#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
دزد نادم ( (ابوبكر بن نوح) ) مى گويد: پدرم نقل كرد: دوستى در نهروان داشتم كه يك روز برايم تعريف كر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠امام صادق علیهالسلام فرمودند:
✳️«هر کس آبی بیاشامد و جدم
حسین علیهالسلام را یاد کند
و بر قاتلین او لعن و نفرین نماید،
✳️ خداوند صد هزار حسنه برایش بنویسد و صد هزار گناه او را بیامرزد، و او را در جایگاههای بلند جای دهد و مانند این است که صد هزار بنده را آزاد کرده باشد. پس او در روز قیامت با دلی شاد و چهرهای خندان محشور میشود»
📚منتهی الامال صفحه ۳۴۳
#سلام_بر_حسین
🏴_____________________
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️به والله گوش نکنید ضرر میکنید...
تحقیقات انجام شده پزشکی روز بر اثراث گریه و سینه زنی بر حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام که تا کنون نمی دانستیم کلیپ را چندین مرتبه با آرامش و دقت گوش دهید و برای دیگران هم ارسال کنید ارسال آن ان شاءالله صدقه ای ماندگار خواهد بود.
دعایبسیار پرفضیلت حضرت محمدصلی الله علیه وآله وسلم.pdf.pdf
3.13M
📿🌺🍃
🌺
❇️ دعای