📚در خانه بمانیم و کتاب بخوانیم
📌سازمان اسناد و کتابخانه ملی بیش از ۲۳ هزار کتاب را برای مطالعه با هماهنگی ناشرین روی این سایت در اختیار کودکان و نوجوانان و اولیاشون قرار داده است. سایت امکانات دیگری هم دارد. حال که در خانه ایم با اعضای خانواده کتاب بخوانیم. اینم آدرس وبسایت کتابخانه کودکان و نوجوانان به آدرس http://icnl.nlai.ir .
📌کتابهای صوتی ذیل هم برای گوش کردن مناسب می باشند :
بینوایان (ویکتور هوگو) https://t.me/audiobo0ok/4
هزار و یک شب https://t.me/audiobo0ok/32
بیست هزار فرسنگ زیر دریا (ژول ورن) https://t.me/audiobo0ok/109
داستان آن خمره (هوشنگ مرادی کرمانی) https://t.me/audiobo0ok/146
آنا کارنینا (لئو تولستوی)https://t.me/audiobo0ok/181
موش ها و آدم ها (جان استاینبک)https://t.me/audiobo0ok/197
شب های روشن (فیودور داستایفسکی)https://t.me/audiobo0ok/205
قلعه حیوانات (جورج اورول)https://t.me/audiobo0ok/219
دن کیشوت (میگل سروانتس ساآودرا)https://t.me/audiobo0ok/231
استخوان های دوست داشتنی (آلیس سبالد)https://t.me/audiobo0ok/242
پاپیون (هانری شاریر)https://t.me/audiobo0ok/259
مسخ (فرانتس کافکا) https://t.me/audiobo0ok/286
نوشته ای که در یک بطری پیدا شد (ادگار آلن پو) https://t.me/audiobo0ok/313
امپراطوری هیتلر (گیل بی. استوارت)https://t.me/audiobo0ok/328
دختر مریلین (لین پمبرتون) https://t.me/audiobo0ok/340
هنر عشق ورزیدن (اریش فروم)https://t.me/audiobo0ok/371
دنیای سوفی (یوستین گردر)https://t.me/audiobo0ok/387
داستان های شاهنامهhttps://t.me/audiobo0ok/434
رباعیات خیام. دکلمه کیکاووس یاکیده https://t.me/audiobo0ok/443
بامداد خمار (فتانه حاج سید جوادی) https://t.me/audiobo0ok/449
جهان در پوست گردو (استیون هاوکینگ) https://t.me/audiobo0ok/490
کلبه عمو تم (هریت بیجر استو) https://t.me/audiobo0ok/501
ربکا (دافنه دوموریه) https://t.me/audiobo0ok/592
کنیز ملکه مصر (میکل پیرامو) https://t.me/audiobo0ok/646
قصه های مثنوی مولوی https://t.me/audiobo0ok/706
صد سال تنهایی (گابریل گارسیا مارکز) https://t.me/audiobo0ok/733
غزلیات مولانا https://t.me/audiobo0ok/769
بادبادک باز (خالد حسینی) https://t.me/audiobo0ok/799
جنایت و مکافات (فيودور داستايفسکي) https://t.me/audiobo0ok/836
داستانهای کوتاه قسمت اول https://t.me/audiobo0ok/883
1984 (جرج اورول) https://t.me/audiobo0ok/893
بلندی های بادگیر (امیلی برونته) https://t.me/audiobo0ok/919
بیشعوری (خاویر کرمنت) https://t.me/audiobo0ok/962
شازده کوچولو (آنتوان دو سنت اگزوپری) https://t.me/audiobo0ok/989
سهشنبه ها با موری (میچ آلبوم) https://t.me/audiobo0ok/993
چهل نامهی کوتاه به همسرم (نادر ابراهیمی) https://t.me/audiobo0ok/1002
کوه پنجم (پائولو کوئیلو) https://t.me/audiobo0ok/1011
مردی که هادلبرگ را به تباهی کشاند (مارک تواین) https://t.me/audiobo0ok/1029
تاریخ جهان (ارنست گامبریج) https://t.me/audiobo0ok/1038
داستانهای کوتاه قسمت دوم https://t.me/audiobo0ok/1080
غزلیات حافظ https://t.me/audiobo0ok/1087
پدر پولدار پدر بی پول (رابرت کیوساکی) https://t.me/audiobo0ok/1089
محاکمه (فرانتس کافکا) https://t.me/audiobo0ok/1107
دمیان (هرمان هسه) https://t.me/audiobo0ok/1135
خاطرات خانه اموات (فئودور داستایفسکی) https://t.me/audiobo0ok/1153
بابا لنگ دراز (جین وبستر) https://t.me/audiobo0ok/1179
کنت مونت کریستو (الکساندر دوما) https://t.me/audiobo0ok/1195
دیوید کاپرفیلد (چارلز دیکنز) https://t.me/audiobo0ok/1209
تنها یک بار پرواز کن (نسرین قدیری) https://t.me/audiobo0ok/1218
دردسر های یک چینی در چین (ژول ورن) https://t.me/audiobo0ok/1261
مردان مریخی و زنان ونوسی (جان گری) https://t.me/audiobo0ok/1281
پر (شارلوت مری ماتیسن) https://t.me/audiobo0ok/1297
سقوط (آلبر کامو) https://t.me/audiobo0ok/1356
جوانی (پاتریک مودیانو) https://t.me/audiobo0ok/1366
نامه به کودکی که هرگز زاده نشد (اوریانا فالاچی) https://t.me/audiobo0ok/1377
کوری (ژوزه ساراماگو) https://t.me/audiobo0ok/1398
کیمیاگر (پائولو کوئلیو)https://t.me/audiobo0ok/1437
#در_خانه_بمانیم_کتاب_بخوانیم
البته برخی آثار غربی این لیست مورد تایید نیستند اما آشنایی با آثار نویسندگان بزرگ جهت اطلاعات عمومی مفید است.
@women92
🍃🌸
🌼|امیر_المومنین فرمودند:
💛| رمیلہ! هیچ مؤمنے #مریض نمیشود مگر اینڪہ ما از شدت علاقہ بہ او مریض میشویم و هیچ مؤمنے غمگین نمیشود مگر اینڪہ ما بہ خاطر او محزون میشویم و #دعا نمیڪند، مگر اینڪہ آمین میگوییم و ساڪت نمیشود، مگر اینڪہ برایش دعا میڪنیم.
@women92
#امام_زمان
●○●🍃
🔴 حضور #تماشاگران در برنامه #دورهمیِ مهران مدیری همچنان ادامه دارد.
✍ #دکتر_فردین_علیخواه(جامعه شناس)
✅ هر کدام از این تماشاگران از نقاط دور و نزدیک، از خانه خارج شده اند، احتمالا برخی از آنان از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کرده اند تا خود را به مکان ضبط این برنامه برسانند. تا به هر شکل ممکن در این برنامه حاضر شوند و مهران مدیری را تشویق کنند. مهران مدیری اگر تشویق نشود فلسفه این برنامه زیر سؤال می رود! تشویق مدیری اصل و سایر عناصر برنامه فرع اند! مدیری مهم است.
✅ ظاهرا حضّار در ابتدای ورود به مکان این برنامه تست کرونا می دهند و همین برای حضور در برنامه و کنار هم نشستن آنان کافی است. اگر بر فرض یکی از آنها آلوده به ویروس باشد مهم نیست که در طول مسیر چگونه آمده، با چه افراد یا اشیائی تماس داشته، و ویروس را به چه کسانی منتقل کرده است. مدیری اینطور تشخیص داده است! مدیری مهم است.
✅ آب در هاون کوبیدن وزارت بهداشت و همه فعالان رسانه ای که در این روزها فریاد و فغان دارند که ای مردم جز برای امور ضروری از خانه خارج نشوید دقیقا یعنی همین. مدیری با دور زدن توصیه های وزارت بهداشت می تواند با جان مردم بازی کند. مدیری حتی می تواند معنی و مرزهای ضرورت را هم تغییر دهد. مدیری مهم است.
✅ پیام این کار مدیری یعنی چه؟
یعنی مسئولان محترم. لزومی ندارد مردم در خانه هایشان بمانند. آنها باید به شمال و یا هر جای دیگری که خواستند بروند. در ورودیِ شهرهای شمالی یا مکان های عمومی تست کرونا بگیرید و اگر مسافران سالم بودند مشکلی نیست. اصلا قرنطینه چه معنایی دارد؟ تست سرپاییِ افراد مجوز ورود آنان به هر شهر یا مکانی است. مدیری اینطور تشخیص داده است. مدیری مهم است.
