#تلنگر
برای امام زمان (عجل الله فرجه) 🌺 باید مثل عمار بود❗️
براستی عمار چه خصلت هایی داشت که لحظه شهادت ، حضرت علی (ع) او را بغل گرفت و اشک از پهنای صورت مبارکش جاری شد و در فراق او ندای اَین عمار سر می داد❓
خصلت های عمار :
1⃣ عمار جزو پیشگامان در اسلام بود که با تقیه ایمان خود را حفظ کرد و آیه ۱۰۶ سوره نحل در مورد او نازل شد.
2⃣ بعد از برگشت از حبشه در شمار رزمندگان در رکاب رسول الله (صلی الله علیه و اله) به جهاد مشغول بود.
تا جایی که در مورد او فرمود : بهشت مشتاق دیدار عمار است. و او را معیار حق و باطل معرفی کرد.
3⃣ بعد از پیامبر (ص) به دفاع از حریم ولایت حضرت علی( علیه السلام) پرداخت .
4⃣ آنچنان در نزد امام زمان خود مقرب بود که توفیق شرکت در تشیع جنازه حضرت زهرا (سلام الله علیها) را داشت.
5⃣ جزو اصحاب خاص حضرت بود که خود را مطیع امر مولا می دانست .
6⃣ آنچنان بصیرتی داشت که در همه حال بالاخص در جنگ صفین با بصیرت افزایی حق و باطل را مشخص کرد و فتنه های زیادی را همچون ریختن آب بر آتش خاموش کرد. و دلها را متوجه امام زمان خود می کرد.🌕
7⃣ چه توفیق بالاتر از شهادت در رکاب امام زمان خود❓
آری امروز برای یاری حجت بن الحسن (عج) باید مثل عمار اهل بصیرت، معرفت ، اطاعت و محبت ❤️ بود.
اما براستی امروز امام زمان( عج) چند نفر مثل عمار دارد ❓
آیا بگونه ای زندگی کرده ایم که لحظه مرگ امام زمان عج در فراق ما گریه کند و ندای (اَین، اَین ..) برای ما سر دهد❓
اللهم عجل لولیک الفرج و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و من المستشهدین بین یدیه 😭😭🤲🤲
✅ کانال یاوران قران
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
📌📖 #درمحضرقرآن #تمثیلات 📌
📌شاداب باش❗️
وَ لا تَاکُلُوا اَموالَکُم بَینَکُم بِالباطِل وَ تَدلوا بِها إِلیَ الحُکَّامِ لِتاکُلوا فَرِیقاً مِّن أموالِ النَّاسِ بِالإِثمِ وِ أنتُم تَعلَمون (بقره/188)
یک گل🌹، یک گیاه🌱 وقتی شاداب و با طراوت می ماند که لقمه های آن پاک باشد.💦 یعنی هوا و آب پاک در اختیار آن قرار گیرد.
⚜ما آدم ها هم همینطور هستیم. وقتی شاداب و سرزنده و سرحالیم که مواظب لقمه هایمان باشیم و لقمه هایمان پاک و طیب و طاهر باشد این است که قرآن کریم می فرماید:
✅مردم لقمه های حرام را مصرف نکنید؛
وَ لا تَاکُلُوا اَموالَکُم بَینَکُم بِالباطِل.
📚سی تدبر،سی تلنگر،محمدرضا رنجبر
🆔 کانال یاوران قران
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌸 آیت الله بهجت(ره):
🔅 وقتی دل مؤمنی را شاد كنید، خدا از لطف، مَلکی را خلق میکند که آن ملک، شما را از بلاها و تصادفات و ... حفظ میكند.
🍃این که میبینید در برخی تصادفات بعضیها محفوظ میمانند در حالی که به نفر کناری آنها آسیب وارد میشود به سبب این است که آن شخصِ محفوظ مانده، در مسرّت(شاد کردن) اهل ایمان نقش داشته است.
📚 برگی از دفتر آفتاب، ص ١٨۴
🆔 کانال یاوران قران
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کلیپ تصویری
🌸 آموزش سوره
♨️ ویژه مادران و مربیان کشور
🆔 کانال یاوران قران
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
روزگارتان از رحمت
←الرَّحْمَنُ الرَّحِیم→
☝لبریز...☝
سفرهٔ تان از نعمت
←رَبُّ الْعَالَمِين→
☝سرشار...☝
چشمانتان به نورِ
اللَّه نور السَّموَاتِ وَالَارض
☝روشن...☝
کفه ترازویتان در ردیف
←فَأمَّا مَن ثَقُلَت مَوَازِینُه→
☝میزان☝
زندگانیتان *
←فِی عِیشَةِ رَّاضِیَة→
☝باشد...☝
و عاقبتتان
←عِندَ مَلِکَ الْمُقتَدِر
☝ختم به خیر باد☝
✅ کانال یاوران قران
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✍تفسیر سوره بقره آیه 93
3⃣9⃣ وَ إِذْ أَخَذْنٰا مِیثٰاقَكُمْ وَ رَفَعْنٰا فَوْقَكُمُ اَلطُّورَ خُذُوا مٰا آتَیْنٰاكُمْ بِقُوَّةٍ وَ اِسْمَعُوا قٰالُوا سَمِعْنٰا وَ عَصَیْنٰا وَ أُشْرِبُوا فِی قُلُوبِهِمُ اَلْعِجْلَ بِكُفْرِهِمْ قُلْ بِئْسَمٰا یَأْمُرُكُمْ بِهِ إِیمٰانُكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ.
