24.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حال و هوای اربعین از نگاه دوربین بلاگرهای اروپایی و آمریکایی؛ این مقدار از سخاوت باورنکردنی است!
🔹موکبها تعریف انسانیت، سخاوت و محبت است، آرمانهایی که حسین(علیهالسلام) با آن شناخته میشود.
من تعجبم از کار آقای رئیسی خزانه رو ۲سال پیش خالی با بدهکاری ۵۶ میلیاردی تحویل گرفت حالا علاوه بر تصفیه اون بدهی ۵ تُن طلا به پشتوانه پول ملی واردخزانه کرده
باباکارتون شاهکاره واحسنت داره
گندمم که خبرداریدبه مرزخودکفایی رسیدیم
نفت هم مثل پهبادهامون مشتریاش زیادشدند
بماندقیمتهای کالاهای داخلی روبه پایینه!
هرگاه دولت ها باحضرت آقا هماهنگ بودن برکات بر کشور باریده مثلا۶ سال اول دکتر احمدی نژاد!
و یا ۲ سالی که از کار کابینه آقای رئیسی می گذره که حضرت آقا علاوه بر تایید و کمک تمجید هم کردند که برای دولت محرومان مدال افتخاری هست و هرگاه از فرامین رهبری فاصله گرفتند مثل دولت روحانی فقط خسران و زیان بوده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داشتین میگفتین که اقتصاد لیبرالی جواب میده و ببینین غرب چقدر موفقه؟
نه عزیزم اون اقتصاد لیبرالی نیست که جواب میده بلکه اقتصاد استعماری هست که براشون جواب داده و اینجوری خوشگل و کیوت هستن!:)
باور ندارین؟ بشنوین صحبتهای نخست وزیر ایتالیا رو درباره جنایات اقتصادی فرانسه!
⭕️ #ریزش_و_خارش_مو
⭕️ شستشوی موها با دمکرده یاس بنفش هندی سبب درمان ریزش مو و خارش پوست سر می گردد.
🪴☘🪴☘
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴📹 رهبر انقلاب: بنده در سی و چندسال اخیر از همه دولتها با گرایشهای مختلف حمایت کردم چرا که در جمهوری اسلامی قوه مجریه در وسط میدان است و همه باید به آن کمک کنند/ درباره این دو سال دولت سیزدهم میخواهم علاوه بر کمک، تمجید کنم / بعضی از دولتها طبیعتشان این است که فردا را قربان امروز میکنند این دولت نکرده این کار را. کارهای بزرگ و زیربنایی را انجام داده که اثرش ممکن است امروز ظاهر نشود به طور کامل اما بالاخره ظاهر خواهد شد.
🔴رهبر انقلاب: یکی از کارهای خوب دولت سیزدهم حضور در بین مردم و مواجهی مستقیم با مشکلات مردم است.
🔹 ما حق نداریم با مردم رفتار از جایگاه استعلاء و استکبار برخورد کنیم و حرف بزنیم؛ ما کسی نیستیم؛ آنچه که هست متعلق به مردم است.
🔹سادهزیستی و کاهش تشریفات در سلوک شخصی و حکومتی دولت به خصوص شخص آقای رئیسجمهور برای من چشمگیر است
17.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بایکوت سیاسی ترین راهپیمایی جهان !
#منتشر_کنید
#ما_ملت_امام_حسینیم
#حوزه_بسیج_طلاب_ام الائمه
#بسیج_طلاب_روحانیون_خراسان_رضوی
*در زیر خیمه اش همه یک خانواده ایم.
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانیِ حدود ۵۰ سال پیش مرحوم حاج شیخ احمد کافی در مورد پیادهروی اربعین
دلتون شکست و اشکلون جاری شد دیگران را از دعای خیر فراموش نفرمائید.
بفرستید برای اونهایی که میگن پیادهروی اربعین رو جمهوری اسلامی درست کرده
🔴ترویج فرهنگ اربعین 👌
.
🔻رئیسی دیوار کشید؟!
🔺یا خندق را پُر کرد؟!
🔹اردیبهشت ۱۳۹۶ است؛ ۱۱ روز تا آغاز رأیگیری برای دوازدهمین دوره ریاستجمهوری مانده و تنور تبلیغات انتخاباتی داغ است. حسن روحانی در همدان میان هوادارانش میگوید: «اگر شما جوانان در خانه بنشینید[در انتخابات شرکت نکنید]، بدانید که در پیادهروهای ما هم دیوار خواهند کشید. شما آنها را نمیشناسید من آنها را میشناسم.» او سعی میکند با این سخنان، مخاطبانش را از پیروزی سید ابراهیم رئیسی به عنوان مهمترین رقیب انتخاباتیاش بترساند تا چهار سال دیگر بر صندلی ریاست جمهوری بنشیند و همینطور هم میشود.
🔹حالا شهریور ۱۴۰۲ است. سید ابراهیم رئیسی با رأی مردم در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ به ریاست جمهوری انتخاب شده و سومین نشست خبری با اصحاب رسانههای داخلی و خارجی را برگزار میکند. حامیان آقای روحانی اما هنوز به شیوه او متوسل میشوند و همچنان سعی میکنند از کلیدواژه «دیوارکشی» استفاده کنند. خبرنگار یکی از نشریات زنجیرهای حامی حسن روحانی با اشاره به جامعه ایران سؤال میکند: «آقای رئیسی در جامعه پل ساختید یا دیوار کشیدید؟» اما اجازه دهید این بار به جای آقای رئیسی، مرور رویدادهای یک دهه اخیر پاسخ این سؤال را بدهد.
🔹۲ خرداد ۱۴۰۱ حوالی ساعت ۲ بعد ازظهر بخشی از مجتمع تجاری متروپل آبادان فروریخت. کمتر از ۸ ساعت پس از حادثه وزیر کشور برای بررسی میدانی، آماده سفر به آبادان میشود اما به دلیل شرایط نامساعد جوی این سفر در بامداد ۳ خرداد صورت میپذیرد.
🔹احمد وحیدی بلافاصله از فرودگاه آبادان به محل حادثه میرود و پس از بازدید از محل، اولین جلسه برای هماهنگی و مدیریت اقدامات امداد و نجات را در ساعت ۳ بامداد ۳ خرداد ۱۴۰۱ تشکیل میدهد. او تا آخرین روز آواربرداری و کشف اجساد و شناسایی قربانیان در آبادان میماند و ۶ روز بعد، پس از اتمام عملیات در ۹ خرداد ۱۴۰۱ به تهران بازمیگردد. حادثه تلخ متروپل اگرچه به دلیل عدم رعایت اصول مهندسی و عدم توجه به هشدار مهندسان ناظر و همچنین قصور شهرداری آبادان با ریزش یک ساختمان نیمهساز منجر به فوت ۴۳ نفر شد ولی به نظر میرسید خبر از فروریختن یک دیوار دیگر هم میداد؛ اما کدام دیوار؟
😡 حالا کمی برگردیم عقب👇
🔹آخرین روزهای اسفند ۱۳۹۷ است که سازمان هواشناسی از بارش باران گسترده در استانهای خراسان شمالی؛ گلستان و مازندران خبر میدهد. بارشها نهایتا در ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ منجر به سیل میشود که استان گلستان را بیش از استانهای همجوار تحت تأثیر قرار میدهد اما خبری از استاندار گلستان نیست. سه روز از وقوع سیل میگذرد، منطقه را آب گرفته و برخی اقدامات نظیر تخریب خط آهن برای تخلیه آب، احتیاج به دستور استاندار دارد اما خبرها حاکی از سفر استاندار گلستان به خارج کشور علیرغم آگاهی از اوضاع است. علاوهبر استاندار، رئیسجمهور نیز در سفر تفریحی قشم به سر میبرد.
🔹حسن روحانی طی یک هفته پس از وقوع سیل در شمال ایران ترجیح میداد اوضاع مناطق سیلزده را به صورت تلفنی از جنوب ایران پیگیری کند. دیواری که مسئولان ارشد دولت تدبیر و امید[!] بین خودشان و مردم کشیده بودند حتی با سیل هم خراب نمیشد!
🔹اولین روزهای مرداد ۱۴۰۱ است. حالا سیل مناطقی در پایتخت را درگیر کرده است. استانداری تهران از مدتی قبل هشدارهای لازم برای اجتناب از توقف در حاشیه رودخانهها و بستر مسیلها را داده است. با این حال اما سیل خساراتی به همراه داشته است. بامداد ۶ مرداد ۱۴۰۱ سیل ابتدا در منطقه کن و امامزاده داود تهران جاری میشود؛ صبح همان روز وزیر کشور و استاندار تهران خود را به محل میرسانند و تصمیمات لازم برای هماهنگی نهادهای امدادرسان را با توجه به وضعیت منطقه اتخاذ میکنند. یک روز بعد در ۷مرداد ۱۴۰۱ اینبار سیل با قدرت بیشتری مناطقی از فیروزکوه تهران را فرامیگیرد. محسن منصوری استاندار وقت تهران بلافاصله از منطقه کن به کانون اصلی سیل در روستای مزداران فیروزکوه میرود ویک روز بعد رئیسجمهور نیز برای آگاهی ازشرایط مردم منطقه در محل حضور پیدا میکند. برخلاف تجربه سالهای قبل، مسئولان دولت سیزدهم دور از دسترس مردم سیلزده قرار ندارد.
🔹میشود این مقایسه را با سفرهای استانی دو دولت و دستاوردهای عملیاش نیز ادامه داد، مقایسهای که میتواند به شدت جذاب باشد ولی احتیاج به گزارشی تفصیلی دارد. به نظر میرسد باهمین موارد هم بشود پاسخ این سؤال را داد: «آقای رئیسی در جامعه پل ساختید یادیوار کشیدید؟» حالا پاسخ کاملا ساده است امابگذارید جور دیگری پاسخ دهیم. سید ابراهیم رئیسی نه پل زد و نه دیوار ساخت. او ودولتمردانش در این بیست ماه، خندقی که طی هشت سال توسط آقای روحانی و مدیرانش بین مردم و مسئولین حفرشده بود را با مسئولیتپذیری، خدمترسانی، موقعیتشناسی و در یک کلام کار شبانهروزی نسبتاً ترمیم کردهاند./کیهان
#دولت_مردمی
#دولت_انقلابی