فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقایون متاهل این کلیپ رو ببینند👌
اهمیت مادر
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️کشف حجاب یک سلبریتی دیگه و سکوت وزارت ارشاد و نهادهای مربوطه!
🔻نمیتونیم به یه خانمی که تحت تاثیر فضای مجازی پوشش مناسبی نداره ایراد بگیریم، و مقابل سلبریتیای که خیلی راحت کشف حجاب میکنه و از قضا الگوی مردم هستن سکوت کنیم و چیزی نگیم!
اگه جلوی اینها رو گرفتیم، مردم عادی هم رعایت میکنن...
@women92
برای انهدام یک تمدن سه چیز را باید منهدم کرد:
-اول خانواده
-دوم نظام آموزشی
-سوم الگوها
برای اولی منزلت پدر و مادر را باید شکست.
برای دومی منزلت علم و استاد و معلم
برای سومی منزلت بزرگان و اسطوره ها و ایجاد الگوهای فاسد
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 اینفوکلیپ | حقوق زنان خانهدار و شاغل
🏡 در این ویدئو به بررسی برخی مشکلات زنان خانهدار و شاغل در کشور خودمان پرداختهایم و از سوی دیگر تجربیات برخی کشورها را در زمینهی اعطای تسهیلات فرزندآوری به والدین خانهدار و شاغل، مرور کردهایم.
📥دریافت کیفیت بالا aparat.com/v/QHrPR
❣ @Khamenei_Reyhaneh
*استاد شهید از نگاه ولایت:
خطی که می تواند انقلاب را از نظر فکری حفظ کند همان خط مطهری است.
اگر ما بخواهیم این نظام در ذهن مردم عمق پیدا کند و حرکات انقلابی این مردم همچنان ادامه یابد، بایستی افکار استاد شهید مطهری در میان مردم رواج یابد. (امام خامنه ای)
✅شجاعت و جسارت را از استاد شهید آموختیم.
#روز_معلم
#یادت گرامی استاد شهید* 🌷
🔴 نقش ماه رمضان در تزریق امید به جامعه در جدال با کرونا
✍️ #محمدحسین_مختاری
🔹 در عصر و زمانهای به سر میبریم که تداوم اپیدمی ویروس کرونا در جهان، به تغییرات ناگهانی فضای زندگی مردم، منعبث از حضور طولانی مدت در قرنطینه خانگی منجر شده و افسردگی، گوشه نشینی و حتی افزایش خودکشی را به دنبال داشته است.
🔸 همچنین افزایش هزینههای روانی، گسترش احساس ناامنی، افزایش خشونتهای خانگی علیه زنان و کودکان، اختلال در هویت ارتباطی مردم جهان و ایجاد گسستهای متعدد اجتماعی ناشی از گسترش بیکاری در جهان و در نهایت افزایش آمار طلاق و فروپاشی نهاد خانواده و نابودی معنویت و اخلاق، از جمله چالشهای وحشتناک اپیدمی ویروس کرونا در جهان به شمار میآید که آیندۀ معرفتی جهان را با مخاطرات متعدد مواجه کرده است.
✅ در این میان لزوم تقویت معنویت در قالب ارتقای همبستگی و همدلی جهانی مردم بر مبنای ارتقای نیایش درمانی و معنویت گرایی برای برون رفت از این بحران، اجتنابناپذیر است؛ مؤلفهای راهبردی که میتواند در جهان افسونزدۀ بعد از کرونا به شدت مورد توجه قرار گیرد و از عمق خسارتهای روحی و روانی ویروس کرونا در جهان بکاهد.
🔹 اهمیت تعمیق معنویت در جهان وقتی آشکار میشود که بدانیم عقل خودبنیاد (اومانیسم) بشری در مواجهه با موج سهمگین ویروس کشندۀ کرونا، تنها بر گره کور اضطراب جامعۀ جهانی افزوده است که این ناکارآمدی، در عمل به گذار مردم از اومانیسم به خدامحوری منجر شده و حتی جوامع غربی نیز برای رهایی از پیامدهای مخرب کرونا و دستیابی به آرامش درونی به نیایش درمانی و خلوتگزینی مؤمنانه به سبک جوامع اسلامی روی آوردهاند که مصادیق بارز آن در ماههای اخیر در رسانههای جهان منعکس شده است.
🔸 بیشک تغییر رویکرد معرفتی مردم جهان از مدرنیسم به خدامحوری، لزوم نقش آفرینی جوامع اسلامی در ارائۀ آموزههای مناسکی و معرفتی دین مبین اسلام را به جوامع بشری، دو چندان میکند. در این میان حلول ماه مبارک رمضان فرصت طلایی برای تقویت معنویتگرایی در جوامع اسلامی و حتی دیگر جوامع بشری است تا جهان حیرتزده از بحران کرونا، بر مدار ارتباطات میان دینی و فطرت به اصل خود بازگردد و اینچنین معنویتگرایی و آرامش درونی شکوفا شود؛ چراکه رمضان به مثابۀ بازگشت به فطرت پاک بشری است که در قالب یک ماه روزهداری و عبادت برای کسب رضایت الهی، عالیترین تصاویر سبک زندگی مؤمنانه و در نهایت آرامش درونی مردم در جهان کرونازده را رقم میزند.
✅ آری روزهداری در ایام ماه مبارک رمضان، تجلی خدامحوری و نفی انسان محوری (اومانیسم) به شمار میآید؛ وقتی اصالت خدا مطرح شود، سعی و تلاش عمومی مردم برای کسب رضایت خداوند به بهای نفی منیّت در بالاترین حد ممکن قرار میگیرد و از این رهگذر، تسلیم در برابر حدود الهی و تمکین در برابر خدا و حق واحد، حیات دینی جوامع بشری را در جهان پساکرونا جلا میبخشد.
🔹 حقیقت آن است که بحران کرونا در کنار ابعاد منفی خود، نشاندهندۀ این مسأله است که قرنطینه و به نوعی خلوتگزینی از جهاتی بسیار خوب و مثبت است و جهان بر مبنای فطرت به شدت تشنۀ معنویت است. در واقع پیامدهای روحی و روانی بحران کرونا نشان داد، نظم ماشینی و عقلانیت ابزاری غرب (مدرنیسم)، گرچه تا حدودی رفاه و آسایش عمومی مردم را در سراسر جهان رقم زده اما در ایجاد آرامش درونی مردم به شدت ناتوان عمل کرده است.
🔸 حال آنکه انسان، فارغ از هیاهوی زندگی ماشینی به سکوتی نیازمند است تا سلامت جسم و روح خود را در آن بیابد و این مسأله در قالب سحرخیزی، و مناجات و خلوتگزینیهای عبادی در ماه مبارک رمضان به خوبی امکانپذیر خواهد بود.
✅ اهمیت گسترش معنویتگرایی در جهان و ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای معرفتی ماه مبارک رمضان، وقتی دو چندان میشود که بدانیم لزوم همبستگی جهانی، افزایش ایثارگری و گسترش تهذیب نفوس مردم به ویژه در شرایط بحرانی شیوع اپیدمی کرونا به شدت به عنصر معنویت وابسته است؛ که این مهم در قالب روزهداری و فهم و درک حس واقعی فقرا و نیازمندان در ماه مبارک رمضان، به منصۀ ظهور خواهد رسید.
💢 بیتردید نقش بارز معنویت به ویژه مناسک ارزشمند ماه مبارک رمضان، پیوند ناگسستنی با کیفیت زندگی مردم و ترمیم سلامت جسمی و معنوی، و تزریق امید در هنگامه جدال با کرونا ایفا میکند و این چنین از تردید و تشکیک در اعتقادات عمومی مردم جهان نسبت به حقانیت ادیان به نحو عام و اصالت و حقانیت دین مبین اسلام به نحو خاص، به ویژه در برهۀ زمانی اوج شیوع ویروس کرونا، در جهان جلوگیری خواهد کرد.
@women92
49.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽...
کلیپ تصویری بسیار زیبای
✨"ســـوره الـــرحمـــن"✨
حتمـــا ببینــــید👌
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤝 یکی از نیازهای اساسی امنیت است...
🥀 زنی که تقید دارد نمی تواند تحمل کند...
#امنیت
#روابط_همسران
#استاد_فروهر
@women92
ﺷﮏ ﻧﮑﻦ !
ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ی ﺁﺧﺮ.
ﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ
ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎیت ﺗﺎﺭیڪی
ﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میﺷﻮﺩ
ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ می ﺩﻫﺪ.
و ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ.
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا ببخش
عُمر داره میشه تباه خدا یا ببخش...خسته ام از بار گناه
مناجات خوانی زیبا با نوای دلنشین حاج محمود کریمی
#معرفی کتاب
خانواده و اخلاق جنسی
✅ رفع اختلافات میان زوجین با درک یک نکته بسیار مهم
💢 دستگاه خلقت که زندگی خانوادگی را بر اساس امر فطری قرار داده و هدفش یکی شدن دو روح است، این تدبیر را کرده که در مرد حس تسلط بر زن از بالای سر زن قرار داده به صورت مردانه، حاکمه، قهرمانانه، نیرومند که مرد میخواهد زن امرش را اطاعت کند.
🔸اتفاقا اینجا زن در حال تسلیم است و مرد در حال خشونت (مقابل لطافت) و فرمان دادن، و زن را مانند مرئوس میداند.
🔹 در مقابل، چیز دیگری در روح زن وجود دارد که آن هم حس تسلط بر مرد است، منتها نه از بالای سر مرد که مثلا ابروها را در هم بکشد و فرمان بدهد؛ بلکه به عکس، حس تسلط از راه تسخیر قلب مرد را دارد که مرد به میل خود در خدمت او قرار گیرد.
🔸پس حس تسلط مرد از راه قهرمانی و حس تسلط زن از راه جمال و زیبایی صورتی و سیرتی اخلاقی و رفتاری است. عجیب اینکه مرد هم این نوع حکومت زن را با میل خود میپذیرد.
🔹اثر جدید استاد مطهری: خانواده و اخلاق جنسی، ص۱۱۱
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
@women92
با سلام خدمت همه اساتید گرامی
https://digipostal.ir/sepasmoalem
تبریکات صمیمانه مرا بپذیرید
@women92
✅ به نظر من حتما نیاز نیست که معلم سر کلاس یا دانشگاه باشد و تدریس کند.
❇️ اصلا لزومی هم ندارد که تو پشت میز و روی صندلی مدرسه یا دانشگاه نشسته باشی تا آن بزرگواری که به تو درس می آموزد معلم و استادت بشود.
✳️ گاهی یکی از همین دوستانت، نکته ای به تو می آموزد که باعث می شود کل زندگی ات عوض شود و اینگونه او می شود معلم تو.
🔺 با این نگاه، از این معلم ها در زندگی همه ما هست و کاش قدرشان را بدانیم.
روزتان مبارک معلم های زندگی ام
@women92
# معرفی کتب اماده ترجمه_و_چاپ_
Fatherhood and Love: The Social Construction of Masculine Emotions
by Alexandra Macht
عنوان فارسی: پدری و عشق: ساختاری اجتماعی از احساسات مردانه
ناشر: Springer
سال: 2020
زبان: انگلیسی
تعداد صفحه: 180
#شرح_کتاب
این کتاب به بررسی چگونگی درک مردان از عشق در عرصه زندگی خانوادگی و چگونگی ادغام آن در هویت خود می پردازد.
تأمل در فاصله ها ، جدایی ها ، قدرت ، نگرانی و تجربیات بین نسلی عشق پدری و عشق فرض می کند که هویت و عاطفه های پدران در محیط صمیمی خود به انواع روابط اجتماعی متکی هستند. مفهوم جدیدی با عنوان "مرز عاطفی" ارائه شده است تا تنش های ذاتی در هویت پدران را به تصویر بکشد و روشن کند که چرا پیشرفت جنسیت به آهستگی اتفاق می افتد. این کتاب درگیر با ادبیات عشق ، مردانگی ، فرهنگ و درگیری پدر از یک منظر منحصر به فرد ، این کتاب مورد علاقه دانشجویان و محققان در طیف وسیعی از رشته های علوم اجتماعی خواهد بود
#جهت مشارکت درترجمه و چاپ به ادمین پیام بدید:
@women92
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🔹معلم راهنمای فتح قله های عظمت و افتخار روزت مبارک🌹
🔶12 اردیبهشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری،روز معلم گرامی باد
@women92
🌸🌼🌺
🌹🌿@women92
روزه هجرتو از پای بیانداخت مرا..
کیشودبارطبوصلتوافطارکنم...؟💔😭
اللّهم عَجِّل لِولیِکَ الفَرَج💚💔
❖
کتلت مادر
بوی کتلت مادر آنقدر خوب بود و من هميشه آنقدر گرسنه بودم که اغلب سلام را فراموش می کردم. چهره ی خسته اما همیشه خندانش که توی قاب در ظاهر می شد، در جواب «آخ جون، کتلت» پاسخ «علیک کتلت!» را می شنیدم، پاسخی که تا مدت ها مفهوم آن را درک نمی کردم.
کتلت های چیده شده در دیس، گوجه فرنگی های خرد شده ی توی بشقاب و نان تازه ی لواش، منتظر سیب زمینی های در حال سرخ شدن روی اجاق، و ما، در انتظار سفره ای که خوشمزه ترین غذای دنیا را توی خودش جای دهد.
اصلأ کتلت، همه چیزش سرشار از خاطره است: از نحوه ی درست کردنش بگیر تا بوی مست کننده اش و لذت خوردنش که فکر می کردی هیچ وقت کافی نیست، که فرقي نداشت چند تا کتلت باشد و چند نفر آدم، که انگار هیچ وقت سیر نمی شدی از خوردن آن...
کوچکتر که بودم، وقتی قد و قامتم به زحمت به ارتفاع اجاق گاز می رسید، کنار مادر می ایستادم و حرکت انگشت هایش را در برداشتن گلوله ای از مواد و صاف کردن آن روی کف دست چپش با انگشت های دست مخالف دنبال می کردم. از صدای «جلیز» تکه گوشتی که توی تابه مى افتاد لذت می بردم، و هميشه ی خدا، از او می خواستم که کتلت کوچولویی مخصوص من درست کند؛ چقدر آن کتلت کوچولو خوشمزه تر از بقیه بود، چقدر همه ی کتلت هاي مادر دلچسب و خوشمزه بودند.
🌹🌹🌹
بزرگتر که شدم، در دوران دانشجویی، کتلت های مادر، توشه ی راه تقریبا هميشگي ام را، در رستوران بین راهی قره چمن یا توی خوابگاه دانشجويي با دوستانم می بلعیدیم! با همان سیب زمینی های سرخ شده ی درشت و گوجه فرنگی های همراهش و همان نان لواش لطیف کنارش.
بعد از ازدواج، سال ها طول کشید تا کتلت خوب درست کردن را یاد بگيرم، فرمول های مختلف را امتحان می کردم تا کتلت هایم وا نرود، سفت نشود، شور یا بی نمک نباشد و خلاصه کمی شباهت به کتلت های مادر را داشته باشد.
بی فايده بود، بی فایده است. سیب زمینی پخته یا خام یا هر دو، تخم مرغ کمتر یا بیشتر، آرد نخودچی یا نشاسته ی ذرت.... هیچ کدام مؤثر نیست. هیچ کتلتی در دنیا مزه ی کتلت های مادر را نمی دهد.
بعد از بیست سال، کتلت هایی که درست مى کنم را همه دوست دارند جز خودم. این روزها، قلب مادر بیمار است، قامتش خمیده شده و دستانش لرزان. مدت هاست توانایی ساعت ها پای اجاق ایستادن و کتلت سرخ کردن را از دست داده است. خجالت می کشم توي این سن و سال از او بخواهم برايم کتلت درست کند، اما.... آرزو دارم تنها یک بار ديگر، بچگی هایم را مزه کنم، با خوردن کتلت دست پخت مادر.
کتلت یک غذا نیست، یک شیوه ی زندگی است و هیچ کتلتی در دنيا هیچ وقت، مزه ی کتلت مادر را نمی دهد. اطمينان دارم این حس مشترک همه ی آدم های روی زمین است..
@women92
:
نخستین جلسه مجازی هم اندیشی فعالان حوزه جمعیت کشور
با موضوع:
برنامههای "روز ملی جمعیت"
جمعه 1399/02/12
ساعت ۱۴ ال ۱۶
با حضور رئیس محترم شورای راهبردی جمعیت
جناب آقای دکتر محمدجواد محمودی
از همه اساتید و فعالان این حوزه برای حضور در این جلسه دعوت میشود.
برای دریافت لینک ورود به جلسه عدد ۱ را به شمارهی 09192029469 ارسال فرمائید.
@women92