سوختہ حق
﷽
💢سلطان العارفین حضرت آیت الله العظمی سیدعبدالکریم کشمیری ,وصی ایشان حضرت آیت الله شیخ محمد صافی
پ.ن: توسل در حرم امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا(ع):
روزی کسی نزد حضرت آقای صافی آمد و گفت من میخواهم اگر شما افتخار میدهید شاگرد شما در سیر و سلوک باشم و علاقه زیادی به این راه دارم ، ایشان فرمودند باید برای یافتن استاد سلوکی متوسل به ائمه اطهار(ع) شوید.
بنده وقتی با ایشان تنها شدم خدمتشان عرض کردم خودتان چگونه حضرت آقای کشمیری را به عنوان استاد انتخاب کردید؟
فرمودن در حرم حضرت علی بن موسی الرضا (ع) متوسل به آن حضرت شدم که برای این راه استادی به من معرفی کنند تا به بیراهه نروم .در عالم خواب حضرت رضا ( ع) را زیارت کردم و بنده همراه با حضرت آقای کشمیری ربروی حضرت ایستاده بودیم و حضرت رضا(ع) در حالی که روی سنگ قبر داخل ظریح نشسته نگاهی به من کردند و اشاره به آقای کشمیری کردند و نام این بزرگوار را به زبان مبارک جاری کردند، بنده بلافاصله به اقای کشمیری گفتم شنیدین حضرت نام شما رو بردند و شما باید قبول کنید دیدم حضرت رضا(ع) لبخندی به معنی تایید زدند.
بعد آن خواب وقتی خدمت آقای کشمیری رسیدم خودشان قبل از اینکه من بگویم از همه چیز مطلع بودند از من استقبال گرمی به عمل آوردند
دوش خوابی دیدهام خود عاشقان را خواب کو
کاندرون کعبه میجستم که آن محراب کو
کعبه جانها نه آن کعبه که چون آن جا رسی
در شب تاریک گویی شمع یا مهتاب کو
(مولانا)
#عرفان #کشمیری #صافی #آیت_الله_کشمیری #آیت_الله_صافی #مرجعیت_شیعه #شیخ_جعفر_مجتهدی #keshmiri #اخلاق #فقه #اصول #علما #علماء #عالم_شیعه
ــــــــــــــــــــــــ
☑️کانالِ سیروسلوک سوختہ حَق
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
☑️ @sukhtehag
☑️ Www.instagram.com/sukhtehag
☑️ http://sapp.ir/sukhtehag
سوختہ حق
🔹حضرت آیت الله بهجت:
🔻در طاعت و خدمت او هر چه قدر کوشا باشیم به همان درجه مقرب و منتفع خواهیم بود فرق بین ما و سلمان در درجه طاعت و یاد او که موثر در درجه قرب ما است خواهد بود.
🔻پس باید بدانیم که هدف باید این باشد که تمام عمر باید در یاد خدا و طاعت او و عبادت، صرف شود تا به آخرین درجه قرب مستعد خودمان برسیم وگرنه بعد از آنکه دیدیم بعضی به مقامات عالیه رسیدند و ما بی جهت عقب ماندیم،پشیمان خواهیم شد.
📌 سـوخته حق
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
سوختہ حق
✨شخصی از معتمدین اصفهان نقل میکرد که در ایام جوانی، زمانی که تازه ازدواج کرده بودم، خواب دیدم که در حیاط منزلمان در کنار حوض آب نشسته ام. ناگهان از میان چاه آب، مار بزرگی سر بیرون آورد و پاهایم را نیش زد. این مطلب گذشت و باز چند شب دیگر خواب دیدم که یک مار دو سر، هر دو پای مرا تا زانو بلعیده است و من در عالم خواب به شدت زجر می کشیدم. و باز فردای آن روز خوابی قریب به این مضمون دیدم که جزئیات آن در ذهنم نماند. این خواب های عجیب و معنی دار، من را به فکر انداخت که حتما مفهوم آن را پیدا کنم و به دنبال سرّ آن بگردم.نزدیکی های ماه مبارک رمضان بود که در چهار باغ بالا، جناب صمصام را دیدم که روی سکویی نشسته بودند و خوشه ای انگور را دانه دانه می کردند و یکی به اسبشان می دادند و یکی خودشان می خوردند. رفتم نزدیک ایشان و سلام کردم. ایشان هم جوابی گفتند و انگورها را دانه می کردند. من هم فرصت را غنیمت شمردم و داستان خواب هایم را برای ایشان نقل کردم. جناب صمصام هم وقتی انگور خوردنشان تمام شد بدون این که حتی سرشان را بالا بیاورند فرمودند: چرا میذاری زنت با پای لخت و بدون جوراب توی کوچه و خیابون قدم بزنه؟ اون مارها، نگاه جوون های نامحر محله است که پاهای تو را نیش می زنند. بنده که از این تعبیر عجیب جناب صمصام یکه خورده بودم و اشاره دقیق ایشان مرا حیرت زده کرده بود، عرض کردم : آقا پس چرا مارها پاهای مرا نیش میزدند و میجویدند؟چرا پاهای زنم را در خواب ندیدم؟ ایشان باز فرمودند:به خاطر این است که تو به همسرت اجازه می دهی با پاهای لخت توی کوچه قدم بزند. اگر تو به او تکلیف کنی که حجاب بگیرد او حتما قبول می کند. پس مسئول این گناه خود تو هستی! مارها هم پای تو را نیش می زنند. این سخن جناب صمصام آن قدر عجیب و با نفوذ بود که من همان لحظه سراسیمه به خانه رفتم و با همسرم ماوقع را در میان گذاشتم. ایشان هم سفارش جناب صمصام را اطاعت کردند و از آن لحظه پوشش خود را اصلاح کردند.
📙منبع: غبار روبی از چهره صمصام، صفحه 129
🔵 ڪانال سوختہ حق
🆔 @sukhtehag
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
📲لینک صفحه اینستاگرام سوخته حق👇
▶ Www.instagram.com/sukhtehag
سوختہ حق
🍃🌼استاد عرفا سید علی آقا قاضی قدس سره 6
💠 آیةالله سید عبدالکریم کشمیری (رحمةالله علیه) میفرمودند:
🌼🍂اواخر عمر، آقاى قاضى وقتى آب را مىديدند به ياد ابى عبداللّه عليه السلام گريه مىكردند و آماده براى رفتن بودند و اشاره به روح خود مىكرد و مىفرمود: دارد مىرود!
🌼🍂روز آخر عمر آقاى قاضى يك نفر كه سالها با ايشان آشنا بود ولى مقام ايشان را نمىشناخت، براى عيادت آمده بود، آقا فرمود: نزديك است راحة الحلقوم شوم.
آن شخص خيال كرده بود آقا شيرينى راحة الحلقوم مىخواهد، از خانه بيرون رفت و آن را خريد به منزل آقاى قاضى آورد، ديد ايشان وفات كرده؛ تازه متوجه شد كه منظور ايشان خارج شدن روح از حلقوم و بدن بوده نه شيرينى!
🌼🍂وفات ايشان در روز چهارشنبه 4 جمادى الثانى سال 1366 در سن 84 سالگى اتفاق افتاد.
🌼🍂 موقع غسل جنازه شريفش، لبانش باز و صورتش متبسّم بود.
🌼🍂جنازه را آقا سيد محمد طالقانى داماد شيخ محمد تقى آملى غسل دادند كه بعداً خودش در مدينه وفات كرد.
🌼🍂مرسم چنين بود كه هر گاه اهل علمى وفات مىيافت، بازار سر راه تشييع كنندگان را مىبستند. از آن جايى كه اكثر نجف به خاطر اجدادم مرا مىشناختند، گفتم دكانها را ببنديد. بعد عدهاى از اهل دانش به من گفتند: براى صوفى دستور تعطيل بازار را مىدهى؟!
مجالس فاتحه به خاطر جوّ نجف نسبت به عرفا زياد گرفته نشد، از طرف بعضى مراجع و شاگردان و خانواده مجلس گرفته شد.
🌼🍂دكاندارى مىگفت: آقاى قاضى دكانم مىآمد و گاهى مىنشست، اما نمىدانستم ايشان ملّا و بزرگ است!
🌼🍂بعد از وفاتش خواستم بفهمم مقام قاضى چقدر است، در رؤيا ديدم از قبر آقاى قاضى تا به آسمان نور كشيده شده است، فهميدم خيلى مقام والا دارد.
🌼🍂جنازه شريفش را در وادى السلام دفن كردند و وفاتش بسيار برايم ناگوار و سنگين بود.
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.
سوختہ حق
✨شیخ مرتضی طالقانی ✨
✍از اساتیدی که استاد از او یاد میکرد و اولین کسی بود که ایشان را در طفولیّت متذکّر شد (چنانکه در صفحه قبل گذشت)، مرحوم شیخ مرتضی طالقانی بود که ایشان شاگرد آخوند کاشی بود و تا آخر عمر مجرّد زیست و برای طلّاب از هر کتابی که تقاضا میکردند، تدریس میفرمود. به ذکر و فکر مشغول و کثیرالعباده بود. با شاگردانش مزاح هم میکرد و از تکبّر به دور بود.
استاد فرمودند:
«سالها حجره من با حجره ایشان متصل بود؛ و بسیار با من مودّت داشتند و درس اخلاق او را نوشتم لکن وقتی مجبور شدم به ایران بیایم صدّامیان از من گرفتند. او سفارش خواندن قرآن و ذکر یونسیّه را به من میکرد. او از جوانی به ریاضات شرعیه مشغول و در اواخر عمرش سه روز چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه درب حجره را میبست و کسی را راه نمیداد و مشغول خلوت و عبادت میشد، البته دارای تصرّف و تسخیر هم بودند. استادی بود در علم منطق به نام شمس، اهل بادکوبه گفت: روز اوّل محرّمی کنار حوض مدرسه بودم و شیخ داشتند وضو میگرفتند، فرمودند: ده سال دیگر مانند همین روز از دنیا میروم و همینطور هم شد که ایشان روز اوّل محرم ۱۳۶۳ رحلت کردند».
📙آفتاب خوبان
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.
سوختہ حق
✨ آداب ذکر ✨ (بخش۱)
ذکر یعنی یاد کردن، مطلب یا موضوعی را به زبان آوردن و به معنی: یاد، آوازه، ثناء، دعا، ورد است.
ذکرها یا توسلیاند یا ریاضتی: در همه اربعینات ذکرهای توسلی و تقدیمی را داریم. اگر اعداد تغییر کند یا کم و زیاد شود، ذکر توسلی به هم نمیخورد، ولی توسل باید دائمی باشد.
ذکرهای ریاضتی شرایط خاص خودش را دارد که نباید تغییر کند. از شرایط و آداب ذکر:
۱) اجازه: در ذکر اجازه ولی خدا و صاحبنَفَس لازم است.
۲) عدد ذکر: چرا عدد ذکر باید معین باشد؟ مثالش این است که میگویند گنجی در ۷۰ متری زمین است. اگر ما فاصله ۶۹ متری و یا ۷۱ متری را حفر کنیم به گنج نمیرسیم.
ذکر باید به اندازه گفته شود. از پیش خود نباید ذکر گفت. چون اگر ظرف و مظروف با هم تطابق نداشته باشد، عوارض دارد.
۳) زمان: برای بعضی ذکرها زمان خاص معیّن میشود که رعایت آن ضروری است. مثلاً در ۴۰ ارواح یا ذکر سبّوح قدّوس یا آیه نور و ۲۴ دقیقه صبح و شبها. وقت مناسب ۲۴ دقیقه صبح بعد از نماز صبح و بین الطلوعین است اما ۲۴ دقیقه شب تا اذان صبح میباشد.
۴) مکان: در مورد بعضی ذکرها مکان باید ثابت باشد مثل ۴۰ ارواح؛ اما اتاق ذکر خلوت و بدون نقش و نگار و مجسمه (عکس و عروسک) باشد؛ که برای تمرکز فکر و حضور قلب و عدم اشتغال مؤثر است.
و اینکه رو به قبله و مربع بنشیند. موقع ذکر گفتن اگر یک جا خود را حبس کنیم، باعث قوی شدن اراده میشود.
۵) دائم الوضو بودن: زیرا ذکر گفتن مقاتله است با دشمن و طهارت سلاح مقاتله است؛ و بدون سلاح، مقاتله مشکل است. وضو اسلحه مؤمن است.
۶) بوی خوش: اگر عطر مصرف کند یا عود یا اسفند استعمال کند بهتر است.
۷) لباس: لباس باید مطهر و پاک باشد و رنگ لباس مهم نیست مگر برای بعضی ذکرها که از طرف صاحبنفس معیّن میشود. نوع و پوشش هم در حدّ معمول و مناسب باشد.
📙الفبای سلوڪ
✍حضرت استاد سید علی اکبر صداقت
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.
سوختہ حق
✨ آداب ذکر ✨ (بخش ۲)
۸) صلوات: ذکر زکات دارد و زکات ذکر ۵۴ صلوات قبل و بعد آن است ولی ذکرهای سنگین مثل ازفت الآزفه یا چهل ارواح ۱۴ صلوات قبل و بعدش لازم است.
۹) ذکر با طرب: ذکر را باید با طرب گفت نه با کسالت. اگر در حین گفتن ذکر، وقتی نفس خسته شود، انسان دیگر ذکر را با طرب و شادابی نمیگوید. اگر در حین گفتن ذکر، احساس کسالت کردید باید تجدید وضو کنید.
۱۰) تروک: از آقای کشمیری سؤال شد: تروک مانند ترک حیوانی یا عزلت از خلق در مجاهده نفسانی تأثیر دارد؟ جواب: همه اذکار، تروک در اکمال آن دخیل است.
۱۱) حضور در ذکر: تند یا کند گفتن ذکر مهم نیست. باید دید فکر کجاست.
ذکرهایی که بیتوجه گفته میشود و لقلقه زبان است به طبع آثارش کم است.
موانع حضور قلب: موانع بیرونی، موانع درونی.
موانع: باید هر چیز که در خاطرش میآید از خوب و بد را دفع کند. ذکر مؤثر به حال ذاکر است که ذکر بر دوام باشد و بیشتر اوقات با حضور قلب باشد و اگر نه ذکر بیحضور و بیدوام و بیفایده است.
در ذکر گفتن جنسیّت فرقی ندارد که طرف زن باشد یا مرد. چهبسا زنها در بعضی موارد موانعشان از مردها کمتر باشد و پیشرفت بیشتری کنند. در ذکر گفتن زبان تابع قلب است تا قلب اراده نکند زبان نمیتواند ذکر بگوید اصل درون قلب است و اعضاء مجری و واسطهاند.
۱۲) مداومت در ذکر: ذکر خدا بسیار کردن کلید همه کمالات است؛ زیرا کمالات از سوی خداست و جز با نزدیکی به خدا حاصل نگردد و قرب نیز با محبّت و محبّت با مداومت بر ذکر حاصل آید. پیامبر صلیالله علیه و آله فرمود: «هرکس چیزی را دوست بدارد، فراوان یاد آن کند؛ و ذکر بسیار موجب محبّت خدا گردد.»
۱۳) مراقبه: با مراقبه اثر اذکار زودتر ظاهر میشود. ذکر با مراقبه وسوسههای شیطانی را که از خارج قلب است از بین میبرد. افرادی که بی مراقبه ذکر بودند نوعاً به جایی نرسیدند و ترقیّات معنوی کاملی نداشتند.
دلهای اهل صفا چون آینه تمیز است که چیزی جلوی آن نگذرد جز آنکه در آن منعکس شود. بسا که صفای دلها را چند چیز دگرگون سازد: یک نوشیدن، یک خوردن، یک خوابیدن، یک نظر، یک شنیدن، یک رفتن، گفتن یک کلمه، خواهش عوض پاداش، دیدن منّت، دیدن خود صفا، دیدن ترک دیدن.
اگر سالک مراقبه شکم را رعایت کند حال مناجات و ذکر و عبادت به او دست میدهد.
۱۴) هدف ذکر: ما همیشه از اسم به مسمّی پی میبریم. خود اسم یا خود ذکر هدف نیست؛ هدف مذکور است.
باطن ذکر غیر معنی ذکر است. چه آنکه معنی ذکر مدلول عبارت است. عبارت از حروف ملفوظی (کلام) است باطن ذکر، حقیقت ذکر است. از لفظ به صاحب این صفت که خداوند است میرسیم.
📙الفبای سلوڪ
✍حضرت استاد سید علی اکبر صداقت
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.
سوختہ حق
📎وقتیکه به خاطر امام عصر عج بر عمر شریف آیت الله سید حسن موسوی شالی افزودند.
از ويژگيهاي آيةالله شالي، عشق و شيدايي به ولايت و اهلبيت عصمت و طهارت(علیهمالسلام) بود و ميفرمود: هرچه دارم از ولايت دارم. در مدت اقامتش در نجف اشرف 20بار با پاي پياده به کربلا مشرف شد و از کساني بود که مورد عنايت ويژه اهلبيت(علیهمالسلام) قرار داشت. از جمله اين عنايات عمر دوباره به ايشان است. يکسال پس از سکته و خانهنشينشدن آيةالله شالي، خاندان جود و کرم، چون فرشته نجات، چتر حمايت و عنايت خويش را بر سر ايشان افکندند. واقعه اينگونه بود که در يک سحر در حالتي بين خواب و بيداري و عالم مکاشفه به ايشان گفته شد: بهخاطر امام زمان(عجاللهتعالیفرجهالشریف) و حضرت معصومه(سلاماللهعلیها) 23سال بر عمر شما افزوديم.
📕فصلنامه آيين سلوک
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.
سوختہ حق
✨اسمش را عبدالباقی بگذارید!
علامه می فرمودند:
« من و همسرم از خویشاوندان مرحوم قاضی بودیم، او در نجف برای تحقق اصل اسلامی و اخلاقی صله رحم و تفقد از حالمان، به منزل ما می آمد. ما کراراً صاحب فرزند شده بودیم، ولی همگی در همان دوران کوچکی فوت کرده بودند.
روزی مرحوم قاضی به خانه ما وارد شد در حالی که همسرم آبستن بود و من از وضع او آگاهی نداشتم، موقع خداحافظی به همسرم گفت: دختر عمو این فرزندت باقی خواهد ماند و پسر است و آسیبی به او نخواهد رسید، نامش را عبدالباقی بگذارید تا انشاء الله برایتان بماند.
حال این پسر متولد شده و ما اسمش را عبدالباقی نهاده ایم، به امید آنکه از گزند حوادث محفوظ مانده و تلف نشود. »
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.
سوختہ حق
✨زندانی در عالم مکاشفه✨
📎حضرت استاد در این خصوص مکاشفهای را نقل میفرمایند: در سحر شب یکشنبه 5 مردادماه 1348 بعد از ادای نافله شب و نافله و فریضه صبح در اربعینی که ذکر جلاله «الله» را هر روز بعد از نماز صبح به عددی خاص داشتم، بعد از این ذکر به توجه نشستم که ناگهان جذبه و حالتی دست داد و بدن طوری به صدا در آمد و میلرزید، آن چنان صدایی که مثلاً تراکتور روی سنگهای درشت و جاده ناهموار میرود، دیدم که جانم از بدنم مفارقت کرد و متصاعد شد ولی در بدنی مثل بدن عالم خواب قرار دارد، تا قدری بالا رفت.
دیدم در میان خانهای مانند پرندهای که در خانهای در بسته گرفتار شده است و به این طرف و آن طرف پرواز میکند و راه خروج نمییابد، تخمیناً در مدت یک ربع ساعت گرفتار بودم و به این سو و آن سو میشتافتم، دیدم در این خانه زندانیم، نمیتوانم به در بروم، سخنی از گویندهای شنیدم و خود او را ندیدم که به من گفت: این محبوس بودنت بر اثر حرفهای زیاد و بیخود تو است، چرا حرفهایت را نمیپایی!؟ من در آن حال چندین بار خدای متعال را به پیغمبر خاتم(ص) برای نجاتم قسم دادم و به تضرع و زاری افتادم که ناگهان چشمم به طرف شمال خانه افتاد که دیدم دریچهای که یک شخص آدم بتواند به در رود برویم گشوده شد، از آنجا در رفتم و پس از به در آمدن چندین به سوی مشرق در طیران بودم و دوباره به جانب قبله رهسپار شدم.
و هنگامی که از حبس رهایی یافتم، یعنی از خانه به در آمدم، آن خانه را بسیار بزرگ و مجلل دیدم، که در میان باغی بنا شده است و آن باغ را نهایت نبود و آن را درختهای گوناگون پر از شکوفه سفید بود که در عمرم چنان منظرهای ندیدم.
و میبینم که به اندازه ارتفاع درختها در هوا سیر میکنم به گونهای که رویم، یعنی مقادیم بدنم همه به سوی آسمان است و پشت به سوی زمین و به اراده و همت و فرمان خود نشیب و فراز و بسیار خدای متعالی را به پیغمبر خاتم و همه انبیاء قسم دادم که کشف حقایقی برایم دست دهد و در همین حال به خود آمدم.
آن محبوس بودن چند دقیقه، بسیار در من اثر بد گذاشت به گونهای که بدنم خسته و کوفته شده بود و سرم و شانههایم همه سخت درد گرفت و قلبم به شدت میزد.
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.
سوختہ حق
💢امام رضا و مکاشفه علمی علامه حسن زاده
📎استاد صمدی آملی، شاگرد و شارح آثار علامه حسن زاده آملی، در مقدمه شرحی که بر مجموعه اشعار علامه، "دفتر دل"، نگاشته است، اشاره ای گذرا دارد به اینکه حضرت علامه ذوالفنون جناب حسن زاده آملى حقیقت علم را از كوثر ولایت عظماى الهى ، یعنى از دهان مطهر و منبع آب حیات انسانى، ثامن الحجج حضرت ولى الله الاعظم على بن موسى الرضا علیهماالسلام چشیده است.
خوشبختانه استاد، در خلال یکی از کتابهای گران سنگشان، جلد دوم عیون مسائل نفس، تفصیل ماجرا را بازگفته بودند.
اینک این شما و این اصل ماجرا از زبان علامه حسن زاده آملی: "در عنفوان جوانى و آغاز درس زندگانى كه در مسجد جامع آمل سرگرم به صرف و تهجد عزمى راسخ و ارادتى ثابت داشتم ؛ در رؤیاى مبارك سحرى به ارض اقدس رضوى تشرف حاصل كردم و به زیادت جمال دل آراى ولى الله اعظم ، ثامن الحجج ، على بن موسى الرضا - علیه و على آبائه و ابنائه آلاف التحیه و الثناء - نائل شدم .
در آن لیله مباركه قبل از آن كه به حضور باهر النور امام (علیه السلام ) مشرف شوم ، مرا به مسجدى بردند كه در آن مزار حبیبى از احباء الله بود و من فرمودند: در كنار این تربت دو ركعت نماز حاجت بخوان و حاجت بخواه كه بر آورده است ، من از روى عشق و علاقه مفرطى كه به علم داشتم نماز خواندم و از خداوند سبحان علم خواستم .
سپس به پیشگاه والاى امام هشتم ، سلطان دین رضا - روحى لتربه الفداء، و خاك درش تاج سرم - رسیدم و عرض ادب نمودم ، بدون اینکه سخنى بگویم ، امام كه آگاه به سر من بود و اشتیاق و التهاب و تشنگى مرا براى تحصیل آب حیات علم مى دانست فرمود: نزدیك بیا!
