تظاهرات_و_شعارهای_مردم_در_دوران.mp3
392.5K
📢 سرود انقلابی | صدای واقعی و ضبط شده از تظاهرات و شعارهای مردم در دوران انقلاب
🆔 @yade_ayyaam
💠 بعد از مرگم فقط سگم برایم خواهد گریست!
🔹 یکی از روزهای آخر عمر شاه در قاهره بود. خبرنگار بیبیسی از او پرسید : تجربهی تبعید چگونه است؟
🔸 گفت : امروز من آینده را پشت سرگذاشتهام، بیماری وجودم را تحلیل میبرد و مثل پدرم در غربت خواهم مرد. ولی یک تفاوت وجود دارد که من توانستم 6 سال بعد از مرگ او جنازهاش را به وطن برگردانم، ولی گمان نمیکنم دیگر جنازهی من هم به ایران برگردد.
▪️ خبرنگار پرسید: آیا احساس پشیمانی دارید؟
▫️ شاه جواب داد: شاید در تقسیم املاک بین محرومان تعلل کردم. شاید نباید این طور با روحانیت درمیافتادم و شاید نمیبایست مسیر غربی ترقی را چنین میپیمودم. باید تجارت مشروبات الکلی را قدغن میکردم. بعضی کابارهها و سینماها را تعطیل میکردم و با مواد مخدر مبارزه میکردم. حالا بعد از مرگم تنها سگ خانوادگیمان برایم خواهد گریست و دیگر هیچ!.
➖ نقل از کتاب «حاشیههای مهمتر از متن»، ص 249))
🆔 @yade_ayyaam
🗓 سالروز واقعه موهوم و ساختگی "هولوکاست" توسط صهیونیست ها
🔹رهبرانقلاب:
‼️هولوکاست، بهانهی غصب فلسطین بود! ۸۷/۱۲/۱۴
‼️در هیچ جای دنیا. همان کشورهایی که ادّعای آزادی می کنند، در آن خطوط قرمزی که دارند، به شدّت سختگیر هستند. شما ببینید در کشورهای اروپایی کسی جرأت نمی کند راجع به هولوکاست حرف بزند که معلوم نیست اصل این قضیّه واقعیّت دارد یا ندارد، یا اگر واقعیّت دارد، به چه شکلی بوده؛ اظهار نظر دربارهی هولوکاست، تردید دربارهی هولوکاست، یکی از بزرگترین جرم ها محسوب می شود، جلویش را می گیرند، طرف را می گیرند، زندانی می کنند، تعقیب قضائی می کنند؛ مدّعی آزادی هم هستند. آنچه که برای او خطّ قرمز است، در مقابل او با چنگ و دندان میایستد. چطور از ما توقّع دارند که خطوط قرمز اعتقادی و انقلابی کشورمان و جوانانمان را ندیده بگیریم؟! ۹۳/۱/۱
🆔 @yade_ayyaam
یهود، صهیونیسم و هولوکاست.pdf
1.47M
📚 نسخه PDF | 📖 کتاب: "یهود، صهیونیست، هولوکاست"
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
🗓 سالروز واقعه موهوم و ساختگی "هولوکاست" توسط صهیونیست ها
🆔 @yade_ayyaam
🌸🌼☘ جهان پهلوان تختی، همراه انقلاب و روحانیت
🔹 تلفن زنگ خورد. گوشی را برداشتم. یک نفر پشت تلفن سه بار گفت: «شجونی قبرت حاضر است!». "سرهنگ عربی" از ساواک بود. ماجرای منبر رفتنم و دفاع از طلاب مظلوم فیضیه را فهمیده بود. میگفت «شجونی ببینمت ناخنهایت را میکشم!».
🔸 خیلی ترسیده بودم. دعوت داشتم برای سخنرانی در مسجد ارک. وارد مسجد شدم. جمعیت موج میزد. ماشینهای ساواکیها هم منتظرم بودند. این میدان رزمآور دیگری میخواست. خواستم برگردم.
▪️ ناگهان دو دست تنومند بازویم را گرفت. غلامرضا تختی بود! لبخندش هنوز یادم هست. از او اصرار و از من انکار. آخر سر هم مرا راهی منبر کرد...!
〰 (از خاطرات حجت الاسلام شجونی)
@yade_ayyaam
هدایت شده از یاد ایّام
🔸زیر بنای حجاب...
🌿 استاد علی صفایی حائری (عین.صاد)
✅ زیر بنای حجاب، همین دگرگون کردن بینش و عوض کردن تلقی و برداشتهاست. آنوقت آنچه سخت و رنج آلود است شیرین و مطلوب خواهد شد، و راحت و آسان خواهد گردید.
📚کتاب روابط متکامل زن و مرد، ص ۴۱
🆔 @yade_ayyaam
هدایت شده از یاد ایّام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتا شیخا! من آنچه گفتی هستم
اما، آیا تو چنانکه مینمایی هستی!
🆔 @yade_ayyaam ✔️JOIN
علی صفایی حائری-برای سازندگی از کجا شروع کنیم.mp3
926.4K
📢 صوت| استاد علی صفایی حائری (عین.صاد):
⁉️ برای سازندگی از کجا شروع کنیم؟
🔹قرآن به ما یاد میدهد که با سه دسته، کار نکنیم...
🆔 @yade_ayyaam
📆 مهمترین رویدادهای 6 بهمن
▫️ 1370 – روزنامه نیویورک تایمز نوشت: آمریکا در 1361 برای کمک به رژیم صدام اطلاعات جاسوسی را در اختیار عراقیها قرار میداده است.
▪️ 1357 - ميليونها نفر از مردم سراسر كشور با هر وسيلهاي در حال حركت سيل آسا به تهران هستند تا در مراسم استقبال از امام حضور داشته باشند.- صدها هزار نفر به خیابانها آمدند و با شعارهایی چون : «وای به حالت بختیار، اگر خمینی دیر بیاد»، «مرگ بر بختیار نوکر بی اختیار»، خشم و نفرت خود را از اقدام وی در بستن فرودگاهها اعلام کردند.
▫️ 1354 - وزير دربار در تلگرامي به سفارت ايران در امریکا درباره پخش اعلاميه ضدشاه يكي از گروه هاي چپ در تلويزيون "اِی بی سی" ،خواستار پاسخ سفارت و انعكاس نظرات دولت ايران شد.
▪️ 1347 - وزارت خارجه به وزارت فرهنگ و هنر، هشدار داد که اسرائيل مقادير زیادی اشیاء ارزشمند عتيقه ايران را به كشور خود انتقال داده است.
▫️ 1343– حسنعلي منصور نخستوزير خائن و مسبّب قانون ننگین کاپیتولاسیون که در1بهمن هدف گلوله قرار گرفته و در بيمارستان بستری بود درگذشت.
▪️ 1341 - رفراندوم لوايح ششگانه موسوم به «انقلاب سفيد» با سردي و حضور اندك مردم برگزار شد.
▫️ 1329 - مردم تهران در تظاهرات گستردهاي كه به دعوت آيتالله كاشاني در مسجد شاه (امامخميني) برگزار شد، خواستار ملي شدن صنعت نفت شدند.
▪️ 1320 – لايحه واگذاري اختيارات فوقالعاده به نظاميان روسيه و انگلستان با 80 رأي از مجموع 93 رأي به تصويب نمايندگان مجلس شوراي ملي رسيد.
▫️ 1311- وزيرمختار آمريكا در تهران در گزارشي محرمانه به وزارت خارجه كشورش نوشت" شاه ایران(رضاخان) با تصاحب املاك شخصي ديگران به بزرگترين ملاك جهان تبديل شده و روزي نيست كه بي سروصدا دست روي دارایی ها و املاك جديدي نگذارد».
▪️ 1294 - محمدوليخان تنكابني طي قراردادي 99 ساله امتياز استخراج نفت در شمال كشور را تحت فشار دولت روسيه به «خوشتاريا»(تبعه روسیه) واگذار كرد.
▫️ 1285– آيت الله آخوندملامحمدكاظم خراساني و آيت الله شيخ عبدالله مازندراني در اعلاميه هايي حمايت خود را از مشروطيت اعلام كردند
@yade_ayyaam
سرود انقلابی-ایران، سرای امید.mp3
1.1M
📢 صوت| سرود انقلابی: "ایران، سرای امید"
🎼 #نغمه_های_قدیمی 🎶
🆔 @yade_ayyaam
💠 مهندس بازرگان را بهتر بشناسیم
🔹 رهبر "نهضت آزادی" که با چهره ملی گرایی و صبغه مذهبی، در اوایل انقلاب روی کار آمدند. گروه لائیکِ این طیف، "جبهه ملی" بود (به رهبری کریم سنجابی). گرایش به غرب، وجه مشترک هر دو جریان بود. —(البته الفاظ پُرزرق و برقی چون "آزادی"، "ملی گرایی" ...و آنچه از غربیها مکرر شنیده می شود، مانند: صلح، دمکراسی، لیبرالیزم و حقوق بشر... چیزی نیست جز فریب ملتها. آنهابا استفاده ابزاری از این مفاهیم، به دنبال نفوذ در فرهنگ، سیاست، اقتصاد ...کشورها بوده تا منافع خویش را تأمین نمایند. عملکردبسیاری ازاحزاب وگروههای ملیگرا«ساخته وپرداخته غرب» درجهان سوم، نشان داده که همگی پادو و عَملۀ استعمار بوده و هستند)
➖در اینجا ودر کوتاه سخن، می توان بازرگان، نماینده این طرز تفکر را از سه منظر مورد توجه قرار داد: به عنوان روشنفکر مذهبی، سیاستمدار و یا نخستوزیر:
1⃣ بازرگان به عنوان یک روشنفکر مذهبی
وی تحتتأثیر علوم تجربی غرب بود و با این نظریه خطا اعتقاد داشت با تکیه بر علوم تجربی غرب میتوان به جایی رسید که پیامبران به آن رسیدند. باید گفت اگر جامعه بخواهد اسلامشناسی، دینشناسی و قرآنشناسی را از منظر مهندس بازرگان تحلیل کند به خطا و کجراهه میرود کما اینکه سازمان مجاهدین خلق (منافقین) به بیراهه رفت. اگر امروز نسلی آن راه را برود از اسلام فاصله بیشتری میگیرید و حتی به خداشناسی و خداپرستی هم نخواهد رسید.
2⃣ بازرگان به عنوان یک سیاستمدار
او بین سالهای 1320 تا 1330 مخالف دخالت در سیاست بود. او حتی جزوهای دارد که در آن جوانان را از ورود به سیاست منع میکند. تا اینکه او از سال 30 که به عنوان رئیس هیئتمدیره شرکت نفت از طرف دکتر مصدق منصوب میشود وارد عرصه سیاسی میشود. در نگاه سیاسی بازرگان اصلاً جهاد و مبارزه وجود ندارد. لذا او نه با مبارزه موافق بود و نه با سرنگونی رژیم پهلوی. البته این جزء مبانی فکری اوست.
3⃣ بازرگان به عنوان نخستوزیر دولت موقت
در دوران نخستوزیری، بازرگان علیرغم انتظاری که میرفت و عهد و پیمانی که با امام بسته بود از همان روزهای اول مخالفت با نهادهای انقلاب را شروع کرد. او حتی با مجلس خبرگان قانون اساسی هم مخالفت میکرد. در نهایت به دلیل ارتباط بیش از اندازه بعضی از اعضای دولت موقت با آمریکاییها، عملکرد نامطلوب دولت موقت، ملاقات معروف در الجزایر و بعد هم جریان تسخیر لانه جاسوسی امریکا، بازرگان از سمت خود استعفا داد.
➖ بعد از سقوط دولت موقت، بازرگان کاملا خود را جدا از نظام دید. او در کتاب "بازیابی ارزشها" مینویسد:
«من از ابتدا با آیتالله خمینی اختلاف نظر داشتم. شاید ایشان متوجه نشده بود. ایشان ایران را برای اسلام میخواست و من اسلام را برای ایران میخواستم.»
این همان تعارضی است که در اندیشه بازرگان وجود داشت اما قبلاً موقعیت بروز پیدا نکرده بود.
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
نکته:
بازرگان نامهای به امام نوشت که با بسمالله شروع نشده بود. به جای انقلاب اسلامی هم از لفظ «انقلاب ایران» استفاده کرده بود. امام در جا نامه را پاره کردند و فرمودند: بگویید به ایشان فلانی نامه را پاره کرد. چند بار من به شما بگویم که انقلاب، «انقلاب اسلامی» است. «انقلاب» در ایران کار نکرد، این «اسلام» بود که کار کرد.
〰 (نقل از کتاب: «حاشیههای مهمتر از متن» ص 239 )
@yade_ayyaam
💠 شاهنشاهی و ملی گرایی دو روی یک سکه!!
➖ سخنان امام خمینی، هنگام روی کار آمدن شاپور بختیار(به عنوان فرد ملیگرا)
🗓 8 بهمن 1357-نوفل لوشاتو:
تا حالا ما گرفتار لافها و گزافهای محمد رضا خان بودیم؛ به صورت شاهنشاهی و اعلیحضرتی آریامهری! و الآن گرفتار «ملیت» و «آزادی» و این حرفها هستیم. سر قبر دکتر مصدق برویم و- عرض کنم- از این حرفها! ما نه آنها را باور کردیم، نه اینها را باور میکنیم. ما خوش باور نیستیم، چه کنیم! ... همان برنامه است، همان بساط است؛ تغییر اسم میدهند. یک [روز] اسمش شاهنشاهی میشود، یک روز ملیت و جمهوری دموکراتیک و این حرفها.
ا▫️▪️▫️▪️▫️
🗓 20 بهمن 1357-تهران، مدرسه علوی:
اینها-عمال اجانب- هر روزی با یک صورت در پردهها و در چهرههایی هستند. اینها عمّالشان را ممکن است بیست سال، سی سال، به صورت یک آدم ملّی درآورند و بر ملت معلوم نباشد که این چه کاره است! وقتی که چهره واقعی پیدا شد، آن وقت ملت میفهمد چه بوده این. یک نفر 30سال، 20سال در چهره ملیت بوده است، در چهره دیانت بوده است...(نگه داشتهاند این را برای یک روزی)- یک روزی که احتیاج دارند که با حربه ملیت، ملت را بکوبند، مثل امروز. امروز با حربه «ملیت» و رفتن سر قبر دکتر مصدق ملت را دارند میکوبند. و چنانکه شریف امامی با حربه «صلح» آمد و ملت را کوبید، اینها با این حربه آمدند. ...و هدفشان هم آن است که: باید همه چیز را داد به امریکا، همه چیز را داد به خارجیها!
@yade_ayyaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیروز5بهمنمصادفبودبااولینانتخاباتریاستجمهوری
قبلازآن بازرگانکهگرایشبهغربداشتپسازتسخیرلانهجاسوسیامریکابعنواناعتراضاستعفادادهبود
🎥توجیهاتیکهاوبرایدلایلاستعفایدولتموقت بیانمیکند
🆔 @yade_ayyaam
هدایت شده از یاد ایّام
گفتوگوی_بیپردۀ_جوانان_با_استاد.mp3
15.62M
💠 پاسخ به سؤالات و شبهات درباره:
⁉️ اوضاع ایران در دوران پهلوی - انقلاب - رأی مردم - عدالت - جوانان - زنان ...
📢 صوت | گفتوگوی بیپرده جوانان با حسن رحیمپور ازغدی
🆔 @yade_ayyaam
گفتوگوی_بیپردۀ_جوانان_با_استاد (2).mp3
16.29M
💠 پاسخ به سؤالات و شبهات درباره:
⁉️ اوضاع ایران در دوران پهلوی - انقلاب - رأی مردم - عدالت - جوانان - زنان ...
📢 صوت | گفتوگوی بیپرده جوانان با حسن رحیمپور ازغدی
1⃣ قسمت دوم
🆔 @yade_ayyaam
سرود انقلابی- خصمِ فتنه گر.MP3
1.17M
📢 صوت| سرود انقلابی: "خصمِ خیره سر، خصمِ فتنه گر"
🎼 #نغمه_های_قدیمی 🎶
🆔 @yade_ayyaam
سرود انقلابی- بت شکن.MP3
1.45M
🗓 بهمن 1357
📢 صوت | سرود انقلابی: "بت شکن"
🎼 #نغمه_های_قدیمی 🎶
🆔 @yade_ayyaam