بر پا بشود محشر ڪبرے شب جمعہ آید
ز حرم نالہے زهـرا شب جمعہ
با قامٺ خم، چادرخاڪے، رخ نیلـے
تا صبح ڪند زمزمہ بر پا شب جمعہ
@women92
🌷امام صادق(ع):
خداوند هیچ دری را بر روی مومن نمیبندد مگر اینکه بهتر از آن را به روی او باز کند.
📗بحار۷۲:۵۲
انتشار مطالب تولیدی با ذکر لینک لطفا.....
مارا به دوستان خود معرفی کنید.....👇👇👇👇👇👇
Islamic women studies
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
@women92
دعای شریف حدیث کسا
به نیت شفای بیماران التماس دعا
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
پـریدن؛ بـریدن مےخواهد...🕊
بریدن از قفـس هاے خودساخته!
یڪے اموال
یڪے شهـرت
یڪے سِمـَت
یڪے لباس
یڪے تنپرورے
یڪی...؟
امشب به یکیه خودمون فڪرڪنیم!
زمزمه ڪنیم⇓
#الهماخرجحبالدنیامنقلبےبحقالشهدا✨
@women92
یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن و بدان اگر خـــــــدا را یافته باشی ، هرچه باخته ای مهم نیست
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
انتظار
یعنی ...
برای آمدنش
چله دعای فرج بگیریم ...
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🌸🍃🌸🍃
خدا ازهرچه بگذرد ، از #حق_الناس نمی گذرد ...!
حواسمان باشد ...
ﺑﺎ " ﺯباﻥ " ﻣﯿﺸود ﻣﺴﺨﺮﻩ ﮐﺮﺩ ،
ﺑﺎ " ﺯباﻥ " ﻣﯿﺸود ﺭﻭﺣﯿﻪ ﺩﺍﺩ ...
ﺑﺎ " ﺯباﻥ " ﻣﯿﺸود ﺍﯾﺮﺍﺩ ﮔﺮﻓﺖ ،
با " ﺯباﻥ " ﻣﯿﺸود ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮﺩ ...
با " ﺯباﻥ " ﻣﯿﺸود ﺩﻝ ﺷﮑﺴﺖ ،
با " ﺯباﻥ " ﻣﯿﺸود ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩ ...
با " ﺯباﻥ " ﻣﯿﺸود ﺁﺑﺮﻭ ﺑﺮﺩ ،
ﺑﺎ " ﺯباﻥ " ﻣﯿﺸود ﺁﺑﺮﻭ ﺧﺮﯾﺪ ...
ﺑﺎ " ﺯباﻥ " ﻣﯿﺸود جدایی انداخت ،
با " زبان " میشود آشتی داد ...
با " زبان " میشود آتش زد ،
با " زبان " میشود آتش را خاموش کرد ...
حواسمان به دل و زبانمان باشد :
" آلوده اش نکنیم ..."
#غیبت_نکنیم
#تهمت_نزنیم
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🍁🍃 🍁🍃 🍁🍃
امـــروز جمعه ....
بايد امروز حواسم باشد که اگر قاصدکي را ديدم
آرزوهايم را
بدهم تا برساند به خــــــــدا
به خـــــــدايي که خودم ميدانم
به خـــــدايي که دلش پروانه است
و به مرغان مهاجر هر سال راه را ميگويد
و به باران گفته است باغها تشنه شدند
و حواسش حتي
به دل نازک شب بو هم هست
که مبادا که ترک بردارد
به خــــــــدايي که خودم ميدانم
چه خــــــــــدايي
جانــــــــــــم...
روزت پراز حضور خــــــــــداوند
جمعه تون خوش وخالی ازتنهایی
آدینه تون سرشار از عشق و مهربانی
🍃🌸🌺🍃🌹🍃🌺🌸🍃
📛 ازدواج ساندویچی یک روزه در هلند!
