📚کتاب "آداب و احکام عزاداری و مداحی مطابق فتاوای حضرت آیت الله خامنهای" توسط چاپ و نشر بینالملل منتشر شد.
به همه رفقای هیئتی علیالخصوص مادحین و ذاکرین اهل بیت علیهم السلام مطالعه این کتاب را توصیه میکنم.
#هیئت
#روضه
#کتاب_خوب #رهبری #رهبر_انقلاب
#شرکت_چاپ_و_نشر_بین_الملل
@nashrebeynolmelal
📚کتاب را به صورت اینترنتی از سایت پاتوق کتاب فردا تهیه کنید.
https://www.instagram.com/p/CEQ6Fr1Jwf5/?igshid=1f9chjdffrki2
🔻رحمت و نفرت
🔸️یادداشت دکتر سیدحسین شهرستانی در نقد سیدحسن آقامیری
نیچه در تبارشناسی اخلاق، ایدهای اساسی درنقد اخلاقِ رحم و شفقت مسیحی طرح میکند که خلاصه آن اینست:
در پس چهره اخلاق رحم و شفقت مسیحی، کینتوزی و نفرت یهودی نهان است.
من به تفصیل این ایده کاری ندارم و علاقهمندان را به دو اثر "فراسوی نیک و بد" و "تبارشناسی اخلاق" #نیچه و "کینتوزی" از ماکس شلر ارجاع میدهم.
مساله من میزان خشونت، کینورزی و تهاجم و پرخاشی است که در لحن آقای #آقامیری موج میزند، چیزی که درست درجهت خلاف فحوای کلام و محتوای گزارههایی است که او بر زبان میراند.
سخن، تنها چینش دستوری کلمات نیست. آنچه سخن را جان و جهت میبخشد، "لحن" و "طرز" کلام است.
در مورد سخنرانی اخیر آقامیری، تضاد میان محتوا و لحن گفتار، بس آشکار است. به خشونتبار ترین لحن، خشونت محکوم میشود و به تهاجمیترین طرز، سخن از رحم و مهربانی میرود.
دروغ همیشه کذب منطقی نیست، دروغ همچنین ناسازی لحن و محتوا و دوگانگی حال و قال است.
اما مساله من در اینجا نه مسالهای اخلاقی و قضاوتی روانشناختی است. من درمقام افشای "باطن" ضمیر کسی نیستم بلکه میخواهم نیروی ستیزهجو، ضدگفتگو و خشونتباری را که در متن (و نه در باطن) گفتار دین رحمانی شبهروشنفکرانه وجود دارد منعکس سازم. نیرویی که پیش از طرح هر تزی، در کار تشدید تقابلهای دوقطبی است.
بعد از دیدن این سخنرانی به یاد ایده نیچه افتادم و از ژرفای نفرتی که درپس کلماتی "درباره رحم و محبت" موج میزند شگفتزده شدم.
گرچه گفتار امثال آقامیری نازلتر از آنست که مصداق حقیقی تحلیل نیچه باشد، لیکن این تحلیل برای نشان دادن بحران ذاتی ایدههای شبهمسیحی مدعی "اسلام رحمانی" در ایران معاصر بشدت راهگشاست.
چنانچه در خصوص بزرگترین نماینده روشنفکری دینی یعنی عبدالکریم سروش نیز این وضع را شاهدیم، کسی که فحوای سخن و موضوع گفتارش رواداری و تساهل و آزادفکری است حالآنکه لحن و طرز و سیره سخن و گفتارش، یکسره جدلی پرخاشگر و مملو از توهین و هتک و برچسبزنی است.
نیچه خود به امتداد این انحطاط فریبکارانه اخلاق مسیحی در عصر مدرن اشارات بسیار نموده است.
ازهمین سنخ است پدیده آشنای "استبداد روشنفکرانه" و خشونت آزادیخواهانه.
بسیاری آقامیری را بخاطر مضمون سخنانش رد یا تایید میکنند، اما آنچه درین پدیده برای من معنیدار است اینست که ظهور و رونق چنین چهرههایی بهرغم برخی ظواهر کُمیک، نهتنها کمکی به بهبود روحیه رواداری و تفاهم و همسخنی در جامعه نمیکند، بلکه هر نوع گفتگوی عقلانی و همدلانه را از پیش مخدوش میسازد.
اما در اینجا چند پرسش اساسی باید پیش کشیده شود:
این کینتوزی و ستیزهجویی که در پس گفتار رحم و رواداری نهان گردیده، در چه ساختار و بستر اجتماعی و فرهنگی ریشه دارد؟
موضوع یا ابژه این نفرت دقیقا چیست؟
و چرا این گفتار چنین مورد سمع و قبول بخشی از بدنه اجتماعی واقع میشود؟
یکی از زوایایی که ذهن مرا مشغول داشته، مساله بستر رشد و تکثیر چنین چهرههای نوخواستهای است: شبکههای اجتماعی سلبریتیپروری که هیاهو را جایگزین گفتگو کردهاند، آزادی را در ولگردی و مصرف خلاصه میکنند و فرهنگ را به رسانه فرومیکاهند و از این مسیر آنرا دستآموز اقتصاد سرمایهسالار میسازند.
و دراینجا سوال اخیر پیش میآید: خطابه پرخاشگرانه آقامیری درباره رحم و شفقت و ترند شدن آن، چقدر خلق سرمایه کردهاست؟
#سید_حسین_شهرستانی
@parvayenaghd
https://www.instagram.com/p/CEpUNQ3se5o/?igshid=ptk4unpexqwp
هدایت شده از وحید یامین پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️چرا به افراد منصوب رهبر انتقاد میکنید؟
پاسخ رهبر معظم انقلاب 👆
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
📚ارائه آثار پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در حوزه #جنگ و #شهادت، در غرفه مجازی کتابِ دفاع مقدس سایت انتشارات سوره مهر عرضه میگردد.
📙"پارههای انسانشناسی جنگ و شهادت
گردآوری و ترجمه: میثم مهدیار/ سیروس ذوالفقاری
📕پدیدارشناسی بسیجی شهید
نویسنده: سیدجواد طاهایی
📗سینمای مقاومت
نویسنده: شهاب اسفندیاری
📌با ۲۰٪ تخفیف وارسال رایگان
🔻جهت بازدید و خرید از این غرفه به آدرس زیر مراجعه فرمائید:
8ROSHANA.IR
⏰٣١ شهریور لغایت ۱۷ مهرماه
.
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_اندیشه
#انتشارات_سوره_مهر
🌍 rcica.ir
♨️ @rcica
همهی ما به یک #مراقبه در متن شلوغیها و خستگیها نیاز داریم. مراقبه در خلوت و سکوت یک مهارت است. پیش از این، سبک زندگی دینی و حتی معماری مقدس امکان خلوت و مراقبه را فراهم میکرد ولی حالا سالهاست بشر این استعداد و مهارت را فراموش کرده و حتی از آن میهراسد. ما بدون مراقبه در تلاطم روزمرگی غرق خواهیم شد... فرسوده میشویم... تمام میشویم.
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
📚#معرفی_کتاب
دو مجموعه مقالات و گفتارها درباره «حکمت اربعین»، گردآوری و تدوین : دکتر مسعود معینیپور
1️⃣
📓مدنیت، عقلانیت، معنویت در بستر اربعین
سال چاپ:۱۳۹۴
🔸اولین کتاب نگارش شده در مورد اربعین به جهت ایجاد ادبیات علمی درمواجهه با کنگره عظیم اربعین و شناخت زمینهها و پیامدهای اجتماعی و ظرفیتهای فرهنگی و تمدنی برای تربیت دینی جامعه و پیش زمینهای برای برگزاری همایش اربعین برای مخاطبین دانشگاهی و حوزوی
🔻خرید اینترنتی از طریق لینک زیر:
https://www.sooremehr.ir/book/2351
2️⃣
📓اربعین جهانی دیگر
سال چاپ:۱۳۹۸
🔸اربعین و کربلا زمانی و مکانی است برای حرکت به سمت خدا و تجدید تجربه متعالی و قدسی در برهوت قدسیزدایی از ایمان دینی.
در اربعین،امکان تجربهی یک جهان دیگر فراهم میشود و با کنشهایی در اجتماع دینی مواجه میشویم که به فراهمسازی امکان تجربهای متعالی منجر میشود. تجربهای که در اربعین اتفاق میافتد گویی پای خدا را در تاریخ باز میکند.
🔻خرید اینترنتی از طریق لینک زیر:
https://www.sooremehr.ir/book/3042
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_انديشه
♨️ @rcica
🌎 rcica.ir
⚠️
میدانم تلاشم برای ایجاد همزبانی و تفهیم منظورم بیفایده است. در توانم نیست که کتابها را در یک توییت بگنجانم. در توانم نیست تفاوت هنر از تبلیغات را در دو جمله توضیح دهم. در توانم نیست سیاستزدگی را شرح دهم. در توانم نیست بگویم چرا برخی به مولانا و ابنعربی که به تعبیری سنّی هستند توهین میکنند ولی امام خمینی و علامه طباطبایی و بزرگان از عرفا و علما آنها را گرامی میدارند و چارچوب کتابها و نظریههای خود را بر آراء آنها میگذارند. در توانم نیست بگویم چرا فیلسوفان بدکردار و گاه شهوترانی مثل نیچه و هایدگر مورد توجه متفکرین بزرگ عصر ما حتی شهدای حکیمی چون آوینی بودند. در توانم نیست توضیح دهم چرا آلبر کامو و داستایفسکی و چخوف و سایر نویسندگان بزرگ که نه مسلمان بودند و نه بعضی از آنها حتی به خدا اعتقاد داشتند، هنرمندان حکیم و تاریخ ساز و محترم به حساب میآیند. در توانم نیست شرح دهم که گاهی ممکن است هنرمندی با هنرش شالوده و ستونهای خانهی تو را محکم کند ولی گاهی با سنگی شیشهی خانه را بشکند. در توانم نیست بگویم که در عصر ابتذال هنر که گوشهای انسان و فرهنگ آزرده و کَر شده، هنرمندی که پاسبان موسیقی و آواز اصیل سنت ماست چقدر عزیز و مهم است هرچند که گاهی به ما فحش داده باشد و شیشهی سیاست ما را شکانده باشد.
در توانم نیست...
ولی در همین جملات کوتاه چیزهایی گفتم... شاید در خانه کسی باشد.
#شجریان
https://www.instagram.com/p/CGII70gJ6CB/?igshid=84530f31jc1
هدایت شده از پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
🔸️معرفی کتاب جدید از #پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
📕"سرمایهداری پلتفرمی"
🖌نویسنده: نیک سِرِنیچک
مترجم: مجید سلیمانی ساسانی
🖊یادداشت مترجم:
🔸بگذارید با طرح چند سؤال شروع کنم: آیا در جهان پلتفرمها و رسانههای اجتماعی، رویکردهای استثماری و پسااستعماریِ نظام جهانی سرمایهداری ادامه خواهد داشت؟ در این صورت، سرمایهداری جهانی چگونه خود را در شکلهای جدید بازتولید میکند؟ و نهایتاً اینکه اقتصاد دیجیتال و پلتفرمها، چگونه بحرانهای سرمایهداری را مرتفع ساختهاند و همزمانْ چه پیامدهایی برای انسانها داشتهاند؟
🔸کتاب سرمایهداری پلتفرمی اثر نیک سِرِنیک سعی کرده است که در پاسخ به این پرسشها تأمل کند و بسیاری از پیشفرضها را به چالش بکشد. قصد من از ترجمه این کتاب نیز شالودهشکنی بسیاری از پیشفرضهایی است که این روزها شنیده میشود و هرگونه مخالفت با آن نیز با عکسالعملهای غیرمنطقی مواجه میشود.
خرید اینترنتی کتاب:
🌐 http://amirkabirpub.ir/product/%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%AF
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_انديشه
♨️ @rcica
🌎 rcica.ir
هدایت شده از کتاب خوب📚
🚫+18
بهتر است اینطور پرسش را مطرح کنم که اینستاگرام چه بلایی بر سر #عشق میاورد؟
به این جمله دقت کنید: "اطلاعات و فانتزی، نیروهای متضاد هستند."
هرزهنگاری و عریانی مانند نوری هستند که روی نگاتیوهای فیلم میافتند و آنرا از بین میبرند. بیونگ چولهان میگوید انباشت تصاویر هرزهنگاری در ذهن افراد، امکان رویاپردازی را نابود میکند. موسیقی درونی چیزها فقط زمانی به گوش میرسند که شما چشمهایتان را میبندید.
جهان #سرمایه_داری همه چیز از جمله #فانتزی عشق را کالا کرده است تا آن را به نمایش بگذارد و انسان آن را مصرف کند. به این ترتیب رازآلودگی عشق مضمحل شده و بیارج شده است. تصاویر باکیفیت، گُنگی و ابهام را میزداید و با افزایش انتظارات، به جای افزودن لذت، افسردگی و خستگی عصبی ایجاد میکند. آنها که بیشتر به چشم هایشان تصاویر هرزه میخورانند، کمتر از عشق لذت میبرند.
🔸️
کتاب تقلای اروس/ بیونگ چولهان/ترجمه آراز بارسقیان/ نشر کتاب اسم @esmbook_enghelab
🔸️
#کتاب #کتاب_اسم #کتاب_خوب #فلسفه #اینستاگرام #شبکه_های_اجتماعی
🌱🌱🌱
@ketabe_khoob
❗
مساله اقتصاد و معیشت فوریت دارد ولی این باعث نمیشود فرهنگ از اولویت بیفتد. رهبری کار فرهنگی هوشمندانه و مورد نیاز را خواستهاند. به گمان من بسیاری از نیروهای انقلاب توان و مهارت کافی برای کار فرهنگی را پیدا نکردهاند به این علت که عمده انرژی و وقتشان را در هیجان رسانهها مصرف میکنند. #مطالعه و #کتاب و #آموزش چارهی کار است. با نیروهای کیفی میشود کار کیفی کرد.
#انقلاب_اسلامی
🆔️ @yaminpour