عقل از سرِ نادانی
دردِ سر ما می داد
عشق آمد و وارستیم
تا باد چنین بادا.....
شاه نعمت اله ولی🌻
@wittj2
⭐️جهان خود را بزرگ کنید بعد فرعون و موسی را درخود ببینیدکه هرروز درجدال بایکدیگرند
آنگاه نگران باشید مبادا فرعون پیروز بشود:
🌻موسی و فرعون در هستی توست
🌻باید این دوخصم را درخویش جست
@wittj2
🔮🎷ایده تونل زنی✨ در فیزیک بسیار اهمیت داشته و در تشریح ویژگی های وسایل الکتریکی ،سیاه چاله ها ، انفجار بزرگ به کار میرود خود جهان نیز ممکن است از طریق تونل زنی ایجاد شده باشد!!
@wittj2
با درد بساز چون دوای تو منم
در کس منگر که آشنای تو منم
گر کشته شوی مگو که من کشته شدم
شکرانه بده که خونبهای تو منم
مولانای جان🌻
@wittj2
Shahram Nazeri - Andak Andak.mp3
2.71M
🎷استاد شهرام ناظری
⭐️اندک اندک
@wittj2
برخیز و به نزد آن نکونام درآی
در صحبت آن یار دلارام درآی
زین دام بُرون جه و در آن دام درآی
از در اگرت براند از بام درآی
مولانای جان🌻
@wittj2
پندانه🍂
اولین گناهی که در زمین ایجاد شد تکبر بود که از شیطان بود و شیطان زمانی که میخواهد کسی را گمراه کند در او تکبر ایجاد میکند .تکبر یعنی اینکه من دارم و او ندارد.حسد هم با سنجش با دیگران ایجاد میشود که من ندارم و او دارد.اگر همه خودشان را با خدا مقایسه کنند دعوایی وجود ندارد در همه حال خودت را با خدا مقایسه کن نه با دیگران بگو او هم نسبت به خدا صفر است من هم صفر هستم...
حجت الحق شیخ حمیدرضا مروجی سبزواری🌻
@wittj2
جانی که خلاص از شب هجران تو کردم
در روز وصال تو به قربان تو کردم
عاشقان روزی که در آن گناه صورت نگیرد عید است🌹
هر روزتان عید 🎉
عیدتان مبارک🌻
@wittj2
محبت های باطنی وجود انسان.mp3
3.82M
🎷مروجی سبزواری
⭐️باطن مخفی
@wittj2
در زندگــــــــــے
برای رسیدن به خدا
یک خط راست و کوتاه لازم است
🌟نامـــش 《صراط مستقیم》است
@wittj2
اگرانسان درفضاپیمای باسرعت ۹۰درصد سرعت نور سفر کند،گذر زمان برای وی به نیم خواهدرسید،درواقع ساعت مسافرتنها ۱۰دقیقه جلو خواهدرفت درحالی که عقربههای ساعت برروی زمین ۲۰ دقیقه به جلو رفتهاست.
@wittj2
برای بهتر درک شدن فرضیه دنیاهای موازی به رویاها و خواب های شبانه خود بیندیشید. آیا در خوابهایتان به راحتی از مکانی به مکان دیکر سفر نمیکنید؟
کانال علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷معرفی کتاب جهان های موازی
با کمی جسارت میتوان گفت که «اطلاعات» در واقع خودِ شی است. اطلاعات شی که در همه جا گسترده است، همه وضعیت های موازی شی را دربردارد. این وضعیت های بالقوه شی که در محیط گسترش یافته، با اولین مشاهده و اندازه گیری به فعلیت میرسد (به نوعی تابع موج فرو میافتد). طبق تفسیر کپنهاگی، هر شی هنگام فروکاست تابع موج تنها یکی از وضعیتهای بالقوه را انتخاب میکند. با این وجود چه بر سر آن همه اطلاعات و وضعیت بالقوه میآید؟ این سوال شگفتانگیز ما را به جهان های موازی می کشاند…
«به دنبال جهان های موازی» کتابی است علمی که با زبانی بسیار ساده و زیبا در تلاش است پیچیدهترین مفاهیم فیزیک و کیهانشناسی را برای مخاطب عام بیان کند. از بارزترین ویژگیهای کتاب سادگی و بیان متفاوت آن میباشد، به طوری که مخاطب جوان بی هیچ گونه پیشزمینهی علمی میتواند از پس کتاب برآید.
کتاب با مفاهیمی بنیادی همچون انرژی، حرارت، انتروپی و اطلاعاتی شروع میشود که ربط چندانی هم به ایدهی جهانهای موازی ندارد. سپس به کوانتوم میپردازد؛ بدعتگذارترین اندیشهای که بشر تا به حال تدوین کرده است. کتاب، قبل از اینکه مکانیک کوانتومی را بررسی کند، در یک «میان فصل» با نگاهی اجمالی، به آرا و افکاری میپردازد که زمانی ممنوعه و کفر بودند و اکنون جز بدیهیات هر فرد کوچه و بازار هستند. با خواندن این میانفصل درخواهید یافت که در هیچ اندیشهای، بدعت وجود ندارد.
