eitaa logo
یاد ایام
100 دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
2هزار ویدیو
153 فایل
💠 نگاهی به حقایق و وقابع عبرت آموز و رویدادهای سیاسی اجتماعی و زندگی مردمان ابن مرز و بوم در یک صد سال اخیر، از زمان قاجار، پهلوی تا عصر حاضر 📢🎥📷 در قالب صوت و فیلم و عکس های گاه کمیاب، جالب و خاطره انگیز
مشاهده در ایتا
دانلود
مرهمی بر دردهای خوزستان استاندارِ "تسبیح به دست" را محاکمه کنید 🔻شاید مهمترین چیزی که مردم خوزستان از غلامرضا شریعتی در مدت طولانی دوران استانداری اش به ویژه در بازدیدهای مردمی به یاد دارند، دائم الذکر و تسبیح به دست بودن وی است که در فیلمهای متعدد و مختلفِ منتشره از وی به وضوح دیده می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایشون رقیب روحانی در انتخابات ۹۲ بود و ما بهش خندیدیم! تمام این اوضاع را درست پیش بینی کرده بود! اگر ایشون رییس جمهور میشد قطعا وضع بهتر بود
🔹تفاوت گزارش‌ بی‌بی‌سی از وضعیت سیل در ایران و اروپا ◀️در ایران؛ برجسته سازی در تیتر با اعلام «دو کشته و سه مفقود در سیل کرمان». ◀️در اروپا؛ با تیتر «تلاش برای نجات مفقودان ادامه دارد» در حالی که بیش از ۱۵۰ نفر در این سیل جان‌ باختند و هزاران نفر مفقود شدند. 💢نکته: ۱: هدف یادآوری این نکته است که چگونه در تیتر می‌توان موضوعات را خفیف سازی یا بزرگ‌نمایی کرد. لذا براساس تیتر درباره رویدادها نتیجه گیری نکنیم. تیترها اکثرا آنچیزی هستند که رسانه ها میخواهند در نگاه نخست شما ببینید و فهم کنید. ۲: یادمان باشد محتوای رسانه ها بشدت تحت تاثیر «ایدئولوژی» و «اقتصاد» حاکم بر آنهاست. بی بی سی بر این اساس باید به بزرگنمایی مشکلات در ایران بیش از حدی که هستند و کوچک نمایی دستاوردها بپردازد.
یاد ایام
🔹تفاوت گزارش‌ بی‌بی‌سی از وضعیت سیل در ایران و اروپا ◀️در ایران؛ برجسته سازی در تیتر با اعلام «دو ک
🔴 سیل ما و سیل اونا! سیل، زلزله، بیماری و خرابی در هر نقطه دنیا که با تلفات جانی و مالی همراه باشد جای تاسف دارد آلمان و ساحل عاج ندارد بلژیک یا یمن فرقی ندارد چون ملاک، تلفات و آسیب به انسان است اما بازتاب خبر ناگوار و مدیریت اذهان آشفته پس از وقوع هر بحران بسیار مهم است. آسیب جانی یک طرف، آسیب روانی حاصل از ناامنی و فضاسازی خبری از طرف دیگر می تواند جامعه را تحت تاثیر قرار دهد بخشی از این ناامنی روانی در سالهای اخیر نتیجه نوع پوشش اخبار مربوط به بلایا و حوادث در کشور ماست پس از هر حادثه ای گروه موسوم به با سیل جملات منفی و حسرت آلود در میانه بحران سعی می کنند خود را کنار مردم و منتقد ساختار معرفی کنند. این تکراری را پس از هر فاجعه طبیعی و غیرطبیعی در ایران شنیده اید: ایران، سرزمین نفرین شده! چهل سال است که اوضاع به این منوال می گذرد! چرا این بلایا فقط در ایران اتفاق می افتد! چرا امکانات نداریم؟ چرا پیش بینی نشده بود؟ چرا پولمان خرج غزه و لبنان میشود!؟ چرا مثل آلمان و اروپا نیستیم! خیلی دلم میخواهد رسانه ها و سلبریتی های مطرح اروپا، آمریکا و روسیه را که در این چند روز گرفتاری هایی طبیعی و غیرطبیعی پشت سر می گذارند را رصد کنم.. مثلا الان یا ی اونا درباره سیل کشورشان چه می گویند؟! اروپا بخاطر سیل و تلفات آن آمریکا بخاطر فروریختن یک ساختمان و تلفات آن و آمار کشته های تیراندازی از ابتدای سال روسیه بخاطر مفقود شدن یک هواپیما از رادار و.... طبعا مقصود کم کاری و اهمال انسانی نیست، یعنی نمیخواهم کم کاری یک مدیر را جبران و توجیه کنم، مقصودم با آن دسته از بلایای طبیعی است که هرجای دنیا وقوع آن محتمل است اصل بحث من واکنش و چگونگی مدیریت روانی جامعه در حین بحران است..
سالگرد نماز با کفش! یادی کنیم از نماز جمعه کذایی ۲۶ تیر ۸۸ که در اون نوکران غرب از نماز مختلط و با کفش هم رونمایی کردند. بله دوستان فتنه 88 یک فتنه پیچیده امنیتی بود که با عنایت خداوند، رهبری و هوشیاری و بصیرت مردم دفع شر شد.
💠 و چرخش حکمرانی جمهوری اسلامی تا چند روز آینده، نظام جمهوری اسلامی شاهد یکی از بزرگترین «چرخشهای حکمرانی» و «پیچهای حاکمیتی» در تاریخ ۴۲ ساله خود خواهد بود و علاوه بر تغییرات بنیادین در روشها و منشهای دولتمردان، چهار هزار مدیر ارشد و سی هزار مدیر میانی در فاصله چندماه ابتدایی دولت تغییر خواهند کرد و یا خود را با راهبردها و رویکردهای جدید دولت تطبیق خواهند داد. کشور ما در آستانه یک «انتقال حکمرانی» مهم قرار دارد. انتقال حکمرانی از حکمرانی بد، فاجعه بار، بی انگیزه، بی اندیشه، بی انگیخته و ناطرازمند و نامتعادل غربگرایان غرب پرست که به بی عدالتیهای تصاعدی، بحرانهای فزاینده، ناکارآمدیهای اشباع شده و نابسندگیهای ساختارمند منجرشد، به دوره و عصر جدید جمهوری اسلامی که وعده دولت عدالت گستر، فسادستیز، علم خواه و اندیشه پیشه به مردم داده شده است، نخبگان و مردم سوالات مهم و زیادی پیرامون دوره پیش رو دارند: حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی چگونه حکومت خواهد کرد؟ کارگزاران دولت او و زمامداران جدید کشور واجد چه ویژگیهایی هستند؟ خط قرمزهای حکمروایی و زمامداری رئیسی چیست؟ رئیسی چگونه مرز انتظارات به حق مردم و تواناییهای حکومت را به هم نزدیک خواهد کرد؟ ایده مرکزی رئیسی برای حکمرانی کارآمد چیست؟ آیا رئیسی می تواند دولت را بهتر و منطقی تر اداره کند؟ آیا هیئت دولت رئیسی مجموعه ای از عناصر باتقوا، ساده زیست، فسادستیز و تبعیض پرهیز، پرتلاش، دردمند برای درد مردم و کاردان است و یا طیفی از عناصر پرحرف، سیّاس، چاپلوس، همه کاره و هیچکاره و رسانه باز، هیئت دولت او را تشکیل خواهند داد؟
!! 🌷در دوران تحصیل در آمریكا، روزی در بولتن خبری پایگاه «ریس» كه هر هفته منتشر می‌شد، مطلبی نوشته شده بود كه توجه همه را به خود جلب كرد. مطلب این بود: دانشجو بابایی ساعت ۲ بعد از نیمه شب می‌دود تا شیطان را از خودش دور كند. من و بابایی هم اتاق بودیم. ماجرای خبر بولتن را از او پرسیدم. او گفت: چند شب پیش بی‌خوابی به سرم زده بود. رفتم میدان چمن پایگاه و شروع كردم به دویدن. از قضا كلنل «باكستر» فرمانده پایگاه با همسرش از میهمانی شبانه برمی‌گشتند. آن‌ها با دیدن من شگفت زده شدند. 🌷كلنل ماشین را نگهداشت و مرا صدا زد. نزد او رفتم. او گفت: در این وقت شب برای چه می‌دوی؟ گفتم: خوابم نمی‌آمد. خواستم كمی ورزش كنم تا خسته شوم. گویا توضیح من برای كلنل قانع كننده نبود. او اصرار كرد تا واقعیت را برایش بگویم. به او گفتم: مسائلی در اطراف من می‌گذرد كه گاهی موجب می‌شود شیطان با وسوسه‌هایش مرا به گناه بكشاند و در دین ما توصیه شده كه در چنین موقعی بدویم و یا دوش آب سرد بگیریم. آن دو با شنیدن حرف من، تا دقایقی می‌خندیدند، زیرا با ذهنیتی كه نسبت به مسائل جنسی داشتند، نمی‌توانستند رفتار مرا درك كنند. 🌹خاطره ای به یاد خلبان شهید عباس بابایی راوی: آقای امیر اكبر صیاد بورانی
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا امام خمینی(ره) درباره پذیرش قطعنامه ۵۹۸ گفت "جام زهر" و نگفت "داروی تلخ" سر کشیدم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: قبول قطعنامه که امام از آن به عنوان جام زهر یاد کردند، مدبرانه بود.
🗓 سالروز آتش بس بین ایران وعراق در سال ۶۷ ♦️ قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت یکی از قطعنامه‌های شورای امنیت است که در ٢۹ تیر ۱۳۶۶، برای پایان دادن به جنگ ایران و عراق صادر شد. ♦️ این قطعنامه از نظر کمی و تعداد واژه‌های به کار گرفته شده مفصل‌ترین و از نظر محتوا اساسی‌ترین و از نظر ضمانت اجرایی قوی‌ترین قطعنامه شورای امنیت در مورد این جنگ بوده‌است. این قطعنامه بلافاصله از سوی عراق پذیرفته شد، ولی دو روز مانده به سالروز صدور آن در ۲۷ تیر ۱۳۶۷ از سوی ایران پذیرفته شد و امام خمینی(ره) در ۲۹ تیر ۱۳۶۷ پیامی دربارهٔ پذیرش قطعنامه منتشر کرد که به «نوشیدن جام زهر» معروف شد. ♦️ پذیرش این قطعنامه هرچند به معنای پذیرش آتش‌بس از سوی ایران بود، ولی عراق به حملات خود ادامه داد و مجدداً داخل خاک ایران شد تا نقاط مهمی از جمله خرمشهر را به دست بیاورد تا با وضع بهتری در مذاکرات حضور داشته باشد، اما موفقیتی بدست نیاورد و نهایتاً جنگ در ۲۹ مرداد ۱۳۶۷ پایان یافت.