⭕️وقتی کودکان یمنی از گرسنگی و بیدارویی در حال قربانی شدن هستند، خبرگزاری فرانسه نه تنها تصویری از این کودکان مظلوم منتشر نمیکنه بلکه در اقدامی خندهدار، چند تصویر مجهول بعنوان بیلیارد بازی زنان در صنعا منتشر کرده!!!
وقتی گفته میشود رسانه در خدمت استکبارِ سلاح فروش است، یعنی همینی که میبینیم....
@fatemiyoon110
‼️مقدم کردن و تغيير سال خمسی
🔷س 2250: اگر مکلّف چند ماهی پیش از سال خمسی به #قصد_تغییر آن، #خمس خود را محاسبه و پرداخت نماید، آیا سال خمسی وی تغییر می کند؟
✅ج: اگر به قصد تغییر #سال_خمسی، خمس خود را زودتر محاسبه و پرداخت کرده است، سال خمسي او تغيير مي کند و #ابتدای_سال_خمسی بعدی، از زماني خواهد بود که خمس را حساب و پرداخت کرده است.
#احکام_خمس #تغيير_سال_خمسی
@fatemiyoon110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 به این پرسشها پاسخ دهید:
🔻چهار دلیلی که ظن دو تابعیتی بودن حسن روحانی را قویتر میکند
❓چرا بعد از تغییر نام «حسن فریدون» به «حسن روحانی» در سال ۶۰، دانشگاه گلاسکو بریتانیا بیست سال بعد وی را «حسن فریدون» صدا میزند؟
❓چرا در لیست دانشجویان خارجی دانشگاه گلاسکو بریتانیا، دانشجویی به نام حسن روحانی یا حسن فریدون نیست؟
❓به گفتهی تیم تحقیق و تفحص مجلس، آقای روحانی در حالی که نائبرئیس مجلس، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس و دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده است، در طول ۱۷ سال تردد خود به بریتانیا، میباید حدود ۷۰ بار ویزا اخذ کرده باشد. اما چرا این تعداد ویزا به نام او صادر نشده است؟
❓به گفته تیم تحقیق و تفحص مجلس، دو تن از مأمورین فرودگاه شهادت دادند که آقای روحانی دو بار به اشتباه، پاسپورت دیگری را به مأمور تحویل داده است. این پاسپورت دوم، کجاست؟
@fatemiyoon110
⭕️به گفته یک منبع آگاه آقای د.ک با لابی و نفوذ خود توانسته وزیر کار را گمراه کرده تا یکی از دوستان وی به نام اکبر افتخاری را به عنوان گزینه صندوق بازنشستگی مطرح نماید.
🔹افتخاری که سابقه حضور در صنعت بیمه را دارد متاسفانه جزو افراد خوش نام نبوده و پرونده تخلف ۶.۵ میلیون دلاری او در بیمه ایران همچنان در سازمان بازرسی باز است
🔹او با لابی مرتضی بانک به استخدام دولت در امده اما ۹۳ شرکتی در حوزه گردشگری به نام #راشنو_پرواز آسیا به شماره ثبت ۴۵۱۸۱۲ تاسیس کرده بود که به دلیل تخلفات گسترده پلمپ شد. مطابق قانون محاسبات عمومی و قانون خدمات کشوری، عضویت در هیات مدیره شرکتهای خصوصی برای کارمندان دولت ممنوع و جریمه چنین اقدامی یکسال انفصال از خدمت دولتی است.
🔹شریعتمداری که در وزارت صمت دچار حواشی سنگین پیرامون فساد شده بود اما پس از حضور در وزارت کار قول شفافیت و مبارزه با فساد را میدهد چگونه چنین جای حساسی را به فردی با این سابقه میدهد!؟
نهادهای نظارتی باید با دقت بیشتری به عملکرد و مهره چینی اقای د.ک در وزارت کار بررسی کنند تا شاهد اتفاقات جبران ناپذیر در صندوق وزارت کار نباشیم
@fatemiyoon110
زنگ خطر⚠
دکتر حسن سبحانی:
🔴 شش ماه آخر عمر هر دوره ای از مجلس شورای اسلامی ، عرصه وقوع اتفاقات مهم ، خطیر ، عجولانه و در عین حال خطرناکی است که اگر تحت مراقبت لازم قرار نگیرد, می تواند مشکلاتی بر انبوه گرفتاری های موجود بیفزاید کما اینکه تا کنون چنین بوده است .
در جریان بودن انتخابات مجلس آتی و اشتغال عمده نمایندگان مجلس به تدارک زمینه های لازم برای انتخاب مجدد ، مطرح بودن لایحه بودجه کل کشور ، پیشنهاد بررسی با اولویت طرح ها و لوایحی که فرصت مطرح شدن در جلسات علنی را نیافته اند، تمایل به ارائه گزارشات تحقیق و تفحص حتی اگر تکمیل نشده باشند و بالاخره اغتنام فرصت از طرف نمایندگان ،با انگیزه های گوناگون برای مطرح شدن موضوعات منظور نظر آنان در فرصتی که از عمر مجلس باقی است, از ویژگی های کارکردی مجالس در شش ماه آخر عمر آن ها می باشد.
نخستین پیامد چنین تراکمی در کار ، فدا کردن دقت است که شرط اولیه و ضروری قانونگذاری است و نتیجه آن می شود که عمر مجلس به پایان می رسد اما کشور با تعداد زیادی از مصوباتی مواجه می شود که عمدتا دچار کاستی های مخرب و ویرانگر است. به عنوان مثال در این روز ها ، اولین خطا در این خصوص در باره طرح حجیم بیش از ۲۰۰ ماده ای بانکداری جمهوری اسلامی رخ داده است که آثار بسیار مهم و خطیری در ارکان اقتصاد و فرهنگ کشور بر جای خواهد گذاشت. آثاری که به زعم این حقیر بسیار تخریبی خواهد بود.
البته این هنوز از نتایج سحر است و طرح ها و اولویت های دیگری کم کم از راه می رسند و برای خود جهت مصوب شدن نوبت می گیرند.
لذا عقلائی به نظر می رسد که قبول کنیم اگر ظرف سال ها نتوانسته ایم بعضی از قوانین مادر را تغییر دهیم، در فاصله شش ماه آخر که اولویت هایی همچون انتخابات ،عمده ذهن نمایندگان محترم را به خود مشغول می دارد و از بررسی هر چند صوری لایحه بودجه هم گریزی نیست ، مصلحت آن است که دست به اقداماتی نزنیم که در بررسی آن ها ، بدون تردید بی دقتی و عجله موج خواهد زد و علیرغم منویات ما ، فرجامی جز بهم ریختگی بیشتر وضع موجود نخواهد داشت.
@fatemiyoon110
⭕️ امیر قلعه نویی گفته؛ "کشوری که این همه ثروت داره، چرا یه کولهبرش باید برای کسبِ درآمد در سرما یخ بزنه؟!"
🔺پی نوشت: آقای قلعه نویی راست میگید؛ ثروت در کشور ما زیاده ولی خُب نابرابر تقسیم شده، مثلا آقازادهی شما _هوتن قلعه نویی_ چنان ثروتمنده که کمتر خودروی روز دنیا در کلکسیون تصاویر او دیده نمیشه!
