یاد و نامت درقلبها جاودانه است بانوی همیشه الگو
@women92
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🌹 قابل توجه دانش آموختگان جامعه الزهراء متقاضی آزمون #استخدامی_آموزش_و_پرورش در سال 1399🌹
✍️ دانش آموختگانی که آمادگی استخدام در آموزش و پرورش را دارند، جهت شرکت در دوره های مورد نیاز (آشنایی با آزمون و منابع آن، تست زنی، آشنایی با فرایند مصاحبه، کلاس داری و ...) و بهرمندی از حمایت جهت استخدام عضو کانال شوید و با ما همراه باشید.
@daneshamokhtegan_jz
♦️طلاب می توانند در 8 رشته ذیل در آزمون استخدامی شرکت کنند و در صورت پذیرش در همان رشتهای که قبول شدهاند به استخدام آموزش و پرورش در می آیند.♦️
🔰دبیری علوم اجتماعی
🔰دبیری ادبیات فارسی
🔰 مربی امور تربیتی
🔰 آموزگاری ابتدایی
🔰 دبیری معارف
🔰 دبیری عربی
🔰 دبیری تاریخ
🔰دبیری فلسفه
@daneshamokhtegan_jz
اداره دانش آموختگان_ جامعه الزهراء سلام الله علیها
🌹 قابل توجه دانش آموختگان متقاضی آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال 1399🌹
📝زمان #انتشار دفترچه :هفته سوم شهریوماه سال ۱۳۹۹ً از طریق پایگاه اطلاعرسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org. همزمان با ثبت نام منتشر خواهد شد .
✍️ زمان آزمون استخدامی آموزش و پرورش احتمالا در آبان ماه خواهد بود.
🚻تعداد نیروی مورد پذیرش در سراسر کشور : ٣٢ هزار نفر
🔸امسال شرط بومی بودن برای استخدام حذف شده است.
🔰وضعیت سنی استخدام آموزش و پرورش:
▫️مدرک کاردانی 30 سال
▫️مدرک کارشناسی تا 35 سال
▫️مدرک کارشناسی ارشد تا 40 سال
▫️ مدرک دکتری تا 45 سال
📚منابع مطالعاتی : منابع و نمونه سوالات مفید در همین کانال بارگذاری خواهد شد
📩 ظرفیتهای مورد پذیرش هر استان :
📤تهران : بیش از ۳ هزار نفر
📤سیستان و بلوچستان : ۳۸۳۷ نفر
📤قزوین : ۴۹۴ نفر
📤هرمزگان : ۷۳۴ نفر
📤خراسان جنوبی : ۳۰۵ نفر
📤خوزستان : ۲۶۵۰ نفر
📤خراسان رضوی : ۲۳۸۰ نفر
📤بوشهر : ۵۷۰ نفر
📤گلستان : ۷۵۵ نفر
📤خراسان شمالی : ۳۰۰ نفر
📤قم : بیش از ۱۰۰۰ نفر
📤مرکزی : ۶۶۱ نفر
📤گیلان: ۲۵۸ نفر
📤آذربایجان غربی : ۱۵۳۰ نفر
@women92
🔺شانزده میلیون واکسن های آمریکایی بدون تحریم وارد شد!!!
رهبر معظم انقلاب:
آمریکایی ها چندبار گفته اند حاضرند کمک دارویی به ایران کنند و گفته اند فقط شما از ما بخواهید. این از حرفهای عجیب است.
شما متهم هستید، این ویروس را ایجاد کرده اید. من نمی دانم این اتهام چقدر واقعی است. اما ممکن است دارویی وارد کشور کنید که این ویروس را ماندگار کند. شاید کسی را وارد ایران کنید تا اطلاعات خود را از میزان اثرگذاری این ویروس تکمیل کند.
👌ولایت پذیری فقط در حد زدن ماسک بود؟ بسم الله، جلوی جنایت واردات داروهای اسرائیلی آمریکایی را بگیرید!
🍎مجموعه طبی رایحه سیب
@women92
♨️ برای جریان #فمنیسم و ضد زن
فوت مریم میرزاخانی مهم بود چون:
حجاب نداشت؛ ایران نبود ؛ ساکن کالیفرنیای آمریکا بود؛ ضد نظام بود...
اما فوت خانم دکتر طوبی کرمانی نخستین بانوی فیلسوف تاریخ ایران مهم #نبود چون:
حجاب داشت ؛ مسلمان بود ؛ پایبند به ارزش های نظام بود ...
پس اینها #زن و علم و ارزش های زن براشان مهم نیست بلکه فقط دنبال موج سواری هستند
تا بتازند بر ایران و نظام و اسلام
@women92
▪️خیانت میکنند بعد میگویند پرستو بود!
🔻این بخش از گفتگوی روزنامه شرق با فائزه هاشمی را بخوانید. خبرنگار میپرسد: "در عرصه سیاست بحث آزار جنسی را در فعالیت سیاسی برای زنان چطور میبینید؟"
🔻فائزه هاشمی پاسخ میدهد: متأسفانه عمدتا با اسم صیغه تمامش میکنند. بخشی از سیاستمداران و مردان ما آلوده شدهاند. مردان هم لفظ پرستو را یاد گرفتهاند و از آن سوءاستفاده میکنند. هوسبازیهای خودشان را ربط میدهند به وجود پرستوها، درصورتیکه برعکس است؛ یعنی اول این رابطه است و بعد این خانمها تبدیل به پرستو میشوند.
🔻شرق هم تیتر میزند: خیانت میکنند میگویند پرستو بود، تا از این طریق با چماق عضوی از خانواده هاشمی، جریان کارگزاران را نواخته باشند.
🔻پ.ن: سال گذشته پرونده قتل میترا استاد همسر دوم محمدعلی نجفی جنجالی شد؛ اولین اظهارنظر نجفی و دوستان رسانهای و سیاسیاش همین بود که خانم استاد پرستو بوده!
@women92
🔸 محفل مجازی با عنوان بسترهای جبهه سازی فرهنگی اجتماعی
استاد #عبدالحسین_خسروپناه
🗓 سه شنبه ۲۵ شهریور ساعت ۲۱
لینک ورود 👇
https://bit.ly/3fjfU3Y
🆔 @women92
@women92
🔻بررسی عوامل و زمینههای طلاق توافقی
✍🏻رشد فزاینده طلاق در سالهای اخیر و نگرانی جامعهشناسان، روانشناسان و مسئولین کشور از انحلال خانوادهها، سبب شد که پژوهشگران درباره علل و عوامل ایجاد طلاق، تحلیل قوانین موجود و میزان بازدارندگی از طلاق و زمینهسازی و تسهیل وقوع آن،تحقیق و بررسی کنند.
ادامه مطلب👇🏻
https://www.balagh.ir/content/13561
🆔 @women92
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گزارش عجیب در باره آرایشگاه های مختلط در تهران!
توسایتها چه خبره؟؟؟
ماساژ مختلط و ارایشگاه مختلط🙄🙄🙄🙄
انتشار با ذکر لینک
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
@women92
📝 گزارشی از نشست هم اندیشی «راهکارهای مردمی تسهیل فرزندآوری»
(بخش اول)
📍 بیشتر راهحلهایی که برای حل مسئله کاهش جمعیت در کشور ما مطرح میشود، ناظر به ایجاد قوانین و یا ارائهی تسهیلات توسط نهادهای مسئول است؛ اگرچه در برخی دستگاهها در این زمینه کمکاری صورت گرفته، اما کمتر به نقش خود مردم در این زمینه پرداخته شده است. به همین خاطر به همت دفتر قم موسسهی انقلاب اسلامی، نشستی با موضوع راهکارهای مردمی تسهیل فرزندآوری تشکیل شد که در آن برخی راهحلهای مردمی مورد بررسی قرار گرفت:
🔹 خانم دکتر مریم اردبیلی:
🔸 افراد متدیّنی هستند که خودشان را به خطر میاندازند و از پول، وقت و جانشان هزینه میکنند تا در قضیهی کرونا کمک کنند؛ این افراد اگر بدانند که روزانه ۱۰۰۰ سقط جنین در کشور داریم، یا خیلی از زوجین به دلیل مشکلات اقتصادی و نگرانیهای دیگر، قید فرزندآوری را میزنند یا آن را به تعویق میاندازند، به کمک میآیند.
🔸 چرا هیئت، مسجد، محله و سایر محیطهای زیست اجتماعی، دوستدارِ مادر و کودک نیستند؟ متأسفانه چون سالها کودکان کمی در فضاهای اجتماعی بودهاند، فرهنگ حاکم بر آن محیطها سازگاری و تطابق خودش را با این موضوع فراموش کرده است. باید فضاها را طوری ساماندهی کنیم که وقتی مادری با فرزندان خردسالش در این محیطها حاضر میشود، احساس آرامش، مطلوبیت و خواستهشدن کند. این مستلزم مشارکت تک¬تک ما است.
