فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞 سلامی بغضآلود به حضرت بقیّةاللّه (ارواحنا فداه)
السَّلَامُ عَلَيكَ اَيُّهَا العَلَمُ المَنصُوبُ وَ العِلمُ الْمَصْبُوبُ وَ الغَوثُ وَ الرَّحمَةُ الوَاسِعَةُ وَعداً غَيرَ مَكذُوبٍ السَّلَامُ عَلَيكَ حِينَ تَقُومُ السَّلَامُ عَلَيكَ حِينَ تَقعُدُ السَّلَامُ عَلَيكَ حِينَ تَقرَأُ وَ تُبَيِّنُ السَّلَامُ عَلَيكَ حِينَ تُصَلِّي وَ تَقنُتُ السَّلَامُ عَلَيكَ حِينَ تَركَعُ وَ تَسجُدُ السَّلَامُ عَلَيكَ حِينَ تُهَلِّلُ وَ تُكَبِّرُ السَّلَامُ عَلَيكَ حِينَ تَحمَدُ وَ تَستَغفِرُ.
۱۴۰۱/۰۱/۰۱
#روز_خوبی_داشته_باشید
#به_برکت_صلوات_بر_محمد_و_آل_محمد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
💞 #موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
🍃 Mohsenzade.com/zm
💞 Womanfamily.ir
♥️ https://www.aparat.com/woman_family
💞 @woman_family
🍃 https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
زن، خانواده و سبک زندگی
💞 سلامی بغضآلود به حضرت بقیّةاللّه (ارواحنا فداه) السَّلَامُ عَلَيكَ اَيُّهَا العَلَمُ المَنصُوبُ
و سلام بر شما که بر امامتان سلام میدهید😍
روحی و نفسی لکَ الفدا یا نائب امام العصر و الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف💞
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آقایون وفاداری رو از رهبر یادبگیرید، پنجاه سال انگشتر عقدشون دستشونه. بعد ما بعد یکسال حلقه یا انگشترمونو درمیاریم.
دیدار برخی از طنزپردازان با رهبر انقلاب
ما همه طناز توییم خامنهای
گوش به فرمان توییم خامنهای 😁
#حسین_دارابی | طنزپرداز 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از مدار 01:20
13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلمی از مرحوم آیتالله مصباح یزدی و مرحوم آیت الله ری شهری پس از پایان مناسک حج سال ۱۳۸۷
@madare0120
#معرفی_کانال
مجموعه «ایران جوان بمان» یک مجموعه فرهنگی تحت پوشش کانون فرهنگی آیین فطرت متعلق به استاد محسن عباسی ولدی، کارشناس تربیتی رادیومعارف، برنامه سمت خدا، گلبرگ و... است که با هدف نشر سبک زندگی و تربیت اسلامی در موضوعات ازدواج، همسرداری، تربیت فرزند، مبانی تربیت، فرزندآوری و... و با انگیزه کمک به حل بحران پیری جمعیت و ترغیب به ازدواج و فرزندآوری، کار خودش رو آغاز کرده و کانال و سایت ایران جوان بمان یکی از فعالیتهای ماست.
لطفا عضو بشید و دوستان و آشنایان رو هم دعوت کنید.
با ما همراه باشید🔻
https://eitaa.com/joinchat/632029338Cb8a48cecf1
🌐 https://iranjavanbeman.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😅👌
#روز_خوبی_داشته_باشید
#به_برکت_صلوات_بر_محمد_و_آل_محمد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
💞 #موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
🍃 Mohsenzade.com/zm
💞 Womanfamily.ir
♥️ https://www.aparat.com/woman_family
💞 @woman_family
🍃 https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
هدایت شده از جامعه متعادل | مهدی تکلّو
مردساختگی وضعیت روزگاری است که مردان تدارک دهندههای ساختارها، نهادها، ایجادکنندهی ارزشها و بهطورکلی فرهنگها هستند. جنسیت آنان در پیکرهی این وضعیت نمایان و قابل موشکافی است. به عبارتی مردساختگی از سرریز اوصاف جنسیتی در قامت یک جامعه صحبت میکند. مردساختگی زیربنای جامعه و تعیینکننده شکل و شمایل روبنایی آن است. تا زیربنای مردساخته با خالقیت و عاملیت انتقادی و فعالانه زنان تعدیل نشود، در روبنای زندگی روزمره، همواره زندگی زنان با دردسر و چالشهای ساختاری و فرهنگی مواجه است.
در تجربهی تاریخی، مردساختگی زیربنایی دو سنخ از روبنای جامعه را پدید آورده است: پدرسالاری و مردسالاری. هر دو بهواسطه خاستگاه مردساختهشان، مرد را اصل و زن را طفیلی در نظر میگیرند. در هر دو هرچند به شکلی متفاوت زن انسانی ثانوی و جنس دوم است. در ساخت جامعه پدرسالار شخص مردان دارای اقتدارند و در جامعه مردسالار این مردانگی است که پیشران و منبع تغذیه سلطه است. جامعه پدرسالار استبدادی است و شاه در سرزمین، کدخدا در ده و پدر در خانواده حاکم است و در جامعه مردسالار علیرغم ظاهر دموکراتیکش، مردانگی تعیینکننده است. زنان در جامعه پدرسالار فاقد هرگونه فاعلیت اجتماعی و تاریخی هستند اما در سنخ مردسالار، فقط عاملیت زنان به رسمیت شمرده میشود و نه خالقیت آنان. زن پدرسالاری فاقد اراده و استقلال است اما زن مردسالاری اراده دارد اما از استقلال بیبهره است؛ به هر ترتیب جوامع مردساخته با خالقیت زنان میانهی خوبی ندارند. در جامعه پدرسالار زن و در جامعه مردسالار زنانگی غایب است. «کنش و میدان» در این جوامع اینگونه توزیع میشود: زنان جامعه پدرسالار بی نقش هستند و زنان جامعه مردسالار تنها در دیالوگهای از پیشنوشتهشده، بازیگرند درحالیکه در هر دو کارگردان و خالق میدان عنصر دیگری است. در هر دوی این جوامع مردان صاحبان قدرتاند اما نحوه اعمال قدرت آنان متفاوت است. اعمال قدرت در جامعه پدرسالار عیان، استبدادی و سیاسی است اما در جامعه مردسالار، قدرت به نحو مزوّرانه و منافقانهای بهصورت پنهانی و از طریق دستگاه فرهنگ جاری میگردد.
درحالیکه زن در جامعه متعادل، بهاندازهی مرد دارای هویت و کاراکتر اولشخص متکلم است، زن پدرسالار نقش سومشخص غایب و زن مردسالار نقش دوم شخص مخاطب را به عهده میگیرد. جامعه پدرسالاری با انگارهی ناقصالعقلی برای زن، عقلانیت را در مردان منحصر کرده و احساساتی بودن را برای زن بهمثابه یک نقطهضعف برجسته میکند. جامعه مردسالار قدرت عقلی زن را به رسمیت میشناسد، اما قدرت عاطفی و روحی او را به هیچ میانگارد. برداشت من این است که به نحو ناخودآگاهی جوامع پدرسالار و مردسالار در پشت پرده بدهبستان دارند - چرا که از یک آبشخور تغذیه میکنند - هرچند که در روی صحنه جامعه مردسالار در مدیریت تأثیرگذاری بسیار قویتر عمل میکند. جامعه پدرسالار خیلی رک و بی خجالت زن را تحقیر میکند (رک نظر محمدرضا پهلوی در مورد زنان)، اما جامعه مردسالار همین تحقیر را با اغوا و فریب (مدگرایی و پورنوگرافی) انجام میدهد؛ بنابراین سنخ نمونه جامعه پدرسالار، شیران ماکیاولی و جامعه مردسالار، روباهان اوست.
بدن زنان نیز از میدان نظارت جوامع مردساخته مصون نیست. فیزیک زنانه در جامعه پدرسالار مایه شرم پدر و فساد جامعه است و این تصور در نگاه آنها ذات زن مربوط است؛ لذا زن باید مستور و پردهنشین باشد. در مقابل جامعه مردسالار اتفاقاً زن را بهواسطه همین ویژگی ذاتی به منتهیالیه نمایش و تماشا کشانده و او را زینتالمجالس قرار میدهد (رسانه، هنر و حتی سیاست). به هر صورت در جامعهای که ارزشهای مردساخته، یکجانبه و غیر متعادل بر آن حاکم است، زن در حاشیهی مرد است، چه پنهانش کند و چه او را در ویترین بگذارد. در هر دو، زن موجودی ذاتاً جنسی است، با این تفاوت که بدن او در جامعه پدرسالار مایه عقبماندگی و دردسر (برخلاف بدن مرد که مایه ترقی خانواده و کشور است) و در جامعه مردسالار سودآورترین سرمایه و مرغوبترین کالای بازار است؛ لذا اجازه بدهید به وضعیت تعادل اجتماعی جنسیت به چشم یک آرمان دلچسب نگاه کنم ...
مهدی تکلّو
@Mahdi_Takallou
🔰 چه مواقعی نیاز به روانشناس داریم⁉️1⃣
1⃣ مشاوره در دوران #بلوغ
اینکه شما فرزندتان در سن بلوغ باشد یا خودتان در حال طی کردن این دوران حساس هستید، تفاوتی ندارد، کسب اطلاعات درست و کامل در رابطه با این دوران می تواند کمک بزرگی برای شما بوده و احتمال بروز مشکل را کاهش دهد.
2⃣ شکست در روابط صمیمانه
در زمان شکست عاطفی کمکتان می کند.
به صورت کلی در زمانی که ما در زندگی در هر زمینه ای دچار شکست می شویم، نیاز به کمک داریم تا بتوانیم خودمان را پیدا کنیم و به بازسازی دوباره زندگی خود بپردازیم اما شاید شکست در روابط صمیمانه و به اصطلاح شکست عشقی حساسیت بیشتری دارد.
نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشیم یادگیری مهارت هایی است که بتواند احتمال بروز شکست را برای ما کاهش داده یا در صورت بروز چنین اتفاقاتی آسیب پذیری ما را کم کند.
3⃣ انتخاب #همسر
خوشبختانه این روزها تعداد افرادی که ترجیح می دهند تا در زمینه انتخاب همسر از تجربه مشاوران و روانشناسان استفاده کنند، رو به افزایش است. نکته مهمی که بد نیست بدانید این است که برای شرکت در کارگاه های انتخاب همسر که توسط برخی متخصصان برگزار می شود، لازم نیست شما نامزد کرده یا موردی خاص را برای ازدواج در نظر گرفته باشید، بلکه می توانید پیش از ورود جدید به بحث انتخاب همسر، با شرکت در این برنامه های آموزشی، با معیارهایی که لازم است در نظر داشته باشید، آشنا شوید.
4⃣ آغاز زندگی مشترک
آغاز زندگی مشترک، یکی از موقعیت های دشواری است که لازم است هر فردی در این زمینه اطلاعات کافی به دست آورد. آشنایی زنان از دنیای مردان و نیز برعکس، از مهم ترین موضوعاتی است که لازم است همسران جوان در آن زمینه اطلاعاتی به دست آورند.
یادمان باشد، درصد زیادی از اختلافات زناشویی به خاطر ناآشنایی همسران با ویژگی های جنس مقابل و البته آشنا نبودن با مهارت های مورد نیاز در زندگی مشترک است. البته یکی دیگر از ضرورت های آغاز زندگی مشترک، آشنایی با مهارت های لازم در زمینه روابط جنسی است.
5⃣ بچه دار شدن و #فرزندپروری
قبل از بچه دار شدن حتما سری به مشاور بزنید.
تربیت فرزند در این دوران می تواند دشواری های زیادی داشته باشد. از طرفی بعد از بچه دارشدن رابطه همسران نیز دچار نوسان می شود. آشنایی نداشتن با مدیریت مسائل پیش آمده در رابطه همسران و البته آگاهی نداشتن از مهارت های فرزندپروری می تواند تجربه شیرین بچه دار شدن را به تجربه ای استرس زا و ناراحت کننده تبدیل کند.
یادمان باشد صرف انرژی برای آشنایی با مهارت های فرزندپروری یک سرمایه گذاری است که البته نتیجه آن نیز خیلی زود نمایان خواهد شد.
6⃣ انتخاب رشته #تحصیلی و #شغل
آشناشدن با استعدادها و توانمندی های فردی یکی از اهدافی است که مشاوره های شغلی می تواند در اختیار فرد بگذارد. البته قدم اول در انتخاب شغل شاید انتخاب صحیح رشته تحصیلی در دبیرستان و سپس دانشگاه باشد.
با توجه به افزایش و فراوانی رشته ها و البته اهمیتی که تمایل و توانایی های فردی در این زمینه بر عهده دارد، بهره گرفتن از دانش روانشناسان می تواند کمک کند تا انتخاب بهتری داشته باشیم.
ادامه دارد👇👇👇
💞 #موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
🍃 Mohsenzade.com/zm
💞 Womanfamily.ir
♥️ https://www.aparat.com/woman_family
💞 @woman_family
🍃 https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813