فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رییسی: من به عنوان رییس جمهور خودم را خادم همه مردم میدانم
🔹هر امری که بتواند سرمایه اجتماعی را افزایش دهد و هزینه ارا کاهش دهد ارزشمند است.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی در پاسخ به خبرنگاری که پرسید آیا با رئیسجمهور آمریکا دیدار خواهید کرد در یک کلام گفت: خیر
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحقیر مشاور وزیر خارجه سعودی در پخش زنده شبکه روسیاالیوم توسط دکتر "خلیل نصرالله"، کارشناس بخش عربی شبکه راشاتودی: شما انتخابات برگزار کنید اگر 2 درصد هم شرکت کردند ما می گوییم بزرگترین انتخابات تاریخ را شما رقم زدید!!
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
♨️دلایل کاهش مشارکت چیست؟
یکی از سؤالاتی که این روزها در مورد انتخابات پرسیده میشود این است که چرا میزان مشارکت مردم در این انتخابات پایینتر از سایر انتخاباتها بود؟
🔻 برخی از دلایل مستند کاهش مشارکت به شرح زیر است:
1️⃣ درصد مشارکت در دورههای مختلف ریاست جمهوری بدین شرح است:
دوره اول ۶۷.۴۱ درصد، دوره دوم ۶۴.۲۳ درصد، دوره سوم ۷۴.۲۶ درصد، دوره چهارم ۵۴.۷۸ درصد، دوره پنجم ۵۴.۵۹ درصد، دوره ششم ۵۰.۶۶ درصد، دوره هفتم ۷۹.۹۲ درصد، دوره هشتم ۶۶.۷۷، دوره نهم ۵۹.۷۶ درصد، دوره دهم ۸۴.۸۳ درصد، دوره یازدهم ۷۲.۹۴ درصد، دوره دوازدهم ۷۳.۳۳ درصد و دوره سیزدهم ۴۸.۸ درصد.
2️⃣ عوامل متعددی برای کاهش میزان مشارکت نسبت به سایر انتخاباتها بیان میشود؛
🔸اول؛ عملکرد ضعیف آقای روحانی بزرگترین ضربه را به جمهوریت نظام و کاهش مشارکت زد و جمع زیادی از کسانی که در دوره قبل به وی رأی داده بودند را از شرکت در انتخابات منصرف کرد.
🔹دوم؛ در تمام نظرسنجیها میزان رأی منفی به آقای رئیسی بسیار پایینتر از سایر نامزدها بود و حتی بر اساس نظرسنجیهای قبل از انتخابات ۶۸.۱ درصد از افرادی که در سال ۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی داده بودند، اعلام کرده بودند در انتخابات پیشرو شرکت خواهند کرد.
🔸سوم؛ وضعیت معیشت، تورم، رشد نقدینگی باعث نارضایتی بخشهایی از جامعه حتی حامیان سابق دولت شده بود. در نظرسنجی بسیج مشکلات روزافزون اقتصادی با حدود ۳۰ درصد مهمترین عامل تردید پاسخگویان برای شرکت در انتخابات بیان شد و ۲۸ درصد هم اعلام کردند که به خاطر عملکرد دولت فعلی در انتخابات شرکت نمیکنند. این نشان میدهد که مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی دولت در کاهش مشارکت نقش داشته است و نمیتوان بهسادگی از کنار آن گذشت.
🔹چهارم؛ بیماری کرونا بهعنوان یک عامل مؤثر بر کاهش مشارکت نیز مؤثر است که در نظرسنجیها حدود ۲۸ درصد اعلام کرده بودند بر عدم مشارکت تأثیرگذار است.
3️⃣ در همه دورههای ۱۳ گانه ریاست جمهوری، میانگین مشارکت ۶۵ درصد بوده است و حدود ۳۰ درصد در همه انتخاباتها شرکت نداشتهاند؛ بنابراین عدم مشارکت بخشی از جامعه، صرفاً مربوط به این دوره از انتخابات مربوط نمیشود.
👈نکته پایانی:
همانگونه که در آمارها بیان شد، نباید کاهش مشارکت را تک علتی دنبال کنیم و دلایل مختلفی در بروز آن نقش داشتهاند. بااینحال، رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور همه ملت ایران است و باید از همه ظرفیتهای انسانی کشور بدون توجه به قطببندیهای سیاسی استفاده کند.