🔸 ما به عنوان گروههای مردمی میتوانیم بسیاری از مشکلات را حل کنیم؛ مثلا نذر کنیم اگر کسی در سال ۱۴۰۰ فرزندی به دنیا آورد، مخارج یک سالهی کودک را تأمین کنیم؛ هزینههای درمانی افراد باردار محله را تأمین کنیم، هدایا و بستههای سیسمونی مختصر تهیه کنیم و... یعنی همهی افراد جامعه میتوانند در این زمینه نقشآفرینی کنند. این کارها کوچک به نظر میآید، اما در مقیاس ملی حرکتی ایجاد میکند که هیچ سیاستگذاری نمیتواند ایجاد کند.
🔹 حجتالاسلام دکتر ابوترابی:
🔸 طبق نتایج نظرسنجیها، وقتی از خانوادهها میپرسند «چند فرزند مطلوب شماست؟» اکثرا تعداد بیشتری را میگویند نسبت به آنچه که عمل میکنند. یعنی در تغییرات شناختی و عواطف تا حدی موفق بودهایم، اما این تبدیل به نگرش نمیشود بهتبع منجر به تصمیمگیری و رفتار هم نمیشود.
🔸 انیمیشن «بچه رئیس» بر اساس یک بنبست در کشورهای غربی ساخته شد. آنها مشوقهای اقتصادی در نظر گرفتند و نرخ رشد جمعیتشان از ۱.۲ به ۱.۷ رسید. اما بعد از مدتی این مقدار به ۱.۲ برگشت و سیر نزولی یافت. به این نتیجه رسیدند که باید در این زمینه فرهنگسازی کنند. بعد رواشناسان، نظریهی ارزش فرزند را برای غلبه بر چالشهای جمعیتی مطرح کردند.
🔸 اگر فرهنگسازی و تبیین علمی در همهی ابعاد رخ ندهد، در یک طبقهی اجتماعی در یک دورهی مثلا دو ساله، نوعی از فرزندآوری را مشاهده میکنید و بعد سِیر برمیگردد. چون فرد اقدامی را انجام داده و به لحاظ عاطفی تا حدی خودش را آرام کرده، ولی وقتی میخواهد تصمیم بعدی را بگیرد با چالش مواجه میشود. اگر فشار یکجانبه بیاوریم، مردم دچار مکانسیم دفاعی-ادراکی میشوند؛ چون این مقوله اضطرابزا است. مثلاً وقتی خانمی میخواهد رویهاش را عوض کند، با دوگانههای متضادّ و مختلفی روبهرو است؛ مثلا تضادّ ازدواج و تحصیل، تضاد اقتصادی و فرزندآوری و... .
🔸 با شعارهای کلی نمیتوانیم فرهنگسازی کنیم؛ اگر راهکار عملی و الگوی عینی ارائه ندهیم که خانمها بدانند میتوانند با وجود فرزندآوری، ادامه تحصیل بدهند، نتیجه این میشود که محکمتر به فرهنگ قبلی برمیگردند؛ چون اینبار استدلال هم دارند. لذا باید فرهنگسازی کامل و همهجانبه انجام شود.
🔹 حجتالاسلام و المسلمین ندیمی:
🔸 دیروز حدود ۱۳۰ نفر را به دلیل ابتلا به کرونا از دست دادیم. برای کاهش این آمار تلاش زیادی کردیم؛ بسیاری از مراکز را تعطیل کردیم؛ صداوسیما، مردم و علما ورود کردند و...؛ اما چرا وقتی هر روز حدود ۱۰۰۰ جنین در کشور به فجیعترین شکل قتلعام میشوند، خبرش منتشر نمیشود؟ وقتی جوجههای یکروزه را از بین بردند، احساسات مردم به شدت جریحهدار شد؛ حق هم داشتند. اما چرا برای نجات جان یک انسان جنین هیچ حرکتی شکل نمیگیرد؟
🔸 ۱۷ هزار کشتهی سالانه در تصادفات جادهای، با تلاش، زحمت و اطلاعرسانی در سال گذشته به ۱۵ هزار کشته کاهش یافته است. سالانه ۳۵۰ هزار سقط انجام میشود؛ آیا کسی از این آمار خبر دارد؟ برای کاهش آمار سقط جنین چقدر تلاش کردهایم؟ این جنینها حق حیات ندارند؟ قرآن کریم میفرماید اگر یک نفر را زنده کنی، انگار تمام انسانها را زنده کردهای!
منبع ریحانه
❣️ @women92