✨﷽✨
✨
💕در یڪ خانہ و خانواده چهار چیز باید باشد:
🌾محبت
🌾حرمت
🌾مشورت
🌾مدیریت
جایے ڪہ محبت هست
دو چیز وجود ندارد:
یڪے قدرت طلبے ودیگرے دشمنی
@women92
هر کس هر جای جهان خوبی کند
نبـض زمیـن بهتـر میزند
خون در رگهای خاک بیشتر میدود
و چیزی به زندگی اضافه میشود
و هر کس هر جای جهان بدی کند
تکهای از جان جهان کنـده میشود
گوشهای از تن زمین زخمی میشود
و چیزی از زندگی کم میشود
هر روز از خودت بپرس
امروز بر زندگی افزودم یا از آن کاستم؟
نپرس امـروز خوب بود یا بد؟
بپرس امـروز خوب بودم یا بد؟
@women92
زیرا زنـدگی ...
پاسخ هر روزه همین پرسش است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥👌این نوستالژی زیبا رو از دست ندید
تک تک شما عزیزان تو هر سنی که هستید باهاش خاطره دارید و حتما از دیدنش لذت خواهید برد
@women92
خدا ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺁﻓﺮﯾﺪ🌸🍃
ﺗﺎ ﯾﺎﺩﻣﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﺴﯽ
ﻫﺴﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻥ
ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭﯾﻢ
ﺑﻪ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﯾﮏ ﭘﺮﻧﺪﻩ🌸🍃
ﺑﻪ ﻃﻠﻮﻉ ﺁﻓﺘﺎﺏ …
ﺑﻪ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﯾﮏ ﻓﺼﻞ …
ﺑﻪ ﺁﻭﺍﺯ ﯾﮏ ﭘﺮﻧﺪﻩ …
ﺑﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﯾﮏ ﺭﻫﮕﺬﺭ🌸🍃
ﺑﻪ ﮔﺮﻣﺎﯼ ﯾﮏ ﺩﺳﺖ …
ﺑﻪ ﺣﻀﻮﺭ ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ …
ﻭﺍﯾﻤﺎﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭﯾﻢ ﺑﻪ ﻋﺸﻖ....🌸🍃
ﻭ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﻣﺎﺳﺖ...
@women92
سلام
لحظه هاﯾﺘﺎﻥ پرازﻋﺸﻖ خـدا🌸🍃
💚
الهــی إِنَّ مَنْ تَعَـرَّفَ بِکَ غَیْـرُ مَجهـول..
خـدایا!
ڪاری ڪن من رو
با تـو بشناسـن ...
هرکسـی با رفیقـش شناختـه میشـه ...
💚💚💚
@women92
یا رفیق . . .
.
شرح و توضیح دعای شریف ندبه
به زبان اسپانیایی
برای اولین بار
¿Qué es la *Súplica NUDBAH* ?
*la explicación por Sheij Qomi*
https://youtu.be/kbBw9S_U2D0
#EnArabe la recitacion de *la Suplica Nodbeh* para el Imam Mahdi recitado por HAY MAHDI SAMAVATI
https://youtu.be/4TbyAlDrLd4
@women92
🎈🎊🎈
امروزرا متفـاوت شروع کن🎈
توکل به خــــــــــدا کن❤
کمتر بترس
بیشـتر امـیدوار باش 😇
خواهے دیــد
که همه چیزهای خوب دنیا
از آن تـــو خواهد شـــد❤
لبخـــ :)ــند رضایت خدا بدرقـه راهتون باشه الهی 😍
@women92
هدایت شده از Dr z.mirjafari
اشتباه فاحش درباره خشونت خانگی در ایام قرنطینه در ایران / آمار قبل و بعد از قرنطینه تغییری نکرده است
🔹 حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهریستی با اشاره به ارسال پیامک سازمان بهزیستی مبنی برگزارش خشونت خانگی(کودک آزاری، همسرآزاری و...)به سامانه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی گفته است: تاکنون عمده تماسها در خصوص چگونگی فعالیت این خطوط بوده و با افزایش خشونت مواجه نبودیم و طبق آمارهای ما خشونت خانگی نسبت به گذشته یعنی قبل از ایام کرونا و قرنطینه خانگی تفاوت معناداری نداشته است.
@women92
🔹 نکته قابل توجه مربوط به صحبتهای این مقام سازمان بهزیستی آنجایی است که معاونت امور زنان مدعی شده بود خشونت خانگی دراین ایام خانه نشینی اجباری افزایش معناداری داشته،صحبتی که خوراکی شد برای جریان فمینیست تا موج هراس افکنی گستردهای میان زنان راه بیاندازد.
🔹 حال سوال اینجاست وقتی سازمان بهزیستی به عنوان نهاد مرجع، صراحتا صحبت از عدم تفاوت آمار خشونت خانگی قبل و بعد از قرنطینه میکند. چرا سرکار خانم ابتکار مطلع یا غیرمطلع از آمارهای رسمی، اینچنین علاوه بر القای افزایش خشونت خانگی و تحریک زیانبار خانوادهها، خوراک رسانههای فمینیست را هم تامین میکند؟https://eitaa.com/joinchat / 3344760855C17713c4a73
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چگونه به خواست خدا، یکی از آثار به غارت رفته مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) به دست دکتر منصوره اتحادیه (بانوی تاریخ دان ایران) می رسد و منشأ تألیف مجموعه دو جلدی "در محضر شیخ فضل الله نوری(ره)، اسناد حقوقی عهد ناصری"[۱] می شود./برنامه شوکران، در گفتگو با پیام فضلی نژاد
[۱]✍️ کتاب، مشتمل بر خلاصه معاملات و اسناد تنظيم شده در نزد مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) است كه معظم له تحرير اين اثر را از ربيع الثانى سال 1303ه.ق شروع كرده و خلاصه فعاليتهاى خویش را تا اواسط سال 1306ه.ق در آن مندرج ساخته است.
اطلاعات كتاب، ما را با مسائل گوناگون حقوقى، اقتصادى، بضاعت مالى مردم، اعتقادات، آداب و رسوم، روابط خانوادگى جامعهاى كه هنوز قوانين غربى و نفوذ مدرنيسم در آن چندان رسوخ نكرده بود، آشنا مىسازد.
نكته حائز اهمیت، نقش علماء و مراجع در جامعه است كه در اين كتاب نمونه بارز آن که نقش مرجع شهید است، ارائه مىشود. علماء در تمامى قراردادهاى مالى در مسائل زندگى روزمره مردم از جمله ازدواج، طلاق، ارث، انواع معاملات و حل و فصل دعاوى نقش داشتند. (تا قبل از پیاده شدن سیستم قضایی غربی در ایران)
از نكات جالب توجه فعاليت اقتصادى زنان است. زنان پول قرض مىدادند، املاك خود را وقف مىكردند، و در معاملات خريد و فروش ملك شركت مىجستند. در دعواهاى خانوادگى و غيره حضور داشتند و يا گاه به وصيت شوهر قيموميت فرزندان را داشتند....
@women92
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
در مقابله با مسائل زندگي
آرام و صبور باشيد
به خداوند شكايت نكنيد
نگران آينده نباشيد
به خدا اعتماد كنيد
و همه چيز را به بزرگي و عشق او بسپاريد
خداوند از همه مسائل ما بزرگ تر است
خدا راه حل مسائل ما را بهتر ميداند
خدا از درون ما باخبر است
مشكلات را از تخت پادشاهي پايين بكشيد
و به خود بگوييد
"خدا از همه چيز بزرگتر است"
" خدا بر همه چيز تواناست"
" خدا از همه چيز آگاه است"
پس رها كنيد و رها شويد
خداوند، با همه عظمت و شكوهش
با همه بخشش و مهرباني اش
با همه بزرگي و عشق خدايي اش
همراه و يار و ياور ماست
خود گفته است
" فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ"
او به ما بسيار نزديك است و ما را اجابت مي كند واینگونه هست که آرام میگیرید و مشکل شما نیز عادی
@women92
@women92
⇦ فـرازی از #منـاجـاتشعبانیـه
《إلهی هَبْ لی كمالَ الانقِطاعِ إلَيکَ
و أنِرْ أبصارَ قُلوبِنا بضِياءِ نَظَرِها إلَکَ》
خـ♡ــدایـا
#نعـــمت بُـــريدن كامل از همـه
و روی كردن كامل بہ خــودت را
بہ مـــن ارزانى دار
🔹زنان #داعشی: ما کرونا نمی گیریم‼️🤔
🔻🔻🔻
✅خبرگزاری بغداد الیوم اعلام کرده که زنان داعشی در اردوگاه ابو الهول در حسکه سوریه اعتقاد دارند که ویروس کرونا فقط کافران را مبتلا میکند و آنها از ابتلا به این بیماری کشنده مصون هستند!
یکی از این زنان گفته است: «این ویروس فقط کافران را مبتلا میکند، ما نماز میخوانیم و زکات میدهیم و روزه میگیریم، به همین دلیل از این بیماری در امان هستیم!»
این در حالی است که پس از شیوع کرونا، جریان داعش به نیروهایش اعلام کرده بود که حتمآ دستهایشان را بشویید و حتی نیروهای خود را از اقدامات تروریستی بازداشته بود.
@women92
🌹باخداباش پادشاهی کن🌹:
🍃🍃🍃🌼🍃🍃🍃
❤️خاک پای پدر و مادر باشید❤️
🌸 مواظب باشید عاق والدین نشوید و پدر و مادر نفرینتان نکنند و بگویند:"خدایا من از این فرزندم نمی گذرم"
🌸 یک وقت خیره خیره به پدر و مادرتان نگاه نکنید. حالا پدرتان سر شما داد زده است، نباید کاری کنی.
🌹 پدر حاج شیخ عباس قمی مفاتیح الجنان، پای منبر حاج شیخ غلامرضا نشسته بود. حاج شیخ غلامرضا داشت از روی کتابی که حاج شیخ عباس قمی نوشته بود، مسأله می گفت. پدر حاج شیخ عباس نمی دانست که این کتاب را پسرش نوشته و حاج شیخ عباس هم چیزی به او نگفته بود.
🌹حاج شیخ عباس آمد در گوش پدرش چیزی بگوید، ناگهان پدرش جلوی مردم سر او داد زد که "بیا و بنشین ببین حاج شیخ غلامرضا چه می گوید؟ بیا و بنشین و بفهم!" حاج شیخ عباس قمی به پدرش گفت:"پدر جان! دعا کن بفهمم" نگفت این کتاب را من خودم نوشتم،
🌹نرفت به مادرش بگوید پدرم جلوی جمع آبروی مرا ریخت، خیره خیره به پدرش نگاه نکرد، فقط آهسته گفت: "پدر جان! دعا کن بفهمم"
#در_خانه_بمانیم
@women92
⭕️دعا واسه لاکچریاس!
♦️فرماندار آیووا روز پنجشنبهیِ گذشته را روز دعا و نیایش در سراسر این ایالت برای غلبه بر #کرونا اعلام کرده بود!
🔹زمانی که کرونا وارد ایران شد، علمای ما در کنار رعایت موارد بهداشتی، دعا کردن را توصیه کردند، بلافاصله مسیحِ پولینژاد، قسمتی از فیلم آیتالله مکارم شیرازی که توصیه به دعا میکند را پخش و لجنپراکنی میکند؛ حال میبینیم که مقامِ یکی از ایالتهای آمریکا که نه درسِ فقهی خوانده و نه در ایران زندگی میکند، مردم را تشویق به دعا و نماز اتحاد میکند.
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺ای کاش قدر سبک زندگی اسلامی را بدانیم!!!!🌺
✅ نماز خوب و تغییر ژنها؟!
@women92
دین داری و کاهش آسیبهای اجتماعی
✍میرجعفری
گفت وگویی با خبرگزاری ایسنا
دین داری سازه ای چند بعدی است و به همین دلیل دین پژوهان در مطالعات سنجش دین داری، الگوهای گوناگونی ارائه کرده اند. با ظهور مدرنیته، تسلط اومانیسم و سرمایه داری، اندیشه سکولاریسم در جهان غالب گشته و فردگرایی در دینداری گسترش یافته است. طبق نظرسنجی جهانی صورت گرفته در سال 2012 از حدود 52000 نفر پیرامون ادراک افراد از وضعیت دینداری خود، 13 درصد مردم معتقدند که خدایی وجود ندارد، 56 درصد خود را دیندار دانستهاند، 23 درصد خود را دیندار ندانستهاند، و 5 درصد نیز گزینه «نمیدانم» را انتخاب کردهاند یا جوابی ندادهاند.بر همین اساس و در بین کشورهای مختلف، کشور غنا، نیجریه و ارمنستان به ترتیب با 96، 93، و 92 درصد بیشترین میزان دینداری و کشورهای چین، ژاپن و جمهوری چک به ترتیب با 47، 31، و 30 درصد بیشترین درصد عدم اعتقاد به وجود خدا را به خود اختصاص داده اند. همچنین در این مطالعه به کاهش 9 درصدی روند جهانی دینداری از 77 درصد در سال 2005 به 68 درصد در سال 2012 اشاره شده است و درصد دینداران در بین مردان، افراد سالمند، دهکهای پایین درآمدی، و سطح تحصیلات پایینتر، بیشتر بوده است.
بر اساس یافته های تحقیقات ملی در میان ابعاد سه گانه دین داری، اعتقادات دینی از بیش ترین میزان التزام در بین جوانان پاسخ گو برخوردار است. پس از آن، به ترتیب التزام به عبادات واجب دینی، احکام فردی، احکام جمعی، اخلاق دینی و نشانه های دین داری در مراتب بعدی قرار می گیرند. نتایج به دست آمده نشانگر التزام نسبتا بالای پاسخ گویان به اعتقادات دینی، اخلاق و تکالیف فردی و در مقابل التزام نسبتا پایین آنها به عبادت جمعی، احکام سیاسی، تعظیم شعائر دینی و مشارکت دینی است. و از نظر آماری تفاوت معناداری بین دو جنس وجود دارد و نمره دینداری کل در زنان بیشتر است. میانگین نمره کل دینداری در افراد با وضعیت تاهل مختلف بالابوده و از نظر آماری تفاوت معناداری بین دو گروه مجرد و بیهمسر بر اثر طلاق با سایر گروهها وجود دارد و نمره دینداری در این دو گروه به طور معناداری کمتر است . تفاوت آماری معناداری بین گروههای سنی وجود دارد و در گروههای سنی پایینتر، دینداری کمتر مشاهده شده است.
بنابر تحقیقات ملی سازمان بهزیستی در سال گذشته درمورد وضعیت دینداری جوانان شهرقم ، دینداری جوانان درقم همچنان درصد بالایی را بخود اختصاص داده اما شکل ونحوه انجام آن تغییر یافته است. طبق این تحقیقات میانگین دینداری زنان نسبت مردان بالاتر بوده همچنین میانگین دینداری اخلاقی جوانان نسبت به دینداری عبادی آنان بیشتر بوده است. طبق این آمار برخی اعتقادات درمیان دانشجویان در سالهای اخیر سیر نزولی داشته همچنین وضعیت دینداری در مجردها و بی همسران دراثر طلاق از متاهلین پایین تراست، این مساله در مورد وضعیت زنان مطلقه و مشکلات بسیار زیاد آنان پس از طلاق و آسیبهای اجتماعی بدنبال آن بوضوح قابل مشاهده است. مطالعات میدانی نشان داده جوانان قمی به طور نهادینه به ارزش ها و هنجار های دینی معتقد هستند و خانواده های سالم و مذهبی که پایبندی به دین در آنهازیادتر است دین را به طور عمقی و نهادینه شده به جوانان منتقل میکنند اما باتوجه به قداست شهر قم برخی ناهنجاریها در سطح شهر بخصوص در زمینه حجاب وعفاف شایسته نیست. غلبه دیدگاه های فردگرایانه درهمین مساله حجاب باعث شده که بسیاری از دختران آن را مساله ای شخصی دانسته و از بعد اجتماعی آن غافل باشند.
تمام جامعه شناسان معتقدند که دین و اعتقادات دینی یکی از عوامل مهم در جلوگیری از انواع آسیب های اجتماعی است.اما برعکس آن هم صادق است بطوریکه مشکلات اقتصادی واجتماعی هم بر اعتقادات مردم اثر گذار بوده است.
براساس مشاهدات عینی در سطح شهر بايد گفت شيوه های دينداري جوانان تغيير يافته وبسرعت در حال تغییر است چراکه عصر عصر ارتباطات و تحولات سريع و پيشرفته است به همين سبب برخي شيوه هاي رايج سنتی دينداري از نظر جوانان پسنديده نيست.ادامه در لینک 👇👇👇👇
.https://www.hawzahnews.com/news/894876/%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A8%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
بعد از لایو قبلی تتلو با دختری به اسم ندا یاسی که با ۴۲۶ هزار بیننده همزمان در لایو اینستاگرام رکورد رپر خواننده کانادایی را شکست و بعد از لایو رونالدو فوتبالیست پرتغالی در رتبه دوم قرار گرفت،
کریستیانو رونالدو لایو دیگری گذاشت که اینبار پانصد هزار بیینده داشت اما دیشب لایو مجدد تتلو و ندا یاسی به رکورد ۶۲۵ هزار بیننده همزمان رسید و الان رکورددار پربیننده ترین لایو اینستاگرام در جهان است.
این نکته را مدنظر داشته باشید که ببیندگان رونالدو از سرتاسر جهان بودند و ببیندگان تتلو تنها فارسی زبان.
وقتی من به عنوان یک دهی شصتی از خاطراتم صحبت میکنم نشانه های مشترکی دارد با خاطرات دهه پنجاهی ها و حتی دهه چهلی ها و حتی تا حدودی با متولدین نیمه اول دهه هفتاد.
