eitaa logo
زمزم احکام
886 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
374 ویدیو
6 فایل
🔸جهت ️ارتباط‌ با مدیر یا ارسال‌سوالات 👈 @pasokhgoo_ahkam @Amin_r147
مشاهده در ایتا
دانلود
 گوشت و چرم و ساير اجزاء حيوانات👆👆  #احكام_خوردنی_ها #گوشت_حیوانات #حیوان_حلال_گوشت ----------------------   زمزم احکام @zamzame_ahkam
📚 مصرف خوراکی های وارداتی   ----------------------   زمزم احکام @zamzame_ahkam
📚 حکم ماهی که در آب مرده   ----------------------   زمزم احکام @zamzame_ahkam
📚 خرید گوشت در کشورهای غیر اسلامی 💠 سؤال: کسی که در کشور غیر اسلامی زندگی می کند، آیا می تواند از قصابی که صاحب آن مسلمان است، گوشت تهیه کند، بدون این که یقین به تذکیه شرعی آن داشته باشد؟ ✅ جواب: اگر در معرض فروش مسلمانان قرار گرفته و احتمال تذکیه شرعی داده شود، خرید گوشت از مسلمان و مصرف آن اشکال ندارد. --------------------- 📚 منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ----------------- زمزم احکام https://eitaa.com/zamzame_ahkam
📚 حیوانات دریایی حلال گوشت 💠 سؤال: کدام نوع از حیوانات دریایی، حلال گوشت می باشند؟ ✅ جواب: از حیوانات دریایی فقط ماهی پولک دار و میگو و نیز برخی از پرندگان دریایی، حلال هستند و بقیه حلال نمی باشند. -------------- 📚منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری -------------------------------- زمزم احکام https://eitaa.com/zamzame_ahkam
📚 خوردن غذا در کشورهای غیر اسلامی 💠 سؤال: در کشوری غیر اسلامی زندگی می‌کنم که اکثر رستوران‌های مسلمانان، متعلق به اهل سنت است؛ آیا خوردن غذاهایی که شامل شیره صدف، گوشت خرچنگ، گوشت هشت پا هست، جایز است؟ اگر سوپ میگو سفارش دادیم و در آن گوشت هشت پا و خرچنگ دیده شد، آیا می‌توانیم بخوریم؟ ✅ جواب: غیر از ماهی پولک دار و میگو، خوردن سایر حیوانات آبزی، حرام است. --------------- 📚 منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری -------------  زمزم احکام https://eitaa.com/zamzame_ahkam
📚 حکم ماهی مرده در تور 💠 سؤال: آیا خوردن ماهی ای که در تور یا میله ماهیگیری، داخل آب می میرد، حلال است؟ ✅ جواب: اگر ماهی پولک دار باشد، حلال است. --------------- 📚 منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ---------------  زمزم احکام https://eitaa.com/zamzame_ahkam‌
📚 حکم استفاده از ژلاتین حیوانی 💠 سؤال: آیا استفاده از ژلاتین حیوانی جایز است؟ ✅ جواب: حلال یا حرام بودن ژلاتین بستگی به موادی دارد که از آن تهیه می‌شود. اگر از استخوان حيوان‌ حلال گوشت که ذبح شرعى نشده‌ تهیه شود، چنانچه ظاهر استخوان را قبل از تبديل به ژلاتين تطهير کنند، پاک و حلال است، اما ژلاتين تهيه شده از پوست حيوان حلال گوشت که ذبح شرعى نشده یا از اجزای حیوان حرام گوشت، حرام است. در هر حال، اگر ندانيد ژلاتینی که مى‌خواهيد مصرف کنید از قسم حلال است یا حرام، خوردن آن اشکال ندارد. ------------------- 📚 پی نوشت: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ------------------ زمزم احکام https://eitaa.com/zamzame_ahkam