کاش ثروتها درست تقسیم میشد تا "فرهاد خسروی"(کولهبری که به تازگی در کردستان یخ زد و مُرد) الان زنده بود. /علی قلهکی
@fatemiyoon110
⭕️ بودجه مرکز تحت مدیریت حسام الدین آشنا بیش از ۴ برابر رشد کرد
🔺با ۵۰ میلیارد تومان بودجه، چند گزارش پژوهشی و طرح پیشنهادی به رئیس جمهور ارائه کردید؟
🔺نگاهی به بودجه مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در ۶ سال اخیر نشان میدهد که از سال ۹۴ به بعد بودجه این مرکز با رشد بیش از ۴ برابری رو به رو شده است ( از ۳میلیارد به ۱۲.۴میلیارد تومان رسید)
🔺با یک محاسبه ساده میتوان نتیجه گرفت مرکز تحت مدیریت حسام الدین آشنا مشاور روحانی، در طول سالهای اخیر چیزی حدود ۵۰میلیارد تومان بودجه گرفته و ۱۲.۵ میلیارد تومان نیز امسال خواهد گرفت
🔺آیا آشنا تمام بودجه سالهای اخیر را صرف وظیفه اصلیاش یعنی پژوهش، مطالعه و ارائه طرح و پیشنهاد به رئیس جمهور در مورد حوادث جاریه کشور کرده است؟
🔺بد نیست او گزارشی از عملکرد مرکزش در ۶ سال اخیر منتشر کند تا مشخص شود ایشان با بیش از ۵۰ میلیارد تومانی که به طور رسمی از دولت پول (بودجه) گرفتهاند، کدام گزارشات و مطالعات را برای کدام اقدامات خاص دولت منتشر کردند؟
@fatemiyoon110
🔺ناامید از کدخدا، امید به دوستان کدخدا😳
🔸توییت فوقالعاده جالب و پُر مفهوم مهدی خانعلیزاده تحلیلگر سیاسی و مسائل بینالملل: «با آلمان، فرانسه و انگلیس که مذاکره میکردیم، گفتند که اینها فایده ندارد؛ باید با «کدخدا» ببندیم. حالا که کدخدا زیر میز زده، با اقتدار و افتخار تیتر میزنند که «ژاپن کنار برجام»!
👈سؤال از دولت تدبیر و امید این روزنامهی وابسته به آن، این است که آیا کدخدای اروپاییها و ژاپنیها و ... عوض شده؟🤔
@fatemiyoon110
⭕️ ماجرای گرانی بنزین و شبیخون شبانه به مردم را که تحلیل میکنم،
فرورفتن کوت عبدالله اهواز در فاضلاب را که مشاهده میکنم،
سردرگم کردن مردم تهران دودزده بین تعطیلی و عدم تعطیلی را که میبینم،
هیچ چیز به ذهنم نمی آید جز اینکه:این حجم از بی تدبیری و بی خیالی بی سابقه ... نه! مشکوک است.
👤 سیدنظام الدین موسوی
@fatemiyoon110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بفروش و دلار بگیر...! بودجه 35 میلیون دلاری دولت آمریکا در خدمت مسیح علینژاد و فعال تجزیه طلب کرد!!
✅ همکاری خانم آفتاب پرست با نهادهای امنیتی ایالات متحده
•┈••✾••┈•
🇮🇷 کانال انقلابی #فاطمیون 👇
🔹ایتا:
https://eitaa.com/fatemiyoon110
.
🔹 رفتن روحانی با کدام رویکرد
♻️ استیضاح مسئولانه یا استعفای طلبکارانه
🔰 حمید رسایی: مدتی است بحث استعفای حسن روحانی، یکی از موضوعات مورد توجه برخی از رسانهها و چهرههای سیاسی کشور شده است. عدهای آن را از سر خیرخواهی مطرح و برخی چون روحانی را مسبب وضع فعلی میدانند، معتقدند که او باید برود. اما سئوال این است که چرا موضوع رفتن روحانی مطرح شده است؟
بدیهی است که وقتی افکار عمومی تا این اندازه درگیر موضوعی میشود، یعنی جامعه مشکلی را حس میکند و عدهای راهحل برون رفت از این مشکل را در نبودن این دولت و رییس آن میبینند یعنی معتقدند این دولت، خودش اصل مشکل است و برای حل مشکل، باید آن را از سر راه برداشت.
مثل بیماری که علت بیماری او قرار داشتن غده ای در شریان اصلی انتقال خونش است و اکثر ناظرین به این نتیجه رسیدهاند که راه حل درمان و عبور از این بیماری، فقط برداشتن غده است. منتهی بحث در شیوه برداشتن این غده سرطانی است.
🔹 کدام رویکرد مطلوب است
در حال حاضر دو نظر وجود دارد. عده ای استعفای روحانی را مطرح میکنند که عمدتا حامیان حسن روحانی و دولتش هستند. مدل مطلوب این جماعت، «استعفای طلبکارانه» است، استعفای همراه با مظلومنمایی، استعفایی برای فرار از پاسخگویی. قطعا این کار به نفع کشور نیست.
استعفای طلبکارانه و همراه با مظلومنمایی ریشه این غده سرطانی را باقی میگذارد و حتما پس از بازسازی، مجددا رشد خواهد کرد و مشکلساز خواهد شد.
در مقابل عدهای به «استیضاح مسئولانه» معتقدند. ما معتقدیم حسن روحانی باید پاسخ بدهد و برود نه اینکه با مظلومنمایی این جایگاه را ترک کند. روحانی تا الان شش سال، فرصتهای کشور را در راهی که بارها تجربه شده و شکست خورده بود، ذبح کرده. روحانی با سیاستهای غلطلی که به کار گرفت، مردم را به جایی رسانده که میگویند نمیتوانیم دو سال دیگر هم بودن این دولت را تحمل کنیم برای همین هم لحظه شماری میکنند تا روحانی زودتر برود.
🔹 تفاوت دو نگاه در کجاست
تفاوت نگاه استعفای طلبکارانه با استیضاح مسئولانه، در این است که روحانی با رای ملت آمده با رای ملت هم باید برود. مردم یا باید این دولت را تا سال ۱۴۰۰ تحمل کنند و در انتخابات ریاست جمهوری بعدی به فرد دیگری رأی بدهند یا باید در انتخابات مجلس، به ترکیبی از نمایندگان در سراسر کشور و خصوصا تهران رأی بدهند که از حسن روحانی حساب بکشند.
علاوه بر موضوع مظلونمایی و فرار از پاسخگویی یا حسابکشی و حاکم بودن نگاه مردم، پروژه استعفای روحانی، همسو با پروژههای اجرا شده در لبنان که فرار سعد حریری از پاسخگویی را به دنبال داشت و پروژه اجرا شده در عراق که استعفای عادل عبدالمهدی و آشوبهای داخلی را حاکم کرد، خواهد بود. بدیهی است که با استعفای رییس دولت، هرج و مرج حاکم میشود لما استیضاح یعنی نظر مردم که در رأی نمایندگان آنها جاری است.
مشخص است که چه کسانی در بوق استعفای روحانی میدمند. دقیقا حامیان دیروز او این روزها دنبال استعفای رییس دولت بنفش هستند چون نمیخواهند پاسخگوی عملکرد دولت مورد حمایتشان باشند.
طبعا جریانی که دنبال پروژه استعفاست، این اقدام را قبل از انتخابات مجلس در اسفند ماه نیاز دارد تا بلکه با این اقدام، انتخابات به تأخیر بیفتد و از شکست قطعیای که محصول عملکرد دولت فعلی و مجلس هم جهت و همسوی اوست، عبور کند و بتواند در فرصت اضافی خود را بازسازی کند.
🔹 رویکرد مجلس فعلی و دیدگاه رهبر انقلاب
اینکه چرا مجلس فعلی چنین اقدام را نمیکند، مشخص است. بدیهی است که مجلس فعلی نه میتواند روحانی را استیضاح و برکنار کند و نه به چنین اقدامی معتقد است.
این مجلس، شریک جرم دولت روحانی است. تا الان همسو و هم پیمان او بوده. تا جایی که برخی معتقدند روحانی اصلی علی لاریجانی بود. مجلس فعلی مثل عروسکی میماند که دولت، دست و پایش را تکان میداد.
در پاسخ به کسانی که معتقدند رهبر معظم انقلاب مخالف این اقدام هستند، باید گفت، قطعا ایشان مخالف تغییر دولت بدون دخالت مکانیزم رای ملت و بواسطه استعفا هستند همانطور که سال قبل در پاسخ به مطالبه استعفای روحانی توسط برخی چهره های مشهور، آن را اعلام کردند.
اما اینکه مردم در انتخابات پیش رو، مجلسی با رویکرد متفاوت از دولت روحانی انتخاب کنند، دولت فعلی هم همچنان مطالبات به حق مردم را مانند شش سال گذشته بر زمین بگذارد و اقدامی نکند و مجلس بخواهد به وظیفهاش عمل کند و رهبری مخالفت کنند، من اینطور احساس نمیکنم. همانطور که رهبر انقلاب در قامت رییس جمهور وقت با استغفای طلبکارانه میرحسین موسوی در سال 67 مخالف بودند اما با استیضاح مسئولانه بنیصدر به ده دلیل موافق بودند که اتفاقا آن دلایل، امروز بر عملکرد روحانی صادق است. البته نقشه راه نهایی طبعا در سایه مواضع خیرخواهانه امام جامعه تعیین میشود.
@fatemiyoon110
🔴 #عکس_نوشت | علت افزایش تحریمها
🔻آیت الله جوادی آملی(قریب به این مضمون) فرموده اند: ملتی که جیبش خالی است نمی تواند مقاومت کند.
🔻شاید به همین دلیل یک دولت غربگرا، مردم را با تدبیر فقیر میکند تا مقاومت از بین برود و امید دشمن را افزایش دهد. اگر امید دشمن افزایش پیدا نکرده بود تهدید نمیکرد و تحریم ها را افزایش نمیداد
حجت الاسلام و المسلمین پناهیان
@fatemiyoon110
🔴کار رسانه های حامی دولت از توهین و تمسخر و تقطیع سخنان بنده نیز گذشته است!
این جماعت در آخرین ورژن از هذیان گویی حتی به مخاطبان خود نیز رحم نکرده و رسما آنها را احمق و نفهم فرض نموده اند
قضاوت با خودتان ، ببینید چه برداشتی از توییت بنده کرده اند؟
تشویق به شورش!!!
#دیاثت_سیاسی
علیاکبر رائفی پور
@fatemiyoon110
💢 #شفاف_سازی به سبک مهران مدیری
👈 در برنامه #دورهمی دیشب یک اتفاق جالب افتاد
🔹 همیشه رسم بر این بوده که خارج از دید دوربین #سکه_های دستمزد سلبریتی ها بخاطر حضور در تلویزیون داده میشد
🔸 ولی این بار #مهران_مدیری این سکه ها را جلوی دید دوربین به سلبریتی ها داد تا همگان بفهمند آن کسانی که جلوی دوربین از #عشق، محبت و علاقه به مردم حرف میزنند اگر سکه هایشان داده نشود اصلا جلوی دوربین حاضر نمیشوند چه برسد به ابراز محبت و احساسات به مردم
🔹 #با_تشکر از جناب آقای مهران مدیری بابت این شفاف سازی اشان
👈 ضمنا به نظر شما کسانی که بدون گرفتن #سکه در یک برنامه تلویزیونی حاضر نمیشوند؛ فی سبیل الله و رایگان باهم هماهنگ میشوند و مردم را به انتخاب #حسن_روحانی و باند اصلاحات دعوت میکنند؟
➕ قطعا جواب شما هم خیر است
⁉️ القصه سوال اینجاست: #سلبریتی_ها برای حمایت از حسن روحانی چند ده سکه گرفته اند؟
@fatemiyoon110
💢توئیتر | نجاح محمدعلی، کارشناس عراقی مقیم لندن:
ایرانی های عزیزتر از جانم
مثل یک برادر عاشق خدمت شما عرض میکنم: مقوله #امنیت را نادیده نگیرید و اشتباه ما عراقی هارا مرتکب نشوید...
رسانه هایی که مشوق خشونت و ناامنی در ایرانند به فکر رفاه شما نیستند به فکر نابودی شما و ایرانند.
تجربه سوریه و عراق و لیبی را نادیده نگیرید!
@fatemiyoon110