود را بیابیم و بتوانیم از آن، به بهترین نحو استفاده کنیم. این استاد دانشگاه همچنین از پژوهشگران خواست که در هنگام تحقیق در حوزه قفقاز، به منابع مکتوب بسنده نکنند و حتما کار میدانی را در دستور کار قرار دهند.
محمد فرهاد کلینی، دیپلمات باسابقه و سفیر سابق ایران در ارمنستان نیز در این نشست، یادآور شد تحولات قفقاز در گذشته این تصور را به وجود آورده بود که ایران در بازیهای این منطقه غایب است؛ اما این تصور، خیالی باطل بود و عملکرد کشور در سالهای اخیر نشان داد که ایران یکی از بازیگران مهم منطقه به شمار میرود.
کلینی، تاثیر محیط سایبری بر افکار عمومی و تصمیمگیری کشورها را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: اهمیت اطلاعات و روایتی که شنیده میشود، تا حدی است که میتوان گفت «ژئوپلتیک دیتا» در حال تکوین است.
آهنگ تحولات قفقاز بسیار سریع است
احمد کاظمی، پژوهشگر ارشد حوزه قفقاز، با تاکید بر سرعت بالای تحولات در منطقه قفقاز جنوبی، گفت: تحولاتی که از سه سال پیش و به روایتی از پنج سال پیش در این منطقه در حال روی دادن است، از جنس تکانههای تاریخی هستند؛ یعنی تاثیرات بلندمدت به همراه خواهند داشت.
کاظمی که برای رونمایی از وبگاه تخصصی خود در حوزه قفقاز در این نشست حضور یافته بود، انگیزه خود از تاسیس این وبگاه را تجمیع اطلاعات و تحلیلهای مربوط به منطقه برای پژوهشگران و علاقمندان عنوان کرد.
وی با اشاره به حدود ۳ دهه فعالیت خود در این حوزه، افزود: در این تارنما علاوه بر تحلیل تحولات روز و فرایند شناسی، بیش از ۱۵۰۰ تحلیل، مقاله، مصاحبه و پژوهش مربوط به تحولات اوراسیا در سه دهه اخیر بارگذاری شده است که منبع ارزشمندی برای پژوهشگران و جامعه علمی علاقمند محسوب می شود.
این پژوهشگر، توجه افکار عمومی به تحولات قفقاز را ضروری دانست و گفت این توجه جز با جهاد تبیین، حاصل نمیشود.
وبگاه تخصصی احمد کاظمی (https://ahmadkazemi.com) از نظر موضوعی، سه بخش اصلی قفقاز و اوراسیا، حقوق بینالملل و بخش رسانه و پژوهش را دربر میگیرد.
وجود محصولات متنوع، مانند موشنگرافیک و نیز درسگفتارها که ویدئوهای ۱۰ دقیقهای درباره تحولات مهم روز هستند، از جمله ویژگیهای وبگاه احمد کاظمی است.
حسن بهشتیپور و شیعب بهمن، از دیگر سخنرانان مراسم رونمایی از تارنمای تخصصی احمد کاظمی و بررسی آخرین تحولات قفقاز جنوبی بودند. نشست یادشده عصر سهشنبه در محل بنیاد مطالعات قفقاز دانشگاه تهران برگزار شد.
منبع : خبرگزاری ایرنا
https://irna.ir/xjNRB2
رونمایی از تارنمای تخصصی در حوزه قفقاز، حقوق بین الملل و رسانه
مراسم رونمایی از تارنمای علمی دکتر احمد کاظمی در حوزه مطالعات تخصصی قفقاز و اوراسیا با حضور اساتید و پژوهشگران برجسته این حوزه در محل بنیاد مطالعات قفقاز برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر احمد کاظمی، هدف از ایجاد این تارنما را توسعه مطالعات تخصصی، علمی و دانشگاهی در سه حوزه قفقاز و اوراسیا و همچنین حقوق بین الملل (بویژه اقلیت ها) و رسانه عنوان کرد .
وی با اشاره به حدود سه دهه فعالیت خود در این حوزه، افزود در این تارنما علاوه بر تحلیل تحولات روز و فرایند شناسی، بیش از 1500 تحلیل، مقاله، مصاحبه و پژوهش مربوط به تحولات اوراسیا در سه دهه اخیر بارگذاری شده است که منبع ارزشمندی برای پژوهشگران و جامعه علمی علاقمند محسوب می شود .
دکتر کاظمی، با اشاره به اینکه جنس تحولات قفقاز در پنج سال اخیر از نوع تکانه های تاریخی ضدایرانی می باشد، افزود: ایجاد این تارنما که پیرو درخواست های متعدد دانشجویان، اساتید و پژوهشگران علاقمند صورت گرفته است، در راستای جهاد تبیین درباره مسایل قفقاز برای افکار عمومی همراه با استفاده از ظرفیت های حقوق بین الملل و رسانه می باشد.
این استاد حقوق بین الملل دانشگاه در ادامه، توسعه زبانی را از برنامه های آتی این تارنمای علمی (به آدرس ahmadkazemi.com) خواند و افزود علیرغم اهمیت اساسی قفقاز و اوراسیا برای کشورمان، از منظر مقایسه ای در حوزه تارنماهای تخصصی ویژه اوراسیا، کشورمان فاصله زیادی با کشورهای مطرح منطقه و خارج از منطقه دارد که این خلا باید با همکاری مراکز دانشگاهی و پژوهشی و نهادهای ذیربط حل شود .
آقای جعفر خاشع رئیس بنیاد مطالعات قفقاز نیز با اشاره به فعالیت های این بنیاد در معرفی و رونمایی از کتب و آثار تازه منتشره در حوزه قفقاز، برگزاری این مراسم را در راستای ترویج و حمایت از مطالعات علمی در حوزه قفقاز با هدف اعتلای جایگاه کشورمان در این منطقه خواند.
آقای محمدفرهاد کلینی کارشناس ارشد مسائل استراتژیک و سفیر سابق کشورمان در ارمنستان در این نشست با تاکید بر اینکه در دوران گذار از ژئوپلیتیک سنتی به مدرن قرار داریم، بر اهمیت «ژئوپلیتیک دیتا و راستی آزمایی اطلاعات» در عصر آگاهی برای تعمیق فرایندهای شناخت و ادراک تاکید کرد.
دکتر کلینی با اشاره به اینکه اساسا کنار گذاشتن ایران از تحولات قفقاز ممکن نیست، بر اهمیت این تارنما برای کمک به شناخت عمیق تر و دقیق تر از تحولات قفقاز تاکید کرد .
دکتر حسن بهشتی پور کارشناس ارشد مسائل اوراسیا نیز بر اهمیت راه انداری تارنمای تخصصی مطالعات قفقاز در ترویج قفقاز شناسی در کشور تاکید و ابراز امیدواری کرد که با توسعه فعالیت ها، این تارنما به میراث علمی ماندگاری برای جامعه علمی تبدیل شود.
این کارشناس ارشد مسایل اوراسیا همچنین با تاکید بر نگاه توسعه محور در قفقاز، انرژی و حمل و نقل را مهمترین ظرفیت ها برای همکاری ایران با این منطقه خواند.
دکتر حسین احمدی استاد دانشگاه و مدیر گروه مطالعات سیاست خارجی پژوهشکده مطالعات تاریخ معاصر با تاکید بر اینکه «روایت اول»، اولین نقش در جنگ ادارکی و شناختی دارد، راه اندازی این سایت را از منظر تولید ادبیات جدید و تاثیرگذار در حوزه مطالعات قفقاز و مقابله با طرح های دشمن در حوزه پان ترکیسم بااهمیت خواند.
دکتر شعیب بهمن رئیس موسسه مطالعات جهان معاصر نیز در این نشست با تاکید بر کارکرد این تارنما از منظر ترویج تحلیل و آموزش در حوزه قفقاز و شناخت فرایندها در کنار تحلیل رویدادها، به فعالیت های دکتر کاظمی در حوزه ادبیات سازی و گفتمان سازی قفقازی اشاره و از این منظر به نهادینه شدن مفهوم «دالان تورانی ناتو» و نقش آن در روشنگری تحولات اخیر قفقاز پرداخت.
دکتر شعیب بهمن با اشاره به آسیب های سیاست قفقازی کشور تا جنگ دوم قراباغ از جمله تقلیل حوادث توسط برخی محافل، ابهام در حوزه جنگ رسانه ای، فعالیت لابی پان ترکیسم ، فقدان ابتکار عمل رسمی، ناهماهنگی و درپاره ای موارد ارجیحت منافع گروهی و قومی بر ملی، افزود: با تلاش جامعه نخبگانی و تبیین های رسانه ای، سیاست قفقازی ایران با عبور از این آسیب ها، به یک ریل منطقی برگشت و تاسیس تارنمای مطالعات تخصصی قفقاز اقدامی ارزشمند در ادامه این روند است .