✅ در جمهوری اسلامی نماز جماعت ممکن است به خاطر کرونا تعطیل شود ولی حضور تماشاچیان در برنامه مهران مدیری نه. برنامه او بی کم و کاست باید همانطور که دلش می خواهد پیش برود حتی به قیمت جان انسان ها. مدیری را باید تشویق کرد حتی اگر این تشویق به قیمت جان ما تمام شود. مدیری مهم است.
🔺 آخرین ساختۀ مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی « هیولا » نام داشت و درباره «شرافت» بود...شرافت
@women92
...♡🌺
بیا ردیف کن این جمعههای درهم را...
...♡💚🌸💖
اللهمعجللولیکالفرج
@women92
🔺گریههای بیصدای یک طلبه...
🔸«حسین کازرونی» از فعالین فضای مجازی، با انتشار عکسی از یک طلبه جهادگر که در روزهای اخیر مشغول کمک و خدمت به بیماران کرونایی در یکی از بیمارستانهای قم بوده نوشت:
«از طلبههای جهادگر یکی از بیمارستانهای قم است. همسر باردارش که در آیسییوی همان بیمارستان بستری بوده، از دنیا رفته است. هم خودش و هم نوزادش که هرگز متولد نشد. رفته است یک گوشه خلوت را پیدا کرده و آرام گریه می کند تا روحیه بقیه مریضها خراب نشود.»
👈آیا برای آنهایی که روحانیت را میکوبیدند و هر نوع تهمتی به روحانیون میزدند، هنوز ذرّهای وجدان باقی مانده تا با دیدن این عکس و خواندن این خبر، برای یک بار هم که شده در عمرشان شرمندهی روحانیت شوند؟
@Afsaran_ir
@women92
⭕️ #رشته_توییت
1⃣ یکی ازشاخه های مهم درعلوم اجتماعی، انسان شناسی فاجعهAnthropology of Disasterاست.این شاخه، به بررسی آثار اجتماعی و فرهنگی ناشی از فجایع طبیعی یا انسانی نظیر سیل، زلزله، جنگ و... می پردازد. مطالعه آثار اجتماعی فاجعه درموقعیت های اجتماعی پیش، حین و پسافاجعه دستور کار آن است.
2⃣ موقعیت پیشافاجعه آنچه بیشترین اهمیت را دارد، پیشگری از وقوع بحران با تاکید بر مولفه های فرهنگی و اجتماعی است. اما در موقعیت وقوع، تاکید بر مدیریت بحران با مولفه های فوق است. مولفه های فرهنگی بومی یکی از عناصر مهم در مدیریت بحران است
3⃣ مولفه ها در فرهنگ هایی که با سنت ارتباط بیشتری دارند، کارکرد بیشتری در مدیریت بحران دارند. در فرهنگ های سنتی تر، روحیه جمع گرایی بیشتری وجود دارد و این روحیه همبستگی اجتماعی بیشتری را درپی دارد و از این رو می توان در حین فاجعه برای مدیریت بهتر از آن استفاده کرد.
4⃣ موقعیت های حین فاجعه، نقش دولتها States در کمک رسانی و مدیریت بسیار پررنگ است. دولتها با ابزارهای قوی در اختیار، در هنگام وقوع بحرانها بسیار موثرند واز اینرو، بایستی از تمامی ظرفیت ها و امکانات داخلی و بین المللی خود در جهت مدیریت بحران استفاده کنند و این البته وظیفه آنهاست.
5⃣ با ابزارهای در اختیار خود، نظیر ابزارهای فنی، بهداشتی و تخصصی و بطور کلی امکانات سخت افزاری از سویی؛ و از سوی دیگر در کنترل داشتن پروسه ها و فرایندهای حقوقی و سیستم های خشونت مشروع، نقش اول را در موقعیت حین فاجعه و کنترل و مدیریت این موقعیت دارند.
6⃣ این موقعیت، یکی از نقش های دولتها، استفاده از ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی در سطوح خرد و کلان برای مدیریت بحران است. در سطح کلان، ایجاد همبستگی ملی با استفاده از نظام تبادل نمادین و سیستم رسانه ای بسیار مهم است و این البته با الگوسازی از رفتار خود دولتمردان شروع می شود.
7⃣ از لایه های کلان هویتی نظیر مذهب و دین درفاجعه بسیار مهم است.همبستگی های اجتماعی ناشی از عقاید و مذهب،ناگسستنی ترین سطح پیوندهاست.ادیان قبل از هر چیز یک بعد ذهنی و باوری قوی دارند، واین کلان ذهنیت اگر بکار گرفته شود، هم در سطح کنشی و هم در سطح احساسی وکاهش آلام مهم است.
8⃣ سطح خرد نیز بایستی با استفاده از ظرفیت های محلی و مولفه های فرهنگ های بومی و همبستگی های سطوح خردتر، نظیر حلقات هویتی استانی، شهری، قومیتی، طایفه ای، خانوادگی و... به مدیریت بحران پرداخت.استفاده از ظرفیت سمن های بومی و حتی ملی در این راستا موضوعیت جدی دارد.
9⃣ اولین پدیده ای است که بعد از جنگ دوم جهانی تبدیل به یک بحران بین المللی شده که اثرات بومی مشابه و البته متفاوتی دارد.این پدیده نیز مانند همه پدیده های زیستی و فنی از بعد اجتماعی پررنگی برخوردار است که در مدیریت آن هم مشابهت و هم تفاوتهای جدی وجود دارد.
🔟 ما در ارتباط باکرونا، موقعیت حین فاجعه است و نقش دولت در مدیریت آن بسیار بالاست. یکصدابودگی State دراینجا بسیار مهم است. در ایران بخش مهم استیت،قوه مجریه است و ۸۰ درصد اختیارات اجرایی را برعهده دارد. متاسفانه این قوه از زمان وقوع بحران تاکنون،نقش موثری در مدیریت نداشته.
1⃣1⃣ کاری قوه مجریه(غیر از وزارت بهداشت) و شخص ریاست محترم جمهور و البته مقننه در مدیریت بحران را بصورت داوطلبانه نهادها و حلقات سنتی فرهنگی سعی در جبران داشته اند، که این البته کافی نیست. این عدم توازن، مدیریت بحران را در موقعیت کنونی دشوار ساخته است.
2⃣1⃣ باید در اینجا در میدان باشدو تمام ظرفیت های داخلی وبین المللی اش رابرای مدیریت به میدان آورد، و هم ازظرفیت های بومی و حلقه های هویتی کلان و خرد و همبستگی اجتماعی ناشی از آن برای حل مساله استفاده کند.عدم حضور رئیس جمهور دراین میدان، پیام نمادین نامناسبی در عرصه عمومی دارد
3⃣1⃣ پیش آمده در ارتباط با کرونا را می توان در بعد اجتماعی با عناصر فرهنگی سنتی ایرانیان نظیر مذهب و جمع گرایی و ارزش های ناشی از آن مدیریت کرد، و متاسفانه به سبب نفوذ فردگرایی نئولیبرال، توجه به این بعد در بخش هایی از کارگزاران ما کمتر شده است.
4⃣1⃣ کرونا و موقعیت فاجعه آمیز آن در ایران، عرصه نبرد دو پارادایم صد ساله تاریخ ایران را وارد فاز جدیدی کرده است. فردگرایی سکولار و نئولیبرال، و جمع گرایی سنتی و مذهبی؛ هر دو با تمامی نظام ارزشی خود به میدان آمده اند، و هر دوی اینها نمایندگانی در سطح State دارند.
5⃣1⃣ علمی انسان شناسی و شاخه متاخر و پرطرفدار آن یعنی انسان شناسی فاجعه، به ما توصیه میکند که بایستی در مدیریت بحران، جانب نظام ارزشی سنتی را رها نکرد. اگرچه تجربیات بین المللی و جهانی بشر موضوعیت دارد، اما مدیریت بهینه فجایع قطعا با تکیه بر ارزش های بومی رقم میخورد
👤 احمد نادری
@women92
http://eitaa.com/joinchat/3344760855Cfb739a80b7
😐کرونا کار و کاسبی نشست هر ساله کمیسیون زنان سازمان ملل را کساد کرد
😏خبرگزاری رویترز در گزارشی با اشاره به همهگیری ویروس کرونا در جهان نوشت: آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد به دلیل نگرانی از گسترش ویروس کرونا خواستار لغو نشست جهانی کمیسیون زنان سازمان ملل متحد شد.
خبرگزاری رویترز افزود: آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد به وزرا و دیپلمات ها توصیه کرد جلسه ماه آینده کمیسیون وضعیت زنان را که مقرر شده بود در نیویورک برگزار شود، به دلیل گسترش ویروس کرونا لغو کنند.
😡معمولا بیش از ۷ هزار نفر در این نشست سالانه شرکت می کنند و در آن به ارتقاء برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان می پردازند. این نشست قرار بود از تاریخ ۹ تا ۲۰ مارس (۱۹ تا ۲۹ اسفند) در نیویورک برگزار شود.
@women92
❁﷽❁
ای پیکرِ ویران شده، ای روح، کجایی
ای مرهمِ این پیکرِ مجروح، کجایی
ماییم و دَری قفل و کلیدی که شکسته
دنبالِ توایم ای درِ مفتوح، کجایی
در معرضِ سِیلیم همه،تا لبِ قدوس
ای سبحهٔ سبحانیِ سبوح، کجایی
آهنگِ عذاب آمده، آب آمده بالا
ایمان به تو آورده ام ای نوح کجایی
@women92
کرونا، روحانیون و طلاب و ما
✍سید علیرضا آل داود
چند هفته است همزمان با تهاجم بی رحمانه کرونا به بیش از ۱۲۰ کشور، شاهد تهاجم به قم و روحانیون و طلاب و ارزشهایمان هستیم.
دیروز دوست طلبه ام که در قم ساکن است با من تماس گرفت. صدایش گرفته بود و خسته به نظر میرسید.
جویای احوالش شدم و گفت بیش از ۵ روز است نخوابیده...
با احتیاط و ترس گفتم، بد نرسه! گفت ۵ روز است با دوستان طلبه بصورت جهادی در بیمارستان های قم مشغول رسیدگی به بیماران کرونایی هستیم و از این موضوع خستگی نداریم.
اما هجمه ها و تهمت ها در فضای مجازی ما را و پرسنل بیمارستان ها را خسته کرده است.
این فضای مجازی رها شده بخصوص تلگرام و اینستاگرام ما را خسته کرده است و شاهدیم مردم بیشتر با استرس به بیمارستان می آیند و با هر کدام صحبت میکنیم منبع ترسشان را این جاسوس افزار ها و سلاح های جنگی جدید آمریکایی ها معرفی میکنند.
تماس گرفته بود و التماس میکرد فکری به حال این فضا کنیم.
من هم گفتم به بیماران عزیز بگویید لعنتشان را به کسانی بفرستند که این فضا را بخاطر شوآف ها و کثافت کاری های سیاسی شأن باز گذاشته اند...
ما تمام تلاش مان را برای اصلاح این فضا میکنیم ان شاء الله ...
و کمی آرامش کردم ...
ما در منازلمان نشسته ایم و به اراجیف و پیام های جعلی میخندیم و آنطرف تر کسانی در داغ بزرگ نشسته اند...
به خود بیاییم هموطن...مرگ همین نزدیکی است، با کرونا نمیریم، با تصادف، بیماری دیگر و... خواهیم مرد...
تا هستیم ،خوب باشیم...
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبحان الله ببینید بعد از اینکه بیت الله الحرام را بخاطر کرونا تخلیه کردن گروهی از پرندگان در حال طواف خانه خدا شدند😭😭😭
اگر دلتون هوایی شد و شکست التماس دعا
@women92
📚داستان رنج یا موهبت
.آهنگری با وجود رنجهای متعدد و بیماری اش عمیقا به خدا عشق می ورزید. روزری یکی از دوستانش که اعتقادی به خدا نداشت،از او پرسید
تو چگونه می توانی خدایی را که رنج و بیماری نصیبت می کند، را دوست داشته باشی؟
آهنگر سر به زیر اورد و گفت
وقتی که میخواهم وسیله آهنی بسازم،یک تکه آهن را در کوره قرار می دهم.سپس آنرا روی سندان می گذارم و می کوبم تا به شکل دلخواه درآید.اگر به صورت دلخواهم درآمد،می دانم که وسیله مفیدی خواهد بود،اگر نه آنرا کنار میگذارم.
