#اگه_بشه_چی_میشه!؟
سلبریتی ایرانی از حیث ماهیت اتصال به جامعه جهانی سلبریتیها داشته که از وجوه شخصیتی کمابیش یکسانی برخوردارند.
صرف نظر از بیعمقی دانش و نحافت اندیشه و زوال شعور مشهود و مشهور و ژنریک زنجیره جهانی سلبریتیها، ورژن ایرانی این نحله علاوه بر چنان نحافتی از فهمی مُعوج و کاریکاتوری نیز نسبت به مدرنیته غربی، برخوردار است.
اساسا فاهمه روشنفکری ایران در کنار زائده و دنباله سلبریتیک ایشان در عالی ترین سطح از «مدرنیته» فهمی تقلیل گرایانه داشته که عمدتا ناظر بر یک تجمل گرائی و نوسازی فضای زیستمانی مطابق با استانداردهای جامعه اعیانی (Gentrification) است!
بر همین منوال اظهارات اخیر یکی از همان سلبریتیها مبنی بر آنکه: کاش ایران هم یک «شیخ محمد بن راشد» داشت (حاکم دوبی) تا این دنیامون رو بسازن (!) شاخص بارزی از زوال اندیشه نزد چنین «خویش بیش بینانی» است!
مزید اطلاع سلبریتی مزبور می بایست اظهار داشت:
اتفاقا ایران هم یکی داشت که از آن «شیخ راشد» مورد علاقه ایشان برجستهتر بود و بسیار پیشتر و بیشتر از شیخ محبوب «آن سلبریتی» با پذیرش و سرسپردگی به مناسبات «مهتری ـ کهتری» کدخدای آمریکائی توفیق آن را پیدا کرده بود تا به برکت پول بی زوال نفت و حمایت سلبریتیهای تبلیغاتچی مورد وثوقاش، دنیای اسلاف سلبریتی مزبور را از «دوبی مطلوب» این «سرندیپیتی» آبادتر بسازد!
لاکن همه مشکل آنجا بود که سرکنگبین صفرا فزود آن سازندگی نامتعارف و امربرانه و سطحی و آن گوش بفرمانی خاکسارانه، مردم را خوش نیآمد و اسباب «رودل» شد و ایرانیان در ۵۷ آن شیخ قدر قدرت با همه شوکت و منزلتاش را بالا آوردند و سلبریتیهای مدیحهسرایش نیز قبل از ایشان تا عمق لسآنجلس گریختند و ۴۰ سال است در رویای بازتولید و بازگشت آن مناسبات خاکسارانه مثنوی «اگه بشه، چی میشه» می سرایند!
هر چند نمیبایست و نباید ذهنیت فانتزی و تخیلات رویااندیشانه سلبریتیها را مخدوش کرد اما دنیا را نیز نمیتوان با رویااندیشی و تخیل های فانتزی این جماعت مدیریت کرد!
✍داریوش سجادی
#سلبریتی_بیسواد
#حمید_فرخ_نژاد
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon
#فرار_از_چاله_برجام
#به_چاه_اینستکس
قسمت سوم
🔷با توجه به دو قسمت قبل که به بررسی این ساز و کار جدید موسوم به « ابزار پشتیبان مبادلات تجاری »پرداختیم کاملا مشخص است که هیچ کدام یک از شرایط رهبر عزیزمون رعایت نشده است که هیچ، هیچ تضمینی هم برای همین موارد که گفتند نیست. بر فرض اگر تضمینی بر اجرای این مواردی هم که خودشان بیان کردند باشد، آیا هدف برجام این اتفاقات بود.
🔺آیاقرار بر این نبود که مشکلات بانکی حل شود، آیا قرار نبود که فروش آن مقدار از نفت که صلاح بدانیم تضمین شود، آیا قرار نبود علیه تحریمهای آمریکا موضع گرفته شود و...
🔶جالب آنجاست که به نقل از «وطن امروز»؛ اروپاییها اخیرا از زبان وزیر خارجه آلمان اعلام کرده بودند در سازوکار جدید خود با ایران هرگز قرار نیست تحریمهای آمریکا را نقض کنند.
🔴«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان 2 روز قبل از انتشار بیانیه مربوط به INSTEX# درباره اجرایی شدن ساز و کار مالی ایران و اروپا گفته بود: هدف اتحادیه اروپایی از این سازوکار این است که «معاملات و فعالیتهای اقتصادی که توسط آمریکا تحریم نشدهاند انجام شوند و یک راهحل مناسب و مطلوب برای پرداخت وجود داشته باشد.»
🔷به قول آقای کنعانی مقدم، دبیر کل حزب سبز ایران، این مدل درواقع همان مدل نفت در برابر غذا( البته منظور آن دسته از واردات محصولات کشاورزی) و داروست.
🔺🔺آیا با همین روند و برای حفظ طرف اروپایی باید در زمینه هایی چون منطقه ، موشک و توان دفاعیمان، که خطوط قرمز ما هستند، هم شروطی را بپذیریم؟
✳️آیا وقت آن نشده است که #دولت_طدبیر با یک تدبیر درست تمرکز خود از 1+5 و کشورهایی از قماش آن ها بردارد و به توان داخل متمرکز کند و برای سیاست خارجه شرق را بر غرب ترجیح دهد و با استراتژی درست به سراغ کشورهایی برود که منافع استراتژیک مشترک دارند.
#SPV
✍ مؤذن_جامعه
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon
#قسمت_۱
چهل سال پیش زنی بود بنام ایران، او همه چی داشت ثروت، زیبایی،نگاهی نافذ و موهایی بلند مثل شب سياه
اینها را همیشه شوهر عاشقش در گوش او برایش نجوا میکرد، او را با جنگ و دعوا از همسری مرد قبليش که چشم به زنان فرنگی داشت، برای خود کرده بود و همیشه بخاطر نجات ایران از دست او بخود میبالید.
ایران اما راضی نبود همه ی نعمات، برایش انگار شیرین نبود کسی نميدانست چرا برای او حس خوشبختی نیاورده. او هر روز در برابر چشم همسایه ها زیباتر و برازنده تر میشد، با لباس ها و زیورآلات و سرخاب سفیداب های رنگ و وارنگِ فرنگی، همسرش او را به مانند مدل و مانکن ژورنال های فرنگی در اوج زیبایی میخواست و... میساخت.
اما ایران بازم احساس خوشبختی نمیکرد. او میدید همه از زیبایی و زندگی خوبش تعریف میکنند و میدید مردان همسایه سعی میکنند از رفتار همسر او تقلید کنند تا زنانی به مانند ایران داشته باشند. اما درد زخم ایران بیش از اینها بود و کسی نميدانست..
ایران رنج میکشید با تمام وجود رنج میکشید او برای رفع نياز و درمان دردش هر از گاهی لازم بود مقداری از خون بدنش را خارج کند. طبیبان فرنگی به همسرش گفته بودند اینکار برایش مفید است و تازه می تواند در قبالش پول هم درآورد. راست ميگفتند با اینکار حال ایران خوبتر ميشد پولش را هم که ميگرفتند همسر عاشقش برایش وسایل زیبا می خرید و او به زنی زیبا تبدیل میشد. بعد از اینکار چند روزی حال ایران خوب بود. اما ایران هنوز درد میکشید یکی گفت: ایران بهتر است فقط استراحت کند همه مايحتاج خانه را از بیرون تهیه کنید.. اما مگر میشود؟؟
✍مـحـمــ🔆ــد
💯%یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon
یهتدون
#قسمت_۱ چهل سال پیش زنی بود بنام ایران، او همه چی داشت ثروت، زیبایی،نگاهی نافذ و موهایی بلند مثل شب
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
داستان شش قسمتی " ایران، مادر زمانه" از امشب تا شش شب در کانال یهتدون👇
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon
هدایت شده از محمد فروهر | سواد رسانه🌱
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳 وقتی #تله_گرام وزیر اطلاعات را دور می زند ... 😳
🔻نفر به نفر کنترل می کنند ...
▫️نقل قولی از آقای حاجی دلیگانی▫️
#کهوند
#جنبش_ردم
✅ با ما مربی سواد رسانه شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/600440835C70c35d8d3e
1_46829931.mp3
12.37M
#میم_مثل_مادر ❤️ ۱
تو باید بزرگ بشـی!
بزرگ، بزرگ، بزرگتـــر.....
این بود که بزرگترین بانویِ زمین؛
شُـــد مادرِ تو!
می تونی دستش و بگیری و باهاش تا خدا بری؟
#استاد_شجاعی
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
رهبر حکیم انقلاب حدود دو سال پس از روی کار آمدن دولت آقای روحانی(خرداد ۱۳۹۴)، خاطرهای از اختلاف عمده امام خمینی و دولت موقت به محوریت مهندس بازرگان نقل میکنند که بسیار جالب توجه است.
ایشان میفرمایند"اختلاف عمده دولت موقت با امام بزرگوار سر این قضیه بود که آنها توجه نمیکردند که آمریکا تغذیه کننده رژیم طاغوت بود. این رژیم حالا برافتاده است اما آن دستگاه تغذیه کننده هنوز باقی است، فعال است، اگر به او میدان داده شود و مجال داده شود دوباره مشغول خواهد شد و ضربه خواهد زد و نقاط ضعف را جستجو کرده و از آن وارد خواهد شد".
گرایش اعضای دولت موقت به غرب و تفکر غربی امر پنهانی نبود. تیر ۵۸، انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا طی نامهای سرگشاده به دولت موقت، از این گرایشات به شدت انتقاد کرده و از جمله نوشتند "سخنگوی دولت آقای امیرانتظام در هر یک از مصاحبههای مطبوعاتیاش کاری جز دلداری غرب نمیکند".
اما مسئله صرفا به گرایش فکری و دلداری در اظهارات علنی محدود نشد. پس از تصویب اصل ولایت فقیه در مجلس خبرگان قانون اساسی، امیرانتظام طرحی برای انحلال این مجلس تدارک دید و برای تصویب روی میز هیئت دولت گذاشت که با هوشیاری آیتالله خامنهای ناکام ماند.
دوازدهم آبان ۵۸ مهندس بازرگان نخست وزیر دولت موقت به صورت محرمانه و بدون اطلاع امام، در الجزایر با زبیگنیو برژینسکی ملاقات کرد. روز بعد، دانشجویان لانه جاسوسی آمریکا در تهران را تسخیر کردند. ۱۴ آبان ۵۸، دولت بازرگان استعفا کرد و امام روز بعد این استعفا را قبول کردند. اسناد لانه جاسوسی نشان داد امیرانتظام در حال جاسوسی برای سازمان سیا بوده است.
@syjebraily
#قسمت_۲
اما... مگر میشود؟! اينجوري خرج خانه به دخلشان نمیخورد. دلال محل گفته بود مگر نه اینکه ایران خانم وقتی خونش را میکشند حالش بهتر میشود؟! بیشتر از خونش بکشید هم بدرد دیگران میخورد، هم حالش بهتر میشود و هم پول بیشتری بدست می آورید و ایران هم استراحت میکند. او با محبت قبول کرده بود زن و فرزندانش کارهای خانه ایران را انجام دهند و خودش هم مايحتاج را تهیه کند تا ایران بتواند استراحت کند. همسر عاشق ایران هم این لطف او را همیشه با هدایای زیادی جبران میکرد جوري که دیگر همسایه ها هم دوست داشتند بخشی از کارهای خانه ایران را انجام دهند و همین امر باعث شده بود محبت به ایران برای جلب توجه او و همسرش، به رقابتی در بین اهالی محله تبدیل شود و ایران بیشتر از قبل مورد توجه و محبت همسایه ها واقع شود.
همه به ایران و خانواده اش خدمات ميدادند و همسرش هم با لطف، محبت آنان را جبران میکرد و ایران مانند بانوی زیبا ی لمیده بر تخت کنار ساحل زیر نگاه حسرت زده زنان همسایه خدمات ميگرفت.
اما ایران علیرغم درمان های طبیبان،تلاش های همسرش، خون هایی که فروخته بود و استراحت مطلق، همچنان احساس خوشبختی نمیکرد، بدن ایران خانم خشک و ناتوان شده بود او نمی تواست همراه فرزندانش کاردستی درست کند حتی نمی توانست آنها را در آغوش بگیرد. مانند عروسکی فرنگیِ زیبا اما پلاستیکی، خشک... و بی روح!!!
فرزندان از حالت مادر بسیار ملول و غمگین بودند. نشاط از جسم و روح جوان آنها رفته بود و تمام اندیشه شان حال مادر بود و بس...
تا زمانیکه از عطار پیر محله شنیدند درمان درد مادر... چیست..
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon
❌ آقا بنظرم باید منصف باشیم. اگه بدیهای #رضا_شاه رو میگیم خوبیاشم بگیم. مگه میشه کسی فقط بدی داشته باشه؟ یکی از خصوصیات خوب رضاخان که برخی مسئولان ما میتونن ازش الگو بگیرن این بود که رضاخان اهل ریخت و پاش نبود.
▪️تیمورتاش وزیر و شخص دوم مملکت و دست راست رضاخان بود. شروع کرد تو دربار به ریخت وپاش و خرجکردنهای زیادی که #رضاخان باهاش مخالفت کرد و گفت جمعکن این بساطو بینیم باو.
▪️یا مثلا وقتی سینما اومد تو ایران، اون موقع هنوز به سلطنت نرسیده بود، گفت من اهل سینما نیستم پولشم ندارم خرج این سوسول بازیا کنم.
🔺ولی اگه بخوایم منصفانه نگاه کنیم یه ایراد بزرگی رضاخان داشت که این صفت خوبش رو تحت تاثیر قرار داده بود.
▪️رضاخان خیلی به ملک و زمین علاقه داشت. خیلی بیشتر از خیلی. طرفدارانش بزرگترین ایراد رضاخانو تملک زمینهای زياد میدونن. اصلاً باورنکردنیه یه نفر 44هزار سند مالکیت به اسمش خورده باشه، یا دوهزارتا روستا در تملکش باشه. البته به گفته کتاب رضاشاه و بریتانیا که براساس اسناد وزارتخانه امریکا نوشته شده 7000تا روستا در تملک رضاخان بوده، حالا ما کمتره رو میگیم. قسمتهای زیادی از شمال و شرق و غرب رو تصاحب کرده بود.
▪️البته اینطوری نبود که از بیتالمال هزینه کنه و این املاکو بخرهها، نه. به زور، تهدید، زندانی کردن و شکنجه این خونههارو میگرفت. و اهالی خونه رو بیرون میانداخت. هیچکسم نمیتونست چیزی بگه. خیلیا بعد سقوط رضاخان جرأت پیداکردن بیان بگن چه اتفاقی براشون افتاده.
▪️رضاخان ثروتمندترین و بزرگترین ملّاک جهان بود. حتی سال 32 یعنی دوازده سال بعد رفتنش از ایرانم ثروتمندترین مرد جهان بود. خارجیا اونو شاه زمینخوار اسم گذاشته بودن. یه لطیفهای هم بین مردم بود که میگفتن یه جانور پیداشده زمین میخوره.
▪️یکی از چیزایی که الان واقعا قلب مردمو درد آورده این اختلاسها و دزدیهایی که چندسال اخیر اتفاق افتادهاس که خدا لعنتشون کنه. ولی چون قراره منصف باشیم، اگه تمام اختلاسهارو جمع بزنیم قسمتی از املاک رضاخانم نمیشه. دزدی رو توجیه نمیکنیما، فقط یه مقایسه کردیم که وقتی بعضیا از گذشته به نیکی یاد میکنن اینارم بدونن.😉
✍️ حسین دارابی
#دهه_فجر
#انقلاب
#چهل_سالگی_انقلاب
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon