#نهضت_مردمی_پاسداشت_اربعین_سرداران_مقاومت
#اجتماع_سلیمانی_ها
جمعه ۲۵ بهمن | ساعت ۱۰ صبح
💠 جامعه ایمانی مشعر #مازندران
✅ @www1542org
جامعه ایمانی مشعر
#دیدار_یار 📝 یادداشت۵ 🔰(در آستانه دیدار سالانه ستایشگران اهلبیت، با رهبر معظم انقلاب
#دیدار_یار
📝 یادداشت۶
🔰(در آستانه
دیدار سالانه ستایشگران اهلبیت،
با رهبر معظم انقلاب)
💠 درس اخلاق ستایشگری
✍️ حجتالاسلام #محمدرضا_رضایی
▫️شاعر و ستایشگر اهلبیت
🔹از یک منظر، دیدار مداحان آستان اهلبیت با رهبر معظم انقلاب، یک جلسۀ «درس اخلاق ستایشگری» است که هر ساله در روز ولادت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) برگزار میشود. مفاد این درس اخلاق نیز بایدها و نبایدهای مداحی است که بایدهای آن به مثابه فضائل و نبایدها نیز نقش رذائل در اخلاق ستایشگری را دارند.
🔸یک درس اخلاقِ مغتنم که در آن فقیهی مدقّق و مجتهدی محقّق و استادی مُتخلّق به اخلاق اسلامی به تبیین آداب و آفات مداحی میپردازد و فرصتها و تهدیدهای پیش رو را به فعالان این حوزه گوشزد مینماید و با آن دیدِ جامع و احاطۀ مثالزدنی که دارد و با عنایت به اصل بنیادیِ «خوف و رجاء»، کارهای پسندیده شاگردان در فاصله دیدار گذشته تا حال را برشمرده و آنها را تشویق میکند و پیامد کارهای نامطلوب ایشان را با لحنی پدرانه تذکر میدهد.
در اوج جلسه نیز موضوعات مورد نیاز جامعه را که مداحان باید در جلسات خود به آنها بپردازند، تشریح مینماید و طبیبانه درد و درمان را به مراجعان میگوید و به مداوا میپردازد. به حق میتوان گفت که هیچکس حتی مجموعههای فعال در حوزه ستایشگری به اندازه رهبر معظم انقلاب در تربیت، تقویت و شبکهسازی مداحان نکوشیده است.
🔹اینک در آستانۀ سالروز ولادت حضرت صدیقه طاهره (سلاماللهعلیها) و تجدید میثاق سالانۀ مداحان با رهبر معظم انقلاب به مرور دو تذکر از تذکرات معظم له در این جلسه میپردازیم که یکی بشارت و دیگری انذار است. گمان میرود این دو کلام میتواند محک و سنجۀ خوبی برای مداحان و مجموعههای فعال در این عرصه و حتی معیاری روشن برای شعرِ شاعران و نوحۀ نوحهسرایان اهلبیت باشد. نکات مهمی در این دو تذکر وجود دارد که از همه عزیزان دعوت میکنم با دقت تمام به دریافت این نکات از این دو بیان همت گمارند.
1️⃣تذکر اول:
«کار مداحی کار بزرگی است، کار مهمی است، حرفۀ بسیار اثرگذاری است؛ میتواند مصداق درشت و برجستهای باشد از مجاهدت فی سبیل الله. اینکه میگویید ما حاضریم در میدان حضور داشته باشیم، این برای هرکسی یکجور حضور است... در کار شما مداحان، در میدان بودن و مجاهدت کردن، یعنی ارائۀ سخن اثرگذار و بیان هدایتگر برای دلها؛ البته با شیوههای هنرمندانه.»
(بیانات معظمله در دیدار مداحان اهلبیت ۱۳۸۹/۳/۱۳)
2️⃣تذکر دوم:
«شعر باید با مضمون و محتوای قرآنی و اسلامی و به تعبیر رایج امروز شماها، فاطمی و حسینی باشد. اهداف انقلاب را با دید روشن، با فکر باز، با اندیشۀ عمیق، در شعر بگنجانید و آن را با صدای خوش، با لحن خوش، با شیوههای هنری در جلسه القا کنید؛ این در حرکت عظیم ملّت ایران بلکه در حرکت اسلامی و امّت اسلامی تأثیر بسیار عمیقی خواهد داشت. من گاهی اوقات میشنوم که در جلسۀ مدّاح صاحب هنر، نه شعر و نه مضمون در جهت معرفتافزایی نیست؛ این گناه است، این ظلم است.»
(بیانات معظمله در دیدار مداحان اهلبیت ۱۳۹۷/۱۲/۷)
#مدیون_لطف_مادر_این_خانوادهایم
📎 برای مشاهده مجموعه یادداشتهای #دیدار_یار به نشانی زیر مراجعه نمایید.
🔗 1542.org/l/cjc
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
جامعه ایمانی مشعر
#دیدار_یار 📝 یادداشت۶ 🔰(در آستانه دیدار سالانه ستایشگران اهلبیت، با رهبر معظم انقلاب
#دیدار_یار
📝 یادداشت۷
🔰(در آستانه
دیدار سالانه ستایشگران اهلبیت،
با رهبر معظم انقلاب)
💠 مأموریت ویژه
✍️ #مهدی_تدینی
▫️ستایشگر اهلبیت
🔹هر سال در روز میلاد حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) سربازان فرهنگی و افسران جنگ نرم در عرصۀ ستایشگری اهلبیت منتظرند ببینند فرماندۀ عالی و فرزانهشان چه راهبردی را برای سال آیندۀ آنها در نظر میگیرد و نسبت به سال گذشتهشان چگونه آسیبشناسی میکنند.
🔸دقّت نظر ایشان در مسائل فنی عرصۀ مدح و ذکر اهلبیت باعث میشود که این دیدار، حاوی مطالب دقیق فراوانی چه از نظر شکل و چه از نظر محتوا برای ستایشگران باشد.
علاوه بر نگاههای دقیق شکلی و محتوایی ایشان به این عرصه، راهبردهای فرهنگی و مسئولیتهایی که بر دوش ستایشگران میگذارند نیز بسیار مهم و حیاتی است. ایشان بر اساس ظرفیت موجود در این عرصه و نیاز روز کشور، این راهبردها و خطوط کلی را بیان میفرمایند.
🔹بیان معارف و ترویج روحیۀ ایثار و جهاد و دیگر خصوصیات بارز انسانی که در سیره اهلبیت وجود دارد، وظیفۀ اولیۀ ذاکر اهلبیت است. بسط هنرمندانۀ این خوبیها در جامعۀ جهانی، اولین رسالتی است که یک ذاکر برای خود باید قائل باشد. این مهم همیشه مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در دیدارهایشان با این قشر تأثیرگذار بوده است.
🔸امّا سال گذشته، حضرت آقا یک کارویژه برای عرصۀ ذکر و ستایشگری اهلبیت تعریف کردند؛ کارویژهای که از یک سو نشاندهندۀ ظرفیت فرهنگی بالای ستایشگری است و از سوی دیگر به دنبال تغییر نگاهها و بالا بردن سطح توقّع از ستایشگران بود. در دیدار سال گذشته حضرت آقا مسألۀ اهمیّت «خانواده» و خطراتی که این سالها متوجّه خانواده شده است را گوشزد فرمودند و از ستایشگران خواستند که به این مهم بپردازند.
🔹شاید در نگاه اوّل اینگونه به ذهن میرسید که این عرصه بیشتر مربوط به عرصۀ سخنرانی مجالس اهلبیت است. امّا نگاه ایشان بسیار دقیق بود. ایشان از ستایشگران توقع دارند که با بیان هنرمندانه و در قالب شعر و ملودی و بیانی که تأثیر مستقیم بر احساس، عواطف و حتی فکر مردم دارد، به این مهم بپردازیم.
همین امر ستایشگران و همچنین شعرای دلسوز را به تکاپو انداخت تا بتوانند در جهت تقویت خانواده در قالب مداحی و ذکر اهلبیت قدمهایی بردارند. امیدوارم که ایشان از عملکرد ستایشگران در سال گذشته رضایت داشته باشند و سربازان ایشان در این عرصه توانسته باشند مأموریت خود را به خوبی انجام داده باشند.
