فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو موضوع مهمِ هیئت های حسینی در کلام حاج قاسم سلیمانی...
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
جنود و اعوان قوای علمی انسان بالجمله، برای هر یک از این دو قوه اعنی عاقله و واهمه که در مملکت بدن د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غلبه جنود عاقله در اولیاء و حزب ملائکه
باری، در انبیاء و قاطبه اولیاء و اخیار علیهم السلام جنود عاقله و حزب ملائکه که حزب اللّه اند غلبه یابند، که: « فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ [۱] »، و در فسقه و جهله و اشرار و کفار حزب شیطان غالب شود، به مقتضای قوله تعالی: « اسْتَحْوَذَ عَلَیْهِمُ الشَّیْطَانُ فَأَنْساهُمْ ذِکْرَ اللَّهِ [۲] ».
علی الجمله، از ظهور و غلبه این اوصاف حمیده که جنود عاقله اند در انسان محقّق شود ملائکه راسخه، که تعبیر میشود از او به « عدالت » که او است صراط مستقیم و میزانی که أنزل اللّه علی رسوله، و قال: « أَلاَّ تَطْغَوْا فِی الْمِیزَانِ [۳] » که اقتصاد در کلیه امور باشد که « خیر الأمور أوسطها » [۴] کما قیل:
عدالت چون صراط مستقیم است ز هر دو جانبش راه جحیم است [۵]
----------
[۱]: ۱ - سوره مبارکه مائده، آیه ۵۶.
[۲]: ۲ - سوره مبارکه مجادله، آیه ۱۹.
[۳]: ۳ - سوره مبارکه رحمن، آیه ۸.
[۴]: ۴ - عوالی اللئالی، ج ۴، ص ۱۱۱ ؛ بحارالأنوار، ج ۴۸، ص ۱۵۴ ؛ فیض القدیر، ج ۱، ص ۶۴۳.
[۵]: ۱ - گلشن راز، شبستری، « قاعده در بیان اقسام فضیلت ».
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
جادو، سیمیا سیمیا یکی از فنون غیر حقیقی سحر است، و آن عبارت است از ایجاد شعاعهای خیالی در ذهن که وج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در دیوان امام علی علیه السلام آمده است: سختی و آسانی دو حال گوناگون هستند و نعمت و گرفتاری همواره بر هم مباهات میکنند، جوانمرد آگاه، اگر از زمانه خیانتی ببیند، دست به خیانت آلوده نمی کند. به من اگر ناراحتی برسد چون سنگ استقامت میورزم. در گرفتاری شکیبا هستم و اطمینان دارم که نه نعمت باقی میماند و نه گرفتاری.
هی حالان شدة و رخاء
و سجالان نعمة و بلاء
والفتی الحاذق الا ریب اذاما
خانه الدهر لم یخنه العزاء
ان المت ملمة بی فانّی
فی الملمات صخرة صمّاء
صابر فی البلاء علما بانّ
لیس یدوم النعیم و البلاء
افراط در محبت
سمنون محب گوید: در همسایگی ما، مردی زندگی میکرد و کنیزی زیباروی داشت. و او بی نهایت وی را دوست میداشت. روزی کنیز بیمار شد، وی برای او آشی تهیه کرد و کنار قابلمه نشست و آش را به هم زد. کنیز آه دردناکی کشید و ملاقه از دست همسایه ما در قابلمه افتاد و آتش سوزان بر دستش ریخت و گوشت انگشتانش فرو ریخت و آن مرد با آن حال، احساس ناراحتی نکرد.