🇳🇱 کشور هلند (که به استناد #نقشه_خانواده_جهان ۲۰۱۹، بیش از ۴۷درصد کودکان متولد شده در آن، زنازاده و حاصل تولد از زنان مجرد هستند و اولین کشوری است که با تأسی از #قوم_لوط، ازدواج -بخوانید همباشیِ- همجنسبازان را به رسمیت شناخت و آنرا تصویب کرد،) برای حل #معضل_تنهایی، #فروپاشی_خانواده و عدم تمایل مردمانش به ازدواج به توریستها پیشنهاد ازدواج غیر رسمی با زنان بومی آمستردام را میدهد و برای ماه عسل آنان گردش یک روز در شهر را در نظر گرفته است و هدف این کار را بالا بردن آگاهی مردم از ازدواج و تشکیل خانواده عنوان میکند!!
⭕️ آمستردام قبل از کرونا و در سال ۲۰۱۹ از توریستها دعوت کرد تا با یک زن بومی، یک روز ازدواج کنند.
🔻 کاربران زیادی در واکنش به این خبر این اتفاق را استفاده ابزاری از زنان و فحشای قانونی میدانند. کاربرانی نیز عنوان میکنند این موضوع در آمستردام یک نوع بیزینس برای جذب توریست است. (در غرب همهچیز کالاست و هرچه کالا بود، قیمت دارد، حتی ازدواج، خانواده و کرامت زن!)
🔻 آمستردام از توریستها دعوت میکرد یک روز با یکی از زنان اهالی این شهر #ازدواج بکنند، این ازدواج غیررسمی هست ولی شهردار برایشان ماه عسل میگیرد و در کل شهر میگرداند.
⭕️ آیا زنان اینجا ابزار نیستند؟
چرا دنیا و فمینیستها سکوت کردهاند؟!
🔰 منبع: خبرگزاری اسپوتنیک
📌 قابل توجه است که کشور هلند سرمایهگذاری ویژهای برای عادیسازی #گناه_همجنس_بازی و #فروپاشی_خانواده در ایران کرده است و برای سال۲۰۱۹ میلادی در قالب یک کارناوال، از #همجنس_بازان ایرانی رونمایی کرد!!
@women92
💠با چادر در مراسم دفاع پایاننامهام در هلند حاضر شدم
💎فاطمه حقیرالسادات، تحصیلکرده نانوبیولوژی در دانشگاه هلند که با پوشش چادر در اروپا حاضر شده است، هم اینک عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه یزد و مدیر یک شرکت دانشبنیان است. درباره حجاب این گونه میگوید:
👌حجاب عبارت است از پوشش مناسبی که برای یک زن ایجاد امنیت و حفظ عفت کند/فارس
•┈┈••✾••┈┈•
@women92
🔴همه تلاش ها برای ترویج «فرزند نیاوری» 1⃣
🔺سیاستهای تحدید جمعیت بیش از ۲۰ سال در کشور ما با قوت اجرا شد؛ بهگونهای که نرخ رشد جمعیت کشورمان از ۳.۲ در سال ۶۵ به زیر ۱ درصد در سال ۹۸ رسید!
🔹این رقم، کشور را در آستانه بحرانی سهمگین یعنی همزمانی سالمندی جمعیت با کاهش شدید زادوولد در آیندهای نزدیک قرار خواهد داد؛ سیاستهای کاهش جمعیت در ظاهر از سالهای ابتدایی دهه ۹۰ تغییر کرد و نقطه اوج آن ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری به سران سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام در اردیبهشت ماه ۹۳ بود. اما امروز میبینیم در عمل هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است.
🔹در کشور ما اظهارنظرهای کارشناسی و باید باید گفتنها نسبتاً با بحران پیشِرو موافق و مطابق است؛ اما در برنامهها و اقدامات دستگاههای اجرایی هیچ نشانهای از کشوری در سراشیبی تند نرخ رشد جمعیت نمیبینیم؛ بماند که هر از چندی اقداماتی خلاف سیاستهای خانوادهمحور و جمعیتمحور هم دیده میشود.
