🎙️#خلاصه_سخنرانی شب هفتم محرم
🗓️١۴٠٠/٠۵/۲۴
📌 موضوع:امام در باور های ما
📝دین،مشکلات را با ریشه یابی حل میکند.همان طور که ائمه هرگاه به هنجار های اجتماعی برمی خوردند،به رفتار افراد کاری نداشتند.
وقتی ما قصد داریم مسئله ای را در جامعه فرهنگ سازی کنیم،به هیچ عنوان نباید از رفتار شروع کنیم.ما فقط بر روی رفتار تمرکز کرده ایم،که بسیار غلط است؛زیرا با رفتار نمی شود جامعه را درست کرد.
اگر می خواهیم تغییر و تحولی در نگرش و بینش افراد ایجاد کنیم،باید اعتقادات آنها را درست کنیم،ما ابتدا باید مشکل اعتقادی را تشخیص دهیم،سپس آن را تصحیح کنیم.اگر مشکل اعتقادی برطرفکننده شود،خود به خود رفتار هم تغییر می کند.
ما در جامعه امروزی بخاطر عدم فهم اعتقادی طرف مقابل نمی توانیم امر به معروف و نهی از منکر کنیم؛زیرا به اولویت طرف مقابل توجهی نداریم و بر اساس اعتقادات او تصمیم
نمی گیریم،نمی دانیم که او اصلا حرف ها و اعتقادات ما را نمی فهمد،بنابراین ابتدا باید اعتقادات فرد درست شود،نه رفتار و گفتار او.
اعتقادات غلط،ریشه ی تمامی بد رفتاری ها و ناهنجاری های جامعه است.
اولویت جوان امروزی با مبانی دین فرق کرده است و مواردی که در دین اولویت است،در جامعه اسلامی اولویت نیست و کسانی که ادعای تربیت دارند،قصد دارند با احکام دین آن ها را درست کنند،در حالی که احکام،رکن تربیت بشر نیست؛ولی اگر فرد اعتقادات و انسانیت را یاد بگیرد،احکام را هم یاد میگیرد.
#امام_در_باور_های_ما
#منطقی_یا_منفعتی
#اعتقادات_صحیح
🆔️ @yaa_karim
🆔️ @mirashrafi118
هدایت شده از حجتالاسلام میراشرفی
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍سلسله بحث های امام در باورها.
🗓️ دهه اول محرم الحرام ١۴۴٣
✒️صداقت در جامعه
🆔️ @mirashrafi118
🆔️ @yaa_karim
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مراسم_عزاداری
#دهه_اول_محرم
🎤 ذاکر #کربلایی_محسن_عباسپور
#مسجد_امام_حسن_مجتبی علیه السلام
#کانون_فرهنگی_مسجد
🔹️جلسه با رعایت پروتکل های بهداشتی و در فضای بیرونی مسجد برگزار خواهد شد.
🆔️ @yaa_karim
🎙️#خلاصه_سخنرانی شب هشتم محرم
🗓️١۴٠٠/٠۵/۲۵
📌 موضوع:امام در باور های ما
📝اصل و ریشه اسلام اساساً احکام نیست،بلکه اعتقادات است،امروزه ما خودمان تربیت درست و اعتقادی نشده ایم،اما می خواهیم نسل بعد را تربیت دینی کنیم،روشن است که نمی شود؛زیرا ما خودمان بر خلاف اعتقاداتی که داشته ایم عمل کرده ایم و اصلاً رویه تربیتی اسلام هم این طور نیست.
اگر ما اعتقادات را در جامعه جدی نگیریم و حواسمان به فضای اعتقادی جامعه نباشد،فجایعی غیر قابل پیش بینی رخ می دهد،که باعث می شود"افرادی به نام دین،دین را از بین ببرند."
مردم هم باید دچار یک تزلزل و تلاطمی بشوند،که فرهنگ و اعتقادات خود را درست کنند.
فضای اعتقادی جامعه باید درست شود،چگونه ارتباط برقرار کردن در فضای اعتقادی بسیار مهم است.امروزه بین اعتقادات مردم آن قدر تمایز و تفاوت وجود دارد،که دیگر نمی توان با یکدیگر گفت وگو کرد؛زیرا ما از ابتدا اعتقادات را درست نفهمیدیم.
نسل جوان امروز سوالات اعتقادی بسیاری دارد،ولی عده ای که دین را فقط در ظاهر می بینند،به جای پاسخ به آنها افراد را به یادگیری احکام و انجام آنان سوق می دهند.درحالی که فرد در احکام مشکلی ندارد،بلکه مشکل او در فهم اعتقادات است و اگر مشکل اعتقادی او رفع شود،بسیاری از ناهنجاری های جامعه نیز برطرف می شود.باید توجه داشت علت بی میلی قشر جوان به عبادات و احکام،اغلب لجاجت نیست؛ عدم پاسخگویی به سوالات اعتقادی اوست که منجر به زدگی در دین و کل مفاهیم آن میشود.
اگر ما می خواهیم افراد را وارد حیطه دین کنیم،مرحله ابتدایی آن اعتقادات است."با احکام نمی شود به اعتقادات رسید،ولی وقتی اعتقادات درست شود،احکام هم می آید."
#امام_در_باور_های_ما
#منطقی_یا_منفعتی
#اعتقادات_صحیح
🆔️@yaa_karim
🆔️@mirashrafi118
📎پی نوشت
🔹 روایت امام صادق در مورد شیطان
📝عن أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (ع) قَالَ: قَالَ إِبْلِيسُ لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَيْهِ لِجُنُودِهِ إِذَا اسْتَمْكَنْتُ مِنِ ابْنِ آدَمَ فِي ثَلَاثٍ لَمْ أُبَالِ مَا عَمِلَ فَإِنَّهُ غَيْرُ مَقْبُولٍ مِنْهُ إِذَا اسْتَكْثَرَ عَمَلَهُ وَ نَسِيَ ذَنْبَهُ وَ دَخَلَهُ الْعُجْبُ.
امام صادق(ع) فرمود: ابلیس (لعنه الله) به لشکریان خود گفت اگر بتوانم در سه مورد انسان ها را فریب دهم، دیگر سایر کارهای آنها برایم مهم نیست، چون قبول نمی شود: [دوست دارم]عمل خود را زیاد بپندارند،گناه خود را فراموش کنند و مبتلا به خودبینی شوند.
📔 کتاب خصال(شیخ صدوق)، ج۱، ص۱۱۲