✍خواندن «#آمن_الرسول...»
در مفاتیح الجنان آمده است که هر کس بعد از نماز #عشا دو آیه آخر سوره بقره را بخواند ثواب #نماز_شب را برده است.
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
صفحه ۴۲۲ مصحف شریف
سوره مبارکه احزاب
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_5800639829041481522.mp3
1.69M
🔸ترتیل صفحه 422 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 33
سوره مبارکه الاحزاب
صفحه 422
۞ وَمَنْ يَقْنُتْ مِنْكُنَّ لِلَّهِ وَرَسُولِهِ وَتَعْمَلْ صَالِحًا نُؤْتِهَا أَجْرَهَا مَرَّتَيْنِ وَأَعْتَدْنَا لَهَا رِزْقًا كَرِيمًا (31)
و هر کس از شما براى خدا و رسول او خضوع کند و کار شايسته انجام دهد، اجرش را دو بار به او مى دهيم و برايش عطايى ارجمند آماده کرده ايم. (31)
يَا نِسَاءَ النَّبِيِّ لَسْتُنَّ كَأَحَدٍ مِنَ النِّسَاءِ ۚ إِنِ اتَّقَيْتُنَّ فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذِي فِي قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلًا مَعْرُوفًا (32)
اى زنان پيامبر! اگر تقواپيشه کنيد مانند هيچ يک از زنان نيستيد; پس در گفتار، نرمى نکنيد تا آن که بيمار دل است طمع کند و سخن پسنديده بگوييد. (32)
وَقَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَىٰ ۖ وَأَقِمْنَ الصَّلَاةَ وَآتِينَ الزَّكَاةَ وَأَطِعْنَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ ۚ إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا (33)
و در خانه هايتان آرام گيريد و جلوه گرى جاهليّت پيشين را در پيش مگيريد و نماز را برپا داريد و زکات بدهيد و خدا و رسول او را اطاعت کنيد. خدا فقط مى خواهد پليدى را از شما اهل بيت دور کند و شما را چنان که بايد پاکيزه نگه دارد. (33)
وَاذْكُرْنَ مَا يُتْلَىٰ فِي بُيُوتِكُنَّ مِنْ آيَاتِ اللَّهِ وَالْحِكْمَةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ كَانَ لَطِيفًا خَبِيرًا (34)
و آنچه را از آيات خدا و حکمت در خانه هاى شما تلاوت مى شود به خاطر داشته باشيد، همانا خدا باريک بين و آگاه است. (34)
إِنَّ الْمُسْلِمِينَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَالْقَانِتِينَ وَالْقَانِتَاتِ وَالصَّادِقِينَ وَالصَّادِقَاتِ وَالصَّابِرِينَ وَالصَّابِرَاتِ وَالْخَاشِعِينَ وَالْخَاشِعَاتِ وَالْمُتَصَدِّقِينَ وَالْمُتَصَدِّقَاتِ وَالصَّائِمِينَ وَالصَّائِمَاتِ وَالْحَافِظِينَ فُرُوجَهُمْ وَالْحَافِظَاتِ وَالذَّاكِرِينَ اللَّهَ كَثِيرًا وَالذَّاكِرَاتِ أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ مَغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِيمًا (35)
همانا مردان و زنان تسليم [فرمان خدا] و مردان و زنان مؤمن و مردان و زنان اطاعت پيشه و مردان و زنان راستى پيشه و مردان و زنان شکيبا و مردان و زنان خاشع و مردان و زنان بذل کننده [در راه خدا] و مردان و زنان اهل روزه و مردان و زنان حفظ کننده خود از انحراف جنسى و مردان و زنانى که بسيار ياد خدا مى کنند; خدا براى آنان آمرزش و اجرى بزرگ آماده کرده است. (35)
🌸🌸🌸
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۲۲🌷
آیه ی تطهیر در شأن اصحاب کساء:
آن روز پیامبر(ص) در خانه ی «اُمّ سَلَمه» ـ که یکی از همسران محترم و نیکوکار او بود ـ تشریف داشت که مهمان عزیزی وارد خانه شد؛ کسی که پیامبر(ص) در برابر او می ایستاد و از روی محبّت به دستانش بوسه می زد. آری، دختر محبوب رسول خدا نزد پدر آمده بود. پس از سلام و احوالپرسی، پیامبر(ص) از حضرت فاطمه(س) سراغ داماد گرامی اش امام علی(ع) و نوه های عزیزش امام حسن و امام حسین علیهماالسلام را گرفت و از او خواست که آنان را نیز نزد او بیاورد. گویا پیامبر(ص) مأمور بود با حضور آنان، مطلب مهمّی را اعلام کند. پس از مدّتی، حضرت فاطمه(س) همراه همسر و دو پسر بزرگوارش نزد پیامبر(ص) آمدند. سفره ای گسترده شد و با هم غذا خوردند. آنگاه پیامبر پارچه ای را گشود و آن را بر خود و چهار نفر دیگر انداخت. در این هنگام، خدا آیه ی تطهیر را بر پیامبر خویش نازل کرد و خطاب به آن پنج نفر فرمود: «اِنَّما یُریدُ اللهُ لِیُذهِبَ عَنکُمُ الرِّجسَ اَهلَ البَیتِ وَ یُطَهِّرَکُم تَطهیرًا»؛ یعنی: «خدا می خواهد هر گونه آلودگی را از شما خاندان [معصوم و پاک] بزداید و شما را به طور کامل پاک و مطهّر فرماید.» آنگاه پیامبر(ص) دستش را از زیر پارچه بیرون آورد و به سوی آسمان بلند کرد و به خدا عرضه داشت: خدایا، اینان، خاندان و خویشان مخصوص من هستند؛ پس هر گونه پلیدی را از آنان بزدای و آنان را کاملاً پاک و مطهّر فرما. امّ سلمه که این ماجرای عجیب را دیده بود، سرش را وارد اتاقی کرد که پیامبر(ص) و اهل بیت علیهم السلام در آن تشریف داشتند و به پیامبر(ص) عرض کرد: ای پیامبر خدا، آیا من هم با شما [و مشمول این آیه] هستم؟ پیامبر(ص) فرمود: تو زن خوبی هستی و موقعیّت نیکویی داری [؛ ولی مشمول این آیه نیستی] .
آیه ی تطهیر و ماجرای معروفی که در مورد نازل شدن آن از طریق شیعه و اهل سنّت نقل شده، یکی از مهم ترین دلایل عصمت پیامبر(ص)، امیر مؤمنان علی(ع)، حضرت فاطمه(س)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) است. بر اساس این آیه، خواست و اراده ی قطعی خدا بر این بوده که این پنج نفر از هر گونه گناه، خطا، شک و تردید و فساد و آلودگی دور باشند و در کمال پاکی و عصمت زندگی کنند. بر اساس روایاتِ بی شماری که از اهلبیت(ع) نقل شده، این ویژگی در مورد نُه امام دیگر شیعیان که از نسل امام حسین(ع) هستند نیز صادق است. جز این چهارده نفر، هیچیک از مسلمانان به این درجه از طهارت و عصمت دست نیافته و نخواهند یافت.
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
📛ملاک حرمت این موارد در قرآن📛
1⃣زیان جسمی به دلیل پلید بودن(رجس)🚫
فَإِنَّهُ رِجْسٌ
❌الف)گوشت مردار
أَن يَكُونَ مَيْتَةً
❌ب)خون ریخته شده
أَوْ دَمًا مَّسْفُوحًا
❌ج)گوشت خوک
أَوْ لَحْمَ خِنزِيرٍ
2⃣زیان اخلاقی به دلیل دوری از خدا(فسق)🚫
أَوْ فِسْقًا أُهِلَّ لِغَيْرِ اللَّهِ
یا ﺣﻴﻮﺍﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﮔﻨﺎﻩ، ﻫﻨﮕﺎم ﺳﺮ ﺑﺮﻳﺪﻥ، ﻧﺎم ﻏﻴﺮ ﺧﺪﺍ ﺑﺮ ﺁﻥ ﺑﺮﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.(انعام۱۴۵)
#فلسفه_احکام
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙دکتر #انوشه
💠هیچ کار خدا بی حکمت نیست...
🔻«این کلیپ رو از دست ندید»
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
متن آیات امیرالمؤمنین در قرآن.pdf
1.9M
🌹 آیات امیرالمؤمنین در قرآن 🌹
💟 آیا میدانید بیش از ۳۰۰ آیه از قرآن کریم در فضیلت امیرالمؤمنین علیه السلام است؟
💟 حیف از شیعه امیرالمومنین از ین آیات بیاطلاع باشد.
🌼تفسیر تعدادی از این آیات در pdf# آمده است.
🌼 به عشق آقا و مولایمان هم مطالعه کنیم و هم در گروهها و کانالها پخش کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی کوتاه
حجت الاسلام #دکتر_رفیعی
ذوب کردن شیطان باخواندن قرآن
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#ادبستان_نماز
نماز یعنی غرق شدن در عظمت خدا، نماز روشنی روح و روان است ،✿⊱
نماز شکر بی کران نعمت هاست،نماز به جا آروردن حق بندگی است،✿⊱
نماز زلال ترین شبنم شقایق ایمان است ،نماز پس انداز در بانک سعادت است ،✿
#نمازاول_وقت
صفحه ۴۲۳ مصحف شریف
سوره مبارکه احزاب
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_5803140135662913939.mp3
2.03M
🔸ترتیل صفحه 423 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 33
سوره مبارکه الاحزاب
صفحه 423
وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلَا مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَنْ يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ ۗ وَمَنْ يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا مُبِينًا (36)
و هيچ مرد و زن مؤمنى را نرسد که وقتى خدا و رسول او امرى را مقرّر کردند، براى آنان در امر خود اختيار باشد و هرکس خدا و رسول او را نافرمانى کند حتماً به طور آشکار گمراه شده است. (36)
وَإِذْ تَقُولُ لِلَّذِي أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَأَنْعَمْتَ عَلَيْهِ أَمْسِكْ عَلَيْكَ زَوْجَكَ وَاتَّقِ اللَّهَ وَتُخْفِي فِي نَفْسِكَ مَا اللَّهُ مُبْدِيهِ وَتَخْشَى النَّاسَ وَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَاهُ ۖ فَلَمَّا قَضَىٰ زَيْدٌ مِنْهَا وَطَرًا زَوَّجْنَاكَهَا لِكَيْ لَا يَكُونَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ حَرَجٌ فِي أَزْوَاجِ أَدْعِيَائِهِمْ إِذَا قَضَوْا مِنْهُنَّ وَطَرًا ۚ وَكَانَ أَمْرُ اللَّهِ مَفْعُولًا (37)
و [ياد کن] وقتى را که به [زيدبن حارثه] آن کس که خدا به او انعام کرده بود و تو [نيز] به او انعام کرده بودى مى گفتى: همسرت را براى خود نگه دار و از خدا پروا کن در حالى که در ضمير خود چيزى را پنهان مى کردى که خدا آشکار کننده آن بود و از مردم مى ترسيدى درحالى که خدا سزاوارتر بود که از او بترسى. پس چون زيد حاجتى از آن زن برآورد، وى را به همسرى تو درآورديم تا بر مؤمنان در مورد [ازدواج با] همسران پسرخواندگانشان، وقتى که حاجتى از آنان برآوردند، حَرَجى نباشد و امر خدا شدنى است. (37)
مَا كَانَ عَلَى النَّبِيِّ مِنْ حَرَجٍ فِيمَا فَرَضَ اللَّهُ لَهُ ۖ سُنَّةَ اللَّهِ فِي الَّذِينَ خَلَوْا مِنْ قَبْلُ ۚ وَكَانَ أَمْرُ اللَّهِ قَدَرًا مَقْدُورًا (38)
بر پيامبر در آنچه خدا براى او مقرّر کرده حَرَجى نيست، خدا اين سنّت را در مورد کسانى [از پيامبران] که پيشتر درگذشتند [نيز] معمول داشته است و امر خدا سنجيده و اندازه گيرى شده است. (38)
الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ ۗ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ حَسِيبًا (39)
همانان که رسالت هاى خدا را مى رساندند و از او مى ترسيدند و از هيچ کس جز خدا نمى ترسيدند و خدا براى حسابرسى کافى است. (39)
مَا كَانَ مُحَمَّدٌ أَبَا أَحَدٍ مِنْ رِجَالِكُمْ وَلَٰكِنْ رَسُولَ اللَّهِ وَخَاتَمَ النَّبِيِّينَ ۗ وَكَانَ اللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمًا (40)
محمد پدر هيچ يک از مردان شما نيست، ولى رسول خدا و پايان بخش پيامبران است و خداوند به هر چيزى دانا است. (40)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! خدا را بسيار ياد کنيد. (41)
وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42)
و بامداد و شامگاه (همه وقت) او را تسبيح و تنزيه نماييد. (42)
هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۚ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا (43)
او است آن که بر شما رحمت مى فرستد و فرشتگانش [نيز براى شما طلب رحمت مى کنند] تا شما را از تاريکى ها به سوى نور بيرون آورد و او به مؤمنان رحيم است. (43)
🌸🌸🌸
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۲۳🌷
خدا را بسیار یاد کنید:
بدون شک یکی از بزرگ ترین گمشده های انسان ها در هر عصر و زمان، «آرامش» بوده و هست. همه ی انسان ها در دنیای آرزوهای خویش، زندگی آرام و دور از پریشانی و اضطرابی را تصوّر می کنند و برای رسیدن به آن می کوشند. حتّی اگر افکار جنایتکاران و ظالمان جهان را جرّاحی کنیم، به این واقعیّت می رسیم که آنان برای رسیدن به آرامش، به ظلم و جنایت دست می زنند! حقیقت امّا این است که جان انسان ها تنها با یک چیز آرام می شود، و آن، یاد خدای بی همتا و توجّه به آن منبع علم و قدرت است؛ چنان که خداوند در آیهی 28 سوره ی رعد می فرماید: «آگاه باشید که تنها با یاد خدا دل ها آرامش می یابد.» آری، انسان با توجّه به آن نیروی بی نهایت به یاد می آورد که سرپرستی مهربان دارد که او را برای هدف مهمّی آفریده و ابزار رسیدن به آن هدف را به او داده است؛ به یاد می آورد که سختی ها و مشکلات، بخشی از امتحان خداست که برای رسیدن به آن هدف باید از آن ها گذر کرد؛ به یاد می آورد که خدا به بندگان باایمان خود، وعده ی یاری داده و از این رو، عمر باارزش خویش را با اندوه و غمِ بی حاصل تلف نمی کند؛ بلکه با توکّل به خدا و روحیه ی عالی، به آباد کردن دنیا و آخرت خود اهتمام می کند. همچنین به یاد می آورد که تنها راه رسیدن به سعادت، عبادت خدا و فرمانبرداری از اوست و باید زمانی در پیشگاه عدالت الهی، پاسخگوی تک تک کارهایش باشد؛ از این رو تمام نیروی خود را در فرمانبرداری خدا و ترک نافرمانی او صرف می کند.
پیشوای ششم ما شیعیان نیز چه زیبا در این باره فرموده است: «دل، حَرَم خداست؛ پس در حرم خدا کسی غیر از او را ساکن مکن.» این آیه ی نیز به همه ی افراد باایمان فرمان می دهد که خدا را بسیار یاد کنند و پیوسته او را از بدی ها پاک بشمارند تا خدا نیز آنان را مشمول لطف و رحمت خویش کند و از تاریکی های جهل و غفلت خارج کرده، به نور علم و معرفت برساند. البتّه روشن است که منظور از یاد خدا، تنها ذکر زبانی نیست؛ بلکه توجّه به خدا با تمام وجود است که در زبان و عمل انسان آشکار می شود. از این رو در روایتی از پیامبر، روشن ترین نمونه ی یاد خدا، توجّه به حلال و حرام الهی معرّفی شده است. همچنین در روایات اهلبیت، توجّه خالصانه به خدا و دور از هر گونه ریا و خودنمایی، یکی از شروط مهم یاد خدا ذکر شده است. از آیات قرآن و روایات معصومین استفاده می شود که خواندن نماز و قرآن و دعاها، و گفتن اذکار به ویژه تسبیحات حضرت زهرا پیش از خواب و پس از نماز، نمونه هایی از یاد خداست که باعث روشنی دل و به دست آوردن خشنودی و پاداش الهی می شود. در حدیثی از امام صادق می خوانیم: «خانه ای که در آن قرآن خوانده می شود و یاد خدا در آن بسیار می شود، خیر و برکتش زیاد است و فرشتگان در آن حاضر و شیاطین از آن دور می شوند و برای آسمانیان می درخشد؛ همان طور که ستارگان برای ساکنان زمین می درخشند.»
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🔴 ارواح در عالم برزخ به چه کارهایی مشغول هستند؟
🌾هرچند که دنیا فرصتی برای انجام اعمال صالح است و با مرگ پرونده اعمال انسانها بسته میشود. اما رشد معنوی و تکامل برای مومنین در این مرحله به اتمام نمیرسد.
🔴درواقع با وجود اینکه در عالم برزخ امکان انجام عبادات و کارهای نیک و خیر برای ما وجود ندارد، اما این فرصت را خدای متعال برای مؤمنان قرار داده تا در آن عالم و پیش از رسیدن قیامت مرحله به مرحله رشد کنند...
💥 حالا سوال پیش میاد، رشد بکنیم که چی بشه؟
☘در برزخ برخلاف دنیا نعمتهای الهی بسیار بالاتر،نیکوتر و گواراتر از نعمتهای دنیا هستند که هرچقدر درجات انسان در برزخ بالاتر باشد دسترسیش به نعمتهای ویژه خدا راحتتر هست.
💥انسان هایی که در دنیا اعمال خوب بیشتری داشتند رشد سریعتری دارند و زودتر و بیشتر به نعمتهای خاص الهی دسترسی پیدا میکنند
▪️ به همین خاطر مومنین ضعیف که بی انتهایی و عظمت و لذت نعمتهای اون دنیا را میبینند به شدت حسرت و غبطه میخورند به حال مومنینی که به سرعت رشد میکنند...
حتی انسانهای مومن که درجاتشون بالاتر برود در عالم برزخ برخلاف گناهکاران تا اندازهای دارای اختیار عمل هستند.
🌟مثلا بستگی به درجات آنها آزادتر از سایر ارواح انسانها هستند و به عنوان مثال میتوانند به خانواده خود در این عالم سر بزنند و از احوال آنها جویا شوند.
🌼حدیثی از رسول خدا صلیالله علیه و آله در این باره عنوان شده که فرموده اند:
هدایای نخبه و جالب از سوی خداوند بزرگ در اوقاتی که(مومنان) در دنیا نماز میخواندند به آنها میرسد و فرشتگان به آنها سلام و درود میفرستد.»
❤️همچنین آن حضرت در حدیث دیگری فرمودهاند: سوگند به خدایی که قرآن را بر محمد نازل کرده اهل بهشت (هر قدر زمان بر آنها میگذرد) جمال و زیباییشان بیشتر میشود آن گونه که در دنیا با گذشت زمان زشتی و پیری آنها افزایش مییافت.»
♻️همین دلیل باید هر اندازه میتوانیم توشه پربارتری از دنیا برداریم تا سرعت رشد معنوی خوبی در برزخ داشته باشیم و دچار آن پشیمانی بینهایت نشویم.
📘برگرفته از سخنان حجت السلام رضا محمدی پژوهشگر قرآنی و دینی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔴معجزه قرائت قرآن در خانه ‼️
دوست داشتم اینو برا تک تکِ
کسایی که دوستشون دارم بفرستم
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداومت بر کار خوب هرچند کم
بر یک تعقیبات خواص بعد از نمازها مداومت داشته باشیم
➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال محراب (اقامه نماز جماعت)
🆔https://shad.ir/mehrabenamazmedu
چگونه غدیر را تبلیغ کنیم ؟
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1878327308C62d0cf4241
👆👆
خیلی جالبه حتما عضو شوید
#پرسش_پاسخ
⁉️ آیا فرشتگان هم مرگ و میر دارند؟
🔰 پاسخ :
اینکه مرگ براى فرشتگان چگونه است؟ باید گفت؛ آنچه ما آنرا مرگ میدانیم (خروج روح از جسم و عالم ماده) دربارهی ملائکه معنا ندارند؛ چون آنان جسم ندارند، تا خروج روح از آن مفهوم داشته باشد؛
👈 لذا دربارهی ماهیت مرگ آنان احتمالاتی وجود دارد:اینکه مراد از مرگ دربارهی آنها گسستن پیوند روح از قالب مثالى آنها باشد.
💢 مقصود، از کار افتادن فعالیت مستمر ارواح و ملائک و از دست دادن توان ادراکیشان باشد.
✅ بنابراین، فرشتگان دارای عمر بسیار طولانی هستند؛ اما آنان نیز روزی خواهند مرد.
📚 ر. ک: مکارم شیرازی، ناصر، تفسیر نمونه، ج 19، ص 541
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd