🚨 ارادت بزرگان اهل تسنّن به رهبر انقلاب
💠 در سفری که مقام معظم رهبری به زاهدان داشتند بعد از اینکه آقا در استادیوم ورزشی سخنرانی کردند، علمای زاهدان، همگی، از شیعه و سنی را در جلسه خصوصی و دسته جمعی دیدار کردند. حضرت آقا تک تک آنها را به اسم میشناختند و نام میبردند و با اشاره میگفتند آقای مولوی عبدالفتی، مولوی عبدالحمید، مولوی عبدالعزیز، مولوی عبدالرحمن و...
در آن جمع به قدری اوضاع صمیمانه بود که همه مثل شیر و شکر به هم میجوشیدند و اصلا بحث شیعه و سنی مطرح نبود. شیوخ اهل سنت به قدری خوشحال بودند و به قدری به رهبر انقلاب ارادت داشتند که بر خودشان واجب میدانند در جایی که ایشان حضور دارند پشت سر ایشان نماز بخوانند
یکی از چیزهای جالب توجه درباره مقام معظم رهبری این است که ایشان شناخت بسیار زیادی نسبت به شخصیتهای علمی و دینی شهرستانها دارند. در سفر ما به #سیستان_و_بلوچستان که از طرف دفتر رهبری بود ایشان مرتبا به ما تذکر میدادند که به دیدن افراد مختلف بخصوص شیوخ اهل سنت برویم. به دیدار هر کدام از این اشخاص میرفتیم ارادت خاصی نسبت به رهبری داشتند و از زمان تبعید ایشان در آن استان خاطرات شیرینی نقل میکردند
🚨 اهمیت دادن رهبرانقلاب به #ورزش
🔘 حجت الاسلام محمد جعفر فیض آبادی:
⭕️ #رهبر_انقلاب همراه برادرشان به باشگاه میرفتند و به #ورزش_سنتی میپرداختند. ورزش مورد علاقهشان #پیاده_روی و #کوهنوردی بود.
روزی با برخی دوستان به سمت شاندیز میرفتیم از دور مردی را دیدیم که #هیزم جمع میکرد و شاخههای اضافی درختان را میبرید. با خود گفتیم: بهتر است برویم و خدا قوتی بگوییم. وقتی نزدیکتر شدیم مقام معظم رهبری را دیدیم و پس از احوالپرسی، همراهشان به منزلی رفتیم که در آن به سر میبردند. ایشان #اهل_شنا نیز بودند.
یکی از #انتقادهای ایشان به روحانیت نداشتن فعالیتهای بدنی و ورزش نکردن بود. میفرمودند: اهل علم به دلیل توجه نکردن به #ورزش و عوامل نشاط آفرین معمولاً زودتر از دیگران دچار بیماریهای #کمردرد مزمن، #روماتیسم و... میشوند.
ایشان همواره یک #ورزشکار بودند و دیگران را به ورزش سفارش میکردند.
📘 سیرت آفتاب، ص ۱۴۳
📌مردمداری و تواضع، راز محبوبیت سردار دلها
✍️سردار کوثری، فرمانده اسبق لشکر ۲۷ محمدرسولالله:من و حاج قاسم، برای سخنرانی در یکی از شهرهای استان کرمان دعوت شده بودیم، وقتی که سوار هواپیما شدیم، همدیگر را دیدیم و در آنجا درباره مسائل باهم صحبت کردیم. زمانی که به کرمان رسیدیم، ایشان ایستاد تا ماشین بیاید و خاطر جمع شود که من رفتهام. به ایشان عرض کردم؛ شما بروید، میدانم که کار دارید اما قبول نکرد. همینطور که با هم، بیرون از محدوده فرودگاه، جایی که تاکسیها میایستند تا مسافران را ببرند، میآمدیم، میانِ ۱۵-۲۰ نفر از رانندههای تاکسی رفت و با آنها سلامعلیک گرم و روبوسی و خوش و بش کرد. سردار سلیمانی چنین شخصیتی داشت و به دلیل این اخلاق و منش بود که میبینیم مردم، اینچنین در تشییع پیکر حاج قاسم حضور پیدا کرده و ایشان را بدرقه میکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپ | حاج قاسم سلیمانی: ممکن است ما در مدیریت معجزه نکنیم اما میتوانیم رضایتمندی، عدالت محوری و اخوت و برادری را و همراهی و همپایی و هم زیستی، مثل هم بودن را در جامعه خودمون ایجاد کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حاج قاسم سلیمانی:
✍️من به عنوان فرمانده در درون یک جامعه ای ، من فاقد معنویت باشم، انتظار داشته باشم جامعه دارای معنویت باشد؟
اَلنّاسُ عَلی دینِ مُلوکِهِم، مردم تبعیت میکنند؛ تابعیت میکنند از رهبران خودشان، رهبران فقط رهبری در بالا نیست. همه ی سطوح ما به نوعی نقش رهبری داریم در جامعه خودمان.
🗓۴ آبان ماه سال ۱۲۹۸ و ۱۳۴۶ش
🏴ولادت و تاجگذاری محمدرضا
💠امام خمینی
‼️روز چهارم آبان، روز عزای ملی و مبدأ بدبختیهای ایران مظلوم است. ۵۷/۸/۴
💠رهبرانقلاب
‼️ما در دوران سلطنت پهلوی یکی از مرتجعترین حکومتها را داشتیم. سلطنت موروثی بود؛ یک نفر بمیرد، مردم مجبور باشند فرزند او را در هر سنّی، با هر خصوصیّاتی، به حاکمیت مطلق خودشان قبول کنند؛ نه معیاری، نه علمی، نه تقوایی، نه عقلی، هیچ چیز ملاک نباشد! چنین رژیمی را در ایران در قانون اساسی هم برده بودند؛ قانون اساسی که زیر چکمههای رضاخان در همین تهران تصویب شده بود. ایران در دنیا ذلیل شده بود. صدقهبگیر و محل آزمایش دیگران بود! از لحاظ مادّی، معنوی، سیاسی و غیره فقیر بود! امام در مقابل چنین جامعه و چنین کشوری قرار گرفته بود و قیام کرد! ۷۸/۷/۹
‼️برای مسؤولان یک ملت، هیچ خدمت و وظیفهای بزرگتر از این نیست که استقلال او را حفظ کنند. انقلاب اسلامی، چنین است. حکومت ایران در زمان رژیم طاغوت منحوس، رژیم ذلیل، رژیم فاسد که تا گردن در لجنزار وابستگی گیر کرده بود، اصلاً وابسته زاییده شده بود. محمدّرضا که پدرش وابستگی داشت، از ابتدای تولّد در محیط وابستگی حرکت و تنفّس کرده بود و اصلاً غیر از این را تصوّر نمیکرد. آنها این ملت را به سوی وابستگی سوق داده بودند. انقلاب اسلامی که آمد، آنها را از این ملت ازاله کرد. انقلاب اسلامی، پیکر این ملت را ازاله کرد و آنها رفتند. انقلاب اسلامی، حکومتی را بر سرِ کار آورد که مستقل است. از امریکا حرف نمیشنود. از هیچ کس دیگر هم حرف نمیشنود! ۷۸/۱/۲۸
🔴 سالروز اعتراض امام خمینی (ره) علیه پذیرش #کاپیتولاسیون / ۴ آبان ۱۳۴۳
♦️بازخوانی واکنش امام خمینی به لایحه کاپیتولاسیون:
👈 من قلبم در فشار است
👈 باید بیرق سیاه بالای سر بازارها بزنند
👈 عزت ما پایکوب شد
👈 عظمت ایران از بین رفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍مراسم استقبال مدیر عامل بانک ملی و شب های برره
😂#طنز
پیشنهاد دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلاح طلبا سوتی بدن عیب نداره
اقای رئیسی اگه سوتی بده همه بدون بررسی زود صداشون درمیاد
✅ معرفت دشمن به انقلاب، از معرفت ما بیشتر است
💬 حاج قاسم سلیمانی:
🔸 تصورم این است که من گوینده و شمای شنونده معرفت مان نسبت به انقلاب، از دشمنان مان کمتر است. ما شناخت حقیقی از انقلاب را در تلاش دشمن حس میکنیم.
🔸 ببینید سی و چند سال این حجم تلاش از جنگ تا تحریم تا موضوعات مختلف دیگر نشـان از عظمت انقلاب دارد و نشـان می دهد انقلاب یک شیء بسیار با ارزشی است که دشمن این همه تلاش می کند تا آن را از خاصیت بیندازد.
پروفسور فرانسوی هنری کوربان
*او یک بیان زیبا و دقیقی دارد که در آن میگوید:*
*همه ادیان با مرگ پیامبران خود ، یهودیت با مرگ موسی ، مسیحیت با مرگ عیسی و سنیها با مرگ محمد(ص) مردند و فقط شیعیان از مرگ امتناع کردند ، همانطور که آنها نامزد مرگ نیستند ؛ چون آنها حسین را در ابتدای راه و مهدی را در انتهای راه قرار دادند ، امام حسین از عمق تاریخ آنها را هُل میدهد و از آینده امام مهدی آنها را دعوت میکند تا بیایند.*
*چنین جامعهای نمیتواند بمیرد ، رهبری آن در حال حاضر است ، و آرمانهای آن حاضر و در حال تجدید شدن است.*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰نماهنگ استودیویی بسیار زیبای "ای برادر شهیدم" حاج سعید حدادیان و محمد حسین حدادیان ...
🔸ای برادر شهیدم راهتو ادامه میدم
ما حرفشو زدیم اما تو بودی که عمل کردی
بی سر میون موج خون اربابت بغل کردیم
من به جز حسین زهرا دل به هیچکسی ندادم
هر چی سختیا زیاد شه کم نمیشه اعتقادم
ای برادر شهیدم راهتو ادامه میدم
تنگه دلم برا غروب جبهه
حسرت خاطرات خوب جبهه
سنگرا شد حسینیه با روضه های زینبی
سوز صدای نوحه غلامعلی رجبی
جبهه ها و رشته کوه غیرت
باقری و خرازی و همت
دو کوهه معراج شهدا بود
یه شعبه ای از کرببلا بود
اعتقادش این بود که یک کار را وقتی شروع کرد تا انتهایش برود، اهل امر به معروف بود نه فقط با زبان، با یکی از دخترهای کم سن و سال فامیل درباره اهمیت حجاب صحبت کرد، نگاه او را با دلیل و منطق به این واجب شرعی تغییر داد، دلش به همین قدر کار خوش نماند، به بهانهای چادری خرید و به او هدیه داد تا هم محبتش را نشان بدهد و هم راه محجبه شدن را جلوی پایش باز کند.
🌷شهید مدافع حرم سعید کمالی🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهیدی که مثل همت سخنرانی میکرد!
شهید مدافع حرم سعید کمالی از خطه مازندرانی که در سال سال ۹۵، به همراه تعدادی دیگر از رزمندگان در خانطومان به شهادت رسید
دیدگاه شهید سعید کمالی در مورد مذاکره با دشمن
جبهه حق
جبهه باطل
#عند_ربهم_یرزقون
یاد ایام
شهیدی که مثل همت سخنرانی میکرد! شهید مدافع حرم سعید کمالی از خطه مازندرانی که در سال سال ۹۵، به
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخویِ مدافع حرم سعید کمالی از برادرش می گوید
📚 (https://attach.fahares.com/QO5dNiLf/57WLY7+WlYEVw==)۸ آبان سالروز درگذشت قیصر امین پور
( زادهٔ ۲ اردیبهشت ۱۳۳۸ شوشتر -- درگذشته ۸ آبان ۱۳۸۶ تهران ) شاعر، نویسنده و مدرس دانشگاه
#قیصر امین پور
در روستای گتوند (شهرستان امروزی) از توابع شهرستان شوشتر در استان خوزستان به دنیا آمد. دوره راهنمایی و متوسطه را در مدرسه راهنمایی دکتر معین و آیت اله طالقانی دزفول گذراند و در سال ۱۳۵۷ در رشته دامپزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شد، ولی پس از مدتی از تحصیل این رشته انصراف داد
او در سال ۱۳۶۳ بار دیگر اما در رشته زبان و ادبیات فارسی به دانشگاه رفت و این رشته را تا مقطع دکترا گذراند و در سال ۱۳۷۶ از پایاننامه دکترای خود با راهنمایی دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی با عنوان «سنت و نوآوری در شعر معاصر» دفاع کرد. این پایاننامه در سال ۱۳۸۳ و از سوی انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شد.
در سال ۱۳۵۸، از جمله شاعرانی بود که در شکلگیری و استمرار فعالیتهای واحد شعر حوزه هنری تا سال ۱۳۶۶ تأثیر گذار بود. وی طی این دوران مسئولیت صفحه شعرِ هفتهنامه سروش را بر عهده داشت و اولین مجموعه شعر خود را در سال ۱۳۶۳ «در کوچه آفتاب» که دفتری از رباعی و دوبیتی بود و به دنبال آن «تنفس صبح» تعدادی از غزلها و حدود بیست شعر نیمایی که بعضی به اشتباه این اشعار را سپید میپندارند منتشر کرد. این کتاب از سوی انتشارات حوزه هنری وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی به چاپ رسید. او هیچگاه اشعار فاقد وزن نسرود و در عین حال این نوع شعر را نیز هرگز رد نکرد.
دکتر قیصر امینپور، تدریس در دانشگاه را در سال ۱۳۶۷ و در دانشگاه الزهرا آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۶۹ در دانشگاه تهران مشغول تدریس شد. وی همچنین در سال ۱۳۶۸ موفق به کسب جایزه نیمایوشیج، موسوم به مرغ آمین بلورین شد. وی در سال ۱۳۸۲ بهعنوان عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزیده شد.
سبک :
شعرهای امینپور از حیث بلاغی ارزشمند بوده و بر ظرفیتها و توانمندی زبان فارسی افزوده است. او توانسته ویژگیهای سبکی و بلاغی شعر کلاسیک و شعر نیمایی را در شعرهایش تلفیق کند. یکی از عواملی که در نهایت، باعث برجستگی سبکی اوست، نوآوری در بلاغت و درک انتظار مخاطبان امروز از شعر است.
آثار :
از وی در زمینههایی چون شعر کودک و نثر ادبی، آثاری منتشر شدهاست که به آنها اشاره میکنیم:
طوفان در پرانتز (نثر ادبی، ۱۳۶۵)،
منظومه ظهر روز دهم (شعر نوجوان، ۱۳۶۵)،
مثل چشمه، مثل رود (شعر نوجوان، ۱۳۶۸)،
بیبال پریدن (نثر ادبی، ۱۳۷۰)
مجموعه شعر آینههای ناگهان (۱۳۷۲)،
به قول پرستو (شعر نوجوان، ۱۳۷۵).
گزینه اشعار (۱۳۷۸، مروارید)
مجموعه شعر گلها همه آفتابگرداناند (۱۳۸۰، مروارید)،
دستور زبان عشق (۱۳۸۶، مروارید).
«دستور زبان عشق» آخرین دفتر شعر قیصر امین پور بود که تابستان ۱۳۸۶ در تهران منتشر شد و بر اساس گزارشها، در کمتر از یک ماه به چاپ دوم رفت.
وی پس از تصادفی در سال ۱۳۷۸ همواره از بیماریهای مختلف رنج میبرد و حتی دست کم دو عمل جراحی قلب و پیوند کلیه را پشت سر گذاشته بود و سرانجام در ۴۸ سالگی درگذشت.
پیکر او در زادگاهش گتوند و در کنار مزار شهدای گمنام این شهرستان به خاک سپرده شد.
میدان شهرداری منطقه ۲ تهران واقع در محله سعادت آباد به نام قیصر امین پور نامگذاری شده است،
یاد ایام
📚 (https://attach.fahares.com/QO5dNiLf/57WLY7+WlYEVw==)۸ آبان سالروز درگذشت قیصر امین پور ( زادهٔ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم | شعرخوانی قیصر امین پور در محضر رهبر انقلاب
📆 8 آبان سالروز درگذشت قیصر امین پور