وی با تاکید بر اینکه فعالیت های دکتر کاظمی در روند تبیین تحولات در قفقاز جسورانه و بدون توجه به هزینه های شخصی بوده، افزود: نکته قوت فعالیت های ایشان دخیل کردن نگرش حقوقی و منظر رسانه ای در تبیین تحولات است .
دیگر سخنرانان نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی این تارنمای تخصصی، به موضوعات متعددی از جمله نقش پل گوبل در سیاست خارجی باکو، طرح های دشمن برای استحاله هویت آذربایجانی، طرح های نظام سلطه برای جابجایی جمعیت ها با اهداف ژئوپلیتیک، تلاش لابی ها برای امتداد قومی دادن به تحولات قفقاز ، نقش عدم
مجازات ترکیه در مساله کشتار 1915 ارامنه بر شکل گیری پاکسازی قومی در قراباغ، لزوم تقویت حس قفقازی در کشور، کارکردهای علمی، رسانه ای و دیپلماتیک این تارنما و لزوم تبلیغ آن در محافل علمی اشاره کردند.
شایان ذکر است که این تارنمای علمی از سه بخش مجزا شامل «قفقاز و اوراسیا»، «حقوق بین الملل، اقلیت ها و اقوام »، «پژوهش و رسانه های بین المللی» تشکیل شده است .
«دیدگاه روز، کتب، مقالات، تحقیقات، یادداشت ها ، مصاحبه ها ، کنفرانس ها، سخنرانی ها، نظارت علمی، درس گفتارها، موشن گرافیک ها، نشر و نقد کتاب، برنامه ها و مستندهای تلویزیونی و مطالب برگزیده از سایت ها»، عناوین بخش های مختلف این تارنما (به آدرس ahmadkazemi.com) را تشکیل می دهد.
در بخش «دریچه ای به قفقاز و اوراسیا » این تارنمای تخصصی، صدها تحلیل و پژوهش در حوزه قفقاز و و اوراسیا بارگذاری شده است .
احمد کاظمی استاد دانشگاه در حوزه حقوق بین الملل و پژوهشگر ارشد رسانه های بین المللی و مسایل اوراسیا می باشد. از این نویسنده پیش از این کتابهای امنیت در قفقازجنوبی (۶۳۰ صفحه) و پان ترکیسم و پان آذریسم (۲۷۳ صفحه)، مفهوم اقلیت در اسناد بین المللی حقوق بشر (531 صفحه)، وضعیت اقلیت ها در ترکیه از منظر حقوق بین الملل(182)، و کتاب رسانه های رسانه های برون مرزی (1و 2) (مشارکت در نویسندگی) و همچنین دهها مقاله علمی و پژوهشی در حوزه حقوق بین الملل اقلیت ها و مسایل اوراسیا به چاپ رسیده است.
آدرس مطلب :https://www.ccsi.ir/fa/news/25251/
طی روزهای گذشته برخی منابع خبری و تحلیلی نسبت به تهاجم احتمالی جمهوری آذربایجان به خاک ارمنستان هشدار دادهاند.
پیش از آخرین عملیات جمهوری آذربایجان در قرهباغ، نیروهای زرهی، توپخانهای، پدافندی و پهپادی این کشور به مرزهای جنوبی ارمنستان و نخجوان اعزام شدند، اما پس از پایان این عملیات، انحلال نیروهای مسلح و دولت آرتساخ، برافراشته شدن پرچم جمهوری آذربایجان در خانکندی (استپاناکرت) و خروج بخش عمده نیروهای صلحبانی روسیه از منطقه قرهباغ، همچنان نیروهای نظامی جمهوری آذربایجان در مناطق مرزی ارمنستان مستقر هستند و به پایگاههای خود بازنگشتهاند.
همچنین چند صد کیلومترمربع از مناطق مرتفع و راهبردی در حومه جرموک، کاپان، ستک و ورینشورژا واقع در سرزمین اصلی ارمنستان، از سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ هنوز تحت تصرف و تجاوز غیرقانونی نیروهای جمهوری آذربایجان قرار دارد.
به علاوه، رسانههای ارمنستان امروز ادعا کردهاند که اخیرا روسیه از نقل و انتقال برخی تجهیزات نظامی و سامانه پدافندی از هند به ارمنستان جلوگیری کرده است.