💢 *نفوذ فرهنگی و اجتماعی*
هشدار
نفوذ فرهنگی و اجتماعی مهم ترین موردی است که دشمن تمامی تلاش و تحرک خود را معطوف به آن کرده و خود را بسیار بر روی آن متمرکز و تمامی ابزار و وسایل خود را در این خصوص خرج می کند؛ چنانچه دشمن در این بحث هر دفعه با حربه ای وارد می شود و سعی در وارد کردن تفکرات خود در میان اکثریت جامعه دارد.
به عبارت دیگر نفوذ فرهنگی و اجتماعی همانند یک جنگ نرم است که دشمن در آن سعی در تغییر نگرش و تفکرات مردم جامعه دارد
و از مصداق های نفوذ اجتماعی و فرهنگی می توان به موارد زیر اشاره کرد :
⬅️ هجمه ضد فرهنگی علیه جامعه هدف
⬅️ ترویج فساد و بی بند و باری
⬅️ تغییر و تحول افکار مردم و غربی کردن آنان یا همان پدیده غرب زدگی
⬅️ ایجاد روحیه ی یاس و ناامیدی در میان عموم مردم
⬅️ ایجاد سرخوردگی از حکومت و تشویق و ترغیب مردم به اغتشاش علیه حاکمیت جامعه
⬅️ ترویج روی گردانی از اسلام ناب محمدی و سرخوردگی از آن و روی آوردن به عرفان های کاذب و نوظهور
⬅️ ترویج و معمولی جلوه دادن فحشا در نگاه مردم و بی قید و بند بون به آداب و سنن
⬅️ ترویج خشونت در میان جوانان و گرایش دادن آنان به مصرف مواد مخدر
⬅️ قرار دادن ابزاری ضد فرهنگ و ضد دینی به نام ماهواره در میان کانون خانواده و به تباهی کشاندن کانون گرم خانواده و جدایی اعضای خانواده از هم .
⬅️ رواج بی حجابی و بد حجابی
⬅️ رواج بی اعتمادی و از بین بردن مشارکت عمومی و نیکی کردن در میان مردم .
↩️ متاسفانه در این نفوذ، کشور ما در برخی از مصداق ها ضربه های بدی را متحمل شده است و اگر بصیرت و هوشیاری به خرج ندهیم وضعیت اجتماعی کشور به سمت و سوی بسیار اسفناک تری خواهد رفت و این همان چیزی است که خواسته دشمن است و همواره در همه ی رسانه های خود اذعان به آن کرده که ما کمر جمهوری اسلامی ایران را با تغییر در باور ها و ارزش های حاکم در آن می شکنیم، این همان چیزی است که تهدیدی بزرگ برای ما به حساب می آید و ما باید تمامی وقت خود را صرف در جهت مقابله با نفوذ فرهنگی و اجتماعی کنیم.
*همان گونه که رهبر معظم انقلاب از همه مردم با بصیرت و مسئولان انتظار دارد که کشور را در این جنگ مخفی ولی سرنوشت ساز یاری کنند*
▪@women92
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥ڪنترل #شهوت و رسیدن به پاڪدامنے در پنج دقیقه!!
ڪلیپی با حجم ڪم و بسیار تاثیر گذار
#استاد_عالی
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿امام حسین(ع):
محبت اهل بیت، سبب ریزش گناهان است؛ همانگونه که باد برگ درختان را میریزد.☘️
📚حیاة الامام حسین(ع)، جلد یک، ص ۱۵۶
@women92
#مواعظ_جاودید
💠توصیه آیت الله جاودان به توسل و صدقه زیاد قبل از شیوع مجدد کرونا
🍀حضرت استاد #آیت_الله_جاودان(حفظه الله) شب گذشته در پایان جلسه هفتگی درس اخلاق خود که به صورت مجازی برگزار شد، فرمودند: احتمال دارد در ماههای پاییز و زمستان یک اوج دیگری خدایی نکرده برای #کرونا داشته باشیم و این مواظبتهای بهداشتی لازم و واجب است.
🍀ایشان در ادامه توصیه نمودند: ما باید قبل از اینکه این دوره پیش بیاید باید زیاد #توسل کنیم و زیاد #صدقه بدهیم و همینطور کسانی که توانایی مالی دارند زیاد گوسفند به عنوان صدقه برای سلامتی امام زمان (عج) #قربانی کنند و اگر توانایی بیشتری دارید بیش از یک گوسفند قربانی کنید، بلکه گوسفندهای متعدد برای سلامتی امت به عنوان صدقهی سلامتی امام زمان (عج) قربانی کنید و گوشت آن را هم فقط و فقط به فقرا بدهید.
@women92
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞نماهنگ فوق العاده زیبا
و بسیار عالی سلام دمادم
بر حسین
🎼یکی منتظر مانده حاضر شویم
برایش حبیب مظاهر شویم
غریب است وقتی فقط ناظریم
رسیدست وقتش که ناصر شویم
#ما_ملت_امام_حسینیم
@women92
🏴 انالله واناالیه راجعون🏴
باکمال تاثر و تاسف مطلع شدیم.
