- ناشناس.mp3
21.37M
💠"معمای کار فرهنگی در دوران ما"
دوره تعالی سرمایه انسانی محیا
🔺️زمان : ۷۰ دقیقه
🆔️ @yaminpour
توصیه تأملبرانگیز حاج قاسم سلیمانی به برادرزادهاش
حاج قاسم سلیمانی: مهدی جان!
۱- تمام کسانیکه به کمالی رسیدند، خصوصاً کمالات معنوی که خود منشأ و پایه دنیوی هم میتواند باشد، منشأ همه آنها سحر است. سحر را دریاب. #نماز_شب در سن شما تأثیری شگرف دارد اگر چندبار آن را با رغبت تجربه کردی، لذت آن موجب میشود به آن تمسک یابی.
۲- زیربنای تمام بدیها و زشتیها دروغ است.
۳- احترام و خضوع در مقابل بزرگترها خصوصاً پدر و مادر؛ به خودت عادت بده بدون شرم دست پدر و مادرت را ببوسی، هم آنها را شاد میکنی و هم اثر وضعی بر خودت دارد.
عمویت ۹۱/۸/۱۷
▪️ @Saberin_ir
وحید یامین پور
امروز انشاءالله با جوانان تهرانی #کتاب #فرهنگ
🔺️گپ و گفتی دربارهی زکام ذهن
دربارهی اینکه برخی استعدادهای انسانی م بتدريج نامرئی و بعد پنهان میشوند. آنگونه که دیگر آنها را بیاد نمیآوریم. روح ما آلزایمر میگیرد...
درباره برخی تکنیکهای مراقبت از موهبتهای روح صحبت کردیم. درباره اهمیت خلوت و تمرکز از طریق کتاب...
درباره اهمیت "دلشورهی هستی" و خطر گمشدن در غوغای زمانه.
#کتاب و #رسانه
وحید یامین پور
🔺️گپ و گفتی دربارهی زکام ذهن دربارهی اینکه برخی استعدادهای انسانی م بتدريج نامرئی و بعد پنهان میش
در این گپ و گفت ارجاع من به جملاتی از مرحوم حاج اسماعیل دولابی و مارتین هایدگر بود. انشاءالله که حاج اسماعیل منو میبخشند : )
جایی ایشان گفته بود در قدیم مردم کمتر میدانستند و بیشتر ساکت بودند، حالا بیشتر میدانند و شلوغ میکنند... حالا سوال این است که قبلا بیشتر میفهميدند یا الان؟! حقیقت بر کدام یک بیشتر امکان جلوهگری داشته؟ کدام در انفتاح بوده و کدام در فروبستگی؟
هایدگر در توصیف "فرد منتشر" و گم شدن در غوغای زمانه از اگزیستانس مجازی سخن میگوید. غوغا ما را از قرب حقیقت دور میکند و نسبت به ظهور عالم نابینا میشویم. گویی عالم نامرئی شده ولی این ما هستیم که دیگر قیام در عالم نداریم...
وحید یامین پور ۹ آذر ۱۴۰۲.mp3
22.66M
🔹چند دقیقه سخنرانی در اختتامیه نشست هماندیشی شهیدین، تربیت کنشگر موثر جهاد تبیین استان "خراسان شمالی"
مشهد مقدس؛ ۹ آذر ۱۴۰۲
🔺زمان: ۲۴ دقیقه
مدتی است به شهید محسن حججی فکر میکنم. به اینکه چطور حجت خدا شد. به اینکه معنای حقیقی تاثیرگذاری و جهاد چیست و ما چطور در کدورت خودپسندی، خود را تاثیرگذار میدانیم!
در این سخنرانی کوتاه هم از شهید حججی یاد کردم. یادش گرامی...
اختتامیه جشنواره ملی زوج مانا(تجربههای درخشان ازدواجهای دانشجویی) با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، در مشهد مقدس برگزار شد.
🔺️مهمترین نکتهای که من در این برنامه عرض کردم این بود:
بعضی زوجها فکر میکنند دو "فرد" بودهاند که حالا زوج شدهاند و در تلاشند فردیت خود را پس از ازدواج حفظ کنند. ولی ما هیچوقت "فرد" نبودهایم بلکه همیشه یکی از دو نفر بودهایم. ما زوج خلق شدهایم: خلقناکم ازواجاً
خداست که فرد و وتر و احد است. آنها که پس از ازدواج به دنبال حفظ فردیت و استقلال خود و دنبال کردن موفقیتها و خودخواهیها و لذات خود هستند، زندگی پایداری نخواهند داشت. کسانیکه به دنبال بیشینه کردن سود شخصی هستند خیلی زود در زندگی مشترک به بنبست میخورند. برخی روانشناسان به آسانی زندگی مشترکی را که روال فردیتها را متوقف کرده، زندگی نامطلوبی میدانند و توصیه به طلاق میکنند. آغاز زندگی مشترک آغاز عبور از فردیت است...
