متن خطبه 23-10-98.pdf
423.2K
توصیه به بانوان عزیز... خطبه فدکیه 👆👆👆
@women92
💹 قابل توجه کسانی که میگویند:
💢وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد...
💥تاکنون مقام معظم رهبری"مدظله العالی" امر به چه جهادهایی فرمودند:
1⃣ جهاد علمی؛
من عقیدهام این است كه كار علمی در دانشگاه و در كشور باید جهادی باشد؛ كار علمیِ جهادی انجام بگیرد. ۹۲/۵/۶
⬅️ یکی از انواع جهاد با نفس هم این است که شما شب تا صبح را روی یک پروژهی تحقیقاتی صرف کنید و گذر ساعات را نفهمید. ۸۹/۴/۲
2⃣ جهاد اقتصادی؛
امروز هر کسی بتواند به اقتصاد کشور کمک بکند، یک حرکت جهادی انجام داده است. ۹۴/۱/۱
⬅️تعصب در مصرف کالای داخلی؛
محصولات داخلی را مردم مصرف کنند؛ نروند دنبال این نشانهها. حالا مُد شده است بگویند «بِرَند» است، بِرَند فلان؛ بِرَند چیست! بروید سراغ مصرف تولیدات داخلی. آن چیزهایی که مشابه داخلی دارد، متعصّبانه و با تعصّبِ تمام، ملّت ایران، خارجیِ آن را مصرف نکنند. ۹۳/۱۱/۲۹
3⃣ جهاد فرهنگی؛
واقع قضیّه این است كه كارزار فرهنگی از كارزار نظامی اگر مهمتر نباشد و اگر خطرناكتر نباشد، كمتر نیست؛ این را بدانید؛ واقعاً یك میدان كارزار است اینجا.
۹۲/۹/۱۹
4⃣ جهاد سیاسی
یک جهاد بزرگ در مقابل ملت مسلمان است. این جهاد لزوماً جهاد نظامی نیست؛ جهاد سیاسی است ... 87/7/10
⬅️باید احساس وظیفه را فراموش نکنیم؛ مجاهدت را فراموش نکنیم؛ جهاد در صحنه های مختلف، وظیفه ی ماست و ضامن پیشرفت و پیروزی ماست. در صحنه ی سیاسی هم جهاد هست ... 86/5/28
5⃣ جهاد تشکیل خانواده و فرزند آوری
مسئلهی جمعیّت یكی از خطراتی كه وقتی انسان درست به عمق آن فكر میكند، تن او میلرزد... یعنی مسئلهی جمعیّت از آن مسائلی نیست كه بگوییم حالا ده سال دیگر فكر میكنیم؛ نه، اگر چند سال بگذرد، وقتی نسلها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست.92/9/19
⬅️فرزندآوری یكی از مهمترین مجاهدتهای زنان و وظائف زنان است؛ چون فرزندآوری در حقیقت هنر زن است؛ اوست كه زحماتش را تحمل میكند، اوست كه رنجهایش را میبرد، اوست كه خدای متعال ابزار پرورش فرزند را به او داده است.92/2/11
و...
✅اگر به اینها عمل شود ، قطعاً کار به حکم جهاد نظامی نخواهد رسید.
مـبلّـغ آگـاه
sapp.ir/mobaleq_agah
#فوری
واکنش ترامپ به سخنان ظریف درباره مذاکره با آمریکا: نه ممنون
🔹«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر به سخنان «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران درباره مذاکره با آمریکا واکنش نشان داد و نوشت: «وزیر امور خارجه ایران گفته که ایران خواستار مذاکره با آمریکا است اما خواستار برداشته شدن تحریمهاست.»
ترامپ در ادامه پیام توئیتری خود نوشت: «نه ممنون»
-------------
پی نوشت با شما! نمیخواهم از دایره ادب خارج شم!
پاس گل ظریف به قاتل حاج قاسم در آستانه استیضاح ترامپ!