✍️ فرهاد مهدوی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشست خبری آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب مردم ایران در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ظهر امروز با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار شد.
🔻یکی از نکات جالب این نشست خبری سوال خبرنگار شبکه «راپلی» روسیه از رئیس جمهور منتخب بود؛ او از آیتالله رئیسی پرسید در صورت لغو و برداشته شدن تحریمها شما حاضر به ملاقات دونفره با رئیس جمهور آمریکا هستید؟
پاسخ آیتالله رئیسی به این سوال تنها یک کلمه بدون هرگونه توضیح اضافهای بود؛ «خیر»!
🔻در حالی که رئیسی تلاش داشت در این نشست سوالات را به تفصیل پاسخ دهد، کوتاهترین پاسخش مربوط به مذاکره مستقیم با آمریکا است که میتوان آن را در چارچوب سیاست خارجی دولت سیزدهم در چهار سال آینده و بر مبنای سه اصل اساسی سیاست خارجی ایران یعنی عزت، حکمت و مصلحت تفسیر کرد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید|خیر در برابر No!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
⬅️ سردار دلها : «امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص).»
⬅️ مدافعانِ حرم فقط آنهایی نیستند که در سوریه و عراق در برابر داعش ایستادند؛ آن دسته از هموطنان خارج از کشور که علیرغم فحاشی و هتک حرمت براندازان، غیرتمندانه پای صندوق رأی آمدند هم مدافعانِ حرمِ جمهوریِ اسلامیِ ایران هستند.
#انتخابات
#غیرت_ایرانی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
یکبار برای همیشه....
قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ادعای برخی رسانه های آن ور آبی و به دنبال آن ، برخی جریان ها و رسانه های داخلی این بود که آیت الله رئیسی، به عنوان رئیس جمهور تعیین شده است!
در این یادداشت ، برای روشن شدن این تردید ،چند شباهت و تفاوت را در ۵ انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی( سال های ۶۸،۷۶،۸۴،۹۲،۱۴۰۰) بررسی می نماییم.
1- در سه انتخابات ۷۶،۸۴،۹۲ در فضای سیاسی کشور، درست مثل انتخابات اخیر، اینگونه القاء شد که ناطق نوری، هاشمی رفسنجانی و قالیباف پیروز انتخابات هستند. اما نتیجه طور دیگری رقم خورد. شاید سئوال کنید که چرا آنان شکست خوردند؟ یکی از دلایل اصلی شکست این شخصیت ها آن بود که این افراد ، به عنوان نماد ادامه وضع موجود معرفی شدند . ناطق در سال ۷۶ ادامه دهنده راه هاشمی ، هاشمی در سال ۸۴ ادامه دهنده راه خاتمی و قالیباف ادامه دهنده راه احمدی نژاد معرفی شد.
مردم که در هر دوره ی ذکر شده، از روند اداره ی کشور و مشکلات آن خسته شده بودند، طبیعی بود که به نامزد منتقد وضع موجود رای بدهند. پس رقبای ایشان یعنی خاتمی در سال ۷۶، احمدی نژاد در سال ۸۴ و روحانی در سال ۹۲ پیروز انتخابات گردیدند.
حال باز می گردیم به انتخابات ۱۴۰۰ .
یکی از دلایل اصلی رای آوری جناب آقای رییسی ، انتقاد از وضع موجود و شعار ضد فساد و ضد ناکارآمدی ایشان بود. بنابر این براساس آنچه پیشتر بیان شد، طبیعی بود که مورد توجه مردم واقع شود. حتی برخی تحلیلگران اصلاح طلبان ماه ها پیش از انتخابات و اصلا قبل از اعلام نامزدی آقای رییسی ، پیروزی وی را در صورت حضور در انتخابات پیش بینی می کردند. لذا این اطلاق که رییسی رییس جمهور از پیش تعیین شده است، بی معناست.
2- نکته دیگر اینکه پیروزی خاتمی در سال ۷۶ و رییسی در ۱۴۰۰ دارای شباهت ها و تفاوت هایی است. شباهت از این جهت که هر دو منتقد وضع موجود بودند و تفاوت در اینکه ، تیم رسانه ای خاتمی، انتخابات را در یک دو قطبی قرار داد و شایعه تقلب ( بنویسید خاتمی ، می خوانند ناطق)، خطبه های مرحوم هاشمی ، پوستر سلام بر سه سید فاطمی، شعارهایی چون : جامعه مدنی، توسعه سیاسی و آزادی و... توانست با کسب ۲۰ میلیون ، پیروز انتخابات شود ولی ،رییسی در انتخابات ۱۴۰۰ نه از دوقطبی بهره ای برد و نه تیم رسانه ای او کار خاصی انجام داد! اما آنچه باعث پیروزی رییسی شد ، عملکرد مثبت او در قوه قضاییه و امیدواری مردم برای ریشه کنی فساد و نوید کارآمدی و بهبود اوضاع بود.