🔹برخی از این اقدامات را که میتوان گفت در راستای «فرزندنیاوری» در دهه اخیر اتفاق افتاده است مرور میکنیم؛
🔹این لیست که البته قابل تکمیل است، میتواند مانیفست پیشِروی نمایندگان مجلس شورای اسلامی یازدهم که عنوان مجلس انقلابی یدک میکشند، برای برداشتن بارهای سنگین بهزمینمانده حل بحران جمعیت کشور باشد:
۱. عدماجرای سیاستهای کلی جمعیت:
🔹این سیاستها باید بهعنوان اسناد بالادستی هر طرحی که مربوط به خانواده است، قرار گیرد و قوای سهگانه موظفند این سیاستها را به برنامه تبدیل کنند؛ مانند برنامههای تسهیل ازدواج و رفع موانع فرزندآوری و...،
اما در عمل در اجرای سیاستهای کلی جمعیت هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است؛
🔹توجیه برخی نمایندگان مجلس دهم این بود که عمده چالشها درباره این طرح، به چالشهای مالی معطوف میشود و تا زمانی که دولت بار مالی آن را متقبل نشود، مجال و امکان طرح وجود ندارد؛ در اقدامات دولت نیز نه راهکاری برای کاهش سن ازدواج و جلوگیری از وقوع طلاقهای زودرس میان زوجهای جوان ارائه میشود و نه خبری از مشوقهای فرزندآوری وجود دارد. گاهی هم کاملاً خلاف سیاستهای جمعیتی نظام، در طرحهایی مثل اعطای یارانه بنزین، رسماً یارانه خانوادههای سهفرزندی کاهش هم داشته است!
۲. تعهدات معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری به صندوق جمعیت سازمان ملل:
🔹در سال ۹۳ شهیندخت مولاوردی معاون وقت زنان و خانواده رییسجمهور در چارچوب پنجمین برنامه کشور جمهوری اسلامی ایران و صندوق جمعیت ملل متحد، تفاهمنامهای را با این صندوق به امضا رساند که حاوی یک سری تعهدات برای دستگاههای دولتی از جمله وزارت بهداشت و درمان، جمعیت هلال احمر، مرکز آمار، دانشگاه تهران، سازمان ثبت احوال و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بود.
🔹با افشاگری مرحومه "فاطمه رهبر" نماینده وقت مجلس، مشخص شد این تفاهمنامه با ۱۲ تعهدی که تحت عنوان سلامت زنان و خانواده و سلامت باروری داده است، یک قرارداد محسوب میشود و برای کشور بار حقوقی دارد. مثلاً تعهد تحویل گزارشات مورد نیاز بموقع و رضایتبخش برای صندوق و نیز اعطای مجوز به صندوق برای دسترسی به اسناد که بهمعنای دسترسی این صندوق به بانک اطلاعاتی زنان ایرانی است!
🔹این ماجرا وقتی حساسیتبرانگیزتر میشود که بدانیم "صندوق جمعیت سازمان ملل" در هر کشوری مأموریت دارد تعداد زادآوری را محدود کند و مأموریت پنهان خود را در این زمینه پی بگیرد!
🔹سؤال اینجاست: با اینکه اهداف آماری تعیینشده برای ایران در اجلاس جهانی جمعیت موسوم به اجلاس قاهره (۱۹۹۴) سالهاست محقق شده، چرا هنوز برنامههای متعدد صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در ایران در حال اجراست؟!
🔹درحالی که از مهمترین برنامههایی که این صندوق در پوشش «سلامت باروری» پیگیری میکند، افزایش سن باروری و افزایش تمایل به پیشگیری از بارداری و سهولت آن است! دلیل این استمرار فعالیت تعهدات حقوقی الزامآوری است که دولت به این صندوق داده و در صورت سر باز زدن، حق شکایت این صندوق از جمهوری اسلامی به دادگاه لاهه محفوظ است!
ادامه دارد...
@women92
خیانت یا غفلت؟ مسئله این است
کوتاهی و غفلت ۴۰ ساله مسئولین در اقدام عملیاتی در خصوص حجاب/استفاده حداکثری از ماسک پس از تهدید به محرومیت اجتماعی/چرا حجاب نه؟
🔻سازمان جهانی بهداشت پس از کش و قوس های زیاد و بعد از حدود ۶ ماه جولان و کشتار کرونا در جهان بالاخره در روز جمعه ۱۸ خرداد ماه اعلام کرد که استفاده از ماسک در کنترل و پیشگیری کرونا موثر و الزامی است.
⭕️در کشور ما نیز این تصمیم WHO با حدود ۳ هفته تاخیر اما طی چند روز توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا و تایید ریاست جمهوری از ۱۴ تیر تبدیل به دستورالعمل و لازم اجرا شد.