تحقیر بین المللی بیشتر ازاین......
@women92
🌹🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷🌹
🌷💐 سلام علیکم 💐🌷
در دنیایی که زندگی میکنیم، هر عملی را که انجام دهیم، واکنشش را خواهیم دید.
بقول معروف، از هر دستی بدهیم از همون دست پس ميگيریم.
روزی پیامبر خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: کَمَا تَدِینُ تُدان ..
معنای ساده آن همین است که از هر دستی بدهی، از همان دست پس می گیری.
ﻣﮕـﺮ میﺷﻮﺩ انسان قلبی ﺭﺍ بشکنیم
ﻭ قلبمان شکسته ﻧﺸـﻮد🌸🍃
💠 ﻣﮕﺮ میﺷﻮﺩ چشمی ﺭﺍ ﮔﺮﯾﺎﻥ کنیم
ﻭ ﭼﺸﻤمان ﮔﺮﯾـﺎﻥ ﻧﺸﻮﺩ🌸🍃
💠 ﻣﮕﺮ میﺷﻮﺩ ﺫهنی ﺭﺍ ﭘﺮﯾﺸﺎﻥ کنیم
ﻭ ﺫهنمان ﭘﺮﯾﺸـﺎﻥ ﻧﺸﻮﺩ🌸🍃
💠 ﻣﮕﺮ میﺷﻮﺩ اﺣﺴﺎسی ﺭﺍ ﺑﺴﻮﺯﺍنیم
ﻭ ﺍﺣﺴﺎسمان ﺳﻮخته ﻧﺸﻮﺩ🌸🍃
💠 ﻣﮕر ﻣﯽ ﺷـــﻮﺩ؟
بیشتر مواظب باشیم، این دنیا بیقانون نیست!
از خیر و شر، هرچه که به این دنیا داده باشیم، روزی به طرف خودمان باز میگردد.
🌹این جهان کوه است و فعل ما ندا
باز می گردد نداها را صدا.
🌷فمن یعمل مثقال ذره خیرا یره، فمن یعمل مثقال ذره شرا یره🌷
🌴💐 یا علی 💐🌴
📣 توجه توجه 📣
📱دومین دوره فشرده فضای مجازی و رسانه گروه #بانوی_تمدن_ساز با خضور برترین اساتید کشور برگزار میشود.
♦️مشخصات دوره:
🔻مختص خواهران
🔻عملیات محور
🔻با رویکرد انتخابات و فتنه ۹۸
🔻رایگان
🔻ظرفیت محدود
🔸اولویت با افرادی است که تقدم زمانی دارند در ثبت نام 🔸
☎️جهت ثبت نام به این شماره پیامک بدهید :
+989126145319
@women92
دنیای ظریف ها
✍سید علیرضا آل داود
در دنیایِ ظریفِ ظریف ها، قدرت فهم و درک مکتبِ حاج قاسم ها وجود ندارد...
والسلام
هشت راه برای افزایش خوشبینی
به نقل از نیویورک تایمز، ۲۷ مارس ۲۰۱۷
۱) حداقل یک اتفاق خوب را در هر روز پیدا کنید.
۲) به اتفاق یا اتفاقهای خوشایند روزانهی خود فکر کنید و یا با فردی دیگر پیرامون آن(ها) صحبت کنید.
۳) روز خود را با قلبی قدردان و شکرگزار آغاز نمایید.
۴) فهرستی از تواناییهای خود را آماده و چگونگی استفاده از آنها را بررسی کنید.
۵) هدف دستیافتنی خود را مشخص و فرایند رسیدن به آن را یادداشت نمایید.
۶) عوامل استرسزا را شناسایی کنید و بهدنبال راههای کنترل آنها باشید.
۷) لبخند بزنید و با اطرافیان خود مهربان باشید.
۸) در لحظه زندگی کنید و بهجای افسوس بر گذشته و نگرانی از آینده، بر حال تمرکز کنید.
@women92
با افتخار، انتخاب کرده ام که یک مادر باشم
▪️فردین علیخواه|جامعه شناس
✍🏼در یکی دو سال اخیر در برخی از شبکه های اجتماعی، و به طور خاص اینستاگرام، می بینیم که برخی از زنان در معرفی خود علاه بر آنکه به علایق، هنر و حرفه شان اشاره دارند «مادری» را نیز به شکل برجسته ای قید می کنند. بدون تردید انگیزه زنان از اعلام مادر بودنِ خود بر حسب وضعیت اقتصادی و اجتماعی آنان یعنی میزان تحصیلات، نوع شغل و سطح درآمدشان می تواند متفاوت باشد. برای مثال هدف گروهی از زنان، پیام به مردانی است که از طریق شبکه های اجتماعی در جستجوی ارتباط اند. قصد آنان دور کردن مردان مزاحم از خود است. بررسی های اولیه ام نشان می دهد که اینان در اقلیت اند به ویژه اگر توجه کنیم که بیشتر زنانی که در معرفی خود به مادر بودن اشاره می کنند، حداقل طبق آنچه که از صفحاتشان برداشت می شود، سعی می کنند زنانی معمولی نباشند و تلاش می کنند تا خود را متفاوت، و به تعبیری روشنفکر و امروزی نشان دهند.
نقش مادری و مادری کردن، در سال های اخیر یکی از مباحث مهم رشته های مختلف علوم انسانی شده است. یکی از دلایل اهمیت یافتن این موضوع، تبدیل مادری از امری اجباری به امری انتخابی است. در واقع بر خلاف جامعه سنتی که افراد فقط مجری هنجارهایی از پیش موجوداند در دوران جدید اما، مادر بودن تبدیل به یک تصمیم و یک انتخاب می شود. به تعبیر دیگر، زنان با توجه به شرایط و موقعیت خود درگیر این سوال چالش برانگیز می شوند که آیا علاقه، توان و امکان مادر شدن را دارند یا خیر؟ سوالی که حتی قبل تر درباره پدیده ازدواج هم می تواند طرح شود. در دنیای امروز برخی تصمیم می گیرند که با توجه به شرایط خود، از تجربه مادری صرف نظر کنند و در زندگی شان به سراغ تجارب دیگری بروند. انتخاب، خود دلیلی جهت برجسته کردن نقش مادری در صفحات شبکه های اجتماعی است. به نظر می رسد که برداشت جدیدی از مادری در حال شکل گیری است، یعنی برخی از زنان تلاش می کنند تا برداشتی مدرن از مادری خلق کنند تا به این طریق فاصله خود را از تعاریف سنتی و رایج جامعه نشان دهند. در این برداشت جدید، مادری به عمد در کنار کلماتی مانند نقاشی، عکاسی، سفر و طبیعت گردی، روزنامه نگاری، کوهنوردی، ترجمه، شعر قرار داده می شود تا تأکید شود که جایگاهی انتخاب شده، و نه تحمیلی، و یا رفتاری برآمده از سنت نیست. به علاوه، در اینجا هویتی مدرن از مادری ساخته و پرداخته می شود: من با افتخار، انتخاب کرده ام که یک مادر باشم.
جنبه دیگری از موضوع، اعتراض به وضع موجود و به طور خاص نابرابری های اجتماعی و نابرابری های جنسیتی است. امروزه مادری کردن یک شغل تمام وقت 24/7 محسوب می شود: بیست و چهار ساعت در هفت روز هفته! بسیاری از زنانی که مادر شدن را انتخاب می کنند به ناچار سایر فعالیت های خود را محدود می کنند. در عصری که فارغ از جنسیت، زن و مرد اشتیاق فراوانی برای پیشرفت و ارتقاء موقعیت اجتماعی خود دارند تصمیم برای مادر شدن انتخابی سخت می شود. این انتخاب سخت باید جایی نشان داده شود به ویژه وقتی که زنان احساس کنند که جامعه و خانواده علاقه ای ندارد تا این شغل تمام وقت و دشواری های آنرا ببیند و یا درک کنند. «نادیده انگاری جامعه» یکی از دلایل قرار دادن نقش مادری در مقابل چشمان همه است: من یک مادر هستم و مسئولیت سختی بر دوشم دارم و علیرغم این مسئولیت های سخت دارم فعالیت های دیگرم را هم انجام می دهم.
بدون تردید دلایل و انگیزه های دیگری نیز در این موضوع نقش دارند. ولی در این خصوص چند پرسش مطرح است:
🔺نخست اینکه، آیا اصرار بر نقش مادری، تداوم و بازتولید همان کلیشه های جامعه سنتی درباره مادری نیست؟ اینکه زن تا مادر نشود پخته نمی شود.
🔺دوم، وابسته کردن هویت خود به هویت دیگری، یعنی فرزند، چقدر در جهان جدید توجیه پذیر است؟ در جامعه سنتی مادران تمام زندگی شان را وقف فرزندان شان می کردند، آنان در فرزندان شان استحاله می شدند به شکلی که در مواردی پس از بزرگ شدن و رفتن فرزندان، احساس خلاء شدیدی به سراغ شان می آمد. برخی از آنان حتی از همسر خود نیز جدا می شدند چون دیگر هیچ بهانه یا فلسفه ای برای با هم بودن نمی یافتند.
. ..............
@women92
https://bit.ly/38F5vgb
#معرفی_کتاب📚
نام کتاب : واژه های خیس (قصه ناتمام مادر)
🖋اثر :محسن عباسی ولدی
موضوع : مصائب حضرت زهرا (س) ؛ داستان و ذکری از #مادر مان هست . مادری که با نامش حماسه ها آفریده شده ...
📖برشی از کتاب :
▪️مرد همسایهمان نابیناست اما مادرم در مقابل او هم #حجاب میگیرد. درِ خانۀ ما چوبی است، درهای چوبی با کوفتن میخها در چوبها ساخته میشوند. مادر من مسافری در راه دارد. مسافر کوچک خانۀ ما
خیلی که دیر از سفر برسد، سه ماه دیگر است. ما برای آمدنش لحظهها را میشماریم ...
🌸 @women92
👈 نامزدم صوفی بود و مجبورم میکرد دستهای مرشد نامحرم را ببوسم!
👈 "شیخ صوفی شهادت حضرت زهرا علیها سلام را تکذیب میکرد"
تجربه تلخ یکی از کاربران در زندگی با یک صوفی:
"چند روز بعد از عقدمون برای عید دیدنی رفتیم خونه یکی از آشناهای همسرم که پیرمردی بود که به شدت بهش احترام میزاشتن و توصیه میکردن سکوت کنم و به همه حرفهاشون گوش کنم و هر چی میاوردن به عنوان تبرک میخوردن.
وقتی اجازه دادن بریم اتاق پیرمرد، نامزدم و خانوادهاش تعظیم میکردن و دستش رو میبوسیدن و منو مجبور کردن دستش رو ببوسم!
اون پیرمرد حرفهایی راجع به یه فرد دیگری (احتمالا قطب سابق) که فوت کرده بود میزد که بهش میگفتن "پیامبر مخفی" و به آیات قرآن استناد میکردند که برای هر قومی پیامبری به زبان خودش فرستادیم.
نوههای دختری که وضعیت ظاهری جلفی داشتن اون پیرمرد روجزو اولیای الهی خطاب میکردند!
بعدأ فهمیدم اونها خانقاه هم میرن و اعتقاداتشون در چه حدی هست.
برای حرف زدن با پسر اون پیرمرد رفتم و اون یه سری مزخرفات بهم گفت از قبیل اینکه پدر من پردههای حجاب از جلو چشمش برداشته شده و حتی شهادت حضرت زهرا «سلام الله علیها» رو هم تکذیب کردند!