@mehrostad_ir | 980818 - ناشناس.mp3
3.3M
▫️ آیتالله جوادی آملی:
🔺️کسی که نمیداند دکارت چه گفته، هایدگر چه گفته، کانت چه گفته، مکتبها و ادیان غرب را نشناسد، این چگونه می تواند شاگرد امام زمان(عج) باشد و "لیظهره علی الدین کله" را محقق کند؟
🔺️الاسلام یعلوا و لا یعلی علیه، به چه معناست؟
🔹️زمان: ۸ دقیقه
#ظهور
🆔️ @yaminpour
💠
گفتم: ذکر استغفار که میگیم از چه چیزایی باید استغفار کنیم؟ نیت و توجه مون به چی باشه؟
گفت:
اولین سطح استغفار مربوط به احکام میشه. از این موضوع به نتیجه و اطمینان اولیه برسن و عبور کنن وخارج بشن.
پس از اون دائما راجع به پروردگار احساس حضور کنن و متوجه محضر باشن. در این باب استغفار راجع به اضطرابات و فراموشی و خستگی است.
بعد ازآن مراقب باشن که در کاراشون فقط نیت رضای خدا باشه، و نواقص در این خصوص را به دقت استغفار کنن. تا انشالله ورق بعدی...
#بشنو_از_نی (۱۱)
وحید یامین پور
💠ترافیک رویدادهای معاونت امور #جوانان در دوهفته پیشرو 🔻تبریز، اردبیل، مشهد، قم، یزد و بوشهر میزبان
#گزارش_کار
رویدادهای معاونت امور جوانان در آذرماه:
🔺️استانهای خوزستان، کرمان، فارس، اصفهان، سمنان، قم، تهران، لرستان و چهارمحال و بختیاری میزبان رویدادها
🔹️برگزار اجلاس ملی دبیران استانی «شبکه سبک زندگی ایرانی اسلامی» در استان قم/ ۷ تا ۱۰ آذر
🔸️بیستو دومین رویداد توانندسازی سمنهای جوانان "همنا" در چهارمحال و بختیاری/۱۴ آذر
🔹️اجلاس ملی دبیران استانی «شبکه پیشگیری از آسیب اجتماعی (پیشگیری از اعتیاد) در چهارمحال و بختیاری/ بروجن ۱۵ و ۱۶ آذر
🔸️بیستو سومین رویداد توانمندسازی سازمانهای جوانان "همنا" در استان خوزستان/ ۲۲ آذر
🔹️اجلاس ملی دبیران استانی «شبکه فعالیت های جهادی» در اهواز ۲۲ تا ۲۴ آذر
✳️ ۱۵ آذر اولین گردهمایی مدیران برتر مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده کشور در تهران و رونمایی از سامانه ملی آموزش و مشاوره ازدواج و خانواده
🔸️سومین رویداد جامعهپرداز با حضور گروههای فعال ازدواج و خانواده استان کرمان/ ۱۵ و ۱۶ آذر
🔹️اجلاس ملی دانش افزایی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده به میزبانی استان کرمان/ ۲۸ آذر
🔸️رویداد جامعه پرداز با حضور گروههای فعال در حوزه ازدواج و خانواده استان فارس/ ۲۸ و ۲۹ آذر
✳️رویداد توانمند سازی ماه
با همکاری سازمان هیئت در راستای توانمند سازی مدیران هیئات های شاخص و تشکلهای دینی در حوزه کنش گری مسائل فرهنگی و اجتماعی (ازدواج و خانواده)
▪️به میزبانی استان سمنان/ ۱۵ و ۱۶ آذر
▪️و به میزبانی اصفهان/ ۱۶ و ۱۷ آذر
▪️و به میزبانی لرستان/ ۲۹ و ۳۰ آذر
🔺️معاونت امور جوانان
هدایت شده از معاونت امور جوانان وزارت
26.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتگوی چالشی در مورد آمار طلاق بین یامینپور و بانکیپور در همایش امروز:
ابتدای دهه ۹۰ حدود ۸۰۰ هزار ازدواج در سال داشتیم اما الان ۵۳۰ هزار ازدواج در سال داریم. چون کشور پیرتر شده و حدود ۳ میلیون از تعداد جوانان زیر ۳۵ سال کاسته شده
معاون امور جوانان با بیان اینکه برای به دست آوردن آمار دقیق طلاق باید نگاهی به آمار زنان متاهلی که بیوه شدهاند و آمار طلاقهای ثبت شده در یک سال نسبت به ازدواج های ثبت شده در همان سال انداخت، تاکید کرد: طی ۴.۵ سال اخیر دو میلیون و ۲۴۹ هزار ازدواج ثبت شده است که از این میان ۲۰۲ هزار نفر طلاق گرفته اند. این میزان یعنی حدود ۹ درصد ازدواجهای ۴.۵ سال اخیر ایران به طلاق منجر شدهاند.
یامین پور افزود: از ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۱ تمام ازدواج های ثبت شده و طلاق های ثبت شدهی همان ازدواج ها موجود است. متوسط طلاقها در این بازه زمانی ۱۹ درصد است و این یعنی ۱۹ درصد ازدواج ها در ایران در این بازه زمانی منجر به طلاق شده است.
@javanan_msy
☝️
توضیح این چالش اینجاست که متاسفانه بعضیها از سر عدم آشنایی با آمار و تحلیل آن، حرفهای عجیبی درباره میزان طلاق میزنند. مثلا اخیرا بعضیها گفتند از هر دو ازدواج یکی به طلاق منجر میشود!
در حالیکه آمار طلاق ها در یکسال ربطی به ازدواجهای همان سال ندارد.
همانطور که در ویدئوی بالا توضیح دادهام، در ۵ سال اخیر فقط ۹ درصد ازدواجهای ثبت شده به طلاق منجر شده و نرخ زنان مطلقه نسبت به کل زنان در ۱۰ سال اخیر تقریبا ثابت بوده.
متاسفانه خیلی از جوانان در نظرسنجیها گفتهاند به خاطر بزرگنمایی مساله طلاق از ازدواج ترسیدهاند و تمایلشان به شروع زندگی مشترک کم شده. ببینید چطور اظهارنظرهای ناشی از نادانی و عدم آشنایی با مساله باعث بروز مشکلات اجتماعی میشود.
خبر و گزارشهایی که در همایش تجلیل از مدیران برتر مراکز مشاوره ازدواج و خانواده اعلام کردم:
۱. تعداد مراکز مشاوره در این دو سال بیش از ۸۰درصد افزایش داشته و از ۳۴۰ مرکز به ۶۴۲ مرکز رسیده و تعداد مشاورینی که با همکاری میکنند بالغ بر ۳هزار نفر است.
۲. در این ۲ سال بیش از ۱۶هزار کارگاه رایگان آموزشی در حوزه ازدواج و خانواده برگزار کردهایم که در حدود ۴۰۰هزار جوان در آنها شرکت کردهاند.
۳. طی دو سال ۳۸ دوره ملّی دانشافزایی با حضور بهترین اساتید این حوزه برای مدیران مراکز مشاوره و مشاورین ازدواج و خانواده برگزار شده.
۴. برای اولین بار با موافقت دولت امسال بیش از ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد، توسعه و تجهیز مراکز مشاوره مصوب شده و تخصیص داده خواهد شد.
🆔️ @yaminpour
🔺️خلاصهای از سخنرانی در جمع دانشجویان بسیجی دانشگاههای استان تهران در روز دانشجو(۱۶ آذر ۱۴۰۲)
▫️خلاصه کردن کنشگری در مطالبه، نوعی عافیت طلبی و تنبلی و انفعال است.
▪️کنشگری هم تحلیل مبتنی بر آگاهی است هم تزریق شجاعت در جامعه
▪️کنشگری دانشجویان همواره باید ذیل آرمان آزادی و عدالت باشد. همین جاست که لیبرال سرمایه داری تقلب میکند و آرمانهای تهی شده اش را قالب میکند. آزادی از استعمار را به مبتذل ترین نوع آزادی معطوف به شهوت فرو میکاهد. این تف کردن بهصورت ۱۶ آذر و اهانت به سه شهید راه آزادی است.
💠و اما عدالتخواهی؛ که اگر در مطالبهگری منفعلانه مبتنی بر تحلیلهای سادهانگارانه منحصر شود، خواهد مُرد. این سادهسازی و غوغاسالاری جنبش را به ضدجنبش تبدیل میکند و نوعی واپسگرایی است.
May 11
4_6026098081341116960.mp3
12.59M
🔺️زکام ذهن
▪️گپ و گفتی دربارهی اینکه برخی استعدادهای انسانی بتدريج نامرئی و بعد پنهان میشوند. آنگونه که دیگر آنها را بیاد نمیآوریم. روح ما آلزایمر میگیرد...
▪️درباره برخی تکنیکهای مراقبت از موهبتهای روح صحبت کردیم. درباره اهمیت خلوت و تمرکز از طریق کتاب...
درباره اهمیت "دلشورهی هستی" و خطر گمشدن در غوغای زمانه.
هایدگر در توصیف "فرد منتشر" و گم شدن در غوغای زمانه از اگزیستانس مجازی سخن میگوید. غوغا ما را از قرب حقیقت دور میکند و نسبت به ظهور عالم نابینا میشویم. گویی عالم نامرئی شده ولی این ما هستیم که دیگر قیام در عالم نداریم...
🔸️زمان: ۵۲ دقیقه
🆔️ @yaminpour
💠
گفتوگوی سیاسی ممنوع نیست ولی ممتنع است. وقتی ارادهی طرفینِ گفتوگو ارادهی به قدرت باشد، آنچه در لفظ میآید معطوف به تسلّط و غلبه و تصرف است نه معطوف به دعوت، تفاهم و همدلی؛ بنابراین گفتوگوی سیاسی اساساً گفتوگو نیست بلکه "چانهزنی" است. چانهزنی سیاسی چه به شکل مناظره چه جدال لفظی، نوعی فرآوردهی سرگرمکننده و از جنس صنعت اینترتینمنت یا مارکتینگ است. بنابراین ماهیتاً رویدادی سیاسی-اقتصادی است نه فرهنگی.
آنها که برای تاثیرگذاری بر دیگران آموزش میبینند(چه دیپلماتها و چه روانشناسان تاجر موفقیت) برای امتناع و به شکست کشاندن گفتوگوها آموزش میبینند. ارادهی معطوف به تاثیرگذاری، به بنبست کشاندن همدلی و آلوده کردن چشمهی الفت و روابط انسانی حقیقی است. گفتوگو هنری شاعرانه است نه مهارت کاسبکارانهی تاجران.
#یادگاری
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از سه شنبه های مهدوی
نذر قربانی #مهر_مادری
چادرت را بتکان روزی ما را بفرست
ای که روزی دو عالم همه از چادر توست
به مناسبت شهادت حضرت مادر(س) بـه نیـت
قربانی اول ماه جمادی الثانی ، نذر سلامتی امــام زمــان (عج)
شما هم می توانید در نذر قربانی سهیم شوید.
#سه_شنبه_های_مهدوی
🤝پرداخت نذورات :
💳
5041721112421939بنام سه شنبه های مهدوی (جهت کپی، برروی شماره کارت کلیک کنید.) 📱*۷۸۰*۳۱۲# 🔗 https://3shanbe.com/mehremadari/ کانال رسمی سه شنبه های مهدوی: ➕ https://eitaa.com/joinchat/1043595267Cfd9a9234d0
voice.ogg
3.68M
🔺️سه دقیقه دربارهی سنّت، منبع نوری که عالَم را برای ما پدیدار میکند و بدون آن چیزی پیدا نیست.
#یادگاری_صوتی (۲)
-418701565_1731917877.oga
5.41M
🔺️چهار دقیقه دربارهی اینکه چرا ما پریشانیم و کمی دربارهی مراقبهای که چیزها را مرئی میکند...
#یادگاری_صوتی (۳)
تقریباً میتوان مطمئن بود که باید به همه چیز شک کرد.
جهان رسانههای نوین، جهان خوانشهاست. میتوان با اطمینان خاطر بالایی گفت: "هیچ نقل قولی دقیق نیست" ؛ تا چه رسد به گمانهزنیها و تحلیلهایی که بر اساس نقلقولها بافته میشود.
جهان رسانه، جهان برساختههاست. جهان غلبهی خوانشهای تقابلی، جهان هایپر رئالیتیها، جهان سوءتفاهمها.
رسانهها با همان ژست حال بهمزن بیطرفانه، پیشاپیش به جای شما قضاوت میکنند و فقط صدور حکم را به شما میسپارند. رسانهها ابزار ارادههای معطوف به قدرت و غلبهاند و برای این غلبه در فهم مخاطبان تصرف میکنند.
و مهمترین نشانهی این تصرّفِ سِحرآمیز اینکه اغلب مخاطبان سِحر شده، منکر همین تصرف و سحر و جادو هستند.
#یادگاری
🆔️ @yaminpour