فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ماجرای عجیب #شیخ_بهائی
🎥 کرامت زیبای امام رضا علیهالسلام و ماجرای نصب حرز شیخ بهائی بر سر در حرم
📸 تبریک صفحه رسمی رهبر معظم انقلاب به مناسبت ولادت امام رضا (ع)
#انتخابات
#امام_رضا
#رئیسی
#مشارکت_حداکثری
#سلام_بر_ابراهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: همه بدانند قبول داشتنِ بنده شرط کار در دولت من نیست، حفظ کرامت مردم شرط خدمت در دولت است
🔹شکلگیری دولتی کارآمد خواست مردم است و من اجازه نمیدهم حقوق ملت ضایع شود. در سیاست داخلی و خارجی، محور ما حفظ کرامت مررم ایران خواهد بود.
#انتخابات
#امام_رضا
#رئیسی
#مشارکت_حداکثری
#سلام_بر_ابراهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری که رئیسی با آقازادهها و کلهگندهها تو دوران قوه قضاییه کرد 😁👌
ڪانال جبهه انقلاب اسلامے
『@jebheenghlabi』
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: پيروزی در تحريم ‼️
✍️ مهدی سعیدی
🍃🌻🍃
🔻پيروزي باشکوه آیتالله ابراهيم رئيسي در سيزدهمين انتخابات رياست جمهوري، نقطه عطفي در سير تحولي و تکويني انقلاب اسلامي است که ميتواند نویدبخش آيندهای روشن در دهه پنجم انقلاب اسلامي باشد. در اين ميان دستهای پنهاني دستبهکار شدهاند تا رأی ارزشمند ملت را کم اعتبار کرده و مخدوش نمايند که در این زمینه توجه به چند نکته حائز اهميت است:
🔸1- انتخابات در شرايطي برگزار شد که بيماري کرونا، بيش از یک سال است کشور را درگير خود کرده است. طبق آماري که عليرضا وهابزاده مشاور وزير بهداشت اعلام کرده است، گروههای حساس، بيماران و سالمندان جمعيتي در حدود 10 ميليون نفر را تشکيل ميدهند که بسياري از آنها به خاطر نگراني از کرونا نتوانستند در انتخابات شرکت نمايند! بحران کرونا تنها دامنگیر ایران نشده است، بلکه روند انتخابات در جهان را مختل کرده است، بهنحویکه پس از شيوع کرونا در جهان، ۶۴ کشور انتخابات خود را به تعويق انداختند و ۳۰ کشور هم بااینوجود آن را برگزار کردند که در اغلب آنها شاهد کاهش مشارکت 10 تا 20 درصدي بودهايم! لذا با احتساب حداقل 10 درصدی کاهش مشارکت به دلیل شرایط کرونایی کشور، میتوان ميزان مشارکت واقعي را 60 درصد دانست.
🔹 ۲-ناکارآمدي دولت مستقر نيز بزرگترین عاملي بود که حاصل آن القاء ياس و نااميدي نسبت به امکان تغيير بود. اين نارضايتي که رنگ و بوي عصبانيت به خود گرفته بود تا آنجايي بود که وعدهها و کارنامههاي نامزدهاي انتخاباتي نيز نتوانست تغييري در تصميم بخشي از جامعه ايجاد کند و حاصل آن کاهش مشارکت در انتخابات بود!
🔸3- ستردگي اردوگاهي که اين بار تلاش داشتند تا جامعه را دعوت به عدم حضور در انتخابات کنند نيز ممتاز از ادوار انتخابات گذشته بود. در اين اردوگاه علاوه بر ضدانقلاب و رسانههاي بيگانه که #رأی_بي_رأی را تبليغ میکردند، جريان احمدینژاد و بخشي از اصلاحطلبان نيز ميداندار تحريم انتخابات شده بودند!
🔺بااینحال حماسهای دیگر از سوی ملت ایران خلق شد. مقايسه رأی هشتمين رئیسجمهور با رئیسجمهور هفتم و ششم اين حقيقت را آشکار میسازد که او با نسبت آراء بيشتري از آنها توانسته است، بر کرسي قدرت تکيه زند. رئیسجمهور ششم کمتر از 20 درصد آراء را در دور اول انتخابات کسب کرد و کار پیروزیاش به دور دوم کشيده شد و رئیسجمهور هفتم نيز 50.7 درصد آرا را در اولين حضورش کسب کرد؛ اما 62 درصد از مشارکتکنندگان در انتخابات اخیر به رئیسجمهور هشتم رأی دادند.
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🔆 #پندانه
✍ شیخی بود که به شاگردانش عقیده میآموخت، "لااله الا الله" یادشان میداد، آن را برایشان شرح میداد و بر اساس آن تربیتشان میکرد.
🔹روزی یکی از شاگردانش یک طوطی برای او هدیه آورد زیرا شیخ پرورش پرندگان را بسیار دوست میداشت.
🔸شیخ همواره طوطی را محبت میکرد و او را در درسهایش حاضر میکرد تا آنکه طوطی توانست بگوید:
"لااله الا اللّه"
🔹طوطی شب و روز "لااله الا الله" میگفت.
🔸یک روز شاگردان دیدند که شیخ به شدت گریه میکند، وقتی از او علت را پرسیدند، گفت:
طوطی به دست گربه کشته شد.
🔹گفتند: برای این گریه میکنی؟!
.
🔸شیخ پاسخ داد:
من برای این گریه نمیکنم. ناراحتی من از این است که وقتی گربه به طوطی حمله کرد، طوطی آنقدر فریاد زد تا مُرد. با آن همه "لااله الاالله" که میگفت؛ وقتی گربه به او حمله کرد، آن را فراموش کرد و تنها فریاد میزد.
🔹زیرا او تنها با زبانش میگفت و قلبش آن را یاد نگرفته و نفهمیده بود. میترسم من هم مثل این طوطی باشم!
🔸تمام عمر با زبانمان "لااله الاالله" بگوییم و وقتی که مرگ فرا رسد، فراموشش کنیم و آن را ذکر نکنیم زیرا قلوب ما هنوز آن را نشناخته است!
🔰آیا ما "لااله الااللّه" را با دلهایمان آموختهایم؟!
🔴 رئیسی: بخاطر معطل شدن مردم در صفهای رای گیری از مردم شرمندهایم
🔸رئیس جمهور منتخب: بی احترامی به رای دهندگان خارج کشور باید جبران شود.
🔹در هیچ مذاکرهای کرامت ملت نباید مخدوش شود؛ اگر مردم شیرینی عدالت را بفهمند عدالت را رها نمیکنند.
🔹در ادوار گذاشته برخی را بخاطر رای به یک فردی در ادارات اذیت می کردند اما ملاک در دولت ما شایسته سالاری است.
سلام علیکم
امشب سیدمحمد خاتمی_ به تعبیر مقام معظم رهبری یاغی انقلاب_ در پیج اینستاگرام خود علیه آیت الله رئیسی_منتخب ملت ایران_ نظرسنجی گذاشته لازم است همه به پیجش رفته و وضعیت نظرسنجی را برگردانند
https://instagram.com/stories/khatamy/2601488339021832016?utm_medium=share_sheet
🔴 در یاسوج چه خبر است؟
🔻رسانه های خارجی منتقد نظام جمهوری اسلامی در روزهای اخیر انعکاس اخبار درگیری هایی که شهر یاسوج به وقوع پیوسته را در دستور کار خود قرار داده اند و مطالبشان به ذهن مخاطب به گونه ای القا می شود که تنش های اخیر را سیاسی و امنیتی جلوه گر نمایند.
🔹اما واقعیت صحنه مغایرت کاملی با آنچه که آنان مخابره کرده اند داشته و مشکلات اخیر به وجود آمده به هیچ وجه اعتراضات سیاسی به نظام مستقر نیست.
🔹ریشه درگیری های به اختلاف دو طایفه تیرتاجی و تامرادی بر می گردد؛ طایفه تامرادی متعلق به بویراحمد سفلی بوده و تیرتاجی بویراحمد علیا.
🔹 به همین سبب از گذشته رقابتی بین این دو طایفه وجود داشته و در انتخابات اخیر نیز سرباز کرده است و نیروهای نظامی - امنیتی هم به جهت حفظ سلامت شهروندان و مصون نگاه داشتن ایشان از گزند دعوای قبیله گی به ماجرا وارد شده اند.
🔻دادستان استان کهگیلویه در تبیین علت اعتراضات می نویسد:
🔹با اعتراض برخی کاندیداها به نتیجه انتخابات شورای شهر یاسوج، هواداران آنها درگیریهایی در سطح شهر ایجاد کردند که با حضور پلیس در کمترین زمان خاتمه یافت. هیچ بازداشتی مربوط به روز انتخابات نداریم، اما پس از آن اتفاقاتی افتاد و عدهای درگیریهایی ایجاد کردند. در حال حاضر ۵ بازداشتی در این خصوص داریم و باقی بازداشتیها با قرار تامین آزاد شدهاند.
🔻 #پینوشت"
🔹 فارغ از محق بودن هر کدام از دوطرف درگیری، به نظر می رسد به لحاظ جامعه شناختی این آسیب در انتخابات های گذشته نیز در استان کهگیلویه و بویراحمد و بسیاری از مناطق دیگر که فرهنگ سیاسی پاروشیال (محدود) در آنجا حاکم است ، وجود داشته و باید مورد بررسی قرار گیرد.
🔹در چنین مناطقی چسبندگی های فامیلی و قبیله گی بسیار قوی بوده و احساسات قومی به شدت بر اذهان شهروندان حاکمیت دارد و گذار از سنت به مدرنیته در آنجا هنوز به طور کامل انجام نشده است.
🔹پس هویت های قومی و قبیله گی حرف اول را می زند و پس از بروز هر اختلافی اعم از مالی ، اجتماعی ، سیاسی و... بلافاصله صف بندی های گسترده طایفه گی ایجاد می شود که بعضا تبعات خونینی را نیز در پی داشته است.
🔹در این جوامع ، افتخار به فامیل و نسب عمیقا رواج دارد و شبکه های اجتماعی نیز طی سالهای اخیر به این روند دامن زده اند.
🔹بنابراین هر فرد منافع خود را در قدرت یافتن طایفه و عشیره می بیند و دفاع از اقوام خویش را در ارتقای موقعیت اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی خود لازم می داند.
🔹 تاسف بارتر از وجود چنین عقایدی در قرن بیست و یکم که هم خلاف نظر دین مبین اسلام و هم هویت ملی و نشان از ضعف کارگزاران در شکل دادن به فراّیند دولت - ملت سازی ارزیابی می شود ، ادعاهای برخی نخبگان سیاسی برای ایجاد نظام فدرالیسم در کشور است.
کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات
جهت عضویت👇
ایتا 👇
https://eitaa.com/Antishobhe
سروش👇
https://sapp.ir/.antishobhe
تلگرام👇
http://telegram.me/Aliomidiani