این اشتراکات بین این نسل های ارتباطات فرهنگی ایجاد کرده است.
برای این نسل ها تتلو جذابیت ندارد. چرا که گوش و ذائقه موسیقیایی انها به سمت هایده و معین و شجریان و محمد اصفهانی و عصار و ... عادت دارد.
اما از نیمه دوم دهه هفتاد به بعد ما وارد شکاف عمیق نسل ها میشویم. چیزی که شاید تاکنون کمتر به آن توجه کردیم.
یک دهه هشتادی دیگر هیچ تصوری از حمام عمومی ندارد.
برای او قابل تصور نیست که زمانی موبایل هایی که در قیاس با گوشی های هوشمند امروز به گوشت کوب میماند را برای فخر فروشی به کمرمان میبستیم و یا مثالهای دیگر ، و در مجموع دیگر هیچ خاطره مشترکی با نسل های قبل از خود ندارند.
و جالب آنکه ما هم درک درستی از دنیای نسل های جدید نداریم در وادی خودمان سیر میکنیم.
اگر اوج هیجان و لذت برای ما این بود که نجیبانه دنبال یک دوست دختر یا پسر باشیم و با دو ماچ پنهانی در عالم رویا فرو رویم و داشتن یک دوست دختر و پسر پنهانی اوج هنجارشکنی بود و جلوتر که آمدیم شد دوست دختر علنی و دوست پسر علنی ، برای نسل های بعد از ما دیگر این چیزها اوج هیجان نیست.
امروز صحبت از سکس گروهی است.
هنجارشکنی دیگر این نیست که دوست دختر داری یا دوست پسر ، موضوع این است که تا حالا سکس پارتی رفتی یا نه؟!
اگر اوج رفتار وقیحانه ما این بود که یک نوار ویدئو یا یک سی دی فیلم پورن پیدا کنیم و آن را در هزار سوراخ پنهان کنیم و در عملیاتی سری آن را ببینیم و بعدش صدجور نهیب به خود بزنیم که چرا اینقدر بی شرم و خطاکار شدیم ،
این نسل ها بدون دردسر فیلتر شکن را روشن میکنند و به انواع وبسایت های پورنوگرافی دسترسی دارند و با هم در مورد استایل و و تجربیاتشان از اجرا کردن آنها با پارنترشان صحبت میکنند.
لایو تتلو پر از نشانه است از یک شکاف بزرگ نسلی.
نسلی که دیگر تابع هنجارهای عرفی و فرهنگی برای تامین نیازهای جنسی و ارتباطی نیست.
این نسل ها دیگر دنبال این نیستند که با معین دلم میخواد به اصفهان برگردم زمزمه کنند ، میخواهند با ساسی دو شات قبل از خواب بزنند.
ما چه بخواهیم و نخواهیم اینها مالکان بعدی کشورمان هستند و پدران و مادران نسل هایی که پس از ما قرار است در این کشور زندگی کنند و میراث دار ما باشند. وظیفه جامعه شناسان است که با مطالعه روی ابعاد پدیده ای مثل تتلو ، نسل های گذشته را نسبت به مقتضیات و درک بیشتر عصر جدید آگاه کنند و بتوانند پل ارتباطی بین نسل های قدیم و جدید ایجاد کنند
✍رضا ادبیان
@women92
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
⭕️ تغییر سبک زندگی از اسلامی به غربی و نابودی کانون خانواده، کار ویژه یونیسف
✅حجت الاسلام علی شیرازی نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس در مصاحبه ای با خبرگزاری تسنیم مطالب مهمی را در خصوص سازمان یونیسف بیان داشت:
❌ تغییر سبک زندگی از اسلامی به غربی و نابودی کانون خانواده، یکی از کار ویژههای آژانسهای سازمان ملل؛ از جمله یونیسف در ایران است.
⭕️ یونیسف معمولا بودجه اش را از آژانس توسعهی بینالمللی آمریکا (USAID) میگیرد. این آژانس یکی از سازمانهایی است که به دستور جانافکندی، در ادارهی سیا راه اندازی شد که تا کنون فعالیتهای فراوانی در پیشبرد اهداف آمریکا داشته است.
⁉️ اگر یونیسف راست میگوید پس چرا از کودکان فلسطین، عراق، سوریه، افغانستان و یمن دفاع نمیکند؟
❌ ترویج سازمان یونیسف دقیقا ما را به یاد دوران طاغوت میاندازد که تحت همین عناوین زنان ما را فاسد کردند. درباره زنان
@women92