6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #قرائت_نماز : درس (3) ضرورت صحیح خوانی نماز
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#تجوید_نماز
به 🌺یاوران نماز🌺 بییوندید👇
✅ @yavarannamaz
لحظه ای تامل🤔
💠 تقصیر من است یا.....؟
🔴 #آیت_الله_حائری:
💠 به راحتی میشود آدمها را با حرفهایشان شناخت.
فرض کنید یک خودکار روی طاقچه است!
👈 به یکی میگویی برو بیار. میرود میگردد. خودکار هست [اما] پیدایش نمیکند. میگوید: «نمیبینم».
👈 به دومی میگویی برو. [خودکار] هست [اما] پیدایش نمیکند. میگوید: «نیست».
💠آن که میگوید نمیبینم یک #شخصیت دارد؛ آن که میگوید نیست، یک شخصیت.
💠آن که میگوید نمیبینم ... #ضعفها و نقصها را متوجه #خودش میداند. فردا اگر اتفاق ناخوشی در زندگیاش افتاد، پای خدا [را] وسط نمیکشد، به حساب خودش میگذارد، چون اینجا به حساب خودش گذاشت. گفت ضعف #بینایی من هست. «من» نمیبینم.
💠 اما آن که میگوید« نیست» ... فردا هر اتفاقی بیفتد، #فرافکنی میکند. به دوش خدا، روزگار، و.... میاندازد.
در امور و مسائل دینی هم با وجود پیشرفت علم و امکانات امروزی باید تحقیق و بررسی کرد وبه وظیفه و تکالیف الهی عمل کرد چون فردای قیامت هیچ عذری پذیرفته نیست و نمی توان گناهمان را نعوذبالله به گردن خدا و این وآن انداخت.
🌼حال ما از کدام دسته ایم؟
@yavarannamaz
موانع و آثار
امام سجاد(ع) در دعای ابوحمزه ثمالی، به برخی از موانع حضور قلب از جمله رانده شدن از درگاه الهی، سبک شمردن دستورات حق، دروغ گفتن حتی به خدا، فاصله گرفتن از عالمان ربانی، شرم نکردن از خدا و نشست و برخاست با اهل باطل، اشاره کرده است.[۴۰]
به عقیده برخی، دلمشغولی، غفلت از خداوند و غرق شدن در دنیا مانع حضور قلب میشود.[۴۱] ملااحمد نراقی دلایل دلمشغولی و غفلت را اینگونه بیان میکند:
موانع بیرونی: مثل اینکه در حال نماز، چشم و گوش مشغول دیدن و شندیدن بعضی چیزها باشد. در این صورت دل انسان مشغول فکرهای دیگر شده و مانع از حضور قلب میشود. ملااحمد نراقی، بستن چشم به هنگام نماز و یا پرهیز از خواندن نماز در مکانهای شلوغ را موجب حضور قلب دانسته است.[۴۲]
موانع درونی: اموری که در «قلب» آدمی وجود دارد و موجب دلپریشانی، غفلت و عدم تمرکز شده و انسان را از حضور قلب بازمیدارد.[۴۳]
همچنین مانع جسمی،[۴۴] وسوسه شیطان، لقمه حرام روزمرگی و عادت، نامناسب بودن مکان نمازگزار، شراط نامساعد روحی[۴۵] از موانع حضور قلب دانسته شده است.
شهید مطهری معتقد است که عبادت با حضور قلب باعث رام شدن نفس اماره و برطرف شدن آشفتگیهای روانی میشود.[۴۶] همچنین بازداشتن از گناه، پذیرفته شدن نماز، توجه متقابل خداوند به انسان، جلب محبت خدا و مومنان، آمرزش گناهان و ورود به بهشت از جمله آثار حضور قلب شمرده شده است
یاوران نماز↙️
🔶 @yavarannamaz
استاد فیاض بخش:
اولین دستوری که پس از خلوت با محبوب مطرح میشود، استغفار است. هفتاد مرتبه استغفار در قنوت نماز وتر و ۳۰۰ مرتبه «العفو» از همین باب است.
عمده دستورات نماز شب در قنوت، دستورات استغفاری است چون استغفار، موانع را از جلوی سالک برمیدارد و وقتی موانع برداشته شد، سالک میتواند سیر کند.
استغفار در سحر، یک استغفار خاص است. انسان در طول روز وقتی با گناهی مواجه می شود، استغفار می کند؛ وقتی چشمش به نامحرم می افتد یا در تاکسی صدای موسیقی می شنود استغفار می کند، اما استغفار در نیمه های شب یک استغفار خاص است.
🙏شب زنده داران عزیز التماس دعا
@yavarannamaz
علامه #حسن_زاده
نیت بد هر چند به مرحله عمل نرسد و از جنبه فقهی کیفر نداشته باشد و تعزیر و حد بر آن مترتب نشود، در روح و جان اثر می گذارد، نیت بد انسان را تیره می کند.
دقت کردین تنها چیزی که فقط خدا بهش اهمیت میده "نیت هست"؟
همین نیت خیلی کارها میتونه انجام بده زندگی آدم رو از این رو ب اون رو میکنه آدم از فرش ب عرش می بره و بالعکس
اگه ما نیاتمون درست کنیم خیلی تو زندگیمون پیشرفت می کنیم
نیت رو دست کم نگیرین همه زندگی ما بستگی به همین "نیت داره
از امروز نیتت رو خدایی کن ببین چی میشه👌
@yavarannamaz
تربیت توحیدی 3.mp3
2.87M
💕چگونه خدارو به بچه ها معرفی کنیم؟
آیا اصلا نیاز به معرفی هست؟💕
#تربیت_توحیدی فرزند
استاد عباسی ولدی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@yavarannamaz
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کار قشنگ......🌺
سه شنبه های امام زمانی(عج)
@yavarannamaz
💠وقتی که دعا استمرار پیدا کند؛
حتماً اقبال #استجابت در
این #دعا بیشتر است.
امام خامنه (مدظله العالی)
هیچ وقت از دعا کردن ناامیدنشوید هیچ دعایی بی جواب نمی ماند ولو اینکه قیامت جواب داده شود.
يكى از چاره جويى هاى شرعى اين است كه شخص حاجتمند يا گرفتار، از خدا بخواهد كه تمام گرفتارىهاى مشابه گرفتارى او را از تمام مؤمنين و مؤمنات برطرف كند، و يا هر حاجتى نظير حاجت او دارند بر آورده شود؛ زيرا در اين صورت مَلَك براى خود انسان دعا مىكند و دعاى مَلَك مستجاب مىشود. اين گونه دعا كردن در حقيقت دعاى به خود به طور معكوس است.
منبع: کتاب در محضر آیت الله بهجت, جلد سوم, نکته هزار و چهارصد و دوم
@yavarannamaz