و آن گاه که از شما پیمان محکم گرفتیم، و[کوه ] طور را بر فراز شما برافراشتیم، [و گفتیم:] «آنچه را به شما داده ایم به جد و جهد بگیرید، و[به دستورهای آن ] گوش فرا دهید.» گفتند: «شنیدیم و نافرمانی کردیم.» و بر اثر کفرشان، [مهر] گوساله در دلشان سرشته شد. بگو: «اگر مؤمنید[بدانید که ] ایمانتان شما را به بد چیزی وامی دارد.»
🔰آخرین حرف یهود این بود که اگر پیامبری از بنیاسراییل نباشد به او ایمان نمیآوریم و تنها کتابی را که بر خودمان نازل شده باشد قبول داریم.
♻️قرآن چند نمونه از دروغهای آنان را بیان می کند نمونه اول در آیه قبل بود که فرمود شما اگر در این ادعا راستگو هستید پس چرا به موسی پشت کرده و به سراغ گوسالهپرستی رفتهایم؟.
نمونه دوم همین آیه است که میفرماید از شما پیمان گرفتیم و کوه طور را بالای سر شما قرار دادیم و گفتیم ما کمال قدرت و قوانین آسمانی تورات را بگیرید و گوش داده و عمل کنید اما شما گفتید ما قوانین را میشنویم ولی عمل نمیکنیم.
♻️حال اگر به قرآن و پیامبر اسلام ایمان می آورید به این بهانه که محمد ص از ما نیست و قرآن بر بنیاسرائیل نازل نشده است پس چرا با موسی و تورات او آنچنان برخورد کردید؟.
♻️قرآن راز عدم اعتقاد آنان را چنین بیان میکند آنها به خاطر کفرشان دلهایشان از علاقه به گوساله سیراب شده و جایی برای تفکر و ایمان نمانده بود.
♻️اگر بنیاسرائیل در ادعاهایشان صادق هستند که هر چه بر ما نازل شود به آن ایمان می آوریم پس این جنایت را که در پرونده آنان هست چگونه توجیه می کنند؟
آیا گوسالهپرستی پیامبر کشی و پیمانشکنی جزو ایمان است؟.
♻️میثاق گرفتن یکی از عوامل و انگیزههای عمل است « واذ اخذنا میثاقکم ».
♻️برای حفظ دستاوردهای انقلاب الهی هشدار و بیدارباش لازم است « رفعنافوقکم ».
♻️انجام احکام و دستورات الهی نیازمند قدرت جدیت عشق و تصمیم است و با شوخی و تشریفات سازگاری ندارد دینداری با ضعف و مسامحه و سازشکاری سازگار نیست « خذوا ما ءاتیناکم بقوه».
♻️عشق و علاقه مفرط خطرناک است اگر دل انسان از علاقه به چیزی پر شود حاضر نمیشود حقایق را بپذیرد « اشربوا فی قلوبهم العجل » چنانکه گفته شده « عشق به هر چیزی انسان را کور و کر می کند و انسان دیگر حاضر نیست عیب های آن را ببیند یا بشنود.
♻️رفتار بهترین بیانگر افکار و عقاید انسان است « بئس ما یامرکم به ایمانکم »
✅ کانال یاوران قران
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
📖 #قصه های قرانی
✍#اصحاب_رس
👈كذبت قبلهم قوم نوح و اصحاب الرس و ثمود. و عاد و فرعون و اخوان لوط.
(سوره ق : 15)
اصحاب رس : گروهى بودند كه (بعد از سيلمان بن داود) در كنار رود بزرگى سكونت داشتند كه نام آن (رس ) بود.
در اطراف آن رود بزرگ كه هموازه آب فراوانى در آن جريان داشت ، آباديها و مزارعى بوجود آورند كه از هر جهت رضايت بخش بود. آب گوارا، درختان پرميوه : نعمت فراوان : هواى مطبوع و مناظر فرح آور: به زندگى آنان جلوه و طراوات خاصى مى بخشيد.
در كنار آن رودخانه : درخت صنوبرى بود كه به واسطه مساعدت آب و هوا: رشد فوق العاده اى نموده و سر به آسمان كشيده بود. شيطان آن قوم را فريب داد و به پرستش آن درخت دعوت نمود. قوم هم وسوسه او را پذيرفتند و تن به عبادت درخت صنوبر دادند و پس از آن شاخه هائى از آن درخت را به آباديهاى ديگر بردند و پرورش دادند و به عبادت آنها پرداختند.
رفته رفته : اعتقاد آنان به درخت صنوبر قوت گرفت و يكباره خدا را فراموش كردند. براى صنوبر قربانى مى كردند و در مقابل آن به خاك مى افتادند.
جهل و نادانى آن قوم از اين درجه هم بالاتر رفت و آب آن رود بزرگ را بر خود حرام كردند و براى مصرف خودشان از آب چشمه هاى ديگر مصرف مى نمودند. زيرا مى گفتند حيات و زندگى خداى مابسته به اين آب است و جز خدا كسى نبايد از آن مصرف كند. هر انسان و حيوانى از آن آب مى آشاميد بى رحمانه او را مى كشتند.
آن قوم هر سال روز عيدى داشتند كه پاى درخت صنوبر جمع مى شدند و گوسفندانى قربانى مى كردند و سپس آن قربانى ها را با آتش مى سوزاندند. چون شعله و دود آن به سوى آسمان ميرفت : همه به خاك مى افتادند و در مقابل درخت : به گريه و تضرع وزارى مى پرداختند و شيطان هم به وسائلى ، آنان را دلگرم مى نمود و از پرستش درخت خوشندشان مى ساخت .
سالها به اين ترتيب گذشت و آن قوم در چنين گمراهى و ضلالت عظيمى بسر مى بردند. خداوند براى رهبرى و نجات آنان ، پيامبرى از نواده هاى يعفوب از ميان آنها بر انگيخت و او را ماءمور هدايت قوم ساخت . او براى هدايت قومش ، مانند ساير انبياء، شروع به فعاليت و تبليغ كرد و گاه و بى گاه ، آنان را از پرستش درخت منع كرد و به عبادت خداى بزرگ ، يعنى آفريننده جهان و جهانيان دعوت كرد.
تبليغات او، در دل آن قوم اثرى بجاى نگذاشت و ذره اى آنان را از پرستش درخت منصرف ننمود. اتفاقا ايام عيد آن قوم فرا رسيد و براى انجام مراسم عيد، هيجان و شورى در ميان آن قوم ديده مى شد. همه در تلاش بودند كه در انجام تشريفات عيد شركت كنند.
آن پيامبر محترم ، وقتى سرسختى قوم را ديد، به درگاه خدا مناجات كرد و از خدا در خواست نمود كه درخت صنوبر را بخشگاند تا اين مردم بفهمود، درخت قابل پرستش نيست .
دعاى او مستجات شد و درخت يكباره خشگيد و برگهاى سبز و زيباى آن ، زرد شد و بر زمين فرو ريخت . ولى اين حادثه به جاى اينكه دل مردم را تكان دهد و آنان را از عبادت درخت ، سرد كند، عكس العمل هاى ديگرى داشت .
جمعى از مردم ، خشك شدن درخت را در اثر سحر آن پيامبر دانستند و گروهى آن را اينطور تفسير كردند كه چون اين مرد ادعاى پيغمبرى كرد و به خداى شما به نظر تحقير و استهزاء نگريست و شما هم او را مجازات نكرديد، خداى شما غضب كرد و به اين صورت در آمد. اينك بايد آن مرد را به سخت ترين وجه بكشيد تا خشنودى معبود خود را فراهم سازيد.
به دنبال اين سخنان ، تصميم قطعى براى قتل آن پيامبر گرفته شد. چاهى عميق كندند و آن پيامبر را در آن چاه افكندند و سنگى بزرگ بر روى آن گذاشتند.
ساعتها ناله پيامبرشان از ميان چاه شنيده شد و سپس براى هميشه آن صدا خاموش گرديد و آن فرستاده خدا در درون چاه از دنيا رفت .
اين رفتار ظالمانه و وقاحت قوم درياى غضب الهى را متموج ساخت و هنوز ساعتى نگذشته بود كه آثار عذاب خداوند آشكار شد. باد سرخى به شدت وزيد و آنان را بر زمين كوبيد آنگاه ابر سياهى بر آنان سايه افكند و در يك لحظه آن جمعيت تبهكار به آتش عضب پروردگار سوختند و عبرت عالميان شدند.
✅ کانال یاوران قران
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd