🌹مردی که بریتانیای کبیر از او میترسید‼️
♦️بنز سیاهرنگی وارد پادگان شد! همه کنار رفتند تا ماشین، خود را به جنازه برساند. یک نفر از آن پیاده شد و در کنار جسد ایستاد. از جسد نمونهگیری کرد و رفت...
سفیر #بریتانیا ی کبیر بود. میخواست به #دولت مطبوعش اطمینان دهد که #نواب دیگر زنده نیست!
📚 کتاب حاشیههای مهمتر از متن نوشتهی محمدعلی الفتپور ص42
◾️بزرگباد؛ یاد و نام #شهید نواب صفوی پیشاهنگ جهاد و شهادت...
چه رازی عشق دارد با خودش تا حرف قلبت را
نمیگویی، پشیمانی و میگویی و پریشانی؟!
♦️ هشدار امیرعبداللهیان به بورل؛ تروریستی خواندن سپاه شلیک به پای خود اروپاست
🔹 وزیر امور خارجه در گفتوگوی تلفنی با بورل تروریستی خواندن سپاه را شلیک به پای خود اروپا خواند و به پارلمان اروپایی هشدار داد که به تبعات منفی این رفتار احساسی خود بر اروپا بیندیشد و بر مسیر دیپلماسی، تعامل سازنده و عقلانیت تمرکز کند و گفت: پاسخ و واکنش ایران متقابل خواهد بود.
🔹 امیرعبداللهیان: بارها گفتهایم که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نهاد رسمی و حاکمیتی است که نقش مهم و حیاتی در تامین امنیت ملی ایران و امنیت منطقه ، به خصوص در مبارزه با تروریسم داشته و دارد.
🔹 بورل: هم موافق هستم که در پیش نویس پارلمان اروپا احساسات و نگرانی غالب است.اگرچه پارلمان اروپا یک نهاد کاملا مستقل است، اما این قطعنامه فاقد ظرفیت اجرایی است و صرفا بازتاب دهنده نگرانیهای اروپا است.
سد سازی سپاه
پل سازی و تونل سپاه
راه سازی و جاده سپاه
ساختن پالایشگاه سپاه
گرفتن جاسوس سپاه
نابود کردن داعش سپاه
قدرت فضایی سپاه
موشکهای قاره پیما سپاه
محافظت از ایران سپاه
خلیج فارس سپاه
معلومه دشمن باید روانی بشه و به ستوه بیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خامنه ای :
پسرم! اگر دنیا میخواهی، نماز شب بخوان، اگر آخرت میخواهی، نماز شب بخوان!
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگیری اراذل و اوباش.
پدر خوانده های زباله های تهران
درامد میلیاردی از سطل زباله ها دارند
هر کودک زباله گرد درامدی بین 15تا20میلیون ماهیانه دارد .
🌸 پاسخ رهبر انقلاب به عده ای که با دیدن یک مشکل در کشور سریع به اصل نظام و انقلاب، اعتراض می کنند.
🔹 این، تاریخ است. یکی از استانداران امیرالمؤمنین «زیادابن ابیه» [پدر عبیدالله بن زیاد] بر منطقهی وسیعی حاکم بود. بسیاری از این قبیل، در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
🔹 امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام، سردار بزرگ جنگش «عبیدالله بن عباس» بود که میدانید چه کار کرد. شبانه رفت با «معاویه» که آن طرف بود، مذاکره کرد. پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن پناهنده شد! امروز اگر یک سرباز شما به دشمن پناهنده میشود، چگونه دربارهاش قضاوت میکنید؟ شب خوابیدند، صبح بلند شدند دیدند فرماندهی کلّ نیروهای امام حسن علیهالصّلاةوالسّلام، از خیمه بیرون نمیآید. یک ساعت، دو ساعت... بعد رفتند داخل خیمه، دیدند نیست! دقّت کردند، دیدند آن طرف خیمه، شکافته است. بعد، قضیه روشن شد. در رأس کار چه کسی بود؟ امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام.
🔹 این چه توقّع بیجایی است که اگر یک رئیس، یک مرؤوس، یک قاضی، یا مسؤول بخش خاصی از کشور، از تشکیلات حکومت اسلامی، پایش را کج بگذارد، آن آقایی که با او مواجه میشود، فوراً شروع میکند به اصل نظام اسلامی، اصل جمهوری اسلامی، اصل حکومت اسلامی اهانت کردن!
🔹 البته به فضل الهی، مثل همیشه، از اوّل انقلاب تا به حال، اکثر مردم خوبند. اغلب علما و روحانیون، خوبند. اکثر با انصافند. اکثر متوجّه حقایقند. اما در گوشه و کنار، کسانی هم پیدا میشوند که این گونهاند. این ناشی از چیست؟ ناشی از نشناختن قدر جمهوری اسلامی است.
🔹 امروز هر کس با جمهوری اسلامی سرسنگین باشد، کافر به نعمت الله است. البته کافر به نعمت الله، به معنای کافر بالله نیست. کافر نعمت است و کفر نعمت در مقابل ذات مقدّس باریتعالی، یکی از گناهان بزرگ است. خدا کند که ما دچار چنین گناهی نشویم.
🔹 دشمن، البته تبلیغات میکند. دشمن سعی میکند همهی کمبودها و کسریها را به گردن روحانیون بشکند و بگوید «اینها موجب هستند.» بالاخره وقتی کسی کاری به این عظمت را میخواهد انجام دهد، این چیزها هم در آن هست. ما که نباید تعجّب کنیم.
🔹 یادمان بیاید که شخصیتی مثل امیرالمؤمنین، در زمان خودش متّهم شد به اینکه نماز نمیخواند! ما چه توقّعی داریم!؟ البته زمان ما، از زمان امیرالمؤمنین خیلی بهتر است. ایمان مردمِ ما، از ایمانِ سربازان امیرالمؤمنین به مراتب بالاتر است. مردم ما، امیرالمؤمنین را ندیدند و صدای او را نشنیدند؛ اما به ندای او پاسخ دادند. آنها علی را از نزدیک میدیدند، درعینحال آنطور او را آزار میکردند. ۵/۵/۱۳۷۲
#لبیک_یا_خامنه_ای
حرفش را باور نکن.mp3
446.6K
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸حرفش را باور نکن!🔸
قرآن میفرماید «فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا»؛
یعنی اگر کسی بگوید: «من نمیتوانم بین فجور و تقوی [خیر و شرّ]، فرق بگذارم»، خداوند می گوید: «حرفش را باور نکن! #من [خودم] به او الهام کرده ام».
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸چطور اهل کار شویم؟🔸
باید بچه را از اول به گونهای تربیت کرد که بر مشکلات خودش حاکم شود و بعد بتواند مشکلات دیگران را هم حل کند. پس باید آنقدر کار کند که کار برایش عادت شود و به گونهای #جوهردار شود که از یک لحظه بیکاری رنج ببرد.
خودِ #کار_کردن، این اثر را میگذارد که انسان بر کار تسلط پیدا میکند. وقتی انسان کم کار کرد، کار بر او سوار میشود، بار میشود و کار را با اخم و تَخم و رنج انجام میدهد. کار یک نعمت است؛ وقتی پیش پای انسان میآید، انسان نباید از آن فرار کند؛ #روزیِ انسان است. بعضیها وقتی جایی مهمان میشوند، هیچ کاری نمیکنند و بعضیها عادتشان است که آستینشان را بالا میزنند و هر گونه کمکی که بتوانند، میکنند و کار را راه میاندازند. اینها هم جسمشان سالمتر میماند و هم روحشان بانشاط تر است. بعضیها در خانۀ خودشان میگردند که برای خودشان کار پیدا کنند. شیشه را تمیز کردن، فرش را مرتب کردن، جابهجا کردن وسایل و ... موجب میشود که انسان خودش عوض شود.
کار چیزی نیست که آثارش در وجود انسان هدر برود. کار، مشغولیت روح است، سرگرمی روح است. هرچه که روح، سرگرمی منظم داشته باشد، شکوفاتر میشود.
خب! حالا وقتی انسان بر کار و برنامه و فعالیتهای خودش مسلط شد، پنجهاش #گرهگشا میشود؛ یعنی روزیِ دیگران در دستش گذاشته میشود که برای دیگران، رفع مشکل کند. در این حال بر اندوه خودش مسلط شده و میآید که اندوه دیگران را رفع کند. چنین انسانی همیشه ملجأ انسانهای دیگر است، محرم انسانهای دیگر است، امید انسانهای دیگر است. ما در روایات داریم که این نعمت بزرگی برای انسان است که کسانی به برکت او و در زندگی او زندگی کنند و به کمک او مشکلاتشان رفع شود: «أنعم الناس عيشاً من عاش في عيشه غيره.» کسی که چنین موقعیتی برایش ایجاد شده که مشکلات دیگران رفع کند، باید قدر آن را بداند؛ این نعمت است. ممکن است خسته بشود؛ اما خستگی لذتبخشی است. #خستگیای که انسان از بیکاری پیدا میکند، بیماری و مرض است. خستگیای که انسان از کار پیدا میکند، #نور است. خستگیای که انسان از بیکاری پیدا میکند، #ظلمت است.
پ.ن: کلمه ای بنام «کودکان کار» ، محتوای خداناباورانه دارد و صرفا باید از زاویه دیگر به این قضیه نگاه کرد تا این کلمه را در عمق باور خودمان اینجور اصلاح کنیم که در حقیقت ، «کار کردن از کودکی » خیلی به نفع اوست . چون کار کردن از کودکی ،یک حقیقت زندگی و جوهره ی وجودی هر انسان است.
ناگزیریم کار کنیم.تلاش کنیم.
اگر ، انتخاب ما ، یا والدین و مسیولان امر ، برای دوره ی حساس کودکی ، کار کردن مفید (به معنای خاص ، یادگیری حرفه ها و فنون ) نباشد و در جامعه و فرهنگ و باور و افکار عمومی جامعه ، این جور کار کردن مفید را تقبیح کنند و بد جلوه بدهند ، بالاجبار ، اوقات کودکی ، صرف در کارکردن غیرمفید و باطل و بیهوده ای مانند یادگیری زبان انگلیسی از پنج سالگی و انواع کلاس آموزش رقص و آواز و فوتبال و ... از پنج یا شش سالگی میشود و صرف دیدن کارتون و سریال هایی میشود که فقط سرگرم کننده اند .
خب ، کار کردن مفید ، در آمد زا است. به نفع اقتصاد خانواده و خود فرد و جامعه تولیدکننده است.
اما
کارکردن های غیرمفید از کودکی(یعنی صرف کردن عمر در کلاسهای رقص و آموزش فوتبال و دف نوازی و نشستن پای کارتون و سریال ها و...) فقط و فقط به نفع مهره های لیبرال سرمایه داری است و به ضرر خانواده و فرد و جامعه.
چون آن فرد ، یک مصرف کننده بار می آید.
یک مصرف کننده ، که وقتی بزرگ شد ، میخواهد به هر قیمتی و از هر راهی ، بهترین مارک لباس و ماشین و لوکس ترین خانه و لوازم و بهترین خوراک و پوشاک و... را داشته باشد ، اصلا در مخیله اش به این فکر هم نمی کند که خودش تولید کند!
این موضوع ، کودکان کار ، بهره کشی از جامعه ، به نفع مهره های سرمایه دار در جوامع مختلف است. جوامعی که محتوای اقتصادی و فرهنگی جامعه شان را ، پدر خوانده های کودکان زباله گرد و کودکان کار و مادرخوانده های دختران برهنه و فحاش و عیاش ، در دست خواهد گرفت .
تهی کردن واژه ها از مفهوم حقیقی اش ، ابزاریست پر کاربرد در دستان سرمایه داران خداناباور دلارپرست ، که با کمک تبلیغ و آگهی ، از راه رسانه های اجتماعی رایگان ، مانند تلگرام و اینستاگرام و...، فکر و باور و عقاید جامعه های مختلف را ، اسیر و جاهل و غافل ، تربیت می کنند و خودشان را سوار بر خر جهل و غفلت مردم ، در صدر جدول ثروت اندوزان جامعه ، حفظ میکنند. این کارشان ، تنازع بقا و تلاش برای بقای در تختگاه ثروت جامعه است.
از کلمه ی «کودکان کار» استفاده نمی کنم. چون ذهن من ، مستعمره ی دلارپرستانی که مرا مصرف کننده میخواهند، نیست.
گردش ثروت ، در جامعه ، باید اتفاق بیفتد تا فقر ازبین برود. سرمایه دار ، به دلیل اینکه خیال میکند اگر گردش ثروت اتفاق بیفتد جایگاه
و ثروتش ازبین میرود ، مانع میشود. مانع تراشی میکند. فقیر را فقیرتر و فقر را بهترین عامل ثروتمند ماندن و حفظ قدرت خود می داند.
بنابراین ، با این مختصر کلمات که عرض کردم ، درک خواهید کرد که ، نظام اسلامی ، عامل گسترش فقر نیست.
ثروتمندان سرمایه دار ، به طمع حفظ قدرت و ثروت و تخت و تاجشان ، جاهایی که در نظام اسلامی ، قدرت و قانون و عزم اجرای عدالت اقتصادی را دارند ، زیرنظر گرفته .
وقت های حساس ، متن قوانین را به نفع حفظ سرمایه اش ، تغییر میدهد .
به ذهن مردم جوری القا کرده که اگر جذب سرمایه نکنید و کارهایی انجام دهید که سرمایه دار رغبت به ماندن در کشور نداشته باشد ، کشور از هم می پاشد!
یعنی نابودی خود را به قیمت نابودی کشور ، تلقین میکند!
مثل اینکه یک نفر در خانواده تان بگوید :
«اگه من نباشم ، دو روز دووم نمیاری از گشنگی می میری »
کاش ، افکار عمومی ، از فکر لیبرال و سرمایه داری ، زودتر ، گذر کند.
چون ماهیت این نظام سرمایه داری ، بردگی اکثریت مردم و گسترش فقر و فساد و فحشا است.
ستون هایی که نظام سرمایه داری و لیبرال غرب خداناباور ، بر آن استوارست ، همین فقر و فساد و فحشا هستند. بنابراین ، به جرات حتی قسم میخورم ، تا وقتی که در ذهن عمومی مردم و خواص ، گرایشی به لیبرال و سرمایه داری وجود داشته باشد ، هیچکدام از مشکلات فقر و فساد و فحشا در جامعه ، بسمت حل شدن و بهبود اوضاع به نفع اکثر مردم نخواهد رفت...
در بین دغدغه های فکری ، از این بزرگتر ، فعلا ندارم..
#یک_مشت_حرف_خاردار
#ایستگاه_حرفهای_خودمانی_تر