eitaa logo
حدائِقَ ذاتَ بَهجةٍ
497 دنبال‌کننده
290 عکس
219 ویدیو
35 فایل
به نام خدا این کانال در ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ در پی وبلاگی با همین نام ( حدائق ذات بهجت ) و به نشانیِ http://www.kashmiri.blogfa.com راه اندازی شد. 💖 برای ارتباط با نگارنده کانال: @s_a_tehrani
مشاهده در ایتا
دانلود
منافع القرآن العظیم.pdf
4.62M
🌺 منافع القرآن العظیم: منسوب به امام‌صادق - علیه‌السلام - 💧علاوه بر این‌که گزاره‌های این‌کتاب، سند ندارد، 💧و برخی نوشته‌هایش در تضاد با زبان و فرهنگ امام‌صادق - علیه‌السلام - است؛ ( مانند این‌که اگر انسان فلان سوره را بنویسد و فلان کار را بکند، شغل دولتی و سلطانی پیدا می‌کند! یا اگر فلان سوره را بنویسد و فلان کند، همه‌ی اهل یک خانه بیمار می‌شوند! )، 💧پاره‌ای از گفته‌هایش هم دور از فرهنگ امامان شیعه - علیهم‌السلام - است. ( مانند این‌که اگر فلان سوره را بنویسد و فلان کار را بکند، به محل گنج یا محل جادو راهنمائی می‌شود! یا فلان سوره را روی پوست پلنگ بنویسد تا ...! ) 🙈 و شگفتا که - سیدبن طاووس - و شهیداول - و سید هبَةُالله موسوی راوندی - و حاج‌حسین نوری به این کتاب اعتماد و از آن نقل کرده‌اند! البته نسخه‌های این کتاب، با هم متفاوت است و شاید نسخه‌ای که آنان داشتند، چیزی که باعث بدگمانیِ آنان شود، نداشته است.
خواص تمیمی.pdf
21.5M
🌺 خواص‌الآیات - خواص‌الاسماء: حکیم تمیمی (۱) 💧ظاهراً وی همان شمس‌المعارف محمد بن‌ احمد بن‌ سعید تمیمی مَقدسی ( رفته‌ی ۳۹۰ق. ) و نام کتابش "کشفُ السِرّ‌المصونِ و العلم‌المکنون" است.
خواص القرآن غزالی.pdf
3.34M
🌺 الذهبُ الابریزُ فی خواص اَسرارِ کتابِ الله العزیز: محمدغزالی
الدرالنظیم.pdf
4.38M
🌺 الدر النظیم: ابوالسعادات ابومحمد عفیف‌الدین عبدالله بن اَسعد یمنی یافعی (رفته ی ۷۶۸ق.)
خواص الآیات.pdf
25.82M
🌺 خواص‌الآیات: عبدالعلی بارنجدی
خواص الآیات نجفی.pdf
21.64M
🌺 خواص‌الآیات - خواص الاَسماء: محمدتقی بن محمدباقر نجفی اصفهانی
جامع خواص القرآن المعده لنوائب الزمان.pdf
34.91M
🌺 جامع خواص القرآن المعدّة لنوائب الزمان: عبدالرحمان بن علی احمد قرشی
خواص الآیات احمدبن محمدتمیمی.pdf
11.58M
🌺 خواص الآیات: احمد بن محمد تمیمی طبیب (۲) 💧البته نام نویسنده "محمدبن احمد تمیمی" ست که سهواً "احمدبن محمد" ثبت شده است.
خواص الآیات حکیم تمیمی عربی.pdf
23.86M
🌺 کشف السرالمصون و العلم المکنون یا خواص الآیات: حکیم یمنی (۳) و چند کتاب دیگر 💧بی‌تردید نام نویسنده "تمیمی"ست که سهواً 'یمنی' نوشته شده است.
🌺 تذکری مهم درباره‌ی "خواص‌الآیات"ها 🌺 🌸 هیچ‌یک از کتاب‌هائی که برای نگارش آیه‌ها یا سوره‌هائی از قرآن، خاصیتی را برشمرده‌اند - از جمله کتاب‌هائی که در این کانال بارگذاری شده‌اند - معتبر نیست و تنها برای دست‌رسی آسان پژوهشگران مهمان کانال شده‌اند. 💧البته شکی نیست که خواندنِ ظاهر برخی آیه‌ها و سوره‌ها و انجام کارهائی با آنان - افزون بر رهائی و راهنمایی - اعجازهای دیگری هم دارند اما بخش یقینیِ آن منفعت‌های مادی و دنیوی، همان‌هاست که در احادیث معتبر از چهارده معصوم - علیهم‌السلام - رسیده است اما تقریباً همه‌ی احادیث این کتابها، بی‌سند و بی‌اعتبار است!
👆🌺 علامه طباطبائی: من خودم علم انساب را به اندازه‌ی آن آقای معروف به این علم در قم، یا بیش از او می‌دانم. 🌺 🌸 رسانه‌ها در ۲۵ آبان ۱۴۰۲ این سخنان آیة‌الله ... - دام ظله - را پخش کردند: پدرم از نجف با علامه طباطبائی دوست بود. برای او نوشت که ترتیبِ نیانامه‌ی ما را از آن آقائی که در قم به این علم معروف است، بپرسد و بگیرد و برای او بفرستد. علامه طباطبائی نوشت: "من خودم به اندازه‌ی او یا بیش از او [ تردید از خودِ آیة‌الله است ] این علم را بلدم." و شجره‌نامه‌ی ما را مرحوم علامه طباطبائی تنظیم کرد و نوشت و فرستاد. - - - - - - - - - ✍ ۱. و آیة‌الله سیدموسی شبیری که دقتش مشهور است، آن شجره‌نامه را "یکی از دو نیانامه‌ی درست" می‌دانَد. ۲. آیا آن "شخص معروف به علم نسب در آن سالها در قم"، می‌توانَد کسی جز مرحوم آیة‌الله مرعشی باشد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 فضیلتهای آل‌الله 🌸 آیة‌الله مرعشی: علامه طباطبائی: تفسیر قرآن به قرآن ( المیزان ) در اثر توسل به سیدالشهداء - علیه‌السلام - نوشته شد.
هماره‌خم‌می‌شدومی‌بوسید.mp3
963.3K
💥 فضیلت‌های آل‌الله 🌸 مرحوم محسن عسکری: در مجلس و محضر مرحوم آیةالله بهجت بیتی با این مضمون خواندم که "پیامبر به فرمان خدا دست حضرت فاطمه را می‌بوسیدند." سپس از ایشان درباره‌ی درستی یا نادرستی آن بیت پرسیدم؛ فرمود: هر جا دیدی خریدار دارد، آن را بخوان و از من نقل کن که "رسول‌خدا حتی یک‌بار هم برای بوسیدن دست حضرت فاطمه - علیهاالسلام -، دست ایشان را بالا نیاوردند؛ بل‌که خودشان خم می‌شدند و دست بانو را می‌بوسیدند."
🌺 تناقضی از ابن‌سینا و داستان ناگفته‌ای در مذهب او 🌺 🌸 تناقض او: دو نوشته از الشَّیخُ الرَّئِیسُ ابوعلی حسین بن عبدالله بن حسن بن علی بن سینا در کتابهای اوست که با هم نمی‌خوانَد! 💧یک‌جا نوشته است: علی‌بن‌ابی‌طالب در میان صحابه‌ی پیامبر که آقاترین و شریف‌ترین قبیله‌ها [ و مردمِ ] عالَم بودند، مانند معقول در میان محسوس بود. (معراج‌نامه،ص۱۵) 💧 اما جای دیگر نوشته است: بزرگترین صفتی که برای فرد جانشینِ پیامبر باید به آن تکیه کرد، عقل و حکم‌رانی خوب است. و اگر کسی در این دو صفت برتر بود اما در صفات دیگر، میانه بود، ...، برای جانشینی سزاوارتر از کسی‌ست که در این دو صفت کم دارد اما در صفات دیگر، برتر است. پس در این وضع، [ فردِ خردمندتر، باید جانشین پیامبر شود و ] بر انسان داناتر، لازم است که با او مشارکت کرده و او را کمک کند و بر [ خلیفه که ] عاقلتر است، لازم می‌باشد که از کسی که داناتر از اوست، کمک بخواهد و برای راهنمائی به وی مراجعه کند؛ مانند عمر و علی. (!!! اِلاهیات شِفاء،ج۲،ص۴۵۲) 🌸 ناگفته‌ای در مذهب او: حجه‌الاسلام س. ( که "درس خارج" می‌دهد ) برای نگارنده نقل کرد: 💧زمانی که من خردسال بودم، ارواح را می‌دیدم و می‌توانستم با آنان گفت‌وگو کنم. 💧آن زمانها خانواده‌ام مرا پیش مرحوم آیه‌الله بهجت هم آوردند ... 💧و پدر و مادرم برای آزمایش من، مشخصات و نشانه‌های پدر و مادر خودشان را که پیش از زاده‌شدنِ من، از دنیا رفته بودند، هنگام دیدن ارواح آنان می‌پرسیدند و گفته‌های من نیز مطابق واقع بود و آنان مطمئن شده بودند که👇
👆راست می‌گویم. 💧در آن زمانها مرا بر مرقد باباطاهر عریان همدانی بردند و روح باباطاهر به من گفت: "من از این افرادی که بر مرقدم حاضر می‌شوند، نبودم. [ یعنی درویش و صوفی و در زنجیره‌ی این درویشان نبودم. ]" 💧همچنین در آن روزگار، مرا بر مرقد ابن‌سینا هم بُردند و روح ابن‌سینا به من گفت: "من شیعه بودم و در کتابم به نام ... [؟] این اعتقادم را نوشته‌ام اما مردم گمان می‌کنند من عُمَری بودم!" - - - - - - - - - - - ✍ ۱. استدلالهای شیخ رئیس در جاهای دیگر، بیشتر با مبانی شیعه سازگار است تا عامه. اصلاً همین تکیه‌اش بر برهان و استدلال، گوشه‌ای به شیعه‌بودن دارد. و به گواهی تاریخ، ۲. در زادگاهش نیز، مذهب عامه رواج نداشته؛ بل‌که شیعه‌ی اسماعیلی، و تا اندازه‌ای باورهای زیدی رایج بود. ۳. و پدر او با محفلهای شیعه‌ی اسماعیلی رفت و آمد داشت و بل‌که شیعه‌ی اسماعیلی بود. ۴. خودش نیز با حکومت‌های شیعی یا دوستار شیعه، همکاری می‌کرده و بل‌که از حکومت‌های سقیفی دوری می‌کرد. ۵. نام خودش و پدر و اجدادش هم قابل توجه و شیعه‌گُزین است. پس دور نیست که نسخه‌نویسان در اِلاهیات شِفای او زَهر تحریف ریخته باشند. ۶. بااین‌که هیچ فرزندی برای ابن‌سینا شناخته نشده اما پس از هفت - هشت قرن، مرحوم شیخ ابوعلی محمد‌بن‌اسماعیل حائری مازندرانی نوشته است: "پدرم می‌فرمود: تبار و نسَب ما به شیخ‌رئیس ابوعلی سینا می‌رسد." (منتهی‌المَقال، ج۷، ص۲۱۳)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 نکوهش دشمنان آل‌البیت 😡 ابن‌عثیمین ( یکی از مخالِفان شیعه ): اگر ولیِّ‌اَمر ( شاه، رئیس دولت، حاکم یا ... ) لواط و زنا می‌کند و خَمر و مُسکِر می‌نوشد و حتی ماهواره و تلویزیون نیز - هر روز - این کارهای او را نیم‌ساعت، در پخش‌زنده نشان داده و به اطلاع مردم می‌رسانَد، باز او را به‌بدی یاد نکن و مردم را برضد او تحریک نکن! بل‌که تنها به مردم بگو: "مردم! این کارها حرام است." و در ادامه، دلِ مردم را به سوی آن حاکم بِکَشان؛ زیرا این واجب است ...
ناحلهُ الجسم.mp3
3.54M
🌺 حضرت فاطمه - علیهاالسلام - پس از درگذشت پدرشان، از شدت سردرد، پیوسته سر خود را با پارچه‌ای می‌بستند؛ و لاغر و نحیف و زمین‌گیر شده بودند؛ و دائماً گریان و دل‌سوخته بودند؛ و ساعت به ساعت بی‌هوش می‌شدند و به‌هوش می‌آمدند و باز بی‌هوش می‌شدند ... = رُوِىَ اَنَّها - عليهاالسلام - ما زالَتْ بَعْدَ اَبيها - صلی‌الله‌عليه‌و‌آله - مُعَصَّبَةَ‌الرَّأْسِ؛ ناحِلَةَ‌الْجِسْمِ؛ مُنْهَدَّةَ‌الرُّكْنِ؛ باكِيَةَ‌الْعَيْنِ؛ مُحْتَرِقَةَالْقَلْبِ؛ يُغْشى عَلَيْها ساعَةً بَعْدَ ساعَةٍ ... (بیت‌الاَحزان،ص۱۶۶به نقل از مناقبِ ابن‌شهرآشوب،ج۳،ص۳۶۲)
یک کمی حرف بزن.mp3
9.13M
🌸 یک کمی حرف بزن؛ علی نمی‌ره حرفِ رفتن نزن؛ علی می‌میره
فیاضی.mp3
3.44M
✍ اما نگارنده در "تشیع علوی و تشیع صفوی" - با وجود خطاهائی که در آن هست - عبارتی که کاملاً به این شکل باشد، ندید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💧ساحل بابلسر - پگاهِ پنجشنبه ۲۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۵ 💥 " و خدا فرمود: من در اَبرِ سیاهم ..."
بیا.mp3
800.7K
هنوز گوشه‌ی مَشکت رطوبتی دارد رُباب روی همان هم حساب کرده؛ بیا
31.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘ با صدهَزار جلوه بُرُون آمدی که من با صدهَزار دیده، تماشا کنم تو را
🤲 الهی! آفریدی رایگان؛ روزی دادی رایگان؛ بیامُرز رایگان؛ که تو خدائی؛ نه بازارگان! 💧من بنده‌ی عاصی‌ام؛ رضای تو کجاست؟ تاریک‌دلم؛ نور و ضیای تو کجاست؟ ما را تو بهشت اگر به طاعت بخشی، آن بیع بوَد؛ لطف و عطای تو کجاست؟! - - - - - - - - - - - - ✍ "بازارگان" ریخت اصلی 'بازَرگان' است که امروزه به‌کار می‌روَد؛ یعنی "کسی که در بازار کار می‌کند؛ سَوداگر."
یحیی صفت.mp3
2.34M
💥 آموزه‌های عرفانی 🌺 شیخ عبدالقائم شوشتری: شبی در راه خانه‌شان، از آیة‌الله بهجت پرسیدم: "برای زودتر انسان‌شدن، چه کار باید بکنیم؟" فرمود: "پسرجان! من راهی جز این نمی‌دانم که یحیی‌صفت باید بیابانی شد. پدرِ مجنون برای شِفای وی، او را به مکه برد و گفت کنار خانه‌ی خدا برای بهبود خودش، دعا کند اما مجنون همان جا - پس از قسم‌هائی که به خدا داد - عرض کرد: پرورده‌ی عشق شد سرشتم جز عشق مباد سرنوشتم گرچه زِ شراب عشق مستم، عاشق‌تر از این کنم که هستم یا رب! تو مرا به روی لیلی هر لحظه بده زیاده میلی" من با شنیدنِ این داستان می‌خواستم بخندم اما دیدم اشک از چشمان آقابهجت مانند فوّاره بیرون زد و آن‌گاه بی‌خداحافظی، راه خود را گرفت و رفت. - - - - - - - - - ✍ این که آقابهجت در یک مقام هم از خوف گفته باشند و هم از محبت، جالب است. 💧امروز ( ۱۰ شعبان ۱۴۴۵ق. ) خبر درگذشت مرحوم شوشتری رسید. برای شنیدنِ داستانی که در "زمهرافروخته" از او نقل شده - از زبان خودش - به وی زنگ زدم و آن را تلفنی شنیدم. 💧حال گفتنِ متفردات نیست ...
بهجت شوشتری.mp3
5.18M
💥 آموزه‌های عرفانی - مردانِ خدا 🌺 ستودن شوشتری از سوی آیةالله بهجت و داستان تشرفی برای او و علتش 🌺 🌸 حاج‌آقا مقدادیان: از آیةالله بهجت دستورالعملی خواستم؛ فرمودند: "هر کاری شیخ عبدالقائم شوشتری می‌کند، انجام بده." 🌸 آیةالله بهجت به مرحوم شوشتری فرمودند: "چهارده حج به نام چهارده معصوم برو!" 💧مرحوم شوشتری در یکی از سفرهای حج، تشرفی یافت و پس از بازگشت که داستان آن را برای آیةالله بهجت بیان کرد، ایشان فرمودند: "آن کس، حضرت غائب - عجل‌الله‌فرجه - بود." و داستان تشرفش این گونه بود که ... - - - - - - - - - - ✍ البته خودِ مرحوم شوشتری آن مرد که به محضرش مشرَّف شده بود، امام‌مهدی - علیه‌السلام - نمی‌دانست و دلیلی هم برای این باورِ خود بیان می‌کرد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘ هر گونه بخواهی ببینی، همان طور است. ☘ 💧 به حرکت قطار دقت کنید؛ اگر بخواهید آن را در حال داخل‌شدن به تونل ببینید، دارد داخل می‌شود و اگر بخواهید در حال بیرون‌شدن از آن ببینید، خواهید دید که دارد بیرون می‌رود! 💧طالب هر چیز ای یار رشید! جز همان چیزی که می‌جوید، ندید 💧 و خدا می‌داند این نکته، چه حقیقت شگفت و محیرالعقلی‌ست! در عرفان و فلسفه و فقه و هندسه و فیزیک و ... همه‌ی علوم، همین طور است؛ هر چه اراده کنید، ادله‌اش را می‌توانید بیابید و در عمل نیز به کار برید و جواب هم می‌دهد ( چنان که داده است. ) 💧... درست است: پایان علمِ بی‌عمل، بی‌دینی‌ست.