3- شباهت انتخابات ۱۴۰۰ با انتخابات ۶۸ نیز در این بود که پس از رحلت امام خمینی ره و انتخاب آیت الله خامنه ای به عنوان رهبری انقلاب اسلامی، عملا تمام نگاه ها به سمت رییس مجلسی رفت که یار امام و از السابقون انقلاب بود.
آقای هاشمی مطابق با پیش بینی ها پیروز انتخابات شد و کسی نگفت انتخابات مهندسی شده است!
در انتخابات ۱۴۰۰ هم به دلیل ناکارآمدی دولت روحانی و نارضایتی های مردمی، موجب شد مردم به آیت الله رئیسی که یکبار در سال ۹۶ به دلیل تخریب ها و ... از سوی روحانی ،از رفتن به پاستور جا مانده بود، اینبار عازم این ساختمان شود.
✍️ سعید میرزایی
سعید جلیلی: کجروی ۸ سال گذشته را باید با ۴ سال جهاد جبران کنیم
🔹بسیار اهمیت دارد که ببینیم کردار ما متناسب با اهداف بلندی که ترسیم کردهایم هست یا نه. یک زمان دولت رقیب شماست یک زمان دیگر رفیق شما؛ در هر دو حالت باید به دولت کمک کرد.
🔹نه رقابت باید مانع کمک به دولت شود و نه رفاقت مانع از چشمپوشی بر موضوعات شود. اگر در ۸ سال گذشته کوتاهی و کجروی داشتهایم باید در ۴ سال آینده آن را جبران کنیم و این هم جهاد میخواهد.
@Farsna
♨️پيروزی در تحريم
پيروزي باشکوه آیتالله ابراهيم رئيسي در سيزدهمين انتخابات رياست جمهوري، نقطه عطفي در سير تحولي و تکويني انقلاب اسلامي است که ميتواند نوید بخش آيندهای روشن در دهه پنجم انقلاب اسلامي باشد. در اين ميان دستهای پنهاني دستبهکار شدهاند تا رأی ارزشمند ملت را کم اعتبار کرده و مخدوش نمايند که در این زمینه توجه به این نکته حائز اهميت است که:
🔹علاوه بر تاثیر ناکارآمدي دولت مستقر بر میزان مشارکت و گستردگی فعالیت «اردوگاه های تحریم رای» داخلی و خارجی، این انتخابات در شرايطي برگزار شد که بيماري کرونا نیز، بيش از یک سال است کشور را درگير خود کرده است. طبق آماري که عليرضا وهابزاده مشاور وزير بهداشت اعلام کرده است، گروههای حساس، بيماران و سالمندان جمعيتي در حدود ۱۰ ميليون نفر را تشکيل ميدهند که بسياري از آنها به خاطر نگراني از کرونا نتوانستند در انتخابات شرکت نمايند!
🔸البته بحران کرونا تنها دامنگیر ایران نشده است، بلکه روند انتخابات در جهان را مختل کرده است، بهنحویکه پس از شيوع کرونا در جهان، ۶۴ کشور انتخابات خود را به تعويق انداختند و ۳۰ کشور هم بااینوجود آن را برگزار کردند که در اغلب آنها شاهد کاهش مشارکت ۱۰ تا ۲۰ درصدي بودهايم! لذا با احتساب حداقل ۱۰ درصدی کاهش مشارکت به دلیل شرایط کرونایی کشور، میتوان ميزان مشارکت واقعي را ۶۰ درصد دانست.
🔹بااینحال حماسهای دیگر از سوی ملت ایران خلق شد. مقايسه رأی هشتمين رئیسجمهور با رئیسجمهور هفتم و ششم اين حقيقت را آشکار میسازد که او با نسبت آراء بيشتري از آنها توانسته است، بر کرسي قدرت تکيه زند.
🔸رئیسجمهور ششم کمتر از ۲۰ درصد آراء را در دور اول انتخابات کسب کرد و کار پیروزیاش به دور دوم کشيده شد و رئیسجمهور هفتم نيز ۵۰.۷ درصد آرا را در اولين حضورش کسب کرد؛ اما ۶۲ درصد از مشارکتکنندگان در انتخابات اخیر به رئیسجمهور هشتم رأی دادند.
✍️ مهدی سعیدی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ای صفای قلب زارم
مدیحهسرایی آقای امیر عارف در دیدار جمعی از شاعران آئینی و مداحان خراسان با رهبر انقلاب. ۱۳۹۵/۰۴/۲۴
#ولادت_امام_رضا علیهالسلام
✳️ صفحه ویژه مراسمهای حسینیه امام خمینی
💻 @hoseinie_emamkhomeini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید|تلاش تحریمی های انتخابات در اینترنشنال سعودی برای کم نشان دادن مشارکت گسترده مردم در انتخابات!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 دست این پیرمرد بوسیدنیه🗳
🔸 توهین به رایدهنده در آمریکا
🔹 قرار نیست همۀ مدافعان حرم تو ایران و سوریه و... با ریش و لباس جنگی باشن، میشه تو آمریکا باشی اما بازم از حرم دفاع کنی
🗳ببینید چطور این پیرمرد برای رای دادن و دفاع از عقایدش باید از تونل وحشتِ فحش و ناسزا عبور کنه
📖 امام علی: «همانا شما درهم آميخته و غربال میشوید تا آن كه پايين است به رو آيد و آن كه بالاست به زير رود...»
🔸 نکنه یه وقت با خودمون فکر کنیم ما چون تو شیعهخانۀ امام زمان زندگی میکنیم و رای دادیم دیگه قطعا یکی از یاران حضرتیم و همه ی اونایی را که تو آمریکا زندگی میکنند تکفیر کنیم..
🔸فکر نکنید فقط ما انقلابی هستیم!!
#آخرالزمان دوران عجیبیه...
همونطور که پیامبراسلام فرمود:
«زمانی بر مردم میآید که ماندن بر دین حق مانند نگه داشتن گلوله آتش در دست است.»
منابع :
۱. نهجالبلاغه، خطبه ۱۶
۲. بحارالانوار، ج ۲۲، ص ۴۵۴
🇮🇷🌺حماسه ٢٨_خرداد_١۴٠٠ 🌺🇮🇷
🇮🇷کانال هیئت رزمندگان کهریزسنگ
eitaa.com/heyatkahrizsang
مردم به «رای بی رای» نه گفتند
🍃🌻🍃
🔻انتخابات ۱۴۰۰ به پایان رسید و تمام آمارها حاکی از حضور پرشور مردم پای صندوقهای رای است.
🔹در حالی که از ماهها پیش برخی جریانهای سیاسی مانند احمدینژاد، منافقین و مریم رجوی، ضدانقلاب و مسیح علینژاد، سلطنتطلبان و رضا پهلوی و براندازان و میرحسین موسوی مدام میگفتند که مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
🔸از مدتها پیش مراکز افکارسنجی ۹ تا ۲۱ درصد کاهش مشارکت را به همهگیری کرونا مرتبط دانسته بودند.
🔹 همچنین تردید برخی از قشر ضعیف جامعه نیز که مورد تاکید رهبر انقلاب قرار گرفت، نگرانیهایی را برای کاهش بخشی از مشارکت ایجاد کرده بود.
🔸 به این دو عامل، اهمال مجریان انتخابات در ساعات آغازین رایگیری و تاخیر چندساعته در آغاز رایگیری، کاهش تعرفهها و نفرستادن صندوق به برخی بیمارستانها را اضافه کنید.
🔺همه این عوامل امید «دارودسته تحریمیها» را برای سوءاستفاده از این موقعیت بیشتر میکرد اما نتیجه حضور مردم داستان دیگری را رقم زد و تمامی آرزوهای تحریمکنندگان انتخابات را برباد داد.
🔴 آراء رییسی افزایش پیدا می کند.
🔹 خبرهای رسیده حاکی از آن است با پیگیری شورای نگهبا صندوق های رای که شمارش نشده و تعداد آن بسیار زیاد است، شمارش شده و آراء سید ابراهیم رییسی از ۱۸ میلیون هم فراتر رفته است و درصد مشارکت هم کمی افزایش پیدا کردن است.
🔹 قرار است شورای نگهبان این موضع را رسما اعلام کند.