✍با #عدالت و حکمت خداوند آشنا بشید:
🤔شاید یکی از شبهات بسیاری از مسلمانان این باشد که چرا فلانی که بیدین و #بینماز و بیخداست، وضعیت مالی اش بهتر از ماست و کمتر دچار بیماری و بلا و ابتلا است، اما وضعیت ما اهل نماز و دینداری بدتر از آنان است؟!
💚قاعده #عدالت خداوند این است که :
📝خداوند مزد اعمال نیک کافران را در همین دنیا میدهد
ولی مزد اعمال نیک مومنان را ذخیره آخرت میکند.
📒و برعکس مزد اعمال بد کافران را به آخرت گذاشته و مزد اعمال بد مومنان را در دنیا میدهد...
🔥این گونه است که کافران در آخرت نصیبی نمیبرند
🌟و مومنان در دنیا با بلا و ابتلا مواجه میشوند تا در آخرت گناهی نداشته باشند و چوب اشتباهات و گناهان خود را همین جا در دنیا بخورند و پاک از دنیا بروند...
🆔 کانال یاوران نماز
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
﷽ #آداب_نماز
🌼 مستحبات و مكروهات اذان و اقامه
🌼
1⃣🌷 بلند كردن صدا در اذان و اقامه براى مرد مستحب است ؛ به گونه اى كه بلندى صدا در اقامه ، بلندتر از صداى اذان نباشد.
2⃣🌷 مستحب است كه نمازگزار اذان را آرام و شمرده بگويد؛ (يعنى كلمات اذان را آشكارا ادا كند، به طورى كه شنونده بتواند حروفش را بشمارد) و همچنين مستحب است كه وقف كردن در آخر هر بخش اذان را كمى طول بدهد.
3⃣🌷 به سرعت گفتن اقامه مستحب است ؛ آن به اين معنى كه وقف در آخر هر بخش را طول ندهد.
4⃣🌷 مستحب است كه اذان گو در جايى بلند، مانند مناره ، بايستد تا صدايش به نمازگزاران برسد.
5⃣🌷 مستحب است كه اذان گو در وقت گفتن اذان و اقامه ، مخصوصا در اقامه رو به #قبله باشد و كراهت دارد كه انسان در گفتن بعضى جملات اذان روى خود را به طرف راست يا چپ بچرخاند.
6⃣🌷 سخن گفتن در بين جمله هاى اذان و #اقامه مخصوصا در بين جمله هاى اقامه مكروه است.
7⃣🌷 مستحب است كه #اذان گو در وقت گفتن اذان با طهارت و #وضو باشد.
📚 النضيد، ج ۲ ، ص ۲۲۶ و ۲۲۷ و ۲۳۰ و ۲۳۱ و ۲۳۳ و ۲۳۴.
کانال یاوران نماز 🔰👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
♻️ #نشرحداکثری
شیوه پاسخگویی 5.mp3
26.09M
✍شیوه پاسخگویی به شبهات نماز(5)👆👆
مفید برای معلمان مربیان و مبلغان 👌
🆔 کانال یاوران نماز
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
✍امام حسن عسکری علیه السلام :
👈زماني كه بنده جانب #مصلايش براي نماز مي ايستد ، خداوند به #ملائكه اش خطاب مي كند : اي ملائكه من !آيا نمي بينيد بنده من چگونه از جميع خلق #منقطع شده و به طرف من آمده ، در حالي كه اميدوار به رحمت وجود و راءفت من است . شاهد مي گيرم شما را ، به درستي كه #رحمت و كرامت خود را مخصوص او گردانم .
📚(جامع احاديث الشيعه ، ج 4 ، ص 22)
⚠️کانال یاوران نماز
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
⚠️ باما همراه باشید.
کتاب چهل چشمه آسمانی؛ جدول نماز در ترجمه آیات قرآن؛ ویژه معلمان.pdf
1.7M
﷽ 💠💙 کتاب «چهل چشمه آسمانی» جدول #نماز در ترجمه آیات #قرآن 💠💙
👌 مناسب برای معلمان و مبلغان
🆔 کانال یاوران نماز
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرارِعاشقے
🌟شب چهارشنبه
✨دعای توسُّل به اهل بیتِ چهاده معصوم؛
🌟به نیت سلامتی امام زمان ؛علماء ؛شهیدان ؛وسلامتی تمام آنهایی که درگیر مشکلات وبیماری هستند و رفع گرفتاری از عزیزانی که سفارش به قرائت دعای توسل کردند و التماس دعا گفتند.
#قربهً_الی_الله
#التماس_دعا
#اَلّلهُمَّـ_عَجِّللِوَلیِّڪَ_الفَرَج
🆔 یاوران نماز @yavarannamaz
اسامی برندگان دومین جشنواره بزرگ عشق آسمانی با محوریت خجسته سالروز ازدواج نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و بانوی نبی پسند حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها به شرح زیر می باشد.
لازم بذکر است در مسابقه فوق بیش از 21192 پیامک و اثر هنری در رشته های مختلف دریافت گردید و تعداد 115 نفر به قید قرعه برگزیده شدند.
جوایز این مسابقه 5 دستگاه تبلت و 110 کارت هدیه 1000000 ریالی می باشد که ظرف مدت 48 ساعت آینده با برندگان تماس گرفته خواهد شد و هماهنگی های لازم جهت دریافت جایزه به عمل خواهد آمد.
✍ شیوه های دعوت کودکان به نماز(۶)
الف: شیوه های #زمینه_ای
6⃣1⃣تغذیه با #شیر_مادر و یا دایه ی عفیف و عاقل
👈رسول خدا(ص) می فرماید: تَوَقُّوا اَولادَکُم لَبَنَ البَغِیةِ وَ المَجنُونَةِ فَاِنَّ اللَّبَنَ یعدی. { محمد رضا طبی. الاخبار، ج 12، ص 105 }
از شیر زنان بدکار و دیوانه به فرزندانتان پرهیز کنید زیرا شیر اثر خود را می گذارد.
هم چنین امام صادق(ع) می فرماید: رَضاعُ الیهُودِیةِ وَ النَّصرانِیةِ اَحَبُّ اِلَی مِن اِرضاعِ النّاصِبِیةِ، فَاحذُرُوا النُّصّابَ أَن تُظایرُوهُم. { مستدرک الوسائل، ج 15، ص 162 }
شیر دادن زن یهودی یا نصرانی ( به کودک ) نزد من بهتر است از شیر دادن زن ناصبی؛ پس ناصبی را به دایگی انتخاب نکنید.
7⃣1⃣ آشکار کردن #محبت_والدین نسبت به فرزندان
🔰در پرتو محبت کردن به کودک – که یکی از نیازهای اساسی و طبیعی اوست – استعداد او شکوفا و شخصیت وی شکل می گیرد. محبت کردن به کودکان باعث می شود که کودک روح و روان سالمی داشته باشد. چون اگر کودک از سلامت جسمی و طراوت روحی سالم برخوردار باشد. می تواند ندای الهی را لبیک گوید و سر به سجده ی عبودیت بنهد. البته باید محبت همراه با عمل باشد، تا کودک آن را با تمام وجود لمس کند زیرا آثار تربیتی محبت آن گاه ظهور پیدا می کند که مهر و محبت و صمیمیت در سخن گفتن با عمل ترکیب شود پس باید محبت را اظهار کرد و به کودکانمان بگوییم دوستشان داریم.
نمونه ی بارز این شیوه، سیره ی ائمه ی اطهار(ع) است. محمد بن مسعدة بصر می گوید: کانَ الجَعفَرِ بنِ مُحَمَّدٍ اِبنٌ یحِبُّهُ حَبّاً شَدیداً، فَقیلَ ما بَلَغَ مِن حُبِّکَ لَهُ؟ قالَ: ما اُحِبُّ أَنَّ لی اِبناً آخَرَ فَینشُرُ لَهُ فی حُبّی. { کتاب العیال، ج 1، ص 315 }؛
امام صادق(ع) پسری داشت که به او بسیار علاقه مند بود. به آن حضرت عرض شد محبت شما نسبت به او چه اندازه است؟ فرمود: مهر من به او چنان است که دوست ندارم پسر دیگری داشته باشم و محبتم به او نیز تعلق بپذیرد. – این اظهار علاقه ی امام صادق(ع) به فرزندش امام هفتم(ص) بوده است.
یکی دیگر از آثار تربیتی این عمل را می توان در رفتار امام هفتم با فرزندش امام رضا(ع) دید. مفضل بن عمر گوید: دَخَلت عَلی اَبِی الحَسَنِ مُوسَی بنِ جَعفَرٍ(ع) وَ عَلِی اِبنُهُ فی حُجرِهِ وَ هُوَ یقَبِّلُهُ وَ یمُصُّ لِسانَهُ و یضَعَهُ عَلی عاتِقِهِ وَ یضُمُّهُ اِلَیهِ وَ یقُولُ بِاَبی أَنتَ ما أَطیبَ ریحُکَ و أطهَرَ خُلقُکَ وَ أَبینَ فَضلُکَ؛ بر امام موسی کاظم(ع) وارد شدم. دیدم که آن حضرت فرزند خود علی را در دامن خود نشانده است و او را می بوسد و زبانش را می مکد. گاه او را بر شانه می گذارد و گاه در آغوش می گیرد و می گوید: پدرم فدای تو باد! چه بوی خوشی داری و چه اخلاق پاکیزه ای فضل و دانشت چه روشن و آشکار است! { وسائل الشیعه، ج 18، ص 557 }
18. رعایت عدالت در اظهار محبت بر فرزندان
هیچ گاه نباید در ابراز محبت، کودکی را بر کودک دیگر ترجیح داد.
جابر روایت می کند که، قالَت اِمرَأَةُ بَشیرَ إِنحَل ابنی غُلاماً وَ اَشهِد لی رَسُولَ اللهِ، فَأَتی رَسوُلَ اللهِ(ص) فَقالَ إِنَّ إِبنَةَ فُلانٍ سَأَلتَنی أَن أُنحِلَ إِبنَها غُلاماً، قالَتت اَشهِد لی رَسوُلَ اللهِ(ص) فَقالَ لَهُ بِهِ قالَ: نَعَم: قالَ: فَکُلَّهُم مِثلَ ما أَعطَیتَ قالَ: لا قالَ: فَلَیسَ یصلُحُ هذا وَ إِنّی لا اُشهِدُ اِلّا عَلی حَقًّ.
{ کتاب العیال، ج 1، ص 176 }؛
همسر بشیر به شوهر خود گفت: برده ای به فرزندم عطا کن و رسول خدا(ص) را هم بر این بخشش شاهد بگیر. بشیر به محضر پیامبر(ص) آمد و عرض کرد: دختر فلانی از من می خواهد که به فرزندش برده ای عطا کنم و شما را نیز به این بخشش شاهد بگیرم پیامبر(ص) فرمود: یعنی برده از آن فرزندش شود؟ عرض کردم: آری. پیامبر(ص) فرمود: آیا به همه ی فرزندانت چنین بخششی کرده ای؟ عرض کردم: نه. پیامبر(ص) فرمود: این کار روا نیست و بی تردید من جز به حق شهادت نمی دهم.
🔰کانال یاوران نماز
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
🔰کانالی جامع بروز و کاربردی در ایتا
🙏 خدا یا ما را از #نمازشب خوانهای واقعی قرار بده آمین یا رب العالمین
🖊 کانال یاوران نماز
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
🖊 کانالی جامع بروز و کاربردی در ایتا