#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✅ مدرسه کادرسازی #شهید_سلیمانی ، دوره هایی برای تربیت نیروهای تراز انقلاب 💠 دوره #مبانی_تمدن_نوین_ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
29.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مدرسه کادرسازی #شهید_سلیمانی ، دوره هایی برای تربیت نیروهای تراز انقلاب
💠 دوره #مبانی_تمدن_نوین_اسلامی 6
🔰 تحقق تمدن نوین اسلامی، خواست رهبری از جوانان انقلابی
🎤 با تدریس #استاد_احسان_عبادی
🎬 جلسه 6️⃣ ( صوت این جلسه موجود نمی باشد)
✴️ انتشار فایلها بلا مانع است
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اميرالمؤمنين (عليه السّلام) و خلافت عثمان عثمان به سبب ميدان دادن به بنى اميه و اعتماد كامل به آن ه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوران خلافت حضرت امير (عليه السّلام) در مدينه
بيعت با اميرالمؤمنين (عليه السّلام)
پس از قتل عثمان، انقلابيون و ساير مردم مدينه گرد آمدند تا در بارۀ تعيين خليفۀ چهارم تصميم بگيرند. بزرگان مهاجر و انصار در مسجد حضور داشتند. طلحه و زبير و سعد وقاص كه عمر بن خطاب آنها را در شوراى خود داراى قابليت خلافت تشخيص داده بود، داعيۀ خلافت داشتند. اما عمّار ياسر كه در جريان محاصرۀ عثمان و هدايت انقلاب به عنوان سخنگوى مهاجران شناخته مى شد، پيش از همه، و پس از او بزرگان انصار مانند ابوالهيثم بن التيهان، ابوايوب انصارى، رفاعة بن رافع و مالك بن عجلان با ايراد سخنان آتشين و محكم، اميرالمؤمنين (عليه السّلام) را به عنوان شايسته ترين فرد براى خلافت معرفى كردند. عمّار در سخنان خود گفت: «مردم! شما روش عثمان را در خلافتش ديديد. اگر مصلحت خود را در نظر نگيريد، باز هم فردى بر شما مسلّط مى شود كه حقوق شما را پايمال كند. اى مردم! على (عليه السّلام) شايسته ترين فرد براى اين كار است.
همگان فضايل و سوابق او را مى دانيد». همه، سخنان عمّار را تأييد كردند و دسته جمعى به سوى خانۀ اميرالمؤمنين (عليه السّلام) روان شدند.
على (عليه السّلام) در خطبۀ شقشقيه پيرامون هجوم مردم براى ترغيب آن حضرت به خلافت مى فرمايد: «مردم بسان ازدحام شتران تشنه اى كه ساربان عقال ريسمانشان را باز كرده و رها ساخته، به طرف من هجوم آوردند. به گونه اى كه تصوّر كردم مى خواهند مرا به قتل برسانند، يا برخى از آنها مى خواهند برخى ديگر را در حضور من بكشند». در جايى ديگر مى فرمايد: «مردم گروه گروه مانند يال كفتار به سوى من آمدند و از هر طرف به من هجوم آوردند، تا آن جا كه نزديك بود حسن و حسين به زحمت افتند، و لباس و رداى من پاره شد و همچون گلۀ گوسفند پيرامون مرا گرفتند».
اميرالمؤمنين (عليه السّلام) از پذيرش خلافت امتناع كرد و فرمود: «برويد مثل گذشته ديگرى را براى اين كار انتخاب كنيد. من براى شما وزير باشم بهتر از آن است كه امير باشم». اما مردم بسيار اصرار كردند و گفتند اصحاب پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) تقاضا دارند كه دعوت آنها را اجابت كنى و تا با تو بيعت نكنيم رهايت نمى سازيم. حضرت امير (عليه السّلام) باز هم از پذيرش خلافت ابا مى كرد. مالك اشتر پيش آمد و گفت: مردم جز شما كس ديگرى را نمى خواهند، اگر از پذيرش خلافت امتناع كنيد، براى بار چهارم از حق مشروع خود باز خواهيد ماند. آن گاه امام فرمود: حالا كه اصرار داريد، مراسم بيعت بايد در مسجد انجام گيرد، چرا كه بيعت با من نبايد پنهانى و بدون رضايت مسلمانان باشد.
سپس امام همراه با مردم به سوى مسجد آمدند و مهاجران و انصار و انقلابيون كوفى و بصرى و مصرى با آن حضرت بيعت كردند. طلحه و زبير كه در فكر رسيدن به خلافت بودند، وقتى آرزوهاى خود را بر باد رفته ديدند، براى كسب مقام و قدرت در خلافت اميرالمؤمنين (عليه السّلام) پيش از ديگر مردم با وى بيعت كردند. اميرالمؤمنين (عليه السّلام) پس از بيعت عمومى مردم براى اوّلين بار (پس از ۲۵ سال محروميت) بر منبر پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) نشست و سخنان بسيار مهم و تعيين كننده اى ايراد فرمود.
بيعت عمومى با مولاى متقيان اميرالمؤمنين (عليه السّلام) روز جمعه هجدهم ذى حجۀ سال ۳۵ هجرى يعنى درست در روز عيد غدير خم انجام گرفت. به نقل ديگرى بيعت در روز جمعه بيست و پنجم ماه ذى حجۀ آن سال بود. [۱]
----------
[۱]: . نگاه كنيد به: الامامة و السياسة، ج ۱، ص ۴۶ و تاريخ يعقوبى، ج ۲، ص ۱۷۸ و تاريخ طبرى، ج ۴، ص ۴۲۷ به بعد و كتاب الفتوح، ج ۲، ص ۴۳۴ و شرح نهج البلاغة، ج ۱، ص ۲۰۰ و ج ۴، ص ۷.
#تاریخ تشیع
✍️استاد محمد حسین رجبی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔻داریوش دروغگو، قاتل بردیا پسر کوروش (3) 👈ماریا برسیوس استاد برجسته تاریخ می نویسد که داریوش برای ر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻داریوش دروغگو، قاتل بردیا پسر کوروش (4)
👈اومستد ایران شناس معروف می نویسد که در واقع داریوش قاتل بردیا پسر کوروش است و داستان گئومات از جعلیات داریوش می باشد
@zandahlm1357
25.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅داریوش دروغگو، قاتل بردیا پسر کوروش (5)
🔻استاد تاریخ ایران باستان، لوید #جونز :
🔹کوروش هخامنشی نیست
🔹داریوش با زور حکومت را غصب می کند
🔹هیچ نشانه ایی وجود ندارد که نشان دهد اجداد #داریوش شاه بوده اند
و...
@zandahlm1357
4_6001517124512647951.mp3
4.8M
✅داریوش دروغگو، قاتل بردیا و کمبوجیه پسران کوروش (۶)
▪️استاد کامیار عبدی باستان شناس معروف ایرانی▪️
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
يكي از اين مخالفين، يك انجمن مخفي است كه خود را «كميته نجات ايران» ناميده است. » نامه اين كميته در ت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
كالدول در مورد تجديد نظر در تعرفههاي گمركي چنين گزارش ميكند: «اگرچه بر وزارت[خارجه آمريكا] پوشيده نيست و در اين تلگرام نيز يادآوري ميشود، كميسيوني متشكل از بازرسان انگليسي و ايراني، اين تعرفه جديد را آماده كرده اند. درواقع قانون وضع شده، حاصل كار مستشاران انگليسي است كه تمام نيروي كار اين كميسيون را تشكيل ميدهند. لازم به ذكر است در كشورهاي مشروطه مانند ايران معمولاً چنين قوانيني توسط قوه مقننه كشور تصويب و در كتاب مجموعة قوانين و مقررات درج ميشوند... علاوه بر اين، تجديد نظرهاي صورت گرفته با حداكثر پنهان كاري عملي ميشوند و به رغم درخواستهاي مكرر سفارت خانههاي فرانسه، ايتاليا و آمريكا براي دريافت اطلاعات و پي بردن به تغييرات صورت گرفته، هيچ گونه اطلاعاتي بروز داده نشده است. تا زماني كه تجديدنظرها كاملاً عملي نشوند، وضعيت به همين منوال
خواهد بود. سرپرست كميسيون تعرفه، سِر هوبرت لولين به همراه همتاي اين جانب، سِر پرسي كاكس، وزيرمختار انگلستان، با قبول زحمت فراوان، به طور شفاهي جوياي پيشنهادهاي تمام سفارت خانهها شدند. اين جانب نيز از آنجا كه هيچ اطلاعي از تغييرات حاصله نداشته و متخصص اين امور نبودم پاسخ دادم بدون اطلاع از تصميمات اتخاذ شده، قادر نخواهم بود هيچ گونه پيشنهادي به شما بدهم؛ اما متذكر شدم كه از نظر بنده، منصفانه اين است كه پيش از عملي شدن هرگونه تجديد نظري، اين فرصت براي من فراهم باشد كه با در ميان گذاشتن مسئله با دولت متبوع خود و اعمال نظر آنها، پيشنهادهاي خود را ارائه كنم. با توجه به پيشنهادي كه لرد گري به آقاي ديويس، سفير ما در لندن ارائه كرد، اين جانب نيز چنين نگرشي اتخاذ كردم. پيشنهاد از اين قرار است كه وزارت امور خارجه انگلستان بايد «با انتشار بيانيه اي، تغييراتي را كه صورت گرفته است روشن سازد؛ به ويژه تغييراتي كه در امور گمركي صورت گرفته و بر روابط تجاري با ديگر كشورها تأثير ميگذارد. به منظور بررسي نظرات اين كشورها انتشار چنين بيانيه اي ضرورت دارد. » در خبرهايي كه تاكنون به دست ما رسيده، پيشنهاد لُرد گري عملي نشده و بالعكس تغييرات با مخفي كاري بيشتري دنبال ميشود. چنانچه اين تغييرات به ضرر روابط تجاري ما باشد، بدون شك كارشناسان ما با بررسي آن، دامنة تأثير آن را مشخص خواهند كرد. » [۱]
----------
[۱]: گزارش كالدول، شماره ۵۶۹، ۵/۰۰۳. ۶۹۱، مورخ۱۹ آوريل ۱۹۲۰
📚از قاجار تا پهلوی
✍محمد قلی مجد
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🌟💐🌟💐🌟💐 💐🌟💐🌟💐 🌟💐🌟💐 💐🌟💐 🌟💐 💐 💐قسمت پانزدهم 🌟 🔱داستانهاى_هزار_و_يك_شب_دربار 🔰خاطرات_پروين_غفارى 🤴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا