هدایت شده از بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹️حالوهوای گلزار شهدای کرمان در شب سالگرد شهادت سردار دلها
🆔 @Baseeratt
هدایت شده از بهارمهدوی
﷽❣ #سلام_امام_زمانم ❣﷽
🔹دِل نـِــــگرانےأم ؛
بٰابت تَأخیر تــُــو نیستْ۔۔۔ !
مےدٰانــَـــم مےآیے....
🔹یـــُــوسُف زَهْـــــراۜﷻ
دِلم شـــــورْ مےزَند۔۔
بَرٰا؎ خــُـــودَم … !
بَرا؎ ثـــــآنیہ ا؎ ڪِہ ؛
قـَــــرار مےشَود بیـــــآیے۔۔
ومَن هَنـــــوز بٰا تـُــو،
قَرنهـــــآ۔۔،
فـــــآصلہ دٰارَم
✧════•❁❀❁•════✧
ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَج
#بهار_مهدوی
هدایت شده از 🌹 یا مهدی جان ادرکنی🌹
–دعاي روز چهارشنبه
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ، اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى جَعَلَ اللَّيْلَ لِباسًا، وَ النَّوْمَ سُباتًا، وَ جَعَلَ النَّهارَ نُشُورًا. لَکَ الْحَمْدُ اَنْ بَعَثْتَنى مِنْ مَرْقَدى، وَ لَوْ شِئْتَ جَعَلْتَهُ سَرْمَدًا، حَمْدًا دائِمًا لا يَنْقَطِعُ اَبَدًا، وَ لا يُحْصى لَهُ الْخَلائِقُ عَدَدًا.
اَللّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ اَنْ خَلَقْتَ فَسَوَّيْتَ، وَ قَدَّرْتَ وَ قَضَيْتَ، وَ اَمَتَّ وَ اَحْيَيْتَ، وَ اَمْرَضْتَ وَ شَفَيْتَ، وَ عافَيْتَ وَ اَبْلَيْتَ، وَ عَلَى الْعَرْشِ اسْتَوَيْتَ، وَ عَلَى الْمُلْکِ احْتَوَيْتَ. اَدْعُوکَ دُعاءَ مَنْ ضَعُفَتْ وَسيلَتُهُ، وَ انْقَطَعَتْ حيلَتُهُ، وَ اقْتَرَبَ اَجَلُهُ، وَ تَدانى فِى الدُّنْيا اَمَلُهُ، وَ اشْتَدَّتْ اِلى رَحْمَتِکَ فاقَتُهُ، وَ عَظُمَتْ لِتَفْريطِه حَسْرَتُهُ، وَ کَثُرَتْ زَلَّتُهُ وَ عَثْرَتُهُ، وَ خَلُصَتْ لِوَجْهِکَ تَوْبَتُهُ. فَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ خاتَمِ النَّبِيّينَ، وَ عَلى اَهْلِ بَيْتِهِ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، وَ ارْزُقْنى شَفاعَةَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّهُ عَلَيْهِ وَ آلِه، وَ لا تَحْرِمْنى صُحْبَتَهُ، اِنَّکَ اَنْتَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ.
اَللّهُمَّ اقْضِ لى فِى الاَْرْبَعاءِ اَرْبَعًا ؛ اِجْعَلْ قُوَّتى فى طاعَتِکَ، وَ نَشاطى فى عِبادَتِکَ، وَ رَغْبَتى فى ثَوابِکَ، وَ زُهْدى فيما يُوجِبُ لى اَليمَ عِقابِکَ، اِنَّکَ لَطيفٌ لِما تَشاءُ.
https://eitaa.com/joinchat/392495302Cbf2778512c
💙🌹🟢🌷
@mahdijanami
زيارت حضرت موسي بن جعفر و امام رضا و امام محمد تقي و امام علي نقي عليهم السلام در روز چهارشنبه
اَلسَّلامُ عَلَيْکُمْ يا اَوْلِياءَ اللّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْکُمْ يا حُجَجَ اللّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْکُمْ يا نُورَ اللّهِ فى ظُلُماتِ الاَْرْضِ، اَلسَّلامُ عَلَيْکُمْ صَلَواتُ اللّهِ عَلَيْکُمْ، وَ عَلى آلِ بَيْتِکُمُ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، بِاَبى اَنْتُمْ وَ اُمّى، لَقَدْ عَبَدْتُمُ اللّهَ مُخْلِصينَ، وَ جاهَدْتُمْ فِى اللّهِ حَقَّ جِهادِه، حَتّى اَتاکُمُ الْيَقينُ، فَلَعَنَ اللّهُ اَعْداءَکُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الاِْنْسِ اَجْمَعينَ، وَ اَنَا اَبْرَاُ اِلَى اللّهِ وَ اِلَيْکُمْ مِنْهُمْ.
يا مَوْلاىَ يا اَبا اِبْراهيمَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ، يا مَوْلاىَ يا اَبَا الْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُوسى، يا مَوْلاىَ يا اَبا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِىٍّ، يا مَوْلاىَ يا اَبَا الْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُحَمَّدٍ، اَنَا مَوْلًى لَکُمْ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّکُمْ وَ جَهْرِکُمْ، مُتَضَيِّفٌ بِکُمْ فى يَوْمِکُمْ هذا وَ هُوَ يَوْمُ الاَْرْبَعاءِ، وَ مُسْتَجيرٌ بِکُمْ، فَاَضيفُونى وَ اَجيرُونى بِآلِ بَيْتِکُمُ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ
لینک کانال یا مهدی جان ادرکنی 👇👇👇.
https://eitaa.com/joinchat/392495302Cbf2778512c
🔴❤️💙🟡🟢
ارتباط با مدیر کانال 👇👇👇👇👇
@mahdijanami
هدایت شده از نهج البلاغه؛《ادایِ حقِ کلام》
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟠 تطبیق ویژگی شهید سلیمانی با اصحاب امام علی علیه السلام
#نهج_البلاغه
💠در گذشته برادرى دينى داشتم كه در چشم من بزرگ مقدار بود چون دنياى حرام در چشم او بى ارزش مى نمود، و از شكم بارگى دور بود، پس آنچه را نمى يافت آرزو نمى كرد، و آنچه را مى يافت زياده روى نداشت.در بيشتر عمرش ساكت بود.....
📘#حکمت_289
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
نهج_البلاغه(ادایحقِکلام)👇
╔🌸🍃═══════╗
eitaa.com/joinchat/2855665682Cc04673bf9f
╚════🍃🌸═══╝
🌹 یا مهدی جان ادرکنی🌹
به مناسبت سالروز تولد امام خمینی
در اول آفتاب روز چهارشنبه اول مهر ۱۲۸۱ هجری شمسی مطابق با ۲۰ جمادی الثانی ۱۳۲۰ ه.ق. یعنی سالروز ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها)، از سلاله پاک آن بانوی اطهر در شهرستان خمین مولودی پای به عرصه هستی نهاد که او را روح الله نام نهادند که بعدها به امام خمینی مشهور شد و با قیام الهی خویش سرنوشت ایران و جهان را دگرگون ساخت و از این پس نام ایشان در دفتر عدالت خواهان و ظلم ستیزان و مروجان اسلام ناب محمدی با درخشندگی بر دوام خواهد بود.
آنچه ذیلا می آید فرازهایی از زندگی حضرت امام خمینی به قلم خود ایشان است:
بسمه تعالی
به حسب شناسنامه شماره ۲۷۴۴ تولد ۱۲۷۹ شمسی در خمین. اما در واقع ۲۰ جمادی الثانی ۱۳۲۰ هجری قمری، تاریخ قطعی تولد ۲۰ جمادی الثانی مطابق اول مهر ۱۲۸۱ شمسی است.
نام خانوادگی: مصطفوی
پدر: آقا مصطفی
مادر: خانم هاجر- دختر مرحوم آقا میرزا احمد مجتهد خوانساری الاصل و خمینی المسکن. صدور در گلپایگان به وسیله صفری نژاد رئیس اداره آمار ثبت گلپایگان.
در خمین در مکتبخانه مرحوم ملّا ابو القاسم تحصیل شروع و نزد مرحوم آقا شیخ جعفر و مرحوم میرزا محمد (افتخار العلماء) درسهای ابتدایی، سپس در خلال آن نزد مرحوم حاج میرزا محمد مهدی (دایی) مقدمات شروع و نزد مرحوم آقای نجفی خمینی منطق شروع و نزد حضرت عالی ظاهراً «سیوطی» و «شرح باب حادی عشر» و منطق و مسلماً در «مُطَوّل» مقداری.
در اراک که سنه ۱۳۳۹ قمری برای تحصیل رفتم نزد مرحوم آقا شیخ محمد علی بروجردی «مطوّل» و نزد مرحوم آقا شیخ محمد گلپایگانی «منطق» و نزد مرحوم آقا عباس اراکی «شرح لمعه» پس از هجرت به قم به دنبال هجرت مرحوم آیت اللَّه حاج شیخ عبد الکریم- رحمة اللَّه علیه- ظاهراً هجرت ایشان رجب ۱۳۴۰ قمری بود، هجرت آیت اللَّه حائری به قم، رجب ۱۳۴۰ و نوروز ۱۳۰۰ شمسی است- تتمه «مطوّل» را نزد مرحوم ادیب تهرانی موسوم به آقا میرزا محمد علی و «سطوح» را نزد مرحوم آقای حاج سید محمد تقی خوانساری مقداری یا بیشتر نزد مرحوم آقا میرزا سید علی یثربی کاشانی تا آخر «سطوح» و با ایشان به درس خارج مرحوم آیت اللَّه حائری حاج شیخ عبد الکریم میرفتیم و عمده تحصیلات خارج نزد ایشان بوده است و فلسفه را مرحوم حاج سید ابو الحسن قزوینی و ریاضیات، «هیئت»، حساب نزد ایشان و مرحوم آقا میرزا علی اکبر یزدی و عمده استفاده در علوم معنوی و عرفانی نزد مرحوم آقای آقا میرزا محمد علی شاهآبادی بوده است.
پس از وفات مرحوم آقای حائری با عدهای از رفقا بحث داشتیم تا آنکه مرحوم آقای بروجردی- رحمه اللَّه- به قم آمدند برای ترویج ایشان به درس ایشان رفتم و استفاده هم نمودم و از مدتها قبل از آمدن آقای بروجردی عمده اشتغال به تدریس «معقول» «۵» و «عرفان» و سطوح عالیه اصول و فقه بود. پس از آمدن ایشان به تقاضای آقایان مثل مرحوم آقای مطهری به تدریس خارج فقه مشغول شدم و از علوم عقلیه بازماندم و این اشتغال در طول اقامت قم و مدت اقامت نجف مستدام بود، و پس از انتقال به پاریس از همه محروم و به امور دیگر اشتغال داشتم که تا کنون ادامه دارد.
نام عیال این جانب خدیجه ثقفی معروف به «قُدس ایران» متولد ۱۲۹۲ شمسی، صبیه حضرت آقای حاج میرزا محمد ثقفی تهرانی. تاریخ ازدواج ۱۳۰۸، فرزند اول:
مصطفی، متولد ۱۳۰۹ شمسی، سه دختر در قید حیات با یک پسر: احمد متولد ۱۳۲۴، دختران به ترتیب سن: صدیقه، فریده، فهیمه، سعیده و بعد از احمد: لطیفه، آخرین فرزند در حیاتِ احمد.
(صحیفه امام، ج ۱۹، ص: ۴۲۶ - ۴۲۸)
#امام_خمینی
🌹 یا مهدی جان ادرکنی🌹
به مناسبت سالروز تولد امام خمینی در اول آفتاب روز چهارشنبه اول مهر ۱۲۸۱ هجری شمسی مطابق با ۲۰ جمادی
اگر امروز در این زمانه بعد از خاندان چاهزادگان و ستمگران میشود اینگونه راحت از فاطمه زهرا سلام الله علیها سخن گفت اگر میشود به وجود سردار سلیمانی ها افتخار کرد بی شک باید از امام خمینی این ابرمرد تاریخ سخن گفت
#امام_خمینی
در کدام تاریخ و تطور انقلاب خوانده اید که رهبر یک انقلاب بارها مسئله احترام و تواضع به مردم را به مسئولین گوشزد کند و تا آنجا به نقش مردم معتقد باشد که کل ارکانِ اجرایی و حکومتی اعم از دولت و مجلس و رئیس جمهوری را در یک طرف قرار دهد و مردم را در طرف دیگر، نه به طور متقابل بلکه در جهت تعامل و تعادل و در راستای یکدیگر.
#امام_خمینی
🌹 یا مهدی جان ادرکنی🌹
دوست من بی زحمت منظور یا ذالقرنین ویاجوج وماجوج برام توضیح بدهید ممنونم .
ارسالی دوستان☝️☝️☝️
👇👇👇
🌹 یا مهدی جان ادرکنی🌹
دوست من بی زحمت منظور یا ذالقرنین ویاجوج وماجوج برام توضیح بدهید ممنونم . ارسالی دوستان☝️☝️☝️ 👇👇👇
بازگشت یأجوج و مأجوج نشانه آخرالزمان
مقالهٔ اصلی: آخرالزمان
قرآن از خروج یأجوج و مأجوج و طغیان آنها به عنوان یکی از وقایع آخرالزمان خبر داده است.[نیازمند منبع] خداوند در آیه ٩٦ سوره انبیاء درباره یکی از نشانههای آخرالزمان خبر داده است: «حَتَّىٰ إِذَا فُتِحَتْ يَأْجُوجُ وَمَأْجُوجُ وَهُم مِّن كُلِّ حَدَبٍ يَنسِلُونَ؛ تا زمانی كه يأجوج و مأجوج [راهشان] گشوده شود و آنها از هر پشتهاى بتازند.» در کتاب حزقیال عهد عتیق و مکاشفه یوحنا عهد جدید نیز به خروج آنها در آخرالزمان اشاره شده است.[۱۰]
کاربرد عامیانه
واژه یأجوج و مأجوج در ادبیات عامیانه فارسی به کار رفته است. در زبان عامیانه این دو واژه به معنای بسیار عجیب و غریب، نامأنوس و نامفهوم بهکار میرود. به عنوان نمونه درباره گروهی که ظاهری عجیب و غریب دارند میگویند: «چه ریخت یأجوج و مأجوجی دارند.» یا درباره ترجمهای که نامفهوم است میگویند: «کتاب به زبان یأجوج و مأجوج ترجمه شده است.»[۱۱]
#قرآن
🌹 یا مهدی جان ادرکنی🌹
بازگشت یأجوج و مأجوج نشانه آخرالزمان مقالهٔ اصلی: آخرالزمان قرآن از خروج یأجوج و مأجوج و طغیان آنها
یأجوج و مأجوج نام قوم یا اقوامی که در قرآن و متون دینی یهودیان و مسیحیان از آنان یاد شده است. یأجوج و مأجوج در متون دینی به سبب آزار و غارت اموال دیگران، گروهی ظالم معرفی شدهاند. بر اساس آیات قرآن، ذوالقرنین به سفارش ساکنان مناطقی که مورد آزار و اذیت یأجوج و مأجوج قرار میگرفتند سدی را برای مقابله با نفوذ آنان احداث کرد که به سد ذوالقرنین یا سد یأجوج و مأجوج مشهور است. از بین رفتن سد و طغیان دوباره یأجوج و مأجوج از علائم آخرالزمان در قرآن و متون دینی مسیحیان و یهودیان آمده است. برخی احتمال میدهند این سد در شمال گرجستان واقع شده است.
#قرآن
🌹 یا مهدی جان ادرکنی🌹
یأجوج و مأجوج نام قوم یا اقوامی که در قرآن و متون دینی یهودیان و مسیحیان از آنان یاد شده است. یأجوج
هویت؛ قوم یا فرد
درباره هویت یأجوج و مأجوج چند احتمال گفته شده است:
نام فرد: در برخی منابع یأجوج و مأجوج نام فردی بوده است.[۱] در عهد عتیق مأجوج فرزند دوم یافث از پسران نوح است.[۲]
منطقهای جغرافیایی: بر اساس برخی منابع دینی یأجوج و مأجوج به منطقهای جغرافیای گفته میشد.[۳]
اقوام ساکن در شمال آسیا: در منابع اسلامی یأجوج و مأجوج اقوامی ساکن در شمال آسیا بودند که به قتل و غارت اموال اقوام دیگر مشغول بودند. بر اساس این منابع محدوده سکونت آنان از شمال شرق آسیا یعنی تبّت و چین تا اقیانوس منجمد شمالی بوده و از غرب تا سرزمین ترکستان ادامه داشته است. از این رو عدهای از مفسران ریشه واژه یأجوج و مأجوج را از کلمه چینی مُنگوک یا مُنچوگ دانستهاند که در زبان عبری و عربی به یأجوج و مأجوج تبدیل شده و در یونانی از آن به گوگ و ماگوگ تعبیر شده است.[۴]
نام دیگر قوم مغول: برخی نیز احتمال دادهاند یأجوج و مأجوج، قوم مغول بودند که از سرزمین خود در شمال شرقی دریای خزر به مناطق نزدیک خود نظیر ماوراءالنهر، ارمنستان و آذربایجان تا دورترین نقاط مانند چین و شبه قاره هند حمله میکردند و دیوار چین و سد ذوالقرنین برای مهار آنان احداث شده بود.[۵] بر این اساس خروج یأجوج و مأجوج در آخرالزمان که در قرآن آمده است بر هجوم مغولان در سالهای قرن هفتم هجری منطبق شده است.[۶]
#قرآن
🌹 یا مهدی جان ادرکنی🌹
هویت؛ قوم یا فرد درباره هویت یأجوج و مأجوج چند احتمال گفته شده است: نام فرد: در برخی منابع یأجوج و
بازگشت یأجوج و مأجوج نشانه آخرالزمان
مقالهٔ اصلی: آخرالزمان
قرآن از خروج یأجوج و مأجوج و طغیان آنها به عنوان یکی از وقایع آخرالزمان خبر داده است.[نیازمند منبع] خداوند در آیه ٩٦ سوره انبیاء درباره یکی از نشانههای آخرالزمان خبر داده است: «حَتَّىٰ إِذَا فُتِحَتْ يَأْجُوجُ وَمَأْجُوجُ وَهُم مِّن كُلِّ حَدَبٍ يَنسِلُونَ؛ تا زمانی كه يأجوج و مأجوج [راهشان] گشوده شود و آنها از هر پشتهاى بتازند.» در کتاب حزقیال عهد عتیق و مکاشفه یوحنا عهد جدید نیز به خروج آنها در آخرالزمان اشاره شده است.[
#قرآن
🌹این کانال متعلق به خیریه چشمان منتظر می باشد
بانک صادرااااات
اکرم صادقی
۶۰۳۷۶۹۷۶۷۹۹۸۰۲۳۲لینک کانال یا مهدی جان ادرکنی 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/392495302Cbf2778512c ارتباط با مدیر کانال 👇👇👇👇 @mahdijanami #یا_مهدی_جان_ادرکنی
May 11
#تقدیمانه
هدیه ۳۰ جزء قرآن به بانوی دو عالم حضرت زهرا سلام الله علیها که ان شاءالله ایشان هم هدیه کنند به حضرت امام خمینی رحمهالله و تمامی شهدا و مخصوصا سردار دلها حاج قاسم سلیمانی