✍معارف قرانی
🌷خداوند هستى را براى بشر آفريده.۲۹ بقره
🌷بشر را براى عبادت آفریده. ...۵۶ ذاریات
🌷عبادت را براى رسيدن به تقوا.۲۱ بقره
🌷 تقوا را براى رسيدن به فلاح......۱۰۰ مائده
🌷فلاح یعنی:خوشبختی وسعادت
@yavaranQoran
Stu-1-22950587418.pptx
5.16M
🌲 پاور پوینت معجزات علمی قرآن
🌹 بسیااااار زیبا👌
@yavaranQoran
📖 ادامه تفسیر سوره طارق(۴)
ما خیال میکنیم که خیلی کارها خوب است، اما بعد معلوم میشود که نه خیر، «تُبْلَى السَّرائِرُ». آیهای در قرآن داریم که میفرماید: بعضیها در روز قیامت میگویند: خدایا ما را برگردان. «أَخْرِجْنا نَعْمَلْ صالِحاً» فاطر/37 یعنی کار خوب انجام دهیم. منتهی میفرماید: «غَیْرَ الَّذی كُنَّا نَعْمَلُ» فاطر/37 یعنی غیر از آنکاری که انجام میدادیم. خدایا ما را برگردان عمل صالح انجام میدهیم غیر از آن کارهایی که انجام میدادیم. علامه طباطبایی در تفسیر این آیه میفرماید: «غَیْرَ الَّذی كُنَّا نَعْمَلُ» یعنی: خدایا ما را به دنیا برگردان تا کار خوب انجام دهیم. میگویند: ما را برگردان تا کار خوب انجام دهیم غیر از آن کارهایی که انجام میدادیم. یعنی میخواهد بگوید خدایا آن کارهایی هم که انجام میدادیم و فکر میکردیم کارهای خوبی هستند، اینجا که «تُبْلَى السَّرائِرُ» است و پردهها کنار میرود میفهمیم که: کار خوبمان هم خوب نبودند! خیال میکردیم خوب هستند. افطاری میدادیم، قربانی میبردیم(عید قربان) میگویند: چه کردی؟ ! میگوییم: خدا توفیقمان داد که عید قربان یک قربانی بردیم.
می گویند: خوب. کبابی هایش را که خودت برداشتی! رانهایش را هم که به فامیلهایت دادی! کدام قسمتش را به فقراء دادی؟ ! قربانی برای نزدیکی به خدا است.
ریم. «فَمَهِّلِ الْكافِرینَ أَمْهِلْهُمْ رُوَیْداً» طارق/17 خدا سه رقم عذاب دارد: زود، دیر، دیرتر. خدا آدمهای خوب را زود گوشمالی میدهد: «وَ ما أَصابَكُمْ مِنْ مُصیبَةٍ فَبِما كَسَبَتْ أَیْدیكُمْ وَ یَعْفُوا عَنْ كَثیرٍ» شورى/30 مؤمن اگر خلاف کند خدا زود گوشمالیاش میدهد و بیدارش میکند. امروز به کسی سیلی میزنی و تا آخر هفته ضرر میبینی. این عذاب زود هشدار است. یک سری افراد مثل شاه هستند. قرآن میگوید: نگویید این همه شاه ظلم میکند، مردم میگویند: جاوید شاه. میگوید: «وَ جَعَلْنا لِمَهْلِكِهِمْ مَوْعِداً» كهف/59. موعدی دارد صبر کن. یک عده تا آخر عمرشان هم خوش هستند. عذابشان دیرتر است. میفرماید: «إِنَّما نُمْلی لَهُمْ لِیَزْدادُوا إِثْماً» آل عمران/178 گذاشتهام برای آخرت.
«والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته»
#درسهایی از قرآن
@yavaranQoran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #اسلام دین #غم است یا #شادی؟
@yavaranQoran
لَا تُدْرِكُهُ الْأَبْصَارُ وَهُوَ يُدْرِكُ الْأَبْصَارَ
چشمها او را نمیبینند؛
ولی او همه چشمها را میبیند . . .
#انعام_۱۰۳
وقتی نگاهت به نامحرم افتاد و
آن وقـــت هایی که در
خلوت و تنهایی
چشمت به صفحه گوشی افتاد
و فکرِ گناه و وسوسه هایِ شـیطان
به جــان و دلت افتاد،
یادِ این آیه باش که تو نمیبینی
اما همان لحظه ای که
گــــــرمِ گناهی
چشم های امام زمان (عج)
خیره میشود به چشم های تو !
+رفیق دلت مــــیاد چشم تو چــــشمِ
امام زمان باشی و گناه کنی ؟
#مخاطب_اصلی_خودم
@yavaranQoran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج آقا مىگه: يه توپ دارم قل قليه👌
تا آخر ببينيد....🌺
تمثیل بسیار زیبا درمورد احترام به پدرومادر
#کلیپ
@yavaranQoran
پنج حقیقت در مورد مرگ.mp3
3.88M
#پنج_نکته_درباره_مرگ
🎙استاد ابراهیمیان
مخصوص مجلس ختم👌
جذاب و شنیدنی👂
@yavaranQoran
🔴چرا در قبر میت چوب میگذارند؟
✅زراره می گوید: محضر امام باقرعلیه السّلام عرض کردم: چرا برای میت جریده و چوب می گذارند؟
حضرت فرمودند: به خاطر آن که مادامی که آن چوب تازه است عذاب و حساب از او دور می شوند، حساب و عذاب کلا در یک روز و یک ساعت واقع می شوند و آن زمانی است که میت داخل قبر شد و مردم از سر قبر مراجعت کردند، این دو چوب را برای همین همراهش می گذارند و بعد از آن که خشک هم بشوند دیگر نه عذابی خواهد بود و نه حسابی ان شاء اللَّه تعالی
📚شیخ صدوق(ره)، علل الشرائع، ج 1، ص: 950؛ مترجم: ذهنی تهرانی
@yavaranQoran
📖 #تفسیر سوره بروج(۱)
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم»
الهی انطقنی بالهدی و الهمنی التقوی
موضوع بحث امروز ما تفسیر سوره بروج میباشد.
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم» به نام خداوند بخشنده مهربان. دیگران یا بخشنده نیستند و اگر بخشنده هستند مهربان نیستند، بعضی نمیبخشند. بعضیها نمیتوانند ببخشند، بعضیها میتوانند و نمیبخشند، بعضیها کم میبخشند، بعضیها با منت میبخشند، بعضیها میبخشند تا بعدا به آنها برگردد. یعنی به مرغ دانه میدهند تا از او تخم بگیرند. به گوسفند علف میدهند تا از او شیر بدوشند، بعضیها به خودیها میبخشند، مثل شاه که جنگلها را به شاهپورها میبخشید. آن کسی که هم میتواند ببخشد و هم میبخشد و هم به همه میبخشد و هم بخششاش برای نیاز نیست، تنها خداست.
اسم این سوره، سوره «بروج» است. بروج جمع برج است. برج چند تا معنا دارد. به قلعه میگویند: برج، به مدار سیارات میگویند: برج. و به هرچیزی که جلوه میکند میگویند: برج. انسان وقتی دارد وارد شهر میشود، ساختمانهای بلند« برجها» را میبیند. «تَبَرُّج» یعنی جلوه گری. خداوند به زنهای پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم میفرماید: «وَ لا تَبَرَّجْنَ» کلمه برج یعنی جلوه، هر چیزی که پیداست. زنانی که جلوه گری میکنند تبرج میکنند. قرآن میفرماید: «وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِیَّةِ الْأُولى» احزاب/33 یعنیای زنان پیغمبر(ص)، مثل زمان جاهلیت اول جلوه گری نکنید. امام باقر علیه السلام از این آیه استفاده لطیفی میکند. میفرمایند: « اینکه قرآن میفرماید مثل جاهلیت اول، معلوم میشود جاهلیت دومی هم وجود دارد. » مثل این است که من به منزل شما بیایم و بگویم: این آقا پسر کیه؟ ! شما بگویید: « این پسر اول من است. » از این جمله معلوم میشود که آن شخص پسر دیگری هم دارد. مثل این است که بگویی: غذا خوردهای؟ بگوید: یک بار. معنایش این است که میتوانم یکبار دیگر هم بخورم، ضمنا حدیث داریم که: از میهمان نپرس که غذا خوردهای یا نه؟ ممکن است خورده باشد ولی باز هم میل داشته باشد در خانه شما هم بخورد. حدیث هم داریم: از میهمان نپرس که چه میل داری؟ هرچه هست برایش بیاور.
#درسهابی ازقرآن
@yavaranQoran