نامزدم، به اصرار من که پیش علمای دین بریم بیاعتنایی میکرد و میگفت: منصور حلاج بهترین عالِم بوده که علمایی که من پیشنهاد میکردم، منصور رو رد کردند و از وقتی متوجه شدند که من مخالف اون افراد و قوم هستم انگ کفر به خدا رو بهم زدند و کم کم رابطه نامزدم سرد شد باهام.
وقتی دیدند من نمیرم سمت اونها و مراسماتشون نامزدی رو بهم زدن؛ بعدها شنیدم که هرکسی رو که میخواستن ببرن تا مرید اونا بشن، میگفتن باید پول و ثروت کلانی رو بهشون میدادن.
🔺 توجه داشته باشید :
💢۱ـ در مجالس خواستگاری حتما از اعتقادات و بینش طرف مقابل راجع به امور دینی سوال کنید و به عناوین کلی مانند تدیّن و ایمان بسنده نکنید چرا که هر فرقه و حزبی خود را عین اسلام و ایمان میداند. اگر قبل از ازدواج از صوفی بودن شخص مقابل یقین حاصل کردید، هرگز با او وصلت نکنید. تصوف دارای فرقههای فراوانی میباشد که هرکدام از این فرقهها انحرافات و خطرهای مخصوص به خود را دارند.
💢۲ـ صوفیان قائل به ولایت اقطاب خویش هستند به این معنا که آنها را بر جان و مال و ناموس خود اولی و شایسته تر میدانند و اگر شیخ تقاضای ناموس آنها را داشته باشد بدون تعلل اجابت خواهند کرد! همچنانکه در داستان شمس و مولوی میخوانیم که شمس تبریزی از مولوی تقاضایی کرد و مولوی ناموسش را برای او حاضر ساخت!
💢۳ـ مرید بدون اذن مرشد حتی آب هم نمیخورد چه برسد به ازدواج! و اگر بعد از ازدواج همسر تمایلی به مراد و مرشد نداشته باشد از جانب او مامور به طلاق و متارکه خواهد شد.
#نقد_تصوف
@women92
❖
تعبیر جالب یونگ از انسان خوشحال :
"کارل گوستاو یونگ" روانشناس سوئیسی
تعبیرِ جالبی از انسانِ خوشحال دارد که بسیار از تعریفِ عادی و معمولِ خوشحالی فاصله دارد.
بر اساسِ این تعریف، خوشحال بودن یعنی توانمنديِ بالاي ما در شكيبايي و استقامت در برابر سختی ها.
خوشحالی یعنی اطمینانی درونی به این که درد و رنج و سختی و بیماری و مرگ، جزء لاینفک زندگی ست اما هیچ کدام از آنها نمی تواند مرا از پا بیاندازد.
خوشحالی یعنی میل به زندگی علی رغم علمِ به فانی بودنِ همه چیز؛
خوشحالي یعنی در سختی ها لبخند زدن؛
خوشحالی یعنی آگاهی از توانمندی بزرگ ما براي به دوش کشیدنِ مشکلات؛
خوشحالی یعنی بعد از هر زمین خوردن همچنان بتوانیم بلند شویم، بعد از هر گریه همچنان بتوانیم بخندیم و لبخند بر لبِ دیگر همنوعان بیاوریم؛
خوشحالی یعنی حضورِ کاملِ ما در هستی،
خوشحالی یعنی همچون رود، جاری بودن و در حرکت بودن، عبور کردن و به عظمتی بی پایان چشم دوختن؛
خوشحالی یعنی توانایی ما به گفتنِ یک آريِ بزرگ به زندگي؛
👊🏼خوشحالي يعني ادامه دادن.......
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اگه تنها دعايى كه هر روز میکنی
🌸خدایا شکرت باشه، همين كافيه❗️
خدا را شکر کنیم🙏
برای چیزهایی که داده و قدر نمیدانیم
و برای چیزهایی که گرفته
و حکمتش را نمیدانیم🌸
خدایا بابت همه چی شکرت💖🙏
.
🔙 @women92