همین موضوع باعث شده است که همیشه به درگاه خدا دعا کنم که خدایا ، مرا در کوره های رنج قرار ده ،اما کنار نگذار.🌹📚
@women92
💌 #روزهای_انتظار
💛 مولای من!
🕊کاش روزی برسد عشق تو واگیر شود
این همه زخم جدایی💔 ز تو تدبیر شود
تا که غربالنگردیم فرج نیستکهنیست
باید از پرده برون فتنه و تزویر شود
گوش عالم همگی کر شده است از کرونا
فتنه اینجاست که باز آمدنت دیر شود
کربلاخلوت و قمخلوت و مشهدخلوت😔
هرگز از حبزیارت، مپندار دلم سیر شود.
سلام صبحتون بخیر
#سلام_امام_مهربانم💚
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج✨🕊
@women92
🔰 چهکار کنیم که بلاهای قبل از ظهور کم بشود؟
🔰 پیشنهاد چلّهگیری قبل از ماه رمضان
🔰 باهم همعهد بشویم که «چهل سحر» به امامزمان(ع) توجه پیدا کنیم
🔻 پیامفتنههای جهانی آخرالزمان(۱)
🔸 برای اینکه بلاهای قبل از ظهور کمتر بشود، باید چهکار کنیم؟ اول باید به فلسفۀ این بلاها نگاه کنیم و بدانیم که این بلاها میخواهد کاستیهای ما را در معرفت نسبت به ضرورت ولایت ولیّالله، جبران بکند و بدانیم که نمیشود جهان بدون وجود ولیّ خدا اداره بشود و الان چه خائنینی دارند جهان را اداره میکنند و این بلاها را بر سر مردم میآورند.
🔸 وقتی به بلایای آخرالزمان نگاه میکنیم، باید به سمت «معرفت نسبت به ولیّالله» برویم و هرچه بیشتر به حضرت ولیّ عصر(ع) توجه پیدا کنیم.
🔸از الان چهل روز، تا ماه رمضان فرصت داریم. هرکدام برای خودمان میتوانیم یک برنامهای را اجرا کنیم که به آن «چلّهگیری» میگویند؛ یعنی چهل روز به عبادت بپردازیم، به سبک زندگی خودمان توجه کنیم و تغییراتی را در آن ایجاد کنیم تا بتوانیم آمادۀ آن ماه مبارک رمضانی بشویم که خداوند مژدۀ ظهور را در آن ماه مبارک به مؤمنین عنایت خواهد کرد.
🔸الان با همین اضطراب و اضطرار-که در این حوادث اخیر ایجاد شده است- شروع کنیم و مثلاً تا ماه رمضان هر روز صبح دعای عهدمان دیگر ترک نشود، یا شروع کنیم سحرها در قنوت نماز شب، دعای فرج را بخوانیم که اینهمه بزرگان به آن سفارش کردهاند.
یا اینکه بعد از نماز شب و قبل از نماز صبح، همدیگر را بیدار کنیم و دعای فرج را بخوانیم. میلیونها نفر همه باهم، همعهد بشوند که این کار را انجام بدهند.
🔻 ارکان برنامۀ چهلروزه تا ماه رمضان:
۱- چهل سحر، توجه به امامزمان(ع) با دعای فرج و دعای عهد
🔸حالا که از این مجالس معنوی محروم هستیم، بیاییم توجه به حضرت ولیعصر(ع) پیدا کنیم، همه باهم همعهد بشویم که بهمدت چهل سحر، توجه به حضرت ولیعصر(ع) پیدا کنیم؛ با دعای فرج و با دعای عهد. وقتی در چنین شرایطی قرار گرفتیم این اضطرار ما را اولیاء خدا حتماً میبینند و حتماً به ما توجه میکنند.
۲- تمرین تقوا و تغییر در سبک زندگی
🔸جدای از این ذکر و توجه به حضرت ولیعصر(ع) در بقیۀ زندگی خودمان هم تغییراتی ایجاد کنیم. آقای بهجت(ره) میفرمود: هیچ ذکری بالاتر از «ذکر عملی» نیست؛ یعنی همان ترک معصیت در اعتقادیات و عملیات. در واقع ایشان «تقوا» را بهعنوان بالاترین ذکر، میشمارند.
🔸ما چهل روز تا ماه رمضان فرصت داریم که در متن این بلایا، به سمت تقوا برویم. بر اساس آیات قرآن و روایات هم تقوا در برطرفشدن بلایای بزرگ از سر فرد و جامعه بسیار مؤثر است.
۳- افزایش محبت و مواسات و رفتار فداکارانه بین مردم
🔸برای عبور از این بلایا در درجۀ اول، باید به ساحت مقدس امام زمان(ع) توجه و معرفت پیدا کنیم. بعد از توجه به حضرت، سراغ توجه به خودمان و رعایت تقوا برویم. در جریان رعایت تقوا هم باید موضوع «مواسات» را خیلی برجسته کرد؛ یعنی مؤمنین تا میتوانند باهم مهربان و فروتنانه رفتار کنند. این بلاها میآید تا دلهای ما را بههم نزدیک کند و نسبت به همدیگر، فداکارانهتر رفتار کنیم.
۴- توجه بیشتر به قرآن و حفظ قرآن
🔸 کار دیگری که خوب است در این چهلروز تا ماه مبارک رمضان انجام بدهیم، توجه بیشتر به قرآن است. که ما را آمادۀ ورود به ماه رمضان خواهد کرد. در این نوروز و این قرنطینههای خانگی یک فراغتی پدید آمده و خوب است که از آن استفاده کنیم برای حفظ قرآن (پیشنهاد ما بر اساس برخی روایات، پنج جزء آخر قرآن است؛ یعنی از سورۀ محمد(ص) تا آخر قرآن)
۵- چهل روز «روضۀ خانگی» با استفاه از فضای مجازی
🔸ما در این وضعیت، داریم از جلسات روضه و هیئت محروم میشویم. ولی میتوانیم-با استفاده از فضای مجازی- روضهها را ببریم داخل خانهها برقرار کنیم. شاید خیلیها رویشان نشود در خانۀ خودشان روضه بگیرند، اما میتوانند از شبکههای اجتماعی استفاده کنند و سرِ یک زمانی باهم قرار بگذارند و اعضای هیئت رأس آن ساعت، آماده باشند و با برقراری ارتباط مجازی، شرایطی ایجاد کنند که هرکسی در گوشۀ خانۀ خودش، یک روضۀ خانگی بگیرد. اگر جلسات هیئت، هفتگی بود، الان میتوانیم هر شب این جلسات روضه را در خانهها برگزار کنیم. خوشا به سعادت کسانی که موفق میشوند یک چلّه، زیارت عاشورا بخوانند.
👤علیرضا پناهیان
🚩شهرری- ۹۸.۱۲.۲۳
📹 فیلم:
📎 aparat.com/v/XKHib
🎙صوت:
📎 Panahian.ir/post/6003
@women92
ﺍﮔﺮ ﻧﻤﯽﺧﻮﺍﻫﯽ
ﻫﺮگز ﺍﺯ ﺧﻮﺑﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﻫﺎﯾﺖ ﭘﺸﯿﻤﺎﻥ ﺷﻮﯼ،
فقط ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺑﯽ ﮐﻦ
مرﺩﻡ ﻣﻌﻤﻮﻻً ﻗﺪﺭ ﻧﺷﻨﺎﺳﻨﺪ
ﻭگاهیﺟﻮﺍﺏ ﺧﻮﺑﯽ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺑﺪﯼ ﻣﯽﺩﻫﻨﺪ!
ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ خوبی ﮐﺮﺩﻥ ﻫﺎﯾﺖ
فقط برای خدا باشد
ﺩیگر ﻗﺪﺭ ﻧﺷﻨﺎﺳﯽ
برایت اهمیتی ندارد
چون میدانی خدا به جای همه برایت جبران خواهد کرد
هر روز از خداوند عشق و انرژی بگیریم و بعد فقط برای رضایت و لبخند او بین بندگانش مهربانی و انسانیت و عشق را تقسیم کنیم.شاید یک کلام تو فردا زندگی یک نفر را نجات دهد❤️
روزتون سرشار شادی ❤️
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشف واکسن کرونا و فایل اخر الزمانی صهیونیسم
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرونا و اخر الزمان
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرونا و اخر الزمان
@women92