🔻طی هفته اخیر با فضاسازی رسانه ای و تاکید همه مسئولین و دست اندرکاران بر استفاده از ماسک و دستور العمل مذکور استفاده از ماسک حداکثری شده و به میزان قابل توجهی رشد داشته است( از ۲۰ درصد با بالای ۷۰ درصد)
🔻بر اساس دستورالعمل ستاد کرونا که در تاریخ ۱۵ تیر ابلاغ و اجرای آن برای تمامی دستگاهها لازم الاجراست ارائه خدمات اجتماعی، عمومی و... برای افراد فاقد ماسک ممنوع است، لذا بر این اساس استفاده از ماسک در مراکز ارائه خدمات تقریبا حداکثری و بالای ۹۵ درصد است
👈توجه داشته باشید که این تغییرات عمده و اساسی در کمتر از یک هفته در کل کشور صورت گرفته است.
✅بر اساس نظر کارشناسان، یکی از گزینه های ترویج حجاب و مقابله با بدحجابی در جامعه، ایجاد محدودیت و ممنوعیت از خدمات اجتماعی و عمومی، به افراد بی حجاب و متخلف بوده است.
❌نظری که متاسفانه حدود ۴ دهه است که در اثر غفلت یا خیانت مسئولین مربوطه هنوز به اجرا نرسیده است، بسیار منطقی، معقول و کم هزینه است که به جای دستگاههای عریض و طویل و صرف بودجه های هنگفت و استفاده از طرح های پر هزینه و کم بهره می توان با محروم کردن افراد قانون شکن و بی حجاب از خدمات عمومی و اجتماعی با موضوع بی حجابی در جامعه مقابله کرد.
✅موضوع بسیار ساده و قابل فهم است طبق نظر مرجع متخصص استفاده از ماسک برای سلامت جسم دیگران الزامی است و همه هم بر این امر اتفاق نظر دارند و آن را اجرا می کنند.
✅دقیقا در موضوع حجاب هم نظر مراجع و عمای متخصص این است که حجاب برای سلامت روح و روان افراد و جامعه الزامی است.
🚫 ولی این تناقض در رفتار مسئولین امر حکایت از نبود اراده و عدم اعتقاد و التزام قلبی و عملی به دستورات دینی و مقابله به پدیده مذموم بی حجابی در جامعه است.
@aboutwomens
@women92
گاهی غیبت یک قوم را می کنیم، میگوئیم ترکها چنان یا عرب ها چنین، گاهی غیبت یک شهر را می کنیم، میگوئیم یزدی ها چنان یا رشتی ها چنین، گاهی غیبت یک صنف را می کنیم، همین دیروز یکی می گفت آخوندهای فلان و یک توهین بسیار بد، گفتم موقع حسابرسی شهید مطهری یا علامه طباطبائی یا شیخ طوسی از تو بپرسد چیکار من داشتی ، چه جوابی داری؟ مگه می شود این همه حق الناس رو جبران کرد؟ چرا گناهان یک جمله ای کنیم که مدیون میلیونها نفر شویم؟
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
💥 با این سامانه به جمع راهپیمایان مجازی روز ملی عفاف و حجاب بپیوندید
🔹️ به منظور پاسداشت شهدای فاجعه مسجد گوهرشاد و سایر شهدای عفاف و پاکدامنی در ۲۱ تیر، سالروز حمله رژیم پهلوی به معترضان کشف حجاب در سال ۱۳۱۵ از تاریخ ۱۵ تا ۲۱ تیرماه بهعنوان هفته عفاف و حجاب نامیده شده است.
🔹️ به دلیل محدودیت در برگزاری راهپیمایی روز ملی عفاف و حجاب، امسال راهپیمایان میتوانند به صورت مجازی در راهپیمایی شرکت کنند.
🔹 علاقمندان می توانند با مراجعه به سایت حضور مجازی (hozoremajazi.com) به جمع راهپیمایان بپیوندید و حمایت خود را از حجاب و عفاف اعلام کنند.
🔺دوستان توجه داشته باشند که لازم نیست در فضای مجازی همه مشخصات خودتان را واضح قرار بدید از نام مستعار هم میتونید استفاده کنید . مهم حضور موثر و تاثیر گذار هست
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
#معرفی_کتاب_حجاب_عفاف
سلام خدمت بزرگواران.💫💫💫💫
به مناسبت هفته حجاب و عفاف حدود 120 عنوان کتاب بروز و جالب در خصوص حجاب و عفاف گرداوری کرده ام که بیشتر این کتاب ها رو در فضای مجازی هم می تونید تهیه کنید👇👇👇👇👇👇👇👇👇به تدریج در کانال مطالعات اسلامی زنان معرفی می گردد؛
@women92
1. داستان حجاب در ایران پیش از انقلاب؛ جعفریان، رسول / مرکز اسناد انقلاب اسلامی
2. حکایت کشف حجاب (خاطرات شاهان، اسناد و ریشههای کشف حجاب...) مؤسسه فرهنگی قدر ولایت
3. در حریم حجاب؛ مقدسی، محمد / فاطمة الزهرا (س)
4. طومار عفت، محمدحسین / سازمان تحقیقات خود کفایی بسیج
5. حجاب و شخصیت زن، طالقانی، سید محمود / نهضت زنان مسلمان
6. زن در اندیشه اسلامی، مهریزی، مهدی / سازمان چاپ و انتشارات وزارت ارشاد.
7. رسائل حجابیه، جعفریان، رسول / مرکز اسناد انقلاب اسلامی.
8. فرهنگ برهنگی و برهنگی فرهنگی، حداد عادل، غلامعلی / سروش
9. فراسوی نقاب، سیریزی، عبد الوحید / شاکر.
10. فلسفه حجاب، سعیدی، رضا / پرواز نور.
11. کشف حجاب، حیدریان، فاطمه / مرکز اسناد انقلاب اسلامی.
12. نامهای به خواهرم، عدالتیان، مهدی / شاملو
13. هدیه مادر، غلامی، یوسف / لاهیجی.
14. پوشش زن ایرانی، منیژه شیرخانی / بهار علم
15. حجاب آزادی یا اسارت، علیپور باغبان نژاد، یوسف / احرار
16. پوشش زن در گستره تاریخ، دیباجی، محمدعلی و دیگران / بهشت بینش
17. خدا زیبا است، نادری، ناصر / موج ادب
18. فلسفه حجاب، محمدی نیا، اسد ا... / سبط اکبر
19. پوشاک زنان ایران از آغاز تا امروز، آقا حسین شیرازی، ابوالقاسم / اوستا فراهانی
20. حیات زن در اندیشه اسلامی، قائمی، علی / امیری
@women92
21. زن، حجاب و حقوق ( نگاهی دیگر)، علی محمدزاده، خلیل و ... / فردوس
22. فلسفه آثار حجاب، اسکندری، فریبا.
23. تاریخچه پوشش سر در ایران، شهشهانی، سهیلا، مدبر
24. تحلیلی نو و عملی از حجاب در عصر حاضر، اکبری، محمدرضا، پیام عترت
25. فلسفه حجاب، مطهری، مرتضی / صدرا
26. نظام حقوق زن در اسلام، مطهری، مرتضی / صدرا
27. مسأله حجاب، مطهری، مرتضی / صدرا
28. پاسخهای استاد، مطهری، مرتضی / صدرا
29. اخلاق جنسی، مطهری، مرتضی / صدرا
30. حجاب و فلسفه آن از دیدگاه استاد مطهری، غضنفری، علی / انتشارات تحقیق و توسعه صدرا
31. سیر تحول و تطور حجاب در ایران / اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی
32. حجاب و دختران، حجاب اسلامی و بهداشت خانواده؛ قاضی، فاطمه / گلستان ادب.
33. زن در اسلام، محمودی، عباسعلی / نهضت زنان مسلمان.
@women92
34. شخصیت انسان و حجاب زن راهی به آسمان، حسینی، محمد / حدیث عشق.
35. حجاب، محمدی مقدم، قربانعلی / شرکت به نشر.
36. حجاب از دیدگاه اسلام و ادیان آسمانی، نوری، زینب سادات / کتاب سعدی
37. حجاب در اندیشه و عمل / زلال کوثر
38. مروارید عفاف، اکبری، محمود / زلال کوثر.
39. زن از دیدگاه ملتها، ادیان و بزرگان جهان، افتخاری ، احمدعلی / انتشارات مهشاد
40. مقام زن در اسلام، میر لوحی یزد آبادی، ابو الفضل / مؤلف
41. آیات حجاب از دیدگاه روانشناسی زن و مرد، فتحی، عباس / نسل سوم
42. احکام حجاب و عفت در گلستان مرجعیت، احمد جلنایی، حمید / زائر
43. چادر، حجاب کامل، چگنی، ثریا / مفتول همدانی
44. چند آیه و چهل حدیث، پیرامون حجاب، نگاه و ازدواج / رحیمان، محمدحسین / شاهد
45. حجاب از دیدگاه قرآن و سنت، فتاحیزاده، فتیحه / بوستان کتاب قم
46. نقش اسلام در احیای مقام زن، احمدی، سیده فاطمه / دارالنشر اسلام.
47. راز یک فریب، غلامی، یوسف / لاهیجی
48. نیازها و حجاب، ماجراجو، محسن / عطر یاس
@women92
49. حجاب و آزادی، جمعی از نویسندگان / چاپخانه علامه طباطبایی
50. پاسداران حجاب، تاج لنگرودی / دفتر نشر ممتاز
51. رویش سبز، نظام الدین، سیدمحمد / محمد قائم (عج)
52. زن در آینه جمال و جلال، جوادی آملی، عبد الله / اسراء
53. حجاب دختران، حجاب اسلامی و بهداشت خانواده، قاضی، فاطمه / گلستان ادب
54. چهل حدیث حجاب، براتی، عبد العلی / اسحار
55. حجاب دختران، کریمی نیا، محمدعلی / ادب کوثر
56. حدود پوشش و نگاه در اسلام، شمس الدین، محمدمهدی / نشر بین المللی الهدی
57. فقه و پوشش بانوان، کلانتری، علی اکبر / مؤسسه بوستان کتاب قسم
58. الشهاب فی مسألة الحجاب، شریعت موسوی اصفهانی، مصطفی / دار التفسیر
59. حجاب، نوری، زینب السادات / اندیشهی ماندگار
60. مجموعه مقالات حجاب، کمیسیون امور بانوان فارس / استانداری فارس
61. خواهرم حجاب سعادت است، موحد قزوینی، محمدابراهیم / غلامی
62. حجاب، میوه شناخت، پورسید آقایی، مسعود / مؤسسه انتشارات حضور
ادامه دارد
#میرجعفری
انتشار با ذکر لینک لطفا.....
https://eitaa.com/joinchat/3344
✅ خانواده_یاریگر
🔺اولین اقدام مهم برای ایجاد تحول در مسائل خانواده کوتاه کردن دست #فمنیست_های_مسلمان از سر خانواده است. فمنیست های مسلمان اندیشه های فمنیستی را با روتوش مذهبی و دینی در جامعه ترویج می کنند و از این طریق عملا در ائتلاف با فمنیست های غیر مذهبی اساس خانواده را تخریب می کنند.
🔸به نظر به یک موضوع مهم توجه نمی کنید. انسان در زندگی به خصوص اجتماع با یک هویت زندگی نمی کند معمولا چند هویت مختلف وجود دارد که ابزار سازگاری انسان در زندگی و موقعیت های مختلف است.
🔹فمنیست های مسلمان با بزرگ نمایی هویت دینی عملا تفسیری فمنیستی از هویت جنسیتی ارایه می کنند. هویت انسانی یا دینی قطعا مهم ترین و بنیادی ترین هویت هاست و در این هویت تفاوتی میانی زن و مرد نیست. همه انسان اند، عبد الله اند. اما دومین هویت بنیادی هویت جنسیتی است که معمولا حتی بر هویت های قومی و زبانی و شغلی هم تاثیر می گذارد و اساس خانواده است. یعنی بدون هویت جنسیتی ( زن بودن و مرد بودن) اساسا خانواده ای شکل نمی گیرد و باقی نمی ماند. ذیل همین هویت جنسیتی است که ارث دختر نصف پسر هست، نفقه و مهریه بر دوش مرد هست و هم ذیل همین هویت به مضمون فرمودند اگر سجده مجاز بود دستور سجده زن بر شوهر بود. به خاطر همین هویت هم در کسانی که هویت جنسیتی قوی دارند ولی هویت انسانی شان ضعیف است خانواده مستحکم تری دارند هر چند ممکن است ایمان یا اخلاق خوبی نداشته باشند. خلاصه هویت جنسیتی اصل اساسی خانواده است.
🔺مشکل فمنیست های مسلمان این است که با تاکید بر هویت انسانی هویت جنسیتی را نابود می کنند یعنی زن را تبدیل به انسان متعالی، مقدس و معنوی می کنند و واقعا همین می شود یعنی زنان وجوه ایمانی و معنوی قدرتمندی پیدا می کنند اما چون هویت جنسیتی شان یعنی زن بودن اش به همان معنای زنانگی ( عاطفی بودن، داشتن احساسات و حس مادری و...) زایل شده است عملا توانایی زندگی مشترک و ایفای نقش همسری و مادری را از دست می دهند. همچون مردانی که تنها هویت زندگی شان را ایمان تعریف می کنند و در غار به عبادت حق مشغول و در نتیجه از ایفای نقش شوهری و نان آوری محروم.
💢 در این میان تفاوتی میان #فمنیسیم_لیبرال و #فمنیسیم_تفاوت وجود ندارد. در کنار گفتمان های کهن که زن و مرد را در خدمت سنن و ارزش ها و نهادهایی چون قبیله می خواهند دو گفتمان مدرن فمنیسیم لیبرال و فمنیسیم تفاوت یکی با تاکید بر تشابه زن و مرد و دیگری بر تفاوت آنها هویت زن را انسانی همچون مرد یا کاملا متفاوت از مرد تعریف می کند که نتیجه هر دو یکسان است: حق زن در برابر حق مرد؛ در برابر خانواده.
🔅به نظر اگر هویت انسانی اصل باشد و سایر هویت ها در خدمت این هویت اصلی و بنیادی که در نظام دینی عبد خدا بودن است و از آن جایی که زندگی انسان بدون خدمت و یاریگری ممکن نیست آن چه می تواند هویت جنسیتی سازنده ای باشد. گفتمان یاریگری و ایثار است که طبق آن مرد (به صورت خاص در نقش همسر) انسانی برای زن و زن انسانی برای مرد و در خدمت هم و یاریگر هم هستند. #خانواده_یاریگر.
🔺آنچه از مضمون آیه شریفه " هُوَ الَّذِي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِيَسْكُنَ إِلَيْهَا ۖ" برداشت می شود مضمون زن برای مرد و مرد در خدمت زن است. در نتیجه به جای این که حق زن برای زن اولویت یابد حق شوهر و مرد مطرح برای زن اولویت می شود و همچنین است برای مرد. از همین باب هم کمال و رشد و سعادت مرد و زن نه در زن بودن یا مردن بودن و جستجوی مردانگی یا زنانگی که در همسری و همراه بودن است و هویت او نه با شباهت با مرد یا تفاوت او که در همراهی و هم سری با او تعریف می شود.
♻️ و این است حکمت عشق، زندگی مشترک، خانواده و مهم تر از آن هم سری در زندگی.
✍ سینا کلهر
✨ 🌺 @women92
🌺 @zanan_enghelaby
@women92
#معرفی_کتاب_حوزه_حجاب_عفاف( ۲)
📢مجموعه 5 جلدی نقش و رسالت زن در بیانات حضرت آیت الله خامنه ای
📃در استخراج، گردآوری و دسته بندی سخنان رهبر انقلاب و ارائه ی آن در قالب مجموعه ۵ جلدی، تمامی سخنرانی ها و پیام های ایشان درباره ی زنان، از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تا سال1392 حتّی سخنانی که رسانه ای نشده است ـ مانند توصیه هایی که هنگام خواندن خطبه ی عقد به جوانان داشته اند ـ مورد بررسی قرار گرفته است
جلد یک: عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی اسلامی
جلد دو: الگوی زن
جلد سه: زن و خانواده
جلد چهار: جایگاه و مسائل زنان در فرهنگ اسلام و تجدد
جلد پنج: عرصه های حضور اجتماعی زن
#معرفی_کتاب
🌴https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
@women92