این داستان حکایت از افراط در محبت به مخلوق میکند، این محبت سزاوار خالق است
نه مخلوق. چرا که بصیرت باطنی از بینایی ظاهری صادق تر است و البته جمال خدا به مراتب از جمال ظاهری برتر. و هر جمال دیگر نسبت به جمال او ناقص است. عارف رومی گفته است:
هر کسی پیش کلوخی سینه چاک
کاین کلوخ از حسن گشته جرعه ناک
باده درد آلوده تان مجنون کند
صاف اگر باشد ندانم چون کند
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✅ مدرسه کادرسازی #شهید_سلیمانی ، دوره هایی برای تربیت نیروهای تراز انقلاب 💠 دوره #مبانی_تمدن_نوین_ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
32.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مدرسه کادرسازی #شهید_سلیمانی ، دوره هایی برای تربیت نیروهای تراز انقلاب
💠 دوره #مبانی_تمدن_نوین_اسلامی 9
🔰 تحقق تمدن نوین اسلامی، خواست رهبری از جوانان انقلابی
🎤 با تدریس #استاد_احسان_عبادی
🎬 جلسه 9️⃣
✴️ انتشار فایلها بلا مانع است
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
بررسى علل امتناع اوليۀ على (عليه السّلام) از پذيرش خلافت و قبول بعدى اشاره ديديم كه على (عليه السّ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱. روى آوردن مردم به اميرالمؤمنين و تمام شدن حجّت
هجوم مردم پس از قتل عثمان و تقاضاى بسيار آنان و ابراز پشيمانى از كنار نهادن على (عليه السّلام)، حجّت را بر آن حضرت تمام كرد.
۲. مسئوليت علما در برابر فقر مظلومان و رفاه ظالمان
اميرالمؤمنين (عليه السّلام) مى فرمايد: خداوند از علما و دانشمندان (در هر زمان و مكان و جامعه اى) پيمان گرفته است كه در برابر رفاه و شكم بارگى ظالمان و فقر و گرسنگى ستمديدگان سكوت نكنند. به همين دليل بر اميرالمؤمنين (عليه السّلام) كه پس از پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) سرآمد علما و دانشمندان گذشته و آينده بود، لازم مى آمد تا پيمانى را كه به خداوند سپرده است، با پذيرش خلافت به انجام رساند.
#تاریخ تشیع
✍️استاد محمد حسین رجبی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✅داریوش دروغگو قاتل بردیا و کمبوجیه پسران کوروش(7) 📝مقاله ایی از دکتر حیدری باستان شناس ایرانی @zan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_6005942740418824773.ogg
4.2M
✅ ظلم آشکار نسبت به زنان ایران زمین بدستور اوستا (توضيحات در فایل صوتی)
🔸🔸عادت دوره اهریمنی🔸🔸
🔹در اوستا، وندیداد، فرگرد 16 بند 7 سوال پرشده شده است که برای زنان دشتان چقدر باید غذا برده شود!
پاسخ :..... (در فایل صوتی)
📚https://b2n.ir/g43527
📚https://b2n.ir/z61645
🔻سایت تبدیل گندم به گرم
🌐https://b2n.ir/q14600
🔻جمشید گرشاسب چوکسی دانشمند زرتشتی:
پس از ورود اسلام به ایران، زنان زرتشتی بیشتر دوست میداشتند با مردان مسلمان ازدواج کنند. چون در دین زرتشتی، احکام مربوط به زنان (عادت ماهیانه و...) بسیار سخت و طاقتفرسا بود. اما در اسلام، احکام ساده بود
📚https://b2n.ir/z37813
🔹در پایان هم برای بانوان محترم
تغذیه در دوران .... (دشتان) خانم دکتر نجفی
https://www.aparat.com/v/NIYlL/
✅کاهنان و نویسندگان یونانی و کوروش
🔻مهم ترین عاملی که باعث می شود برخی نویسندگان یونانی از کوروش ستایش کنند، تاثیر آنها از گفته ها و نوشتار کاهنان معابدی است که از سیاست کوروش بهره مند شده اند. دقیقا چنین تصویر منفی از کمبوجیه ساخته کاهنان مصری است چون کمبوجيه برخی امتیازات معابد را کم کرد.
🔻لذا نویسندگان یونانی برای دریافت گزارش از گذشته به نزد علمای آن مناطق می رفتند و در بابل و مصر، علما کسانی جز کاهنان نیستند.
🔻کاهنان بابلی که عملا در فتح بابل به مردم بابل خیانت کرده(1) و کمک کوروش می کنند و کوروش هم به آنها امتیازات ویژه می دهد و همین کاهنان هستند که چنین تصوری از کوروش ساخته به گونه ایی که سال های بعد که نویسندگان یونانی نزد کاهنان برای کسب اطلاعات می روند، کاهنان (بر اساس اطلاعات درون معبدی) این گفتار رو در مورد کوروش برای نویسندگان بابلی داشته اند.
🔻آملی کورت ایران شناس معروف بریتانیا یی و واندر اسپاک ایران برجسته هلندی دقیقا به این امر اشاره می کنند نویسندگان یونانی تحت تاثیر گفتار و کاهنانی بودند که از سیاست کوروش بهره جستند.(2)
▪️منابع در عکس نوشته ▪️
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اوضاع سياسي در آغاز سال ۱۹۲۰ در گزارش ۹ ژانويه ۱۹۲۰، كالدول چنين مينويسد: سفارت آمريكا در ايران م
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چندين سازمان مخفي در ايران وجود دارد كه ميتوان در مواقع بحراني فعاليت آنها را احساس كرد. اما حكومت نظامي و نزديكي نيروهاي انگليسي به پايتخت، تأثير مطلوب خود را بر اين سازمانها ميگذارند. چهار عضو سابق كابينه كه در ماه سپتامبر به كاشان تبعيد شدند، همچنان در زندان به سر ميبرند و اجازه ندارند به تهران بازگردند. تبعيد اين افراد تا حد زيادي مخالفت علني با قرارداد را متوقف كرد و از نظر دولت نيز اكنون زمان آن رسيده كه اقدامات سخت تري عليه تمام مخالفين به كار گرفته شود... از زمان ارسال گزارش تاكنون، روشن شده كه برخي از كساني كه براي نمايندگي مجلس انتخاب شده اند و در خارج از كشور به سر ميبردند، مثل وزراي مختار ايران در كشورهاي ديگر و نيز اعضاي هيأت ايران در كميسيون صلح، اجازه ورود به تهران نيافته اند و اين مطالب به هر يك به نحو مقتضي خبر داده شده است... به نظر ميرسد هزينه گزافي صرف تبليغات و ديگر اهداف در ايران شده باشد و زماني كه لرد كرزن به وزارت خارجه كشورمان گزارش داد كه دولت انگلستان در خلال جنگ، پول بسياري در ايران هزينه كرده است، واقعيت را به درستي بيان داشته است. تاكنون هيچ
درگيري سياسي در ايران رخ نداده است كه بتوان گستردگي آن را با درگيري اخير مقايسه كرد. همچنين در ارتباط با اجراي توافقنامه، بايد بيانيه سال ۱۹۱۶ وزيرمختار انگلستان [مارلينگ] را به خاطر داشته باشيم. او گفت: «پس از جنگ حساب ايران را يكسره ميكنيم»... در همان زمان كه روزنامة رعد بيانية سفارت آمريكا را درباره موضع دولت آمريكا راجع به قرارداد منتشر كرد، مقاله اي هم درست در همان صفحه كه بيانية سفارت چاپ شده بود، گنجانده شده بود. اين مقاله در حقيقت بيانيه اي تند و تيز عليه همة مظاهر آمريكايي در ايران، اعم از مدارس، ميسيونريها و حتي امدادهاي آمريكا، بود. خيليها از سفارت خواستند كه جواب اين مقاله را بدهد؛ كه البته ما اين كار را نكرديم؛ همچنين بسياري از ايرانيها نيز درصدد دادن پاسخ به اين مقاله برآمدند ولي سفارت آنان را از اين كار منع كرد؛ جز اين نبود كه اگر كسي جوابي هم ميداد، خود را در معرض مجازات قرار داده بود. مقاله نويس بخش خارجي روزنامة رعد شخصي ارمني است به نام كاسپار ايپكيان كه دربارة آنچه مينويسد
اساساً علم و اطلاعي ندارد، اما قلمي سليس و روان دارد. عجيب اين كه اين فرد مقالاتش را به انگليسي مينويسد و نوشتة او براي برج در روزنامه بايد به فارسي ترجمه شود. سردبير روزنامة ايران، يكي ديگر از روزنامههاي مهم تهران، چند هفته پس از اعلان قرارداد انگليس - ايران، به سفارت آمريكا آمد و اظهار كرد كه آماده است روزنامه خود را در حمايت از آمريكا منتشر سازد و در ميان صحبتهاي خود به طور ضمني خواهان كمك مالي سفارت آمريكا شد. در پاسخ به او توضيح داده شد كه با طرفداري او از آمريكا هيچ مخالفتي نداريم، اما سفارت سرمايه گذاري در روزنامه او را مقدور نمي بيند. چند هفته بعد، وي موفق شد از انگلستان يا دولت ايران (كه در عمل هيچ فرقي ندارد) يارانه مورد نياز خود را دريافت كند. اكنون با اينكه گاهي اوقات شاهد مطالب ضد آمريكايي در اين روزنامه هستيم، اما روزنامه ايران عليه آمريكا جهت گيري علني نكرده است. اما روزنامه اخبار رويتر، گاهي اوقات به احساسات ضد آمريكايي در تهران دامن ميزند. اين روزنامه يك برگه تلگرافي است كه دولت انگلستان آن را به زبان
انگليسي منتشر ميسازد. اين روزنامه به صورت مستقيم جو سازي نمي كند، بلكه با نقل بخشهايي از يك سخنراني يا مقالات روزنامههاي ديگر، [سعي ميكند] آمريكا را يك ناشي ضعيف و ندانم كار نشان دهد.
📚از قاجار تا پهلوی
✍محمد قلی مجد
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🌟💐🌟💐🌟💐 💐🌟💐🌟💐 🌟💐🌟💐 💐🌟💐 🌟💐 💐 💐قسمت هفدهم 🌟 🔱داستانهاى_هزار_و_يك_شب_دربار 🔰خاطرات_پروين_غفارى 🔱در
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟💐🌟💐🌟💐
💐🌟💐🌟💐
🌟💐🌟💐
💐🌟💐
🌟💐
💐
💐قسمت هجدهم 🌟
🔱داستانهاى_هزار_و_يك_شب_دربار
🔰خاطرات_پروين_غفارى
🔱از شدت هول و هراس چشمانم را بسته بودم .وقتی که چشم باز کردم، دیدم اسب میان خیابان به تاخت میرود❗️
⚜به دلیل سرعت زیاد اسب به روی زمین غلتیدم و در همان وضع بحرانی مردی قوی هیکل و چهارشانه را دیدم که به طرف اسب خیز برداشت و در اولین حرکت ، دهنی اسب را گرفت. به همراه اسب به طرف من آمد از شدت درد نمی توانستم از جایم حرکت کنم.
🔱 در همین وقت امیرصادقی رسید و افسار اسب را از دست آن مرد گرفت و به من کمک کرد که از جایم برخیزم.
⚜شلوار سوارکاری ام پاره شده و دست راستم درد و جراحتى سطحی برداشته بود. در طول راه که میآمدیم امیر صادقی گفت:
_ مردی که اسب را مهار کرد از کشتی گیران معروف است و علی غفاری نام دارد بایستی مراتب را به به عرض ملوکانه برساند تا مشمول الطاف ذات قدس ملوكانه شهریاری شود..🤔😉
ادامه دارد
✍#امينه
📔برگرفته از كتاب تا سياهى در دام شاه
🌟💐🌟💐🌟💐🌟
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆👆
🔰 در ادامه پست بالا ، این هم سکانسی از فیلم معمای شاه که وقایع مربوط به 30 تیر سال 31 را به خوبی به تصویر کشیده ، حتما مشاهده کنید.
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 37 ✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا 🎤 حجت الاسلام و المس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_468834589.MP3
5.45M
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 38
✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا
🎤 حجت الاسلام و المسلمین استاد نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم)
🎬 جلسه 8⃣3⃣@zandahlm1357
🔸#چه_جالب
🌟یکی دیگر از حقایقی که می توان در مورد ماهی ها اشاره کرد، وجود یا عدم وجود پلک در آنها می باشد که تمام ماهی ها دارای پلک نیستند و این مورد تنها در میان کوسه ها یک موضوع استثنایی می باشد و تنها کوسه ها پلک دارند!
@zandahlm1357
💡#دانستنیها
🌟نوعی ماهی وجود دارد که با کمک باله هایش به سطح آب می آید و یک و نیم دقیقه در هوا پرواز و طعمه خود را شکار می کند.
#ماهی
@zandahlm1357