eitaa logo
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
372 دنبال‌کننده
1هزار عکس
1.8هزار ویدیو
1 فایل
👤 وابسته به هیچ حزبی نیستیم. 🇮🇷 چو ایران نباشد تن من مباد/ بدین بوم و بر زنده یک تن مباد🇮🇷 🗯✍
مشاهده در ایتا
دانلود
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
‏فایل از طرف Majid Eshraghi
🌀 تفسیر آیه ۱۵۲ سوره انعام 📖به مال يتيم نزديك نشويد (و در آن تصرّفى نكنيد) مگر به نيكوترين (طريقه‌اى كه به صلاح او باشد) تا به حد بلوغ و رشد خود برسد. (در داد و ستدها) پيمانه و ترازو را با عدالت تمام دهيد. ما هيچ‌كس را جز به اندازه‌ى‌توانش تكليف نمى‌كنيم. و هرگاه سخن مى‌گوييد (چه در قضاوت و چه در شهادت) عدالت را رعايت كنيد، هر چند (به زيان) خويشاوندتان باشد و به عهد و پيمان خدا وفا كنيد. اينها امورى است كه خداوند، شمارا به آن سفارش كرده است، باشد كه ياد كنيد و پند بگيريد. 💤پیام ها 🔦 چون يتيم مدافعى ندارد و اموالش لغزشگاه است مواظب باشيم. «لا تَقْرَبُوا»
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
🌀 تفسیرآیه ۱،۲،۳ سوره عنکبوت 📖 الف، لام، ميم. آيا مردم پنداشتند كه چون گفتند: ايمان آورديم، رها مى‌
🌀 تفسیر آیه ۱۵تا۲۰ سوره فجر 📖 «۱۵» امّا انسان، (طبعش چنين است كه) هرگاه پروردگارش او را بيازمايد و گراميش داشته و نعمتش دهد، (مغرور گشته و) مى‌گويد: پروردگارم مرا گرامى داشته است. «۱۶» ولى هرگاه او را بيازمايد و روزى او را تنگ سازد، مى‌گويد: پروردگارم مرا خوار كرده است. «۱۷» اين چنين نيست؛ بلكه شما يتيم را گرامى نمى‌داريد. «۱۸» و يكديگر را بر اطعام بينوايان ترغيب نمى‌كنيد. «۱۹» و ميراث را (به حق و ناحق) يكجا مى‌خوريد. «۲۰» و مال را بسيار دوست داريد. رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود: من و هر كسى كه يتيمى را تحت تكفّل خود قرار دهد، در بهشت در كنار هم هستيم. آزمايش‌هاى الهى گوناگون است، گاهى با رفاه و ثروت انسان را آزمايش مى‌كند و گاهى با تنگدستى و مشكلات. ولى انسان عجول كه از آزمايش الهى و اهداف آن غافل است، دست به قضاوت‌ها و تحليل‌ها و تفسيرهاى غلط زده و از خداوند گلايه مى‌كند. پیام ها 🔦 آزمايشهاى الهى، جلوه‌اى از در كمين بودن پروردگار نسبت به انسان است. 🔦 آزمايش، وسيله تربيت و رشد انسان است. 🔦 نه فقر نشانه اهانت است و نه دارايى نشانه كرامت؛ بلكه هر دو وسيله آزمايش است. 🔦 مهمتر از جسم يتيم روح اوست كه بايد گرامى داشته شود. 🔦 كمبودهاى روحى را با احترام و محبت جبران كنيد. (اولين انتظار يتيمان احترام به شخصيّت آنان است) 🔦 احسان به ديگران، در رزق و روزى انسان نقش مهمى دارد. 🔦 بينوايان نبايد گرسنه بمانند. با انفاق خود، با تشويق ديگران بايد به آنان رسيدگى كرد. 🔦 در درآمدهاى خود دقّت كنيد؛ هر نانى مصرف كردنى نيست 🔦 تكريم خداوند از شما، بايد سبب تكريم شما از يتيمان باشد
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
💤پیام آیه ۱ و ۲ سوره تکــــــاثر 🔦 فزون طلبى و فخرفروشى انسان را به كارهاى بيهوده و عبث مى‌كشاند. «
🌀تفسیر آیه ۸ سوره نساء 📖 و اگر هنگام تقسيم (ارث)، خويشاوندانى (كه ارث نمى‌برند) ويتيمان و مستمندان حاضر شدند، پس چيزى از آن مال به آنان روزى دهيد و با آنان پسنديده سخن بگوئيد. 💤نکته ها 🌀👤از اينكه‌ «أُولُوا الْقُرْبى‌» در كنار «الْيَتامى‌» و «الْمَساكِينُ» آمده، معلوم مى‌شود كه مراد از بستگان، بستگان فقيرى هستند كه به طور طبيعى ارث نمى‌برند. چنانكه سفارش عاطفى آخر آيه نيز اين معنا را تأييد مى‌كند. 💤پیام ها 🔦 به نگاه‌ها، حضورها وتوقّعات طبيعى محرومان توجّه كنيد. «وَ إِذا حَضَرَ الْقِسْمَةَ» 🔦 اموال ارثى را مخفيانه تقسيم نكنيد، تا امكان حضور ديگران هم باشد. «حَضَرَ الْقِسْمَةَ أُولُوا الْقُرْبى‌» 🔦 در تقسيم ارث، علاوه بر افرادى كه سهم مشخّص دارند، به فكر فقرا و محرومان و يتيمان نيز باشيد. نَصِيباً مَفْرُوضاً ... فَارْزُقُوهُمْ مِنْهُ‌ 🔦 با هداياى مالى و زبان شيرين، از كينه‌ها و حسادت‌ها، پيشگيرى و پيوندهاى خانوادگى را مستحكم‌تر كنيد. «فَارْزُقُوهُمْ ... قُولُوا» 🔦 هداياى مادّى، همراه با محبّت و عواطف معنوى باشد. «قُولُوا لَهُمْ قَوْلًا مَعْرُوفاً»
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
🌀👤سوره حِجر پانزدهمین سوره و از سوره‌های مکی قرآن است که در جزء ۱۴ جای دارد. ✍ دلیل نام‌گذاری این س
📖 تفسیر آیه ۲۸ سوره ذاریات آن گاه (از اینکه بی‌اجازه بر او وارد شده و غذا هم نخوردند) سخت از آنها بیم و اندیشه کرد، آن فرشتگان گفتند: هیچ مترس، و او را به پسری دانا (یعنی اسحاق) بشارت دادند. ✍ ساره، همسر اول حضرت ابراهيم نازا بود و لذا ابراهيم، هاجر را به همسرى گرفت. 🎉امّا خداوند به هنگام پيرى اين زن، بشارت فرزند به او مى‌دهد و او كه پذيرش چنين امرى برايش مشكل است، ناله و فرياد بر مى‌آورد كه من در جوانى نازا بودم، اكنون كه پير شده‌ام و به طور طبيعى هيچ زمينه‌اى براى فرزنددار شدنم نيست، چگونه فرزنددار شوم؟! 📖 اين آيات مربوط به فرزنددار شدن حضرت ابراهيم از طريق ساره و منظور از ❣«غلام عليم» اسحاق است. 🔺البتّه در آيه ۱۰۱ سوره صافّات، بشارت تولّد اسماعيل از طريق هاجر، با تعبير «غلام حليم» آمده است. 🔺آن ترسى مورد انتقاد است كه ترس از دشمن و در جبهه‌گيرى مقابل كفر باشد وگرنه ترس و نگرانى طبيعى كه براى هر انسانى به طور ناخود آگاه پيدا مى‌شود، براى انبيا عيب نيست. 🌀پیام ها 🔦 روحيات و رفتار خوشايند و ناخوشايند مهمان بايد مورد توجه ميزبان باشد. 🔦 انبيا از جنس بشر بوده‌اند و مثل ساير مردم گاهى ترس و نگرانى‌هايى پيدا مى‌كردند.(نخوردن غذا نشانه به اصطلاح نمك‌گير نشدن و نوعى دشمنى است) 🔦 هر رفتار و حركتى هرچند ساده و كم اهميّت (همچون غذا نخوردن)، اگر ... ... موجب نگرانى ديگران شود، بايد به نوعى جبران شود تا نگرانى برطرف گردد. 🔦 كمال فرزند، به علم و دانش است. «بِغُلامٍ عَلِيمٍ» 🔦 انبيا، گاهى از طريق فرشتگان از آينده با خبر مى‌شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
🔦برای فرزندان ناخلف هم دعا کنیم، نه نفرین! 📖 (ای شیطان برای گمراه كردن فرزندان آدم) و در اموال و ف
🌀 تفسیر آیه ۱۶ سوره تغابن 📖 پس تا بتوانید خدا ترس و پرهیزکار باشید و (سخن حق) بشنوید و اطاعت کنید و از مال خود برای (ذخیره آخرت) خویش (به فقیران) انفاق کنید. و کسانی که از خوی لئامت و بخل نفس خود محفوظ مانند آنها به حقیقت رستگاران عالمند. 💤پیام ها 🔦 براى موفقيت در آزمايش‌هاى الهى، از اهرم تقوا استفاده كنيد. إِنَّما أَمْوالُكُمْ وَ أَوْلادُكُمْ فِتْنَةٌ ... فَاتَّقُوا اللَّهَ‌ 🔦 در اسلام، تكليف فوق توان و طاقت وجود ندارد. «مَا اسْتَطَعْتُمْ» 🔦 تقواى الهى، يعنى شنيدن سخن حق، عمل كردن به آن و رسيدگى به فقراست. «فَاتَّقُوا، اسْمَعُوا، أَطِيعُوا، أَنْفِقُوا» 🔦 اگر طالب خير هستيد، موانع را كنار بزنيد و به فرمان خداوند گوش كنيد و از مال خود به فقرا بدهيد. «أَنْفِقُوا خَيْراً لِأَنْفُسِكُمْ» 🔦 تنها حفظ جسم از خطرات كافى نيست، حفاظت روح از اعمال و صفات بد نيز لازم است. «يُوقَ شُحَّ نَفْسِهِ» 🔦 راه رستگارى، انفاق در راه خداست. «وَ مَنْ يُوقَ شُحَّ نَفْسِهِ فَأُولئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ» 🔦 مال دوستى و بخل، با نفس انسان عجين شده است. «شُحَّ نَفْسِهِ»
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
🌀 تفسیر آیه ۷۶ و ۷۷ سوره توبه 📖 پس چون خداوند از فضل خويش به آنان بخشيد، بدان بخل ورزيدند و (به پي
🌀 تفسیر آیه ۵تا۱۱ سوره لیل 📖 «۵» امّا آن كه انفاق كرد و پروا داشت «۶» و پاداش نيك (روز جزا) را تصديق كرد. «۷» به زودى ما او را براى پيمودن بهترين راه آماده خواهيم كرد. «۸» ولى آنكه بخل ورزيد و خود را بى‌نياز پنداشت. «۹» و پاداش نيك (روز جزا) را تكذيب نمود. «۱۰» پس او را به پيمودن دشوارترين راه خواهيم انداخت. «۱۱» و چون هلاك شد، دارايى‌اش براى او كارساز نخواهد بود. 📚در خانه شخصى ثروتمند درختى بود كه كودكان همسايه هنگامى كه ميوه آن درخت به زمين مى‌ريخت، آن را برگرفته و مى‌خوردند ولى صاحب درخت، ميوه را از دهان اطفال مى‌گرفت. پدر اطفال مسئله را به پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله گزارش داد. 🔦حضرت نزد صاحب خانه رفته و پيشنهاد كردند درخت را در برابر درختى در بهشت به من بفروش. آن مرد جواب رد به پيامبر داد و گفت: دنياى نقد را به آخرت نسيه نمى‌فروشم. 🔺پيامبر برگشت. يكى از ياران پرسيد: آيا اگر من آن درخت را بگيرم و با من نيز چنين معامله‌اى مى‌كنيد؟ حضرت فرمود: آرى. آن شخص توانست با بهايى چندين و چند برابر، درخت را خريدارى كند و در اختيار پيامبر گذارد. آن حضرت به نزد آن خانواده فقير آمده و درخت را به آنها بخشيد. در اين هنگام آيات اين سوره نازل شد. «1» فَأَمَّا مَنْ أَعْطى‌ وَ اتَّقى‌ وَ صَدَّقَ بِالْحُسْنى‌ ... 🔺هر كس گام اول سخاوت را بر اساس ايمان به معاد و تقوا بردارد، خدا ظرفيّت و شرايط روحى او را براى كارها هموار مى‌كند و روح او را با كار خير مأنوس مى‌گرداند، تجربه و تعقل و كاردانى او را بالا مى‌برد، الهام و ابتكار به او مى‌دهد، پذيرش مردمى و اجتماعى او را زياد مى‌كند .
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
‏فایل از طرف مجید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بخاطر حجاب ایران رو دوست نداشت و رفت ایتالیا ! 🔺اما فهمید به خانم‌ها تو ایران بیشتر بها داده میشه 👌 و برگشت 🗯💤زن و مرد، در رشد كمالات معنوى و انسانى و دريافت پاداش يكسانند. إِنَّ الْمُسْلِمِينَ وَ الْمُسْلِماتِ‌ ... أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ‌ 📖 قسمتی از آیه ۳۵ سوره احزاب
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا