✡ چرچیل و نهضت ملّی شدن نفت ایران (٢)
1⃣ سالیان سال کودتای ٢٨ مرداد بهعنوان کودتای آمریکایی شهرت داشت ولی امروزه اسناد کاملاً مسجل میکند که این طرح بیشتر #صهیونیستی - انگلیسی بود تا آمریکایی.
2⃣ سرویس اطلاعاتی انگلیس با بزرگنمایی خطر کمونیسم و انجام تحریکات و آشوبهای پنهانی، مثلاً در ماجرای سفر اول هریمن به ایران در ٢٣ تیر ١٣٣٠، توانست بهتدریج آمریکاییها را با خود همعقیده کند.
3⃣ عامل مهم دیگری که در این حوادث نقش فعال داشت، #شبکه_مخفی_صهیونیستی در ایران است که متأسفانه تاکنون مورد توجه جدّی مورخین ایرانی قرار نگرفته است.
4⃣ این کانون در سرویسهای اطلاعاتی انگلیس و آمریکا از نفوذ فراوان برخوردار بود و به نظر من در آشوبگریهای آن زمان نقش عمده داشت.
5⃣ #چرچیل در سه مقطع مهم تاریخ ایران مؤثر بود:
🔸در زمان خرید سهام #دارسی برای دولت انگلیس چرچیل وزیر دریاداری بود و با حمایت صهیونیستهایی چون سر #مارکوس_ساموئل (رئیس کمپانی شل) این امتیاز را خرید.
🔸در ماجرای کودتای ١٢٩٩ چرچیل وزیر جنگ بود و با حمایت شبکهی صهیونیستی دولت #لوید_جرج و #لرد_ریدینگ یهودی (نایبالسلطنه هند) کودتا را به فرجام رسانید و سپس دیکتاتوری #پهلوی را در ایران مستقر کرد.
🔸بار سوّم در سال ١٣٣٢ است که چرچیل باز در پیوند با شبکهی قدرتمند #صهیونیستی دنیای غرب، طرح مداخله و کودتا در ایران را انجام داد.
✍ نویسنده: عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ وینستون چرچیل؛ حرامزادهی روچیلدها ؟!
1⃣ منابع انگلیسی مینویسند که #وینستون_چرچیل مادری آمریکایی به نام #جنی_جرامی (Jennie Jerome) داشت که با فردی به نام «لرد راندولف هنری اسپنسر چرچیل» ازدواج کرده بود، ولی #ادوارد_هفتم و بعضی از افراد #خانواده_روچیلد نیز با او روابط نامشروع داشتند!
2⃣ به همین جهت، «وینستون لئونارد اسپنسر چرچیل» دائماً با «ادوارد هفتم» بر سر همین موضوع جر و بحث داشت، ولی در اواخر عمر رابطهی خوبی با هم داشتند.
3⃣ این منابع «چرچیل» را حاصل رابطهی نامشروع #روچیلدها با مادر چرچیل میدانند.
📚 منبع: سیدهاشم میرلوحی، یوسرائیل و صهیوناکراسی، قم: دفتر نشر معارف.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-families/7985
✅ اندیشکده مطالعات یهود
📆 تقویم روزانه 🌹 امروز شنبه
🌞 ۵ بهمن ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ٢٩ جمادیالاولی ۱۴۴۱ قمری
✝ ٢۵ ژانویه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢٨ طِوِت ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
1⃣ شهادت فقیه ارجمند «ملامحمدتقی برغانی» معروف به #شهید_ثالث در حال سجده، توسط چند #بابی، به تحریک برادرزادهاش #قرةالعین (١٢۶۴ق)
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ تأسیس #جامعه_ملل (١٩١٩م)
🌹 ماجرای شهادت علامه برغانی
1⃣ یکی از منابع معتبر تاریخی #بهائی، شرح ماجرای شهادت مظلومانه علّامه #محمدتقی_برغانی را بهدست #بابیها اینگونه روایت میکند:
✍ «ملّاتقی تنها وارد مسجد شد و در محراب به ادای نماز مشغول گشت، هیچکس هنوز در آنجا نبود. من آهسته از پشت سرش رفتم تا نزدیک او رسیدم و ایستادم. وقتی که سر به سجده گذاشت، نیزهی کوچکی را که همراه داشتم بیرون کشدم و با نهایت قوّت به پشت سرش فرو کردم. ملّاتقی فریادی هولناک کشید. من هم او را به پشت انداختم خنجرم را بیرون آوردم و با قوّت هرچه تمامتر به اعماق حلق او فرو بردم و به پشت و پهلویش نیز چند زخم زدم و همانطور او را در میان محراب انداختم و با سرعت تمام به پشتبام مسجد رفتم».
📚 اشراق خاوری، مطالع الانوار (تلخیص تاریخ نبیل زرندی)، هندوستان: مؤسسهٔ چاپ و انتشارات مرآت، ١٩٩١م، ص٢۴١-٢۴٢
✅ اندیشکده مطالعات یهود
2⃣ آری؛ این داستان غمانگیز و این واقعهٔ تلخ که #بهائیان با افتخار در کتابهای خود ذکر کردهاند، از دو جهت قابل توجه است:
👈 اول: بر خلاف آنچه بهائیان درصدد انکار انتساب این جنایت به #بابیان و الگوی زنان خود #قرةالعین هستند، براساس اسناد و شواهد، قرةالعین نقشهٔ قتل مرحوم علّامهی شهید را کشیده است. چرا که به اعتراف سایر منابع تاریخی #بهائی، قرةالعین قبل از ارتکاب جنایت توسط میرزا صالح، جمعی از افراد که از عراق بههمراهی او تا قزوین آمده بودند را به اصرار از شهر خارج نمود. حتی در جواب یکی از آنها که گفت چرا شیخ صالح و ملا ابراهیم و دیگران نمیآیند؟ گفت: آنان برای کار مهمی ماندهاند و بهزودی در این شهر غوغائی خواهد شد و من نمیخواهم که شما در این شهر تا آن هنگام مانده باشید.
📚 ر.ک: فاضل مازندرانی، تاریخ ظهورالحق، نسخهٔ الکترونیکی، ج٣، ص٣٢۴. ابوالفضل گلپایگانی، کشف الغطاء، تاشکند: بینا، ١٩١٩م، ص١٠۶؛ عبدالحسین آیتی، کواکب الدریه، ج١، ص١٢٠
✅ اندیشکده مطالعات یهود
👈 دوم: نقل این واقعهٔ دردناک، بهخوبی از پشتپردهی #مظلومنمایی بهائیان برای اسلاف خود برمیدارد. بابیانی که جز جنگ، ترور، خشونت و حذف فیزیکی کارنامهای نداشته و جواب منتقدین را با سلاخی میداند؛ اینک #بهائیان سنگ سرکوب شدن آنها را به اسم شهدای #آیین_بهائی و دو قرن مظلومیت به سینه میزنند! داعشیان #بابی و #بهائی که هرگاه اندک قدرتی یافتند، به تبعیت از پیشوای خود، جز قتلعام و نابودی را سزاوار مخالفین فکری خود نمیدانستند:
✍ «لَن تذر فوقَ الأرض إذا استَطاعَ أحداً غیر البابین؛ (فرمانروای باب) وقتی توانایی یافت، هیچکس از غیربابیها را بر روی زمین باقی نگذارد».
📚 علیمحمد شیرازی، بیان فارسی، بیجا: نسخهٔ ١٣٣٠، ص٢۶٢
✅ اندیشکده مطالعات یهود
📆 تقویم روزانه 🌹 امروز یکشنبه
🌞 ۶ بهمن ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ٣٠ جمادیالاولی ۱۴۴۱ قمری
✝ ٢۶ ژانویه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢٩ طِوِت ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
1⃣ برگزاری رفراندوم فرمایشی رژیم "محمدرضا پهلوی" تحت عنوان #انقلاب_سفید (١٣۴١ش)
2⃣ آغاز نخستوزیری #امیرعباس_هویدا مهرهٔ بهایی و مطیع دستگاه طاغوتی شاه (١٣۴٣ش)
✡ اميرعباس هويدا و بسط نفوذ فرهنگی یک فرقه (١)
1⃣ #امیرعباس_هویدا مدت ١٣ سال نخستوزیر محمدرضا پهلوی و شخص دوم ایران بود.
2⃣ پدرش حبیبالله عینالملک و مادرش افسرالملوک، نتیجهٔ عزتالدوله، تنها خواهر تنی ناصرالدین شاه بود. تنها برادر وی فریدون نام داشت که بعدها با خواهر حسنعلی منصور، نخستوزیر پیش از هویدا، ازدواج کرد و البته خود امیرعباس هم با حسنعلی منصور باجناق بود. هنگامی که #علیمحمد_باب فتنهٔ #بابیت را در شیراز آغاز کرد، از جمله افرادی که به حلقهٔ مریدان او پیوست میرزا رضا قناد، پدر حبیبالله عینالملک (پدربزرگ امیرعباس هویدا) بود.
3⃣ همچنین پس از مرگ باب، میرزا رضا از جمله افرادی بود که «حسینعلی نوری» ملقّب به #بهاءالله را تا عکا واقع در اسرائیل همراهی کرد. پس از مرگ بهاء و جانشینی «عباس افندی» وی همچنان از افراد نزدیک وی محسوب میشد و بارها از طرف #عبدالبهاء مورد مدح قرار گرفت. حتی برای مدتی هم فرزندانش نام خانوادگی «ممدوح» را انتخاب کرده بودند. میرزا رضا از جمله ٩ نفری بود که هنگام قرائت وصیتنامه عباس افندی بالای سر او حاضر بودند.
4⃣ حبیبالله عینالملک هم راه پدر را در پیش گرفت و به سلک #بهائیان پیوست و از طرفداران عباس افندی شد. امیرعباس دو ساله بود که پدرش بهعنوان سر کنسول ایران در دمشق منصوب شد و خانوادگی به آنجا رفتند.
5⃣ همین مختصر از زندگینامه هویدا نشان میدهد که او چه پیوندی با فرقه #بهائیت داشت و جدّ پدری و پدر او چه جایگاه مهمی در رهبری این فرقه بازی میکردند. خود هویدا چنانکه خواهیم دید، مأموریت تاریخی پدران خود را برای قرار گرفتن هر چه بیشتر سکان امور کشور در دست اعضای این فرقه و تضعیف مسلمانان با شدت و گستردگی بیشتر ادامه داد.
✍ نویسنده: سهیل صفاری
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ اميرعباس هويدا و بسط نفوذ فرهنگی یک فرقه (٢)
1⃣ #امیرعباس_هویدا علاوه بر اینکه برکشیدهی دو عنصر ماسون شناخته شده یعنی «عبدالله انتظام» و «رجبعلی منصور» بود، خود در راهاندازی چندین #لژ_ماسونی در کشور و گماردن #ماسونها به مناصب حساس نقش اساسی داشت.
2⃣ البته بین #فراماسونری و #بهائیت در ایران یک پیوند تنگاتنگ وجود داشت و عمدهٔ ماسونهای تاثیرگذار یا خود #بهایی بودند یا عقبهٔ اجدادی بهایی داشتند، چرا که اصولاً بهائیت یک فرقهٔ برساختهٔ محافل زرسالار و سلطهطلب و جهان-وطن ماسونی است.
3⃣ دربارهٔ شخصیت جهانوطن، لامذهب و حتی مذهبستیز هویدا، روشنفکرمآبی، عدم تعصب میهنی، لذتطلبی و عیّاشی، شرابخواری افراطی و روابط او با کانونهای جهانوطن #زرسالاری_جهانی، کافیاست همان کتاب «معمای هویدا»ی عباس میلانی را مطالعه کنیم که با همدلی آشکار نویسنده درباره هویدا نوشته شده است.
4⃣ هویدایی که این کتاب همدلانه تصویر میکند، در مدرسه فرانسوی بیروت که خود را میسیون لاییک میخواند، درس خوانده بود، بهعنوان روشنفکر کافهنشین چپی مشهور بود. به کتاب «مائدههای زمینی» #آندره_ژید علاقهٔ وافر داشت که در واقع مانیفست روشنفکران مذهبستیز و سوپراومانیست فرانسوی بود، کتابهایی که میخواند تماماً فرانسه، انگلیسی یا عربی بود و گاهی اوقات در منزل و به اصرار مادر، اشعاری فارسی میخواند.
5⃣ به اروپا بهعنوان آغاز و پایان همه چیز مینگریست، در حلقهٔ همیشه وسیع دوستانش، همواره چند نویسنده و روشنفکر هم بهچشم میخورد که چهرههای شاخص آن #صادق_هدایت و #صادق_چوبک بودند که هر دو از ضدمذهبترین نویسندگان معاصر ایرانی هستند، به ولتر و دیدگاههای او درخصوص مذهب، علاقه و اعتقاد داشت. مذاهب را لکهٔ ننگ میدانست، از مذاهب رسمی نفرت داشت و یک خداناشناس (آتئیست) مطلق بود که موقعی که مشروب میخورد، تندتر به مذهب حمله میکرد.
✍ نویسنده: سهیل صفاری
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ اميرعباس هويدا و بسط نفوذ فرهنگی یک فرقه (٣)
1⃣ در دوری و بیگانگی شخصیت جهانوطن و ماسونپیشهای چون #امیرعباس_هویدا همین بس که عمدتاً در محاورات خود با محمدرضا شاه، از زبان فرانسه یا انگلیسی استفاده میکرد و از قضاء از لحاظ این بُعد از شخصیت (غربشیفتگی و بیگانگی با فرهنگ بومی) این دو نفر بسیار مشابه هم بودند.
2⃣ هویدا کسی بود که اگر ملاحظات نخستوزیری در یک کشور اسلامی ایجاب نمیکرد، اصولاً نه به ازدواج اعتقادی داشت و نه مایل بود ازدواج کند. در نهایت وقتی هم که در میانسالی ازدواج کرد، در یک مراسم کاملاً غربی با حضور شاه و فرح و چند تن از حلقهٔ دوستان نزدیک در شمال #لیلا_امامی_خویی را به عقد خود درآورد.
3⃣ لیلا (خواهر همسر حسنعلی منصور، نخستوزیر سلف هویدا و دوست یک جان در دو قالب او)، یک زنِ بهاصطلاح مدرن و روشنفکر به سبک فرانسوی بود که در لامذهبی و لائیستیه کپی برابر اصل هویدا بود. بهنظر میرسید که لیلا و هویدا در یک قرارداد پنهان توافق کرده بودند که صرفاً بهصورت صوری زن و شوهر باشند و در خفاء هر کدام زندگی خود را داشتند.
4⃣ بگذریم از اینکه وقتی ارتشبد #حسین_فردوست، رفیق صمیمی و محرم اسرار شاه و رئیس بازرسی شاهنشاهی، بعد از انقلاب زبان به سخن گشود و اسرار حکومت محمدرضا را فاش کرد، پرده از #همجنسباز بودن امیرعباس هویدا برداشت که خود صوری بودن ازدواج او و لیلا را مؤکد میکرد.
✍ نویسنده: سهیل صفاری
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✍ ادامهٔ این مقالهٔ مهم را بههمراه عکسهای مربوطه و فهرست منابع آن در سایت اندیشکده مطالعه کنید:
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-sects/bahai/10377
✅ اندیشکده مطالعات یهود