نزدیك رفتم و چشم به روى امام گشودم ، دیدم آب دهانش را جمع كرد و بر لب آورد و به من اشارت فرمود كه : بنوش ، امام خم شد و من زیانم را در آوردم و با تمام حرص و ولع از كوثر دهانش آن آب حیات را بوسیدم و در همان حال به قلبم خطور كرد كه امیرالمؤمنین على (علیه السلام ) فرمود: پیغمبر اكرم (صلى الله علیه وآله ) آب دهانش را به لبش آورد و من آن را بخوردم كه هزار در علم و از هر درس هزار در دیگرى به دوى من گشوده شد.
پس از آن امام (علیه السلام ) طى الارض را عملا به من بنمود، كه از آن خواب نوشین شیرین كه از هزاران سال بیدارى من بهتر بود به در آمدم.
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.
سوختہ حق
✳️ تذکري به حضرت آيت ا... العظمي مرعشي نجفي (ره)
📎آقاي اصغر خادم ، از خادمين کريمه اهلبيت (ع) نقل مي کردند : در زمان حيات حضرت آيت ا... مرعشي نجفي (ره ) ، هر وقت که ايشان به حرم مشرف مي شدند ، به خادمين امر و نهي مي کردند و مي گفتند : کار کنيد ! نظافت کنيد ! بيکار نباشيد ! شبي مرحوم آقاي نجفي خانم حضرت فاطمه معصومه (ع) را به خواب مي بينند که به ايشان مي فرمايند : شهاب ! اينقدر به خادمين ما ايراد نگير ! آنها در حال کار هستند . از بين دو انگشت من نگاه کن و ببين ! آقاي نجفي نقل کردند : وقتي نگاه کردم ، ديدم تمام خدام در حال کار هستند . پس از آن زمان ديگر آيت ا ... مرعشي نجفي (ره ) به خادمين چيزي نمي گفت.
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.
سوختہ حق
✳️باب الحوائج، حضرت علی اصغر(ع)✳️
⚫️عارف دلسوخته اهلبیت(علیهم السلام)،شیخ جعفر آقا مجتهدی(قدس سره)از افرادی بودند که از حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)دستور میگرفتند و به اروپا و دیگر نقاط جهان میرفتند و مریض های مسیحی را هم شفا میدادند و خیلی مقامات دیگر که برای ما مثل افسانه میماند!
⚫️وقتی از ایشان سوال میکردند از کجا به این مقامات رسیدید و به اهلبیت علیهم السلام قرب یافتید میفرمودند:هرچه دارم از حضرت علی اصغر علیه السلام دارم!
⚠️نکته کلیدی⚠️
📎بین اهل معرفت(قدس الله اسرارهم) مشهور و از مجربات است که برای گره ها و مشکلات و حاجات مادی و معنوی سلوکی،
سه مرتبه خداوند متعال را به خون گلوی حضرت علی اصغر علیه السلام قسم دهند.
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.
سوختہ حق
✳️ نفی خواطر
برای نفی خواطر، ذکر «الله» بدون حرف ندا و با حضور و بیعدد تأثیر بسزایی دارد. بعضی اکابر برای نفی خواطر، توجّه و تمرکز به قلب صنوبری را دستور میدادند. میرزا ابو تراب بن ملّا احمد کاشانی (قاعدتاً منظور ملّا احمد نراقی باشد) از اکابر نقل کرده که شخصی در بدایتِ حال گاهگاه در مقام تصفیه برمیآمد و آن شخص گفته که به نفی خواطر و توجّه به قلب صنوبری مشغول بودم. به حدّی تصفیه حاصل شد که عروق دل را به جمیع میدیدم و میشمردم. در وقت خواندن زیارات ائمه گاهگاهی به تعلیم و تلقین پیامبر صلیالله علیه و آله تعبیرات در فقرات زیارات میفرمودند. مدّتی حال بر این منوال بود تا نوبتی این واقعه را برای شخص جلیلالقدری ذکر کردم؛ بعدازآن دیگر این آثار واردات رخ ننمود.
از این واقعه معلوم میشود که شرط کتمانِ اصل عمل و کتمانِ واردات غیبیّه، لازم است و نفی خواطر در تصفیه قلب اثر بسیار دارد.
📙ڪشڪول ڪشمیری
✍حضرت استاد سید علی اکبر صداقت
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.