چقدر دلم می خواد این بچه رو بغل میکردم و گونه هاش و نوازش میکردم با نگاه تو چشم هاش ازش میپرسیدم تو اون لحظه که ذبيح آل علی (ع) میشدی مادر(س) اومد و سرت و تو دامنش گرفت بهش چی گفتی؟ بهت چی گفت؟😭😭😭
#زکریای_شهید ببخش که این دنیا برای تو و بقیه بچه ها اینقدر وحشتناک بود، تو بهشت از طرف ما به همه طفلان معصوم مظلوم مثل خودت بگو انتقامتون و میگیریم
💯%یهتدونی باشیم 😭👆
@yahtadoon
#قسمت_۳
زمانیکه از عطار پیر محله شنیدند درمان درد مادرشان، نه خون فروختن, خوردن و استراحت،که از قضا پرهیز و کار کردن است و از همسرِ مادر خواستند روش درمان مادر را عوض کند و کارگر نیوفتاد، زبان به شکوه و گلایه باز کردند.پیر عطار به آنها گفته بود که درد مادرشان از جسم نیست، درد درون روح اوست،روحی که در قفس نیاز و احتیاج اسیر شده،اما هوای پرواز در آسمان غنا و فرزانگی دارد، ایران از خودش راضی نیست، او از زمانیکه مانند امیرکبیرهای محله را شناخت، نه طاقت تن دادن به زناشویی پسر خاندان اربابی را داشت و نه عشق "خانه زاد دلال" را می خواست. روح الله حکیم نسخه ای از فعالیت و پرهیز و حجامت و قناعت در مصرف، برای ایران توصیه کرده بود. به فرزندانش گفته بود سلامت مادر را در بازگشت به سنت های صالحه ی گذشتگان باز خواهند یافت. همسر عاشق اما، به توصیه های دلال بیشتر اعتماد داشت و اعتنا میکرد، بچه های ایران، حضور همیشگی اهل و عیال دلال در خانه شان را که ديگر حالت صاحبخانه رو به خودشون گرفته بودن تا حدي که به اختلاف همسر عاشق و بچه های ایران نیز دامن ميزدند را خوش نداشتند،اختلاف بین فرزندان و همسر ایران هر روز عمیقتر شده،سرانجام به نزاع خانوادگی شدیدی منجر شد. که یک روز او بهمراه خانواده دلال و همه ی ثروت اندوخته شده از پول خون ایران، از ترس خشم فرزندان او فرار کرد.
بعد از رفتن " خانه زاد دلال"، ایران خانم و فرزندانش تصمیم گرفتن زندگی جدیدی و مطابق با معنای واقعی توانمندی که عطار حکیم بهش ميگفت آزادگی، شروع کنن اما شرایط موافق خواست دل اونها پیش نرفت
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yatadoon
1_47199077.mp3
14.75M
#میم_مثل_مادر ❤️ ۳
مگه میشه حضرتِ زهرا س، تواناییِ پرورشِ روحِ همه ی انسانها رو داشته باشند؟
پس چرا میانِ سبکِ زندگیِ تعداد کثیری از مسلمانان، با ایشان، هیچ شباهتی وجود ندارد؟
#استاد_شجاعی
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon
#فيلترينگ_اجتماعی
🔵 افراد متخلق به اخلاق، مذهب و دین، بواسطه حضور فعالانه و موثرشون، می توانند در جامعه کارکرد فیلتر و تصفیه کننده را داشته باشند. آنها برای فعلیت بخشی این کارکرد، باید در بطن جامعه حضور داشته و رفتارهای افراد و دستگاه ها رو رصد کنند و هرجا از اصول دین تخطی شد، بعنوان یک فرد دارای حق اجتماعی و شهروندی، حق خود و قشر هم سوی خود را مطالبه کند.
این جوانان و افراد، نباید فضای عرصه های اجتماعی را به بهانه ی عدم رعایت اصول اعتقادی شان، خالی نمایند تا دینش در امان باشد، درست است که ایشان باید از دین خود محافظت کنند، اما نه با کنج عزلت گزیدن، بلکه اتفاقا با حضور در تمام عرصه ها، بواسطه ی حضور و التزام رعایت حق ایشان، افراد خاطی فرصت ایجاد انحراف با وسعت جمعیتی را نداشته و در این صورت است که بطور عملی شرایط رعایت اعتقادات ایشان فراهم میشود و اعتقادات جمع کثیری از مردم محفوظ می ماند.
🔸آنچه که در سطح اجتماع تجربه و درک شد افراد متعهد چنان خود را از پدیده های اجتماعی کنار میکشند و فضا را خالی میگذارند که گاهی به کل حضورشان حس نميشود و جریان ضد اخلاق و دین با تصور کثرت و یکدست شدن جامعه گام های بعدی و سطح بالاتر انحراف را بر میدارد و حال اینکه مقابله با انحراف در مقاطع پیشرفته تر، آنجایی که در سبک زندگی مردم رسوخ کرده و مردم درگیر آن شدند بسیار سخت میشود چرا که دیگر هدف تقابل با طیف و جریان منحرف نیست بلکه متوجه کردن مردمی ست که به محصولات و روش های انحرافی در زندگی روزمره شان عادت کرده اند.
🔸🔸از طرف دیگر، ترسو میشوند و جرات ابراز وجود نمیکنند.
في المثل در موضوع کارگردان خاطی که تصویر و صدای خواننده زن اسراییلی را در فیلم نمایش داده است، در حالیکه در جایگاه پاسخگویی به من من افتاده یهو به خبرنگار سوال کننده میتازد که با خواننده و صداش شما مشکلی داری؟! خبرنگار موضع مطالبه گری و از دست داده، مستاصل ميگوید: نه... و همین امر موجب میشود، میدان پیروز خودش را از دست دهد در حالیکه می توانست بگوید: بله من مشکل دارم، مخاطبم هم مشکل دارد، خانواده های معنوی هم مشکل دارند، مردم انقلابی هم مشکل دارند و ادامه بدهد که طبق چه ضوابطی ايشون بايد بابت این هنجار شکنی مجازات شود.
یا در جریان خوانندگی یک زن در کنسرت یک خواننده، اگر تعدادی از مشتریان این کنسرت، بابت این عمل هنجار شکنانه، از خواننده مطالبه ی خسارت میکردن، اون خواننده میتوانست چند برنامه ی ديگر، خسارت داده و بعنوان خواننده ای که مشتریانش از او شکایت میکنند، این رویه را ادامه بدهد؟!
🔸این امر در مورد مکان ها و گروه ها نیز صادق است، حضور افراد اخلاقمند در مکان های مختلف عمومی، مانع از شرایط تشکیل و تخصیص فضا به طبقه و رفتار ضد فرهنگی خاصی میشود. مانند آنچه که در بعضی کافی شاپ ها یا کلوب ها و گروه های ورزشی یا اجتماعی مثل سمن ها، شاهد هستیم.
💯 و صد البته در مورد مشاغل نیز، حضور افرادی مانع از این میشود که مشغولین در اون شغل، حرفه یا هنر، همه از طیف و جریان خاصی باشند که همین امر از قدرت تاثیرگذاری آنها می کاهد. مانند سینما، تئاتر، موسیقی، خوانندگی، گرافیک، نقاشی و...
با نگاهی به وضعیت جامعه ی تقلیدپیشه(حقیر عنوان هنرپیشه را مناسب این حرفه نميدانم، جرا که هنر عنوانی بسیار متعالیست، و انتخاب این عنوان را برای این حرفه تلاشی در اعتبار بخشی غیر واقعی به آن میدانم)های کشور پی به اثر حضور و فعالیت افراد معتقد و عالم و تحصیل کرده در حیطه ایشان میبریم. در سالهای اخیر شاهدیم که خالی شدن حوزه ی هنر از وجود افراد وجیه، عالم و مومن، باعث به بیراه رفتن پدیده هنر و بخشی از جامعه هنری، و اثرات سوء این انحراف شده است.
و البته تاثیر مثبت و عظیم افراد انگشت شمار متعهد در این عرصه ها از جمله: ابراهیم حاتمی کیا، فرج الله سلحشور. حامد زمانی و... که قابل چشم پوشی نبوده و فعالیت های هنری شان بعنوان نمونه هایی موفق پیش چشمان ماست، نتیجه ی روحیه تعهدِ صاحبان هنر و تخصص است.
✳️ حالا که به فرموده مقام معظم رهبری، دستگاه های نظارتی و مراکز فرهنگی دچار اختلال هستند و وظیفه ی نظارتی شان را به درستی انجام نميدهند، وظیفه افراد و جوانان معتقد به اخلاق، قانون و دین هست که بعنوان ناظران اجتماعی، روی رعایت اصول از سوی افراد، نظارت داشته باشند. و به این سبب سلامت جامعه و در نتیجه سلامت زیست اجتماعی همه ی اقشار و آحاد جامعه تامین شود.
🔴🔴🔴 البته خاطر نشان میشود، این توصیه برای افرادیست که قدرت تاثیر گذاری داشته، علاوه بر آن توان حفظ روحیه تعهد، تقید و محافظت از خود را در برابر عوامل وسوسه انگیز دارند.
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon
#قسمت_۴
تمام همسایه ها که در خدمت به ایران خانم با هم رقابت میکردن به او و بچه هاش پشت کردن و گاهی حتی دشمنی...اونا با کمک دلال سعی داشتن شیرینی حس توانمندی و بی نیازی رو که ایران طالبش بود، برای او و بچه هاش تلخ کنن. دلال با نفوذش روی همسایه ها تمام تلاشش و میکرد تا ایران را در دوران درد و بیماری و خون فروختن نگهداره، هر چند ایران هم بخاطر شرایط سختی که بعد چپاول ثروتش، دچارش شده بود، مجبور بود همچنان خونش و بفروشه، اما اون و بچه هاش به امید روزی بودن که ديگه نیازی به اینکار نداشته باشن. فرزندانش هم بخاطر مادرِ رنج کشیده شون، تمام تلاش شون بکار میبستن تا به اون روز برسن.
خریدن خون مادرای ديگه برای دلال و "خانه زاد" هاش، به طمع پول و ثروت که در طول سالها به رویه عادی تبدیل شده بود، تحت تاثیر کاری که ایران خانم و بچه هاش کردن، داشت به خطر می افتاد. بچه های مادرای ديگه هم، ممکن بود نخوان بیماری مادرشون ادامه داشته باشه، همین موضوع، دلال و نگران کرده بود، به همین دلیل با ایران و بچه هاش دشمنی عمیقی داشت و همسایه ها رو بر علیه اونا تحریک میکرد. در طول سالها، هر بار به شیوه و سیاق جدیدی مشکلاتی رو به ایران تحمیل میکرد. اما... این ایران که بسیار متفاوت از ایرانِ بیمار بود، همیشه علیرغم تحمل سختی های زیاد، بخاطر داشتن سلامتی و توانمندیش، سربلند مبارزه میکرد. او دوست نداشت هيچوقت به دوران تن پروری و ناتوانی برگرده، او از اینکه جسم و روحش سالمند، خوشحال بود، ایران خانم این روزها همراه فرزندانش فعالیت میکرد، می آموخت و میساخت...
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon
ميدونين امثال این از چی ترسیدن؟؟؟؟
اينا در وقایع پیش از ظهور شنیدن که پرچمدارانی از خراسان قیام میکنن
پس در نظر ميگيرن که برای قیام از خراسان، این استان باید خودمختار باشه تا بر علیه کسی قیام کنه بنابراین به خیال خودشون فرضیه خودمختاری خراسان و پیش بینی کردن،
با این فرضیه گوشت تن شون از ترس آب میشه😁
ترس از ظهور در ضمیر ناخودآگاه اسراییلی ها نقش بسته است، این "ایالت خودمختار رضوی" که به زبون ميارن از همین ترس پیش از وقوع در اینهاست.
این عبارت و این ترس، اعتراف از اسراییلی بودنه، هر کی گفت بدونيد غیر ارادی داره از ظهور میترسه، دست خودش نیست در ذاتشه این ترس
💯%یهتدونی باشیم 😎👆
@yahtadoon
#قسمت_۵
او حتی ميتونست در داغ فرزندان و نوه هاش اشک بريزه و در مواقع شادی، اونها رو در آغوش بگیره، علیرغم تمام دشمنی ها، او شاهد پرورش فرزندانی قوی بود که کم کم داشتند تحسین و غبطه ی همسایه ها و محلات دیگر رو بر می انگیختند، دوباره ایرانِ سربلند، دوران تحسین دیگران و تجربه میکرد، اما اينبار بخاطر فرزندان برومند، و نوه های نورسی که فرزندانش به ایران سربلند هدیه کرده بودند.
قلب پاک و بیخبر نوه های ایرانِ سربلند اما، دلال را به طمع انداخته بود، دلال و شرکاش اينبار با دست انداختن به خاطرات دوران بخور و بخواب ایران خانم، گذشته ای خیالی و پر نعمتِ بیزحمت و برای نوه ها ترسیم کردند و با سودای آزادی از رنج و کار و زحمت، تلاش میکردند نوه ها رو هوایی کنند تا بلکه نوه ها، ایران سربلند رو به دوران گذشته برگردونند.
یک روزی از همون قديما، یکی از بچه مثلا زرنگایِ دلال بهش گفت: يه چيزي ساختم که می تونيم باهاش به بچه های ایران خانم نزدیک بشیم مثل دوست صمیمی... با اونا حرف بزنیم و بهشون وانمود کنیم ما خیلی خوبیم و خوشبختیم و اونا چقدر بدبختن و هيچي ندارن و ما دلمون براشون میسوزه می خوايم خوشبخت شون کنیم....
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon
1_47542223.mp3
10.14M
#میم_مثل_مادر ❤️ ۵
دور و برت یه چیزایی هست؛
که باید ازشون لذت ببری ...
اما بهشون دل ندی!
یادبگیر قلبت، رو به چیزایِ بزرگ بدی!
درست مثلِ بچه های فاطمه...(حسین، زینب، و... )
.#استاد_شجاعی
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon