هدایت شده از به سوی ظهور
🌸عید است و هوا شمیم جنت دارد
🌸نام خوش مصطفی حلاوت دارد
🌸 با عطر گل محمدی و صلوات
🌸این محفل ما عجب طراوت دارد
✨✨مبعث نبی رحمت، پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم بر تمام جهانیان مبارک باد.
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
هدایت شده از به سوی ظهور
🔖 ۲۷ ماه رجب:
🕋 بعثت پيامبر صلي الله عليه و آله
🍃مبعث مبارك پيامبر صلي الله عليه و آله در سن 40 سالگي و آغاز نزول قرآن بر پيامبر صلي الله عليه و آله در اين روز بوده است.
📚 (اعلام الوري: ج 1، ص 46. مصباح المتهجد: ص 750. مسار الشيعة: ص 37. تهذيب: ج 6، ص 2. العدد القوية: ص 337. زاد المعاد: ص 36. فيض العلام: ص 328)
💠اين روز يكي از اعياد بزرگ است، و روزي است كه حضرت رسول صلي الله عليه و آله به رسالت مبعوث گرديد و جبرئيل عليه السلامبر پيامبري آن حضرت نازل شد.
📚 (زاد المعاد: ص 36)
غير شيعه مبعث را در 17 يا 18 يا 24 ماه رمضان و بعضي در 12 ربيع الاول ميدانند.
💠در اين روز صلوات بر پيامبر صلي الله عليه و آله و اهل بيت آن حضرت و نيز زيارت آن حضرت و امير المؤمنين عليه السلاموارد شده است.
📚 (زاد المعاد: ص 40)
💠ساليان سال بود كه از بعثت انبياء عليهم السلام ميگذشت، و هر قوم و قبيلهاي با عقيدههاي مختلف خود زندگي ميكردند و در حجاز و مكه آن روز بسياري بت ميپرستيدند: بت سنگي، فلزي، چوبي، و گاهي از جنس خرما. دختران را زنده به گور ميكردند. اكثر قبايل در حال جنگ و خونريزي بودند. دنيا غرق در گمراهي و ضلالت بود. تا اينكه چهل سال از ولادت با سعادت اشرف مخلوقات و سرور كائنات حضرت محمد بن عبدالله صلي الله عليه و آله گذشت. خداوند آن حضرت را به پيامبري مبعوث فرمود، و جبرئيل بر آن حضرت نازل شد و وحيهاي الهي را با آداب و مراسمي مخصوص به آن حضرت رسانيد كه در كتب روائي با سندهاي مختلف ذكر شده است.
طبق بعضي روايات
📚(منتهي الامال: ج 1، ص 47)
💠هنگامي كه آن حضرت از كوه حرا بر ميگشتند انوار جلال و عظمت ايشان را فرا گرفته بود، بحدي بود كه هيچكس را ياراي آن نبود كه به آن حضرت نظر كند. از كنار هر درخت و گياه و سنگ كه ميگذشت در برابر آن حضرت خم ميشدند و به زبان فصيح ميگفتند: «السلام عليك يا نبي الله، السلام عليك يا رسول الله».
هنگامي كه آن حضرت داخل خانه حضرت خديجه سلام الله عليها شدند، از شعاع انوار جمال آن حضرت خانه منور شد. خديجه سلام الله عليها عرض كرد: اي محمد، اين چه نور است كه از شما مشاهده ميكنم ؟ آن حضرت فرمودند: اين نور پيامبري است. سپس خطاب به حضرت خديجه سلام الله عليها فرمودند: بگو: «لا اله الا الله محمد رسول الله». خديجه سلام الله عليها عرض كرد: سالهاست من پيامبري شما را ميدانم. سپس به وحدانيت خداوند متعال و رسالت پيامبر صلي الله عليه و آله شهادت داد.
در اين هنگام آن حضرت فرمودند: «اي خديجه ! احساس سرما ميكنم. جامهاي بر من بپوشان». حضرت جامه بر خود كشيد و خوابيد.
🍃 از جانب حقتعالي ندا رسيد: «يا ايها المدثر، قم فانذر و ربك فكبر. ..»
(سوره مدثر: آيه 1)
💠«اي جامه به خود پيچيده، برخيز و بترسان مردم را از عذاب پروردگار خود، و تكبير بگو و پروردگارت را به بزرگي ياد كن».
آن حضرت برخاست و انگشت مبارك در گوش خود گذاشت و فرمود: «الله اكبر، الله اكبر» پس صداي آن حضرت به همه موجودات رسيد، و همه با او موافقت كردند.
📚 (منتهي الامال: ج 1، ص 47)
💠پيامبر صلي الله عليه و آله سه سال پنهاني مردم را به خداي يكتا دعوت ميفرمود، و پس از سه سال جبرئيل آمد و عرض كرد: «خداوند متعال امر فرموده كه دعوت خويش را آشكار فرمائي». سپس آن حضرت از كوه صفا بالا رفتند و مردم را انذار فرمودند و دعوت خود را علني نمودند.
📚 (بحار الانوار: ج 19، ص 174 - 186)
💫عید مبعث بر تمام مسلمانان جهان مبارک باد💫
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
هدایت شده از به سوی ظهور
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨جان دلم ...
همه جا حرف مهربونیته✨
✨پرمخاطب ترین نوشته عالم
کتاب آسمونیته✨
#نماهنگ📺
#عید_مبعث🌺🌿
#محمدرضا_نوشه_ور🎙
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
هدایت شده از به سوی ظهور
طرحی برای فردا - شبکه یک - ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ .mp3
17.92M
#عید_مبعث
🔹سخنگوی خدا بود
(بعثت، پیام انسان سازی، جامعه پردازی و تمدن اخلاقی)
استاد #رحیم_پور
طرحی_برای_فردا
شبکه_یک
📅 پخش: ۱۴۰۳/۱۱/۰۵
💫مبعث پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بر تمام مسلمانان جهان مبارک باد 💫
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
هدایت شده از به سوی ظهور
#شبهات_پیامبر
♻️میفرماید:
« تو اخلاق عظیم و برجسته ای داری»
📖قلم4
♻️ومیفرماید:
« برای شما در زندگی و اخلاق رسول خدا اسوه نیکویی است»
📖احزاب 21
💠پیامبر گرامی میفرماید:
«من تربیت شده پرودگارم است»
📚بحار الانوار ج16 ص231
❗️اگر نبود دفع شبهات منحرفین از شخصیت پیامبر گرامی ما ؛ ما هیچ گاه در مقام پاسخگویی به این توهینات نسبت به پیامبران بر نمی آمدیم .
❇️ اما پاسخ به اشکال:
💠پیامبر گرامی ما فرمود:
«از دنیای شما سه چیز محبوب من است؛ زنان و بوی خوش و نماز که روشنی چشم من در آن است»
📚وسائل الشیعه ج2 ص144
✅باید توجه کرد:
❗️در جاهلیت شخصیت زن به قدری نزد انان بی ارزش بود که خداوند می فرماید:
«هرگاه به یکی از آنها بشارت دهند دختری نصیب تو شده صورتش سیاه می شود و مملو از خشم می شود و از قوم و قبیله خود بخاطر بشارت بدی که به او داده شده متواری می گردد»
📖نحل 57-58
🗯مورخان مینویسند:
«زن در نزد اعراب مانند کالایی خرید و فروش می شد و از هرگونه حقوق اجتماعی و فردی حتی ارث محروم بود روشن فکران عرب زن را در شمار حیوانات قرار می دادند از همین رو انان را جزئ لوازم و اثاث زندگی می شمردند»
📚فروغ ابدیت ص46
👌اما اسلام بر این نگاه نسبت به زن خط بطلان کشید .
🔷در روایتی امده است که در نزد پیامبر به فردی خبر دادند که دارای دختر شده ای .او ناراحت شد .پیامبر خطاب به او فرمود:
«چرا ناراحت می شوی دختر همانند گلی در منزل تو است »
📚الکافی ج6 ص5
✅ از سوی دیگر در اسلام برنامه ویژه ای بر روی محبت به همسر و زن ترتیب داده شد تا مرد گمان نکند که زن تنها ابزاری برای اطفائ شهوتش میباشد و ارزش دیگری ندارد .
♻️آنجایی که خداوند میفرماید:
«از نشانه های وجود او همسرانی است از جنس خودتان که برایتان افرید تا در کنار انان آرامش گیرید و در میانتان مودت و رحمت قرار داد»
📖روم22
💠امام صادق فرمود:
«هر چقدر ایمان انسان بالا رود به همان مقدار محبتش نسبت به همسر و زنش افزایش می یابد»
📚الکافی ج5 ص320
🗯وفرمود:
«این که مرد به همسرش بگوید تو را دوست دارم این جمله هیچگاه از قلبش بیرون نمی رود»
📚الکافی ج5 ص568
✅این که پیامبر گرامی میفرماید از دنیای شما زنان محبوب من هستند یعنی من نسبت به همسران مومنه و شایسته ام محبت دارم و نگاه ابزاری به آنان ندارم .شما نیز به من اقتدا کنید و محبت انان را در سینه داشته باشید و با همسرانتان بد رفتار نکنید و با انان همانند حیوان برخورد نکنید .چنان که در جاهلیت چنین می کردید .
💠چنان که امام صادق فرمود:
«از اخلاق انبیا محبت به زنان و همسرانشان بوده است»
📚وسائل الشیعه ج20 ص22
👌با توجه به این نکات پاسخ از اشکال بدست می آید.
🔶منبع: پرسمان اعتقادی
#آنتیشبهه
🍃🌸انتشار محتوا در راستای جهاد تبیین با شما 👇
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
هدایت شده از به سوی ظهور
⛔️ شبهه
#شبهات_پیامبر #همسران_پیامبر #قرآنی
گوشه اى از فلسفه تعدد زوجات پیامبر(صلى الله علیه وآله)!
و همچنین اشاره به فلسفه این احکام مخصوص پیامبر گرامى اسلام(صلى الله علیه وآله) در آیه فوق 👆
پیامبر(صلى الله علیه وآله) شرایطى دارد که دیگران ندارند و همین تفاوت سبب تفاوت در احکام شده است.
به تعبیر روشن تر، مى گوید⬇️ «هدف این بوده که👈 قسمتى از محدودیتها و مشکلات، از دوش پیامبر(صلى الله علیه وآله) از طریق این احکام، برداشته شود».
و این تعبیر لطیفى است که نشان مى دهد👈« ازدواج پیامبر(صلى الله علیه وآله) با زنان متعدد و مختلف، براى حل یک سلسله مشکلات اجتماعى و سیاسى، در زندگى او بوده است».
✅زیرا مى دانیم 👈«هنگامى که، پیامبر(صلى الله علیه وآله) نداى اسلام را بلند کرد، تک و تنها بود، و تا مدتها جز عده محدود و کمى به او ایمان نیاوردند، او بر ضد تمام معتقدات خرافى عصر و محیط خود قیام کرد، و به همه اعلان جنگ داد، طبیعى است که همه اقوام و قبائل آن محیط، بر ضد او بسیج شوند.
و باید از تمام وسائل براى شکستن اتحاد نامقدس دشمنان استفاده کند که یکى از آنها ایجاد رابطه خویشاوندى از طریق ازدواج با قبائل مختلف بود; زیرا محکمترین رابطه در میان عرب جاهلى، رابطه خویشاوندى محسوب مى شد، و داماد قبیله را همواره از خود مى دانستند، و دفاع از او را لازم، و تنها گذاشتن او را گناه مى شمردند».
قرائن زیادى، در دست داریم
که👈 «نشان مى دهد ازدواجهاى پیامبر(صلى الله علیه وآله)،لااقل در بسیارى از موارد، جنبه سیاسى داشته است».
👈✅«بعضى براى کاستن از عداوت، یا طرح دوستى و جلب محبت اشخاص و یا اقوام متعصب و لجوج بوده است».
✳️✅روشن است، کسى که در سن ۲۵ سالگى که، عنفوان جوانى او بوده، با زن بیوه چهل ساله اى ازدواج مى کند، و تا ۵۳ سالگى، تنها به همین یک زن بیوه قناعت مى نماید، و به این ترتیب، دوران جوانى خود را پشت سر گذاشته، و به سن کهولت مى رسد، و بعد به ازدواجهاى متعددى دست مى زند، حتماً دلیل و فلسفه اى دارد، و با هیچ حسابى آن را نمى توان به انگیزه هاى علاقه جنسى پیوند داد.
زیرا👈« با این که مسأله ازدواج متعدد در میان عرب در آن روز، بسیار ساده و عادى بوده و حتى گاهى همسر اول به خواستگارى همسر دوم مى رفته، و هیچگونه محدودیتى براى گرفتن همسر قائل نبودند، براى پیامبر(صلى الله علیه وآله)ازدواجهاى متعدد در سنین جوانى نه مانع اجتماعى داشت، و نه شرائط سنگین مالى، و نه کمترین نقصى محسوب مى شد».
جالب این که❗️👈 در تواریخ آمده است پیامبر(صلى الله علیه وآله)⬇️ «تنها با یک زن باکره،ازدواج کرد و او عایشه بود، بقیه همسران او، همه زنان بیوه بودند، که طبعاً نمى توانستند از جنبه هاى جنسى چندان تمایل کسى را برانگیزند».
حتى در بعضى از تواریخ، مى خوانیم👈« پیامبر(صلى الله علیه وآله) با زنان متعددى ازدواج کرد و جز مراسم عقد انجام نشد، و هرگز با آنها آمیزش نکرد، حتى در مواردى تنها به خواستگارى بعضى از زنان قبائل قناعت نمودند».
و آنها به همین قدر خوشحال بودند، و مباهات مى کردند که زنى از قبیله آنان به نام همسر پیامبر(صلى الله علیه وآله) نامیده شده، و این افتخار براى آنها حاصل گشته است، و به این ترتیب، رابطه و پیوند اجتماعى آنها با پیامبر(صلى الله علیه وآله) محکمتر، و در دفاع از او مصممتر مى شدند.
از سوى دیگر، با این که پیامبر(صلى الله علیه وآله) مسلماً مرد عقیمى نبود ولى فرزندان کمى از او به یادگار ماند، در حالى که اگر این ازدواجها به خاطر جاذبه جنسى این زنان انجام مى شد، باید فرزندان بسیارى از او به یادگار مانده باشد.
گر چه دشمنان اسلام، خواسته اند️ «ازدواجهاى متعدد پیامبر اسلام(صلى الله علیه وآله) را دستاویز شدیدترین حملات مغرضانه قرار دهند و از آن افسانه هاى دروغین بسازند، ولى سن بالاى پیامبر به هنگام این ازدواجهاى متعدد، از یک سو و شرائط خاص سنى و قبیله اى این زنان از سوى دیگر، و قرائن مختلفى که در بالا به قسمتى از آن اشاره کردیم، از سوى سوم، حقیقت را روشن می سازدو توطئه هاى مغرضان را فاش
مى نماید.
‼️منبع 👇
⏪(تفسیر نمونه ذیل آیه 50 سوره احزاب).
#آنتیشبهه
🍃🌸انتشار محتوا در راستای جهاد تبیین با شما 👇
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
هدایت شده از به سوی ظهور
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫اومد امشب از آسمون،یه ستاره روی زمین💫
💫هدیهای از سمت خدا،رحمة للعالمین💫
🌸🌸عید مبعث بر عاشقان مبارک باد🌸🌸
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
هدایت شده از به سوی ظهور
⛔️ سوال ⛔️
آیا پیامبر اسلام (ص) شروع کننده جنگی بودهاند یا خیر ؟
💡هشتگ کلیدی: #شبهات_پیامبر
❇️ پاسخ ❇️
🛑 اگر بخواهیم به این سوال جواب دهیم ناگزیریم تاریخ جنگهای پیامبر صلی الله علیه واله وسلم را مطالعه کرده تا علل این جنگها مشخص شود
🔺 جنگهای بزرگ زمان صدر اسلام عبارتند از: بدر،احد،خندق،جنگ با قبایل مختلف یهودیان(بنی قینقاع- بنی نضیر-بنی قریظه-خیبر-فدک...)جنگ موته و جنگ تبوک
🔸اگر به تاریخ مراجعه کنیم میبینیم #پیامبر صلی الله علیه وآله در هیچ جنگی آغازگر جنگ نبود و در برابر توطئه مشرکان و یهودیان ناگزیر به دفاع بود.این توطئه های پنهان واشکار دشمنانش بود که آتش جنگ را بر میافروخت و رسول الله(ص)ناگزیر به دفاع و پیشگیری بود.آن حضرت پس از خاتمه جنگ به هر صورت ممکن اسرای دشمن را ازاد میساخت با بررسی دلایل برخی از جنگهای آن حضرت با دشمنان مشخص خواهد شد که برخلاف تبلیغات مخالفین اسلام،دین #اسلام نه تنها دین شمشیر و #خشونت نیست،بلکه دین رحمت و #صلح و دوستی میباشد.
🔹اندیشمندان بسیاری بر این باورند که اصولاً اساس گسترش و پیشرفت اسلام، بر مبنای صلح و دعوت به آن بوده است که از طریق پیامبر اکرم(ص)صورت می گرفته است.
🔻پیامبر(ص)تنها تحت شرایط و اهداف خاصی دستور به جهاد می.داد؛امّا هدف نهایی وی درنهایت،استقرار صلح و ایجاد زندگی مسالمت.آمیز بود.به طوری که از جنگ بدر تا آخرین نبرد پیامبر،هیچ کدام تهاجمی نبودهاند،بلکه هر کدام بر اساس اهداف خاصی به وقوع پیوستهاند.
☑️ مرحوم علامة طباطبایی در تفسیر «المیزان» میگوید:«اگرپیامبر اسلام را به حال خود گذاشته بودند,هرگز فرمان(هیچ)جنگی را صادر نمیکرد و این همه جنگهایی که در اسلام واقع شد,همهاش تحمیل به اسلام بود و او را به این واداشتند»
🔺بنابراین،اگر دشمنان جامعة اسلامی،به مسلمانان کاری نداشتند و به عناوین و تمهیدات گوناگون،به تهدید و ارعاب و تجاوز آنها مبادرت نمیکردند،جنگی صورت نمیگرفت و خونی ریخته نمیشد.
♦️درادامه،به علل بعضی از جنگهای پیامبر(ص)اشاره ای کوتاه میکنیم:
🔸جنگ بدر اولین جنگ بزرگ پیامبر صلی الله علیه واله وسلم
بیان چرائی وقوع جنگ بدر نیاز به یک مقدمه است
☑️ پر واضح است که پیامبر صلی الله علیه واله وسلم پس از بعثت سال در مکه بودند و ایشان و پیروان ایشان تحت سخترین شرایط زندگی می کردند و امثال بلال،یاسر،سمیه،ابن مسعود،عمار و....سخترین شکنجه ها را به جان خریدند وبعضی از این بزرگواران در این راه و استقامت در مسیری که انتخاب کرده بودند به شهادت رسیدند،پیامبر صلی الله علیه واله وسلم و مسلمانان تصمیم بر هجرت به مدینه گرفتند ومقدمات آن آماده شد و خلاصه تمام اموال و دارائی های خود را در مکه گذاشته و از نقاط مختلف به سوی مدینه رفتند طوری که رفتنشان از دید مشرکین مکه پنهان بماند
▫️مشرکین مکه چون هجرت مسلمانان را دیدند تمام دارئی های آنان را در مکه مصادره کردند،علت اصلی جنگ بدر باز پس گیری اموال غارت شده مسلمانان از دست مشرکان بود
☑️ مسلمین مهاجر در شهر مدینه در تنگدستی و فقر به سر میبردند.از این رو وقتی رسول خدا خبر یافت کاروان تجاری قریش به سرپرستی ابوسفیان بن حرب از شام به مکه باز میگرددتصمیم گرفت با سپاه مسلمین به کاروان حمله ببرد(1)و به تلافی اموال مصادره.شدهی مسلمانان مهاجر،اموال و کالاهای بازرگانان قریش را مصادره کند.
ابوسفیان زمانی که از خروج رسول الله(ص)برای مصادره کاروان با خبر شد از ادامه حرکت خودداری کرد و شخصی به نام"ضمضم بن عمرو غفاری"را به مکه فرستاد و به او گفت:بزرگان مکه و صاحبان کالا را با خبر کن تا برای نجات کاروان از حمله مسلمانان اقدام کنند(2)او نیز طبق سفارش ابوسفیان هنگام ورود به مکه گوشهای شتر خود را برید و بینی آن راشکافت و جهازش را برگرداند و پیراهن خود را از جلو و عقب چاک زد و روی شتر ایستاد و فریاد زد:
«ای قریش خسارت خسارت اموال شما که همراه ابوسفیان است در معرض حمله محمد(ص) و یارانش میباشد کمک کنید.»(3)
◽️از این عبارت مشخص میشود که مال التجاره موجود در این کاروان تنها مال شخصی ابوسفیان نبوده بلکه اموال قریش بوده که سرپرستی کاروان بر عهده ابوسفیان بوده است و مصادره آن اموال،به تلافی مصادره اموال مسلمین درمکه بوده نه اینکه جنگ ابتدایی.
منابع
1. ابن هشام؛السیره النبویه،محمد محی الدین عبدالحمید(تحقیق و ضبط و تعلیق)،قاهره،مکتبه محمدعلی صبیح و اولاده,1383 ق، 2/440 و و طبری،محمد بن جریر؛تاریخ طبری،بیروت،موسسه اعلمی، 1403 ق،چاپ
2.یعقوبی،احمد بن اسحاق؛تاریخ یعقوبی،بیروت،دارصادر،بی تا، 2 / 45
3. السيرة النبوية،پیشین، 2
#آنتیشبهه
🌸🍃انتشار محتوا در راستای جهاد تبیین با شما 👇
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
هدایت شده از به سوی ظهور
Mohammad - Hamed Zamani @AhoMusic.Com.mp3
3.81M
🍃 تقدیم به شما؛
🎼 محمد رحمت العالمین
🎧 محمد مقتدای اهل آدم
محمد مصطفی آل آدم
محمد رحمت العالمین است
رسول آسمانی بر زمین است
دلش دریایی و خلقش خدایی
نگاه روشنش شمس الضحایی
تبر بر دوش تا بت خانه آمد
حبیب الله سرمستان محمد
خودش خاتم، خدا ختم کلامش
تمام مهربانی در سلامش
♬✾♬✾♬✾♬✾
♫♬♫♬♫♩
🌺🌿مبعث رسول مهربانی برتمام مسلمین جهان مبارک🌺🌿
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
هدایت شده از به سوی ظهور