روح بلند بانوی مومنه، انقلابی وتلاشگر ، خانم کرمانی عزیز به ملکوت اعلی پیوست.
🏴این مصیبت بزرگ را به خانواده محترم ایشان وبه همه جهادگران جنگ نرم در عرصه بین الملل تسلیت عرض نموده ؛ علو درجات و حشر با اهل بیت مطهر پیامبر ص بویژه صاحب عزای این ایّام ،حضرت فاطمه زهرا س را برای این بانوی جهادگر از خداوند مسئلت داریم.
@women92
یادی از خانم دکتر کرمانی در گزارشی از کمیسیون بانوان اتحادیه جهان مسلمان https://behdokht.ir/60883/%DA%A9%D9%85%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B3%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3/
دراین کمیسیون آیت الله اراکی، خانم دکتر کرمانی ریس اتحادیه بانوان مسلمان جهان، خانم دکتر افتخاری و خانم دکتر شریعتی و تعدادی از زنان اندیشمند جهان اسلام از کشورهای مختلف جهان چون اندونزی، امریکای شمالی، السالوادور، سوریه، لبنان، عراق حضور داشته و به ارایه مقالات پرداختند.
خانم دکتر شریعتی مدیر کل امور بانوان مجمع به اهمیت نقش خانواده به عنوان مربی نسل در خودباوری واحیای تمدن نوین اسلامی پرداختند. سپس خانم دکتر کرمانی اولین ویژگی تمدن نوین اسلامی را این نکته دانستند که این تمدن، تمدن نوین غربی را هرگز رد نمیکند و بر خلاف تمدن غربی صفر و صد نیست. حکمت و دانایی مهمترین خصلت تمدن نوین اسلامی است و انسان را کامل و چند بعدی فرض میکند. تمدن غربی و دنیای مجازی که دنیای محو اسایش است برخلاف تمدن اسلام است که جامع نگری وصلحی پایدار دارد. شاکله مهم تمدن نوین اسلام، خانواده است که میتواند بهترین تمدن سازان را در آن تشکیل دهد.
خانم دکتر منال فنجان از کشورعراق بر مولفه قسط وعدل وحقوق اولیه مسلمانان در جوامع اسلامی تاکید نمود که این امر نیاز به افراد شجاع بخصوص زنانی شجاع دارد که کلیشه ها را بشکنند و به حقوق اصلی خود برسند. جناب اقای ایت الله اراکی دبیر کل مجمع تقریب مذاهب به زبان عربی به مشکلات فقهی جهت فهم عموم مردم پرداختند و وظیفه دانشمندان جهان اسلام دانستند که اصول فقه شیعه را باید به اطلاع تمامی دنیا برسانند.
از زیبایی های این کمیسیون، همدردی خانم سخا العدوس بود که همراه خود هدیه ای برای زلزله زدگان اورده بودند. همچنین خانم دیانی کار آفرین نمونه زنان مسلمان، برپایی نمایشگاه مد اسلامی جهانی را نوید دادند و عبای نفیس دست دوزی را که حاصل زحمات فراوان چندین ماهه بانوان اهوازی بوده، را به ایت الله اقای اراکی هدیه دادند.
در ادامه خانم دکتر افتخاری درمورد نگاه ابزاری غرب به زن و مقایسه با دیدگاه قران در این زمینه پرداخته و به ضرورت بررسی سند ۲۰۳۰ و مغایرت آن با هدف این اتحادیه اشاره داشته و چند مورد ازمعضلات اجرای این طرح در جوامع اسلامی را بیان نمودند.
ارتقای شخصیت و خودباوری زنان در راستای تمدن اسلامی، تشکیل تمدن اسلامی از طریق برجسته سازی اندیشه ناب محمدی، نقش بی بدیل زن جهت فراهم کردن زمینه اخلاق در خانواده، نیازبه تشکیل تمدن نوین اسلام با مشارکت زنان خلاصه مباحث ارایه شده در برنامه اختتامیه کمسیون اتحادیه زنان مسلمان جهان بود.
هرچند هم اندیشی هرساله زنان نخبه جوامع اسلامی فارغ از مساله قومیت و مذهب فرصت مناسبی است برای بهره بردن از نظرات و تجربیات این اندیشمندان، اما اینگونه محافل میتواند فرصت مناسبی برای آگاه سازی بیشتر جوامع اسلامی از مشکلات زنان مسلمان جهان همچون مشکلات زنان در کشورهای سوریه، فلسطین، یمن، روهینگا و چاره اندیشی دراین مورد باشد.
همچنین با وجود زحمات بی شائبه مسئولین امر، نظر به حساسیت نحوه برخورد با نخبگان جهانی باید بر روی انتخاب و حسن وجه برخی مدیران اجرایی و رضایت حداکثری مدعوین اینگونه محافل بیشتر تاکید نمود.
میرجعفری