هدایت شده از درانتظارمهدی فاطمه سلام الله
✅اگر می خواهید بیمار نشوید از عامل بیماری پرهیز کنید.
گناه عامل بیماری است و شهوت، عامل گناه است
🔰امام صادق علیه السلام حدیثی به دو مورد عقوبت خداوند اشاره می کند:
خداوند دو نوع عقوبت دارد:
بیماری و فقر
تسلط افراد بر دیگری
بعد می فرماید عامل همه این عقوبت ها گناه است و عامل گناه نیز شهوت است.
اگر انسان دچار گناه بشود خداوند یکی از این دو نوع عقوبت را برای او قرار می دهد.
🔺آیا انسان مؤمن گناه می کند؟
بله، اما گناه انسان مومن از روی خطا یا فراموشی و از روی کراهت است یا از روی ناتوانی (درحفظ خود) است.
اما گناه کردن انسان کافر از روی عمد و انکار و دشمنی و حسد است.
📚بحارالانوار جلد58صفحه296
هدایت شده از شمیم وصال
🔰علائم نفوذ شیطان
✅اولین علامت نفوذ شیطان
✍اولین علامتی که انسان #بیمار شده و شیطان در انسان نفوذ کرده است ، این است که نسبت به مسائل #معنوی #بی_اشتها میشود.
✅دومین علامت نفوذ شیطان
✍اگر علامت اول #معالجه نشد، دومین علامت ظهور می کند و آن #شک است. این است که نسبت به بعضی از #باورها و #عقاید دینی دچار شک میشود.
#استاد_حاج_اقا عالی
@shmimvesal
هدایت شده از محمد کیانی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« روزبرگ شیعه »💠
موضوع امروز:
«شهادت، اوج تعالی انسان»
روز یکشنبه، ١٣٩٩/١٠/٢١
✍️ مناسبت روز: امروز سالروز شهادت مهندس مصطفی احمدی روشن، دانشمند جوانی است که یکی از پایه گذاران و معاون بازرگانی سایت هستهای نطنز اصفهان بود و تأثیر زیادی در حوزه غنی سازی هستهای داشت؛
او در سال ١٣٩٠ شمسی، طی عملیاتی تروریستی به دست کوردلان دنیای استکبار که پیشرفت و عزت ایران اسلامی را بَرنمیتابند به شهادت رسید، لذا یاد و نام ایشان و دیگر دانشمندان هستهای ایران، «شهیدان گرانمایه: اردشیر حسینپور، مجید شهریاری، مسعود علیمحمدی، داریوش رضایینژاد، رضا قشقایی فرد و محسن فخریزاده را گرامی میداریم؛
شهیدان عزیزی که مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) درباره آنها فرمودند: «شهادت این دانشمندان برجسته در راه آرمانهای بلند و الهی، به کشور، انقلاب اسلامی، ملت ایران و محیط علمی آبرو بخشید و آنان با این شهادت، به بالاترین رتبه از ارزش های معنوی دست یافتند...» (سخنان معظمله ١٣٨٩/١١/۴)
✍️ شهادت، در فرهنگ اسلام و بخصوص تشیع، اوج تعالی انسان و عامل بقای جوامع انسانی و تداوم ارزشهای مقدّسی است که انسانیت، شرف، عدالت و آزادی در پرتو آن، جان و رمق گرفته و استمرار می یابند؛
شهید کسی است که با نثار جان خود، درخت اسلام را آبیاری کرده و در یک جمله، پر محتواترین عنوان، در فرهنگ اهلبیت عصمت و طهارت (ع)، «شهید» است!
در این مکتب انسانساز، برترین کامیابی، بزرگترین پیروزی، والاترین مقام، بالاترین امتیاز، عظیم ترین فوز، نیکوترین نیکی، رفیع ترین مرتبت و عالی ترین رتبت و گرانمایه ترین درجه، رسیدن به فیض عظمای شهادت است و برای شهید، گرانبهاترین اوقات و زیباترین زمان، لحظهای است که پیروزمندانه به دست دشمنان، به مرگ شرافتمندانه نائل گردیده و جام شهادت را به بهای جان، خریداری مینماید!
👈 پیامبر اکرم (ص) در رابطه با مقام و فضیلت شهید میفرمایند: «بالاتر از هر کار خیری، خیر و نیکی دیگری است تا آنکه فردی در راه خدا کشته شود، و بالاتر از کشته شدن در راه خدا خیر و نیکی وجود ندارد!» (وسایل الشیعه، ج ١١، ص١٠)
👈 همچنين فرمودند: «فرشتگان تعداد کل ثوابها و حسنات آدمیان را میدانند مگر ثواب مجاهدین که از شمار و میزان آنها ناتوان هستند!» (مستدرک، ج ١١، ص ١٣)
💠 اما نکتهی بسیار مهم که در پایان سخن امروز تقدیم میگردد، این است که شهید با این همه رفعت مقام و پاداش الهی، اگر حق الناس به گردن داشته باشد، مورد مواخذه و عذاب قرار میگیرد! چنانچه عمیر انصارى نقل می کند که امام حسین (ع) در کربلا فرمودند: «نادِ فِى النّاسِ اَنْ لا یُقاتِلَنَّ مَعی رَجُلٌ عَلَیْهِ دَیْنٌ، فَاِنَّهُ لَیْسَ مِنْ رَجُل یَمُوتُ وَ عَلَیْهِ دَیْنٌ لا یَدَعُ لَهُ وَفاءً اِلاّ دَخَلَ النّارَ»: «میان مردم اعلام کن، هر کس بدهکار است (و حقالناسی بر گردن دارد) در رکاب من پیکار نکند! زیرا هر کس از دنیا برود در حالى که دِینى بر عهدهاش باشد که چاره اى براى آن نکرده، گرفتار آتش دوزخ مى شود!» (احقاق الحق، ج١٩، ص۴٢٩)
پس این حقیقت مهم را هرگز نباید فراموش کرد که حتی شهادت در رکاب حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در کربلا نیز، رفع کنندهی حقالناس نیست!!! بنابراین تا فرصت باقیست، برای جبران حقوقِ دیگران، بشتابیم...
🔰 «گلبرگ احکام»
❓پرسش: اگر كسى در زندگى اشتباهات و گناهان بزرگی كرده باشد، آيا اگر توبه کند، خداوند رحمان و رحیم او را مىبخشد؟
✅ پاسخ: توبه حقيقى و جدى به پيشگاه خداوند غفار، موجب بخشيده شدن گناه (اگرچه كبيره باشد) مىشود و نااميد شدن از حضرت حق، خود گناه است، ولى بايد توجه داشت كه اگر حقالناس در ميان است، بايد پرداخت شود و نيز چنانچه حقالله از قبيل قضاى نماز يا روزه بر عهده شخص است بايد جبران شود.
📚 استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از حجت پناه
📆 ۲۱ دی ماه ۱۳۹۰؛ سالگرد شهادت شهید مصطفی احمدی روشن
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
💠 بخشی از وصیت نامه شهید احمدی روشن:
خدایا! اگر روزی آمد که محبت علی را از من گرفتی جان من در بدنم نباشد. خدایا حال میدانم که علی چرا چیزی را جز دل چاه برای درد دل انتخاب نکرد. خیلی چیزها را نمیتوان به هیچکس گفت؛ خدایا جان آن امام زمان را سالم بدار که او امید شیعه است.
#شهید_ترور #شهید_احمدی_روشن #شهید_هسته_ای
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
یكی از محافظان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خاطرهای جالب نقل می كند كه:
افتخارمان این است که در استان تهران، خانواده دو شهید به بالا نداریم که آقا خانهشان نرفته باشند. تقریباً محله و خیابان اصلی در شهر تهران نداریم که ایشان نیامده باشند و بلد نباشند....
حدود شش، هفت سال بعضی روزهای شیفت کاریام، مسئول تنظیم ملاقات خانوادة معظم شهداء من بودم. بههمینخاطر میدانم شرایط و وضعیت چگونه بود. دیدارهای خانواده شهداء، باصفاترین، باحالترین لذتی که آدم میخواهد ببرد را دارد.
بعضیهایش خیلی سوزناک است. یک خانواده شهید میروی فقط یک فرزند داشتند كه آن هم شهید شده است. خیلی سخت است برای یک پدر و مادر که یک بچه بزرگ کرده باشند، آن بچهشان را هم در راه خدا داده باشند. هرچند آنها با افتخار میگویند، ولی ما که مینشینیم نگاه میکنیم، آن خستگی را احساس میکنیم.
بعضی از خانواده شهداء با تقدیم چند شهید روحیه عجیبی دارند. بطور مثال خانواده شهید «خرسند»، در نازیآباد. خانواده خرسند چهار تا شهید داده است، پدر خانواده، دو فرزند خانواده و داماد خانواده.
مادر این شهیدان اینقدر قدرتمند، باصلابت و بانجابت با آقا صحبت میکرد که یکی دو بار آقا گریه کردند.
این فقط اختصاص به شهیدان شیعه ندارد. همه آدمهایی که در راه خدا در کشور ما از ادیان مختلف کشته شدند. چه شیعه، چه سنی، چه مسیحی و...
صبح روز کریسمس یعنی عید پاک ارامنه، آقا فرمودند خانه چند ارمنی و عاشوری اگر برویم خوب است. ما آدرسی از ارامنه نداشتیم. سری به کلیساهایشان زدیم که آنها از ما بیخبرتر بودند. رفتیم بنیاد شهید، دیدیم خیلی اطلاعات ندارند.
کمی اطلاعات خانواده شهداء را از بنیاد شهید، مقداری از کلیساها و یک سری هم توی محلهها پیدا کردیم و با این دیدگاه رفتیم. صبح رفتیم گشتیم توی محله مجیدیه شمالی، دو سه تا خانواده پیدا کردیم. در خانوادهها را زدیم و با آنها صحبت کردیم. توی خانواده مسلمانها ما میرویم سلام میکنیم و میگوییم از هیئت آمدیم، از بسیج، پایگاه ابوذر، بالاخره یک چیزی میگوییم و کارتی نشان میدهیم. بین ارمنیها بگوییم که از بسیج آمدیم که بالاخره فرهنگش... بگوییم از دادستانی آمدیم که باید دربروند. کارت صداوسیما نشان دادیم و گفتیم از صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران هستیم. امشب شب کریسمس که شب پاک شماهاست میخواهیم فیلمی از شماها بگیریم و روی آنتن بفرستیم.
برای نماز مغربوعشاء با یک تیم حفاظتی وارد مجیدیه شدیم. گفتیم اسکورت که حرکت کرد به ما ابلاغ میکنند، میرویم سر کارمان دیگر. اسکورت هم به هوای اینکه ما توی منطقه هستیم با بیسیم زیاد صحبت نکنند که مسیر لو نرود، روی شبکه بالاخره پخش میشود دیگر. چیزی نگفتند. یک آن مرکز من را صدا کرد با بیسیم گفتم به گوشم.
موردمان را گفت که شخصیت سر پل سیدخندان است. سر پل سیدخندان تا مجیدیه کمتر از سه چهار دقیقه راه است. من سریع از ماشین پیاده شدم. در خانه را زدم. خانمی از گل بهتر آمد دم در، در را باز کرد. ما با یاالله یاالله خواستیم وارد شویم، دیدیم نمیفهمد که. بالاخره وارد شدیم. چون کار باید میکردیم. گفتیم نودال و اَمپِکس و چیزایی که شنیده بودیم، کارگردان و اینها بروند تو.
کارگردان رفت پشتبام پست بدهد، اَمپِکس رفت توی زیرزمین پست بدهد، آن رفت توی حیاط پست بدهد. پست بودند دیگر حالا. فیلممان بود. یک ذره که نزدیک شد، بیسیم اعلام کرد که ما سر مجیدیه هستیم. من هم با فاصلهای که بود به این خانم ، اینجوری جلوی آقا نیاید، گفتم: ببخشید! الآن مقام معظم رهبری(مدظله العالی) دارند مشرف میشوند منزل شما.
گفت: قدم روی چشم، تشریف بیاورد. گفتید کی؟
من اسم حضرت آقا را گفتم. ـ داستان بازرگان و طوطی را شنیدهاید ـ، تا اسم آقا را گفتم، افتاد وسط زمین و غش کرد. فکر کردیم چه کنیم داستان را؟ داد بیداد کردیم، دو تا دختر از پله آمدند پایین. یاالله یاالله گفتیم و بهشان گفتیم که مادرتان را فعلاً جمع کنید. مادر را بردند توی آشپزخانه.
دخترها گفتند: چه شد؟
گفتم: ببخشید! ما همان صداوسیمای صبح هستیم که آمده بودیم. ولی الآن فهیمدیم که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) میآیند منزلتان، به مادرتان گفتیم ، غش کرد. فکری کنید.
اینها شروع کردند مادر خودشان را به حال آوردند. فشارش افتاده بود، آب قند آوردند. بیسیم اعلام کرد که آقا پشت در است. من دویدم در خانه را باز کردم.
نگهبانی هم که باید كنار در میایستاد، رفت دم در. کارهای حفاظتیمان را انجام دادیم. آقا از ماشین پیاده شدند تا وارد خانه بشوند. آمدند توی در خانه ، نگاه کردند و گفتند: سلام علیکم.
گفتم: بفرمایید.
گفتند شما؟
نه اینکه ما را نمیشناختند..، گفتند، تو چه کارهای یعنی؟ گفتیم: صاحبخانه غش کرده.
گفتند: کس دیگری نیست؟
یاد آن افتادیم که دو تا دخترها هم میتوانند به آقا بگویند بفرمایید. گفتیم آقا شما بفرمایید داخل.