در نهایت، کتاب به ایدهی جهانهای موازی میرسد. در واقع نویسنده با کندوکاو در تاریخ علم، به دنبال ردپایی از ایدهی جهانهای موازی میگردد و تلاش میکند با کنار هم چیدن چندین قرن اندیشه به مخاطب بیاموزد که چطور ایدهی جهانهای موازی بر علم تحمیل شده است و این بسیار مهم است که بدانیم؛ ایدهی جهانهای موازی بر ما «تحمیل» شده است!
👈اطلاعات بیشتر:
نام کتاب: به دنبال جهان های موازی
نویسنده: سعید گراوندی
سال انتشار: ۱۳۹۶
انتشارات: آب خست
تعداد صفحات: ۲۴۱
خرید آنلاین از طریق کانال تلگرامی خانه سبز کتاب: Booksgreenhome@
ارتباط با نویسنده: geravandi14@gmail.com
کانال علمی عرفانی👇
@wittj2
هدایت شده از دیالکتیک علم و عرفان ناب
🔮🎷گریز به ابر فضا ( قسمت هفتم )
✍ سمیر اللهوردی · منتشر شده ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
چگونه می توانیم با دسترسی نامحدود به فناوری برتر، ماشینی بسازیم که بتواند این جهان را ترک کند؟ در چه نقطه ای می توانیم انتظار داشته باشیم که نیروی انرژی پلانک را در تصرف خود در آوریم؟
⭐️قدم ششم: ساخت اتم شکن های غول پیکر
به گزارش بیگ بنگ، زمانی که تمدنی بتواند به پیشرفت فوق العاده ای دست یابد، حتما قدرت تولید انرژی پلانک * را نیز داراست. در آن زمان دانشمندان بر کرمچاله ها تسلط داشته و قادرند انرژی کافی را برای باز کردن کرمچاله در فضا و زمان جمع آوری کنند. روش های متعددی برای انجام این کار توسط تمدنی پیشرفته وجود دارند. جهان می تواند پوسته ای باشد که با جهان موازی شناور در ابرفضا تنها یک میلی متر فاصله داشته باشد. اگر این درست باشد، آنگاه برخورد دهنده بزرگ هادرون در سال های آینده قادر خواهد بود آن را شناسایی کند. زمانی که ما کمی پیشرفته تر شویم، حتی ممکن است فناوری لازم برای کاوش در طبیعت این جهان همسایه را داشته باشیم. بنابراین مسئله برقراری ارتباط با یک جهان موازی، دیگر ایده ای دور از ذهن نخواهد بود.
اما فرض کنید اثرات کوانتومی گرانش که در انرژی پلانک ظاهر می شوند، میلیارد میلیارد بار بزرگتر از انرژی برخورد دهنده بزرگ هادرون (LHC) باشد. برای دستیابی به انرژی پلانک، یک تمدن پیشرفته باید اقدام به ساخت اتم شکنی در مقیاس فوق العاده بزرگ کند. در اتم شکن ها یا شتاب دهنده های ذره، ذرات زیر اتمی درون یک لوله حلقوی حرکت داده می شوند. با تزریق انرژی به درون لوله، ذرات تا انرژی های بسیار بالایی شتاب می گیرند. اگر از آهن ربای بزرگی استفاده شود تا مسیر ذرات را به شکل دایره بزرگی خم کنیم، آنگاه می توانیم ذرات را تا انرژی میلیاردها الکترون ولت شتاب دهیم. هر چه قطر این دایره بزرگ تر باشد، انرژی باریکه بیشتر خواهد بود.
همانطور که گفتیم با استفاده از نسل جدید شتاب دهند های لیزری، در عرض تنها چند دهه فیزیکدانان قادر خواهند بود شتاب دهنده های رومیزی بسازند که بتواند در فاصله ای برابر ۱ متر، به ۲۰۰ گیگا الکترون ولت دست یابد. با پشت سر هم قرار دادن این شتاب دهنده های رومیزی، امکان دستیابی به انرژی هایی که در آنها ساختار فضا- زمان ناپایدار می شود به وجود می آید. اما برای تمدنی پیشرفته این امکان به وجود می آید که بتواند اتم شکنی در ابعاد منظومه خورشیدی یا حتی سیستمی ستاره ای بسازد، و بتواند باریکه ای از ذرات زیر اتمی را به درون فضا شلیک کرده و تا حد انرژی پلانک به آنها سرعت دهد. ساخت چنین اتم شکن های غول پیکری می تواند مسیر باریکه را بصورت دایره خم کرده و در نتیجه در فضا بطور قابل توجهی صرفه جویی کند و هم می تواند و هم می تواند مسیر خطی را حفظ کند که در این صورت به راحتی تا نزدیکترین ستارگان کشیده خواهد شد.
بعنوان مثال ممکن است بتوان اتم شکنی ساخت که ذرات زیراتمی را در یک مسیر دایره ای درون کمربند خرده سیارک ها به حرکت در آورد. در این صورت دیگر نیازی به ساخت پر هزینه لوله حلقوی نخواهد بود. یرا خلاء موجود در فضا، از هر خلائی که بتوانیم روی زمین بسازیم بهتر است. اما در این صورت لازم است آهن رباهای بسیار بزرگی ساخته شود تا در فواصل منظم بر روی اقمار و خرده سیارک های منظومه شمسی یا هر سیستم ستاره ای قرار گیرند، تا بطور پیوسته باریکه را خم کنند.
وقتی باریکه به نزدیکی یکی از اقمار یا خرده سیارک ها می رسد، آهن رباهای بزرگ در واقع روی آنها به آن ضربه زده، به مقدار کمی مسیر حرکت باریکه را تغییر می دهند. مسیر باریکه پس از عبور از اقمار متعدد به تدریج قوس برداشته و در نهایت به شکل تقریبا دایراه ای در می آید. همچنین می توان دو باریکه را در نظر گرفت که یکی در جهت عقربه های ساعت و دیگری در خلاف جهت عقربه های ساعت به دور منظومه شمسی حرکت می کنند. پس از برخورد این دو باریکه، انرژی آزاد شده از طریق برخورد ماده/پاد ماده ، می تواند به انرژی پلانک نزدیک شود.
علاوه بر مشکلات فراوان مهندسی از جمله میدان مغناطیسی فوق وقی که بتواند چنین باریکه ی قدرتمندی را خم کند، سوال ظریفی نیز برای ساخت این اتم شکن ها وجود دارد که آیا مرزی برای انرژی یک باریکه ذره وجود دارد یا نه. هر باریکه پر انرژی از ذرات سرانجام با فوتون های تابش پس زمینه ۲٫۷ درجه کلوین برخورد کرده و بنابراین انرژی خود را از دست خواهد داد. در حقیقت ممکن است این کاهش انرژی به حدی باشد که بتوان برای انرژی کسب شده در فضا یک سقف محاسبه کرد. این مسئله هنوز آزمایش نشده است. ( در حقیقت نشانه هایی وجود دارد که برخوردهای پر انرژی پرتو کیهانی از این سقف فراتر رفته اند و به این ترتیب تمام محاسبات با شک و تردید مواجه شده است.)
با این حال اگر این موضوع حقیقت داشته باشد، در این صورت نیاز به بهبود پر هزینه لوازم و تجهیزات خواهد بود.
@wittj2
هدایت شده از دیالکتیک علم و عرفان ناب
نخست اینکه برای محافظت در مقابل تابش پس زمینه ۲٫۷ درجه باید کل باریکه را در یک تیوپ خلاء قرار داد. از طرف دیگر اگر آزمایش در آینده دور صورت پذیرد، ممکن است در آن زمان تابش پس زمینه به حدی ضعیف شده باشد که دیگر مشکلی ایجاد نکند. در قسمت بعدی، “قدم هفتم: ساخت مکانیزم های انفجار از داخل” را بررسی می کنیم.
ادامه دارد »»»
* انرژی پلانک یک ثابت طبیعی در فیزیک است که بیان کننده اندازه کوچکترین واحد انتقال انرژی و از مفاهیم اساسی در مکانیک کوانتومی است. این ثابت به اسم ماکس پلانک فیزیکدان آلمانی نامیده شده است که در سال ۱۹۰۰ آن را کشف کرد.
به قلم میچیو کاکو – جهان های موازی🌻
@wittj2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔮🎷جهانهای موازی کجا هستند؟
آيا واقعا ممكن است ما در جهانهايي ديگر كپي براير با اصل داشته باشيم!؟
👈میچیو کاکو، تگمارک و جمعی از فیزیکدانان توضیح میدهند.( زير نويس فارسي)
@wittj2
ما ز گردون سوی مادون آمدیم
باز ما را سوی گردون برکشید
همچو مریم سوی خرمابن رویم
زانکه خرمایی ندارد شاخ بید
مولانای جان🌻
@wittj2
برگی از معرفت🍂
خواجه عبدالله انصاري🌻
بدان که خداي تعالي در ظاهر، کعبه اي بنا کرده که او از سنگ و گل است و در باطن کعبه اي ساخته که از جان و دل است. آن کعبه ساخته ابراهيم خليل است و اين کعبه بنا کرده ربّ جليل است. آن کعبه منظور نظر مؤمنان است و اين کعبه نظرگاه خداوند رحمان است. آن کعبه حجاز است و اين کعبه راز است. آن کعبه اصناف خلايق است و اين کعبه عطاي حضرت خالق است. آنجا چاه زمزم است و اينجا آه دمادم. آنجا مروه و عرفات است و اينجا محل نور ذات.
🌻کعبهء گل را زیارت میکنی حاجی شوی
کعبهء دل را زیارت کن که تا ناجی شوی
@wittj2
25 sabr.mp3
23.68M
#عرفان_عملی_اسلامی
#مهدی_طیب
@wittj2
کانال علمی عرفانی👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2515861505C45d2328c8f
Roozbeh-Nematollahi-Melate-Eshgh-128.mp3
3.33M
🎷نعمت اللهی
⭐️ملت عشق
@wittj2