#انتخابات
انتخابات نقطهی اساسی وصل افکار و آرای مردم به بدنهی نظام و مظهر اقتدار و عزت هر حکومتی میباشد. مروری بر بیانات و سیرهی عملی حضرت آیت الله العظمی خامنهای(حفظه الله ) نشان میدهد که ایشان از ابتدای رهبری خویش تأکید بسیاری بر حضور مردم در همهی صحنهها، خصوصاً عرصهی انتخابات داشتهاند. بر این اساس جهت آشنایی با افکار و دیدگاههای معظمله، مجموعه عکسنوشتهای «اخلاق انتخاباتی» در چهار حوزه از جمله: وظایف اقشار و گروههای مختلف در انتخابات، معیار انتخات اصلح،همجنین توصیهها و هشدارهایی در زمینه انتخابات، جهت استفاده اعضای محترم کانال گفتمان فقه دولت اسلامی بارگزای میشود.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔺جبرائیلی: استراتژی " نامزد نداریم " اصلاح طلبان ناشی از یقین آنان به شکست بود / هنوز برای وحدت وقت هست
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴#گراي_انتخاباتي روحاني براي رأي دادن به ليست اصلاحطلبان حامي دولت
🔹 "انشالله مجلس آینده که تشکیل میشود و مردمی که جمعه پای صندوق میروند، مجلس و دولت بتوانند با هماهنگی بهتری کار کنند. به عنوان رئیس دولت باعث تاسف است که لوایح متعددی را به مجلس دادیم و برخی بررسی نشد"
🔹این بخشی از اظهارات حسن روحانی رئیسجمهور در نشست خبری امروز است که میتوان آن را حمایت تلویحی از یک لیست انتخاباتی يا همان "ليست ياران روحاني" دانست؛ لیستی که به گفته روحانی، میتواند با دولت هماهنگ باشد و درباره لوایحی که رئیسجمهور نگران عدم تصویب آن است، دولت را همراهی کند.
🔺اما این اظهارات آقای روحانی در حالی مطرح شد که وی لحظاتی قبل از این سخنان، در پاسخ به سوالی درباره لیست یاران روحانی گفته بود که "روحانی" یا "دولت" لیستی در انتخابات ندارند! که این بخش از اظهارات با "کدهای تبلیغاتی" و "انتخاباتی" او همخوانی ندارد
🔺برخی کارشناسان درباره این رویه رئیسجمهور معتقدند که روحانی نگران تاثیرگذاری رای و ظرفیت منفی خود روی لیست موسوم به یاران روحانی است و در عین حال تمایل دارد که مجلس آینده، مجلسی مورد حمایت او باشد.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️گوشهای از دارایی مجید انصاری، سر لیست اصلاحات؛
ویلای ۱۵۰۰ متری در منطقه یک تهران!
🔺ایشون قراره چجوری درد طبقه ضعیف جامعه رو بفهمه!؟
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴🇮🇷🇮🇷🇮🇷 «برای ایران» 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔻لیست ائتلافی هشت حزب اصلاح طلب برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
🆔http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 نظر مضحک و عجیب تاج الدین نماینده اصلاح طلب اصفهان!
♦️یک بار با دیوار کشیدن تو پیاده روها و جنگ و دلار ۱۰ تومانی رقیب هراسی می کنند و اکنون هم شاگرد همان مکتب در اصفهان در ادعایی بی اساس می گوید عده ای نمی خواهند آب در زاینده رود جاری شود تا فساد زیر پل ها رخ ندهد!
♦️خانم محترم! به جای دروغ پراکنی های بی اساس و رقیب هراسی، پاسخگوی ۴ سال عملکردتان در مجلس باشید! بگویید چه برنامه ای برای کاندیداتوری مجدد دارید؟ بگویید چرا همسرتان به اتهام فساد مالی بازداشت شد؟
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔶چرا به لیست مجمع نیروهای انقلاب اصفهان رای میدهم؟
✅۱.بخاطر اینکه این لیست از اجماع ۳۴ حزب و گروه انقلابی تشکیل شده است
✅۲.زیرا این ۵نفر شاخص ترین افرادی هستند که از بین ۲۰۰ نفر از کاندیدای انقلابی مجمع برگزیده شده اند
✅۳.زیرا علمای اصفهان و در راس آنها مجتهد بصیر اصفهان حضرت آیت الله مهدوی این لیست را تایید نمودند
✅۴. زیرا اعضای این لیست نخبگانی دارای سوابق علمی یا اجرایی قوی در زمینه های مختلف فرهنگی،اقتصادی،سیاسی و خانواده با رویکرد جهادی و انقلابی و مکمل یکدیگر هستند
✅۵.زیرا میدانیم رمز موفقیت و پیروزی، وحدت نیروهای انقلابی است و نمیخواهیم با پراکندگی و شکسته شدن آراء خودمان مایه پیروزی جریان غرب گرا به مجلس بشویم چنانچه در دوره قبل شاهد آن بودیم و پراکندگی آراء جریان اصولگرا علی رغم کثرت آمار آنها باعث راه یافتن لیست واحد اصلاح طلبان به مجلس شد.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
367.7K
دسته بندی اصولگرا و اصلاح طلب یک دوقطبی دروغین هست.
اما این به این معنا نیست که هر کسی اصولگرا باشه پس حتما آدم بدی هست! طبیعتا همه اصولگرایان خودشون رو منتسب به جریان انقلابی میدونن.
دسته بندی درست و واقعی، دسته بندی انقلابی و غربگرا هست و یا به تعبیر دیگه دسته بندی عاقلان و ساده لوحان.
🌷 تا انتخابات مجلس یازدهم با ما همراه باشید
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴راهبردی بسیار مهم
☢️ روزهای منتهی به انتخابات مجلس یازدهم رسید ولی هنوز اختلافات پابرجاست و هر روز از یک لیست رونمایی میشود!! یکی بر طبل نتیجه گرایی میکوبد و دیگری با مانور روی واژه تکلیف گرایی دوست دیروز خود را انقلابی نمیداند! ؛ متاسفانه به نظر میرسد با توجه به اختلافات درونی دیگر نیاز به گزینه سومی از بیرون نباشد تا بخواهد جای جلاد و شهید را عوض کند!!
🔹اما هرگاه بحث تفرقه و تعدد لیست و کاندیداها مطرح میشود ناگزیر اذهان متوجه انتخابات ۹۲ ریاست جمهوری میشود که چگونه اصرار و جدال بین دو تفکر ( نتیجه گرایی یا تکلیف گرایی؟ ) موجب فرصت سوزی یک جریان سیاسی شد. بلافاصله پس از آن انتخابات رهبر خبیر انقلاب هوشمندانه در جلسات مختلف به تبیین این موضوع مهم پرداختند. موضوعی که به نظر میرسد در شرایط فعلی بازخوانی آن برای تنویر افکار عمومی و به عنوان یک نقشه راه برای برخی مدعیان انقلابیگری ضرورت دارد:
« رابطهی #تکلیفمداری با #دنبال_نتیجه_بودن چیست؟ امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟ حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه. ؛ .....این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست.
......تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند. بیانات در دیدار دانشجویان ۱۳۹۲/۰۵/۰۶ »
مرتضی جمال زاده