سوختہ حق
﷽
💢سلطان العارفین حضرت آیت الله العظمی سیدعبدالکریم کشمیری ,وصی ایشان حضرت آیت الله شیخ محمد صافی
پ.ن: توسل در حرم امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا(ع):
روزی کسی نزد حضرت آقای صافی آمد و گفت من میخواهم اگر شما افتخار میدهید شاگرد شما در سیر و سلوک باشم و علاقه زیادی به این راه دارم ، ایشان فرمودند باید برای یافتن استاد سلوکی متوسل به ائمه اطهار(ع) شوید.
بنده وقتی با ایشان تنها شدم خدمتشان عرض کردم خودتان چگونه حضرت آقای کشمیری را به عنوان استاد انتخاب کردید؟
فرمودن در حرم حضرت علی بن موسی الرضا (ع) متوسل به آن حضرت شدم که برای این راه استادی به من معرفی کنند تا به بیراهه نروم .در عالم خواب حضرت رضا ( ع) را زیارت کردم و بنده همراه با حضرت آقای کشمیری ربروی حضرت ایستاده بودیم و حضرت رضا(ع) در حالی که روی سنگ قبر داخل ظریح نشسته نگاهی به من کردند و اشاره به آقای کشمیری کردند و نام این بزرگوار را به زبان مبارک جاری کردند، بنده بلافاصله به اقای کشمیری گفتم شنیدین حضرت نام شما رو بردند و شما باید قبول کنید دیدم حضرت رضا(ع) لبخندی به معنی تایید زدند.
بعد آن خواب وقتی خدمت آقای کشمیری رسیدم خودشان قبل از اینکه من بگویم از همه چیز مطلع بودند از من استقبال گرمی به عمل آوردند
دوش خوابی دیدهام خود عاشقان را خواب کو
کاندرون کعبه میجستم که آن محراب کو
کعبه جانها نه آن کعبه که چون آن جا رسی
در شب تاریک گویی شمع یا مهتاب کو
(مولانا)
#عرفان #کشمیری #صافی #آیت_الله_کشمیری #آیت_الله_صافی #مرجعیت_شیعه #شیخ_جعفر_مجتهدی #keshmiri #اخلاق #فقه #اصول #علما #علماء #عالم_شیعه
ــــــــــــــــــــــــ
☑️کانالِ سیروسلوک سوختہ حَق
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
☑️ @sukhtehag
☑️ Www.instagram.com/sukhtehag
☑️ http://sapp.ir/sukhtehag
سوختہ حق
🔹حضرت آیت الله بهجت:
🔻در طاعت و خدمت او هر چه قدر کوشا باشیم به همان درجه مقرب و منتفع خواهیم بود فرق بین ما و سلمان در درجه طاعت و یاد او که موثر در درجه قرب ما است خواهد بود.
🔻پس باید بدانیم که هدف باید این باشد که تمام عمر باید در یاد خدا و طاعت او و عبادت، صرف شود تا به آخرین درجه قرب مستعد خودمان برسیم وگرنه بعد از آنکه دیدیم بعضی به مقامات عالیه رسیدند و ما بی جهت عقب ماندیم،پشیمان خواهیم شد.
📌 سـوخته حق
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
سوختہ حق
✨شخصی از معتمدین اصفهان نقل میکرد که در ایام جوانی، زمانی که تازه ازدواج کرده بودم، خواب دیدم که در حیاط منزلمان در کنار حوض آب نشسته ام. ناگهان از میان چاه آب، مار بزرگی سر بیرون آورد و پاهایم را نیش زد. این مطلب گذشت و باز چند شب دیگر خواب دیدم که یک مار دو سر، هر دو پای مرا تا زانو بلعیده است و من در عالم خواب به شدت زجر می کشیدم. و باز فردای آن روز خوابی قریب به این مضمون دیدم که جزئیات آن در ذهنم نماند. این خواب های عجیب و معنی دار، من را به فکر انداخت که حتما مفهوم آن را پیدا کنم و به دنبال سرّ آن بگردم.نزدیکی های ماه مبارک رمضان بود که در چهار باغ بالا، جناب صمصام را دیدم که روی سکویی نشسته بودند و خوشه ای انگور را دانه دانه می کردند و یکی به اسبشان می دادند و یکی خودشان می خوردند. رفتم نزدیک ایشان و سلام کردم. ایشان هم جوابی گفتند و انگورها را دانه می کردند. من هم فرصت را غنیمت شمردم و داستان خواب هایم را برای ایشان نقل کردم. جناب صمصام هم وقتی انگور خوردنشان تمام شد بدون این که حتی سرشان را بالا بیاورند فرمودند: چرا میذاری زنت با پای لخت و بدون جوراب توی کوچه و خیابون قدم بزنه؟ اون مارها، نگاه جوون های نامحر محله است که پاهای تو را نیش می زنند. بنده که از این تعبیر عجیب جناب صمصام یکه خورده بودم و اشاره دقیق ایشان مرا حیرت زده کرده بود، عرض کردم : آقا پس چرا مارها پاهای مرا نیش میزدند و میجویدند؟چرا پاهای زنم را در خواب ندیدم؟ ایشان باز فرمودند:به خاطر این است که تو به همسرت اجازه می دهی با پاهای لخت توی کوچه قدم بزند. اگر تو به او تکلیف کنی که حجاب بگیرد او حتما قبول می کند. پس مسئول این گناه خود تو هستی! مارها هم پای تو را نیش می زنند. این سخن جناب صمصام آن قدر عجیب و با نفوذ بود که من همان لحظه سراسیمه به خانه رفتم و با همسرم ماوقع را در میان گذاشتم. ایشان هم سفارش جناب صمصام را اطاعت کردند و از آن لحظه پوشش خود را اصلاح کردند.
📙منبع: غبار روبی از چهره صمصام، صفحه 129
🔵 ڪانال سوختہ حق
🆔 @sukhtehag
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
📲لینک صفحه اینستاگرام سوخته حق👇
▶ Www.instagram.com/sukhtehag
سوختہ حق
🍃🌼استاد عرفا سید علی آقا قاضی قدس سره 6
💠 آیةالله سید عبدالکریم کشمیری (رحمةالله علیه) میفرمودند:
🌼🍂اواخر عمر، آقاى قاضى وقتى آب را مىديدند به ياد ابى عبداللّه عليه السلام گريه مىكردند و آماده براى رفتن بودند و اشاره به روح خود مىكرد و مىفرمود: دارد مىرود!
🌼🍂روز آخر عمر آقاى قاضى يك نفر كه سالها با ايشان آشنا بود ولى مقام ايشان را نمىشناخت، براى عيادت آمده بود، آقا فرمود: نزديك است راحة الحلقوم شوم.
آن شخص خيال كرده بود آقا شيرينى راحة الحلقوم مىخواهد، از خانه بيرون رفت و آن را خريد به منزل آقاى قاضى آورد، ديد ايشان وفات كرده؛ تازه متوجه شد كه منظور ايشان خارج شدن روح از حلقوم و بدن بوده نه شيرينى!
🌼🍂وفات ايشان در روز چهارشنبه 4 جمادى الثانى سال 1366 در سن 84 سالگى اتفاق افتاد.
🌼🍂 موقع غسل جنازه شريفش، لبانش باز و صورتش متبسّم بود.
🌼🍂جنازه را آقا سيد محمد طالقانى داماد شيخ محمد تقى آملى غسل دادند كه بعداً خودش در مدينه وفات كرد.
🌼🍂مرسم چنين بود كه هر گاه اهل علمى وفات مىيافت، بازار سر راه تشييع كنندگان را مىبستند. از آن جايى كه اكثر نجف به خاطر اجدادم مرا مىشناختند، گفتم دكانها را ببنديد. بعد عدهاى از اهل دانش به من گفتند: براى صوفى دستور تعطيل بازار را مىدهى؟!
مجالس فاتحه به خاطر جوّ نجف نسبت به عرفا زياد گرفته نشد، از طرف بعضى مراجع و شاگردان و خانواده مجلس گرفته شد.
🌼🍂دكاندارى مىگفت: آقاى قاضى دكانم مىآمد و گاهى مىنشست، اما نمىدانستم ايشان ملّا و بزرگ است!
🌼🍂بعد از وفاتش خواستم بفهمم مقام قاضى چقدر است، در رؤيا ديدم از قبر آقاى قاضى تا به آسمان نور كشيده شده است، فهميدم خيلى مقام والا دارد.
🌼🍂جنازه شريفش را در وادى السلام دفن كردند و وفاتش بسيار برايم ناگوار و سنگين بود.
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.
سوختہ حق
✨شیخ مرتضی طالقانی ✨
✍از اساتیدی که استاد از او یاد میکرد و اولین کسی بود که ایشان را در طفولیّت متذکّر شد (چنانکه در صفحه قبل گذشت)، مرحوم شیخ مرتضی طالقانی بود که ایشان شاگرد آخوند کاشی بود و تا آخر عمر مجرّد زیست و برای طلّاب از هر کتابی که تقاضا میکردند، تدریس میفرمود. به ذکر و فکر مشغول و کثیرالعباده بود. با شاگردانش مزاح هم میکرد و از تکبّر به دور بود.
استاد فرمودند:
«سالها حجره من با حجره ایشان متصل بود؛ و بسیار با من مودّت داشتند و درس اخلاق او را نوشتم لکن وقتی مجبور شدم به ایران بیایم صدّامیان از من گرفتند. او سفارش خواندن قرآن و ذکر یونسیّه را به من میکرد. او از جوانی به ریاضات شرعیه مشغول و در اواخر عمرش سه روز چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه درب حجره را میبست و کسی را راه نمیداد و مشغول خلوت و عبادت میشد، البته دارای تصرّف و تسخیر هم بودند. استادی بود در علم منطق به نام شمس، اهل بادکوبه گفت: روز اوّل محرّمی کنار حوض مدرسه بودم و شیخ داشتند وضو میگرفتند، فرمودند: ده سال دیگر مانند همین روز از دنیا میروم و همینطور هم شد که ایشان روز اوّل محرم ۱۳۶۳ رحلت کردند».
📙آفتاب خوبان
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.
سوختہ حق
✨ آداب ذکر ✨ (بخش۱)
ذکر یعنی یاد کردن، مطلب یا موضوعی را به زبان آوردن و به معنی: یاد، آوازه، ثناء، دعا، ورد است.
ذکرها یا توسلیاند یا ریاضتی: در همه اربعینات ذکرهای توسلی و تقدیمی را داریم. اگر اعداد تغییر کند یا کم و زیاد شود، ذکر توسلی به هم نمیخورد، ولی توسل باید دائمی باشد.
ذکرهای ریاضتی شرایط خاص خودش را دارد که نباید تغییر کند. از شرایط و آداب ذکر:
۱) اجازه: در ذکر اجازه ولی خدا و صاحبنَفَس لازم است.
۲) عدد ذکر: چرا عدد ذکر باید معین باشد؟ مثالش این است که میگویند گنجی در ۷۰ متری زمین است. اگر ما فاصله ۶۹ متری و یا ۷۱ متری را حفر کنیم به گنج نمیرسیم.
ذکر باید به اندازه گفته شود. از پیش خود نباید ذکر گفت. چون اگر ظرف و مظروف با هم تطابق نداشته باشد، عوارض دارد.
۳) زمان: برای بعضی ذکرها زمان خاص معیّن میشود که رعایت آن ضروری است. مثلاً در ۴۰ ارواح یا ذکر سبّوح قدّوس یا آیه نور و ۲۴ دقیقه صبح و شبها. وقت مناسب ۲۴ دقیقه صبح بعد از نماز صبح و بین الطلوعین است اما ۲۴ دقیقه شب تا اذان صبح میباشد.
۴) مکان: در مورد بعضی ذکرها مکان باید ثابت باشد مثل ۴۰ ارواح؛ اما اتاق ذکر خلوت و بدون نقش و نگار و مجسمه (عکس و عروسک) باشد؛ که برای تمرکز فکر و حضور قلب و عدم اشتغال مؤثر است.
و اینکه رو به قبله و مربع بنشیند. موقع ذکر گفتن اگر یک جا خود را حبس کنیم، باعث قوی شدن اراده میشود.
۵) دائم الوضو بودن: زیرا ذکر گفتن مقاتله است با دشمن و طهارت سلاح مقاتله است؛ و بدون سلاح، مقاتله مشکل است. وضو اسلحه مؤمن است.
۶) بوی خوش: اگر عطر مصرف کند یا عود یا اسفند استعمال کند بهتر است.
۷) لباس: لباس باید مطهر و پاک باشد و رنگ لباس مهم نیست مگر برای بعضی ذکرها که از طرف صاحبنفس معیّن میشود. نوع و پوشش هم در حدّ معمول و مناسب باشد.
📙الفبای سلوڪ
✍حضرت استاد سید علی اکبر صداقت
👈ڪانال «سوختہ حَق» شرح حال عارفان ، یادنامه اولیاءالله و بیانات آنان
http://eitaa.com/joinchat/1864105985C4b19289ddf
⛔️ ڪپے تمامی مطالب کانال بدون ذکر منبع حرام است.