🔸رضایت ایشان و موفقیت ستایشگران در این عرصه در بیانات امسال ایشان مشخص خواهد شد. آنجا که ببینیم انشاءالله یک راهبرد دیگر برای سال آیندۀ ذاکران در نظر گرفتهاند و یک مأموریت جدید در پیش روی ستایشگران قرار دادهاند. در غیر این صورت به نظر میرسد که باید برای مأموریت سال گذشته ایشان بیشتر تلاش کنیم.
#مدیون_لطف_مادر_این_خانوادهایم
📎 برای مشاهده مجموعه یادداشتهای #دیدار_یار به نشانی زیر مراجعه نمایید.
🔗 1542.org/l/cjc
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
♦️ #منشور_شعار
🔸 مدیون لطف مادر این خانواده ایم
شعار ایام فاطمی امسال با در نظر گرفتنِ تأکیدات رهبر معظم انقلاب در دیدار با ستایشگران بر موضوع «خانواده»، با محوریت همین موضوع انتخاب شد. همه ارکان جامعه در پرداختن به مسئله خانواده وظیفه دارند، در این میان رهبر معظم انقلاب در ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ به ستایشگران نیز مأموریت دادند که در حوزه آسیبهای خانواده ورود پیدا کنند. جامعه ایمانی مشعر که یکی از مهمترین نگاههایش به تولید محتوا، مطابقت با آخرین فرمایشات رهبر معظم انقلاب در حوزههای مختلف هیأت میباشد، این امر حضرت آقا را مستمسک کار خود قرار داده و پس از برگزاری جلسات مشورتی در رابطه با انتخاب شعار ایام فاطمی۱۴۴۴، محوریت این انتخاب را بحث «زن و خانواده» گذاشت.
در این شماره از «شعار» به تبیین شعار «مدیون لطف مادر این خانواده ایم» پرداخته شده که تقدیم محضر عزیزان می گردد.
🔸 جهت دریافت این محصول به آدرس زیر مراجعه نمایید.
🔗 heyat.co/p/2940
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
جامعه ایمانی مشعر
♦️ #منشور_شعار 🔸 مدیون لطف مادر این خانواده ایم شعار ایام فاطمی امسال با در نظر گرفتنِ تأکیدات ر
Shoar 7.pdf
5.84M
📚 مدیون لطف مادر این خانواده ایم
#شعار ۷
💠جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
جامعه ایمانی مشعر
#دیدار_یار 📝 یادداشت۷ 🔰(در آستانه دیدار سالانه ستایشگران اهلبیت، با رهبر معظم انقلاب
#دیدار_یار
📝 یادداشت۸
🔰(در آستانه
دیدار سالانه ستایشگران اهلبیت،
با رهبر معظم انقلاب)
💠 اولویتهای مسئله خانواده
✍️ #سعید_کرمعلی
▫️ستایشگر اهلبیت (ماهشهر)
🔹دیدار با نایب امام عصر (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) فرصت مغتنمی است که نصیب هرکس شود باید بسیار شکرگزار باشد. اما در باب کم و کیف برگزاری این دیدار، میتوان به تفصیل سخن گفت و طرح موضوع کرد که پر واضح است در این مقال نمیگنجد و باید حتماً در فرصت مناسب به آن پرداخته شود.
🔸اما در باب خانواده و هیأت، باید گفت که با نشانهگیری دقیق حضرت آقا و البته کارهای خوبی که در این یکی دوسال صورت گرفت (اگرچه از نظر کمی و کیفی حق مطلب هنوز ادا نشده) نشان داد که هیأت میتواند #مسئله_محور باشد.
اما این مسئله را نباید صرفاً منتظر بود حضرت آقا مطرح کند. خود هیأتها باید با ایجاد گروههای پژوهشی به مسئلهیابی بپردازند و چه بسا گاهی مسئلهای در تهران در اولویت باشد اما در ماهشهر نباشد.
🔹به عنوان مثال، در باب مسئله مطروحه خانواده، دیده شد در بیشتر هیأتها که دغدغه اجرایی کردن منویات حضرت آقا را داشتند، همه به «هیأت خانوادگی» یا «روضههای خانگی» و برجسته کردن این موضوع در طرحهای جایگاه و اشعار و نوحهها پرداختند.
در حالی که وقتی خوب نگاه میکنیم، میبینیم که واقعاً این فقط یک بُعد از خانواده میتواند باشد و ابعاد دیگر کار در حوزه خانواده باقی میماند.
🔸مثلاً از طریق هیأتها و ظرفیت عظیمشان که اساساً متشکل از خانوادههاست، میتوان به مسائل مهم دیگری نیز پرداخت؛ از جمله:
ـ تلاش برای ازدواج آسان جوانان و ایجاد اشتغال برای آنها
ـ حل مشکلات خانوادهها و پیشگیری از طلاق
ـ برنامههای تربیتی فرزندان
ـ بررسی آسیبهای فضای مجازی بر خانوادهها و ارائه راهکارهای پیشگیرانه
ـ ارائه الگوی خانوادههای جهادی
ـ برجسته کردن مقوله صله رحم
ـ همدلی و نحوۀ صحیح تعامل همسایگان خصوصاً در زندگیهای آپارتمانی
ـ بحث مهم فرزندآوری که به دلایل مختلف، هنوز به خوبی به آن پرداخته نشده است
و مسائل بسیار دیگری که در مسئله خانواده باید راجع به آن فکر شود و راهکار ارائه گردد.
#مدیون_لطف_مادر_این_خانوادهایم
📎 برای مشاهده مجموعه یادداشتهای #دیدار_یار به نشانی زیر مراجعه نمایید.
🔗 1542.org/l/cjc
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
⭕️ فراخوان سراسری «حاج قاسم؛ شهید بیمرز» برای نوجوانان و کودکان
💢 جشنواره مردمی عمار #فراخوان و مسابقهای سراسری با عنوان «حاج قاسم؛ شهید بیمرز» برگزار میکند که بیشتر بخشهای آن ویژه مخاطبان #کودک و #نوجوان است.
🔹«نامهای به ترامپ»، «نقاشی از حمله موشکی به عینالأسد»، «دکلمه، متن و شعر (حداکثر 2 دقیقه)»، «اجرای سرود در گلزار شهدا، میادین و ...»، «یادمانهای تجسمی، پلاکارد، شعار و ... در راهپیمایی 22 بهمن» و «عکاسی از پاسداشتها و یادمانهای مردمی برای حاج قاسم»، بخشهای مختلف این فراخوان هستند.
🔹 علاوه بر حضور شرکتکنندهها بهصورت #فردی، مراکزی مثل مدارس و مساجد و پایگاهها نیز میتوانند به صورت #گروهی در مسابقه شرکت کنند. به 6 نفر از برگزیدگان این فراخوان جایزه 500 هزارتومانی و به 2 مجموعه نیز که بیشترین تعداد ارسال را داشته باشند جایزههای 1 میلیون تومانی اهدا میشود.
🔸مهلت ثبت نام و ارسال اثر: 1 اسفندماه
🔸 محل ثبت نام: AmmarFilm.ir
🔸 پشتیبانی و پاسخ به پرسشها: @Ammarfilm1389 در شبکههای اجتماعی
♦️ فراخوان و مسابقه سراسری «حاجقاسم؛ شهید بیمرز»
🆔 eitaa.com/ShahidBiMarz
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
جامعه ایمانی مشعر
#دیدار_یار 📝 یادداشت۸ 🔰(در آستانه دیدار سالانه ستایشگران اهلبیت، با رهبر معظم انقلاب
#دیدار_یار
📝 یادداشت۹
🔰(در آستانه
دیدار سالانه ستایشگران اهلبیت،
با رهبر معظم انقلاب)
💠 «خانواده» محوریترین هستۀ اجتماع
✍️ #سیدمحسن_بنیفاطمی
▫️ستایشگر اهلبیت (قم)
🔹و اما خانواده، مسئلۀ به شدت جدی دنیای امروز و متاسفانه مغفول واقع شدۀ جامعۀ ما؛ همان دغدغۀ بزرگ رهبر معظم انقلاب که در دو سال متوالی در دیدار با مداحان به اهمیت توجه به آن تذکر جدی دادند.
خوب یادم هست که در سال اول با این که وقت خیلی کم بود حضرت آقا فرمودند: فرصت کم است اما من لازم میدانم به بحث بسیار مهمی اشاره کنم.
همۀ ما، با توجه به مشکلات اقتصادی و سیاسی کشور و منطقه ذهنمان دنبال مباحثی دیگر بود که ناگاه حضرت آقا بحث خانواده و تهدیدات مربوط به نظام خانواده را مطرح کردند و به عنوان یک مطالبۀ جدی از همۀ مسئولان، مبلغان و تریبونداران و خصوصاً مداحان خواستند که به این مبحث توجه ویژه کنند.
🔸جلسه که تمام شد، تمام مسیر بازگشت به قم، ذهنم درگیر این تذکر حضرت آقا بود، یعنی وضعیت خانواده در کشور به کجا رسیده و حضرت آقا چه ظرائفی را در این موضوع ملاحضه کردند که با وجود این همه مسائل و مشکلات مختلف کشور، منطقه و بینالملل، مسئلۀ خانواده را به عنوان دغدغه مطرح و از جامعۀ ستایشگری به عنوان یک وظیفه مطالبه کردند؟ در این مدت، برای پاسخ به مسئلۀ فوق بررسیهایی انجام دادم که یادداشت ذیل خلاصهای از آن است.
🔹همانطور که میدانید در سالهای اخیر کشور ما به شدت درگیر مشکلات اجتماعی شده است که مهمترین آن، اعتیاد و طلاق بوده است. با بررسی آمار در این رابطه، درمییابیم که میزان خسارتهای ناشی از همین دو پدیدۀ زشت اجتماعی در هر سال، به میزان خسارتهای جنگ تحمیلی در یک سال است و شاید کمی بیشتر و این یعنی فاجعه.
شاید عمق فاجعه در این داستان، مسئولان سپاه را (که حقیقتاً از اول انقلاب، هر جا باری بر زمین مانده به دوش کشیدهاند) بر آن داشت که معاونت اجتماعی سپاه را فعال کنند و اصلاً قرارگاهی برای آن در نظر بگیرند.
🔸با نگاهی گذار به وضعیت جامعه، شاهد افزایش بحرانهای اجتماعی خصوصاً در سالهای اخیر در سطوح مختلف جامعه از بالاترین سطح تا پایینترین سطح هستیم. متخصصان امر، متاسفانه سالهای آینده را سالهای طوفانی و خطرناک در بحث آسیبهای اجتماعی پیشبینی کردهاند. ریشۀ همۀ این آسیبها و بحرانهای اجتماعی، بهراستی کمتوجهی به کوچکترین و محوریترین هستۀ اجتماع، یعنی خانواده است.
🔹رهبر حکیم و فرزانۀ انقلاب که حقیقتاً پدر جامعۀ اسلامی ما محسوب میشوند، به این نکتۀ دقیق رسیدهاند که برای نجات جامعه اسلامی از این بحرانها فقط یک راه وجود دارد و آن توجه ویژه به خانواده و ابعاد مختلف آن است. از این رو حضرت آقا به عنوان دغدغهای مهم، بررسی ابعاد و مشکلات و تعیین راهحلها، بر اساس سبک زندگی ایرانی اسلامی را از همگان مطالبه کردند و توجه عزیزان ستایشگر را به صورت فردی به خانوادههای خود خواستار شدند. البته جالب است بدانیم که در در سال بعد نیز مجدداً همین دغدغه را مطرح کردند و این بدان معناست که گویا از عملکرد ما رضایت چندانی نداشتهاند که مجدداً تذکر دادهاند و اگر این باشد باید به حال خویش گریه کنیم.
🔹در چند سفر اخیر تبلیغی که به چند کشور اروپایی داشتم و شاهد رشد تکنولوژی و صنعت در این کشورها بودم، توجهم به نکتهای جلب شد که برایم عجیب بود. با این رشد چشمگیر در مسائل مختلف اقتصادی، مالی، صنعتی، پزشکی که همراه با تکنولوژیهای پیشرفته است، کلافی سر در گم به نام بحرانهای اجتماعی، به شدت جوامع غربی را تحت تاثیرات منفی خود قرار داده و دانشمندان و مسئولان و حتی روحانیون کلیسا را به پیدا کردن راه حلی برای آن وا داشته است.
🔸اما بهراستی مشکل در کجاست؟ پاسخ برای ما کاملا روشن است! از هم پاشیدن نظام خانواده در غرب علت اصلی همۀ این بحرانهاست. ازهمگسیختگی خانواده و فقدان یک نظام ارزشی در ساختار خانواده و بههمریختن همۀ هنجارهای آن، که البته برآمده از تفکر لیبرالیستی غرب بر اساس نگاه اومانیستی به پدیدههای عالم است، طوفانی از بحرانهای اجتماعی را در غرب به وجود آورده است.
تفکری که جایی را برای نظام خانواده در درون خود تعریف نکرده و با اصل قرار دادن لذت و فردمحوری به جای معنویت و خدامحوری و نیز به انزوا کشیدن دین، فضای ازهمگسیختگی اجتماعی را کاملا مهیا نموده است.
✅ @www1542org
جامعه ایمانی مشعر
#دیدار_یار 📝 یادداشت۹ 🔰(در آستانه دیدار سالانه ستایشگران اهلبیت، با رهبر معظم انقلاب
🔹در این ازهمگسیختگی، شاهد پدیدههای عجیب قرون وسطایی و حتی خارج از چهارچوب انسانی در عصر به اصطلاح تکنولوژی و بر قلۀ ۲۰۲۰ هستیم. ازدواج با حیوانات، رونق همجنسبازی و حمایت از همجنسبازان در دولتها و مجالس غربی، عدم اشتیاق به ازدواج، عدم علاقه به فرزندآوری، سرعت بالای اشتیاق به روانگردانها و قرار دادن روزی به نام آنها! حرکت با قدرت به سمت مواد مخدر صنعتی، فراگیر شدن خشونت و آدمکشی، ولنگاری و هرزگی جنسی، رشد بالای خودکشی، پدیدۀ ازدواجهای سفید، رشد طلاق، کاهش شدید دوام زندگی مشترک و...
با بررسی اجمالی این پدیدههای زشت اجتماعی، درمییابیم که همۀ اینها به علت عدم توجه به نظام خانواده و جایگاه عظیم آن به عنوان کوچکترین و در عین حال محوریترین هستۀ اجتماع است.
🔸حال باید توجه داشت که فرهنگ غرب که امروز خود را تحت عنوان تمدن معرفی میکند، در حال نفوذ فرهنگی به همۀ کشورهای دنیا، با عنوان نسخۀ برتر تمدنی است و ابزار این فرهنگ، برای نفوذ و غالب کردن خود با توجه به توسعۀ فنآوری اطلاعات و ارتباطات، بستر شبکههای اجتماعی است.
🔹با بررسی این بحث و نیز ضریب نفوذ شبکههای اجتماعی در خانوادههای ایرانی و اشتیاق نسل جوان و نوجوان به این شبکهها، اوضاع خطرناکی را میتوان پیشبینی کرد. اوضاع خطرناکی که کاملا با هنجارهای اسلامی و ایرانی جامعۀ ما ناسازگار بوده و صدمات آن جبرانناپذیر خواهد بود.
من امروز دجال را همین دیجال میدانم، شاید آینده این مطلب را برای همگان آشکار سازد. اینجاست که عمق نگاه حضرت آقا به جهان و مسائل کشورمان روشن میشود و درمییابیم که دغدغۀ حضرت آقا کاملا بهجا و حیاتی است.
🔸در پایان ذکر این نکته جالب است که بدانیم در مسائل معرفتی و سلوکی نیز اشاره اولیه اساتید، توجه به خانواده است که این خود مبحثی مبسوط است، اشارۀ دقیق مرحوم سیدهاشم حداد از شاگردان آیتالله قاضی، نمونهای از این دستورات است که فرمودند: «انسان اگر بخواهد واصل شود، شروع آن از خانه و زن و بچه میباشد».
#مدیون_لطف_مادر_این_خانوادهایم
📎 برای مشاهده مجموعه یادداشتهای #دیدار_یار به نشانی زیر مراجعه نمایید.
🔗 1542.org/l/cjc
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
قرائت
وصیتنامه الهیسیاسی
شهیدسپهبد حاجقاسمسلیمانی
(میثاقنامه مکتبحاجقاسم)
درمراسمهیأت
همزمان با میلادحضرتزهراء(س)
متن|فیلم|سخننگاشت|پوستر|اطلاعنگاشت:
🔗 soleimany-vasiatnameh.com
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
جامعه ایمانی مشعر
#دیدار_یار 📝 یادداشت۹ 🔰(در آستانه دیدار سالانه ستایشگران اهلبیت، با رهبر معظم انقلاب
#دیدار_یار
📝 یادداشت۱۰
🔰(در آستانه
دیدار سالانه ستایشگران اهلبیت،
با رهبر معظم انقلاب)
💠 چه الگویی نیکوتر از اهلبیت؟
✍️ #محمدصادق_عبادی
▫️ستایشگر اهلبیت (کرمان)
🔹در روایت داریم روزی یکی اصحاب حضرت علی(علیهالسلام) وارد مسجد شد و با نگرانی خدمت حضرت رسید. با نشان دادن فرزندش از بیثباتی او گلایه کرد و حضرت فقط نگاهی به آن جوان کردند. نقل است بعد از نگاه مولا به او مسیر زندگیاش به کلی تغیر کرد.
🔸هرجا که تنها عصارهای از وجود حضرات معصومین(علیهمالسلام) باشد، در هر زمینهای گرهگشاست. تاثیر با برکت جلسات اهلبیت در زندگی انسان از هیچکس پوشیده نیست. از این رو وقتی که حضرت آقا سال گذشته صریحاً بیان فرمودند دشمن برای فروپاشی نظام خانواده سالها هزینه کرده، برنامه ریخته، طرح پیاده کرده و تاحدی هم پیش رفته است، نشان از یک خطر جدی است برای جامعه اسلامی.
🔹شاهد بودهایم که هرگاه تذکری از سوی رهبر معظم انقلاب در هر مسئلهای بیان شده، اگر از طرف مسئولان و نهادهای مربوطه و در آخر از سوی آحاد جامعه و کشور برای عملی شدن آن، حرکتی شکل نمیگرفت، طولی نمیکشید که اثرات منفیاش کشور را دچار بحران میکرد. به همین جهت، خطاب رهبری در مبحث خانواده، پس از سالها ناامیدی از نهادهای دولتی، یک سال است که متوجه ستایشگران شده است و این فرمان بر دوش هیأتها گذاشته شده است.
🔸اهمیت این موضوع برای حضرت آقا روشن است که فضای جلسات اهلبیت سالم و بسیار اثر گذار است. پس برای جامعه اسلامی الگوگیری از یک نهاد سالم در موضوع خانواده لازم است. چه الگویی نیکوتر از اهلبیت در تربیت خانواده! هیأت با عملکرد صحیح و کاربردی در جلسات، رفته رفته میتواند در محله و شهر، اثرات معنوی و عمیقی بر نهاد خانواده و فضای جامعه داشته باشد.
🔹از آنجا که تهدید دشمن برای فروپاشی نظام خانواده، تهدیدی جدی است، امید است ستایشگران اهلبیت این علم را زمین نگذارند و با طراحی راهکارها و تلاش برای اجرای آن، جامعه را از خطر فساد و فروپاشی خانواده نجات دهند. چرا که جامعه اسلامی، تشکیل شده از تکتک افردای که هر کدام در دل یک خانوادهای پرورش یافتهاند. حال اگر اصل و اساس و شیرازه این خانواده سالم نباشد، رفته رفته پس از فروپاشی خانوادهها، جامعه اسلامی به نابودی، فساد و بیثباتی اخلاقی کشیده خواهد شد.
🔸هیأتها با پرچمداری منبریها، ستایشگران و با همت مدیران و خادمان باید بکوشند تا اول خانواده خود و بعد خانواده محله و شهر خود و کشور خود را از این خطر جدی مصون بدارند. امید است که به زودی زود تمام نقشههای دشمن در هر زمینهای و به ویژه در مسئله خانواده نقش بر آب گردد.
#مدیون_لطف_مادر_این_خانوادهایم
📎 برای مشاهده مجموعه یادداشتهای #دیدار_یار به نشانی زیر مراجعه نمایید.
🔗 1542.org/l/cjc
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org