🔰اعمال نیمه شعبان
✳معرفی کتاب
🔹نویسنده این کتاب در پی پرداختن به فضیلت نیمه شعبان بوده و با استفاده از روایات اهل بیت علیهم السلام به ذکر پاره ای از ویژگی ها و اعمال آن می پردازد. کتاب در سه فصل گردآوری شده و در نهایت با اشعا مهدوی پایان یافته است. عناوین کتاب به شرح زیر می باشد:
🔸بخش یکم: فضایل شب میلاد؛ پیک وحی و فضیلت نیمه شعبان، فضیلت نیمه شعبان از دیدگاه پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم، فضیلت نیمهشعبان از دیدگاه امام محمدباقر، امام هشتم علیهم السلام و نیمه شعبان و چکیده و نتیجه.
🔹بخش دوم: اعمال شب میلاد؛ عمل اوّل. غسل (شست و شوی جان)، عمل دوم. دعاهای شب نیمه شعبان، عمل سوم. نمازهای شب میلاد، عمل چهارم. تلاوت قرآن، عمل پنجم. سجده، عمل ششم: ذکر و ثنا و استغفار، عمل هفتم: زیارت امام حسین و عمل هشتم. توسل به حضرت زهرا.
🔸بخش سوم: اعمال روز نیمه شعبان؛ 1. روزه، 2. زیارت امام حسین و 3. یاد آخرین نایب.
🔹برای مشاهده مشخصات و اطلاعات بیشتر درباره این اثر روی لینک زیر کلیک نمایید.
http://mahdilib.ir/index.html?pg=bookreview&id=13684
🌀یار مهربان
╔═📗📗═════════╗
https://eitaa.com/yaremihraban
╚
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐💐💐💐💐
السلام علیک یا حجه الله فی ارضه -
علی فانی
🌼 میلاد امام زمان (علیه السلام) بر شما عاشقان مهدی مبارک باد 🌼
🍃 مرکز مجازی مهدویت:
http://eitaa.com/mahdi313com
💐💐💐💐💐
✳معرفی ابوالقاسم حسین روح نوبختی:
🔸وی از صحابه مخصوص امام عسکری علیه السلام و وکیل و کارگزار محمد بن عثمان بود، در سال 305ه .ق به امر امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، به نیابت برگزیده شد.
🌺 حسین، ایرانی نژاد و از خاندان «نوبخت » بود. هنگام عیادت نایب دوم از سوی حضرت انتخاب شد. وقتی محمد بن عثمان وفات یافت، حسین بن روح بقیه روز را در خانه او ماند. خادم محمد بن عثمان عصا، صندوقچه و کتابی را، که از محمد مانده بود، به وی سپرد. حسین بن روح وقتی آنها را دید، گفت: این عصا از آن مولایم امام عسکری علیه السلام است؛ صندوقچه حاوی انگشتر امامان است و قنوت ائمه در کتاب ثبت شده است.
یار مهربان
╔═📗📗═════════╗
https://eitaa.com/yaremihraban
╚
🍃💐🍃💐🍃💐🍃
💫 نخستین توقیع امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در مورد تأیید و تأکید نیابت حسین بن روح نوبختی🍃
✳ اولین نامه در یکشنبه پنجم شوال 305 قمری، از ناحیه مقدس امام عصر علیه السلام به حسین بن روح رسید. در آن نامه چنین نوشته بود:
🌺 «ماوی [حسین بن روح] را می شناسیم. خداوند تمام خوبیها و خشنودیهای خویش را به او بشناساند و او را با عنایات خود خرسند گرداند. از نامه او آگاه شدیم و در مسؤولیت محوله، به وی اطمینان داریم. او در نزد ما دارای مقامی است که موجب شادی وی خواهد شد. خداوند احسان خود را نسبت به وی زیاد گرداند».
یار مهربان
╔═📗📗═════════╗
https://eitaa.com/yaremihraban
╚
🍃💐🍃💐🍃💐🍃
🍃💐🍃💐🍃💐🍃
✅مقام و منزلت علمی حسین بن روح نوبختی:
🔹حسین بن روح، که بیست و یک سال نیابت امام را بر عهده داشت، از مقام علمی والایی برخوردار بود. او کتابی در فقه به نام «التأدیب » نوشت که علمای آن روز حوزه علمیه قم محتوایش را تایید کرده بودند. فقهای بزرگ شهر قم در آن عصر با تمام علم و فقاهت از وی پیروی می کردند. «علی بن بابویه »؛ محدث نامدار قم، برای دیدار با حسین بن روح به بغداد رفت، و پاسخ پرسشهایش را از وی دریافت کرد و به قم بازگشت.
🔸حسین بن روح پایگاه اجتماعی و موقعیت دینی والایی کسب کرد تا آنجا که همه مخالفان و موافقانش او را خردمندترین مرد زمانه می دانستند.
🌀یار مهربان
╔═📗📗═════════╗
https://eitaa.com/yaremihraban
╚
🍃💐🍃💐🍃💐
🍃💐🍃💐🍃💐🍃
💥 از نکات مهمی که در زمان وی روی داد، موضوع برخورد با کتابهای گمراه کننده بود.
🔹 ابوجعفر محمد بن علی شلمغانی معروف به «ابن ابی العزاقر» که از علمای صاحب تالیف بود، به خاطر جاه طلبی و حسادت ادعای نیابت کرد و آرای فاسد دیگری، که حلول و تناسخ را تایید می کرد، بر زبان راند. مدتی بعد، توقیعی از ساحت مقدس حضرت حجة (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، در لعن شلمغانی خطاب به نایب سوم صادر شد. در پی این واقعه، مردم نزد حسین بن روح آمدند و از تکلیفشان در مقابل کتابهای شلمغانی - که خانه هایشان را پر کرده بود - پرسیدند؟ او پاسخ داد: همان را می گویم که ابومحمد حسن بن علی عسکری علیه السلام فرموده است. وقتی درباره کتابهای بنی فضال از امام حسن عسکری پرسیدند، حضرت فرمود: آنچه از ما روایت کرده اند، بپذیرید و هر چه از خود گفته اند، ترک کنید.
🌀یار مهربان
╔═📗📗═════════╗
https://eitaa.com/yaremihraban
╚
🍃💐🍃💐
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
🌸دربحر ولا گوهــرِ نایـــاب آمد
🌸درشامِ سیاه،دخترِ مهتـاب آمد
🌸باذکرِحسین حسین همه گل ریزید
🌸میلادِ رقیــّه بِنـتُ الاربـــاب آمد
✨
http://eitaa.com/mahdi313com
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
ای گل نرگس!
تنها به امید دیدن روزگارت
هرشب و روز نفس می کشم...
ای که نگاهم فرش راهت!
و جانم فدای نگاهت!
💐
http://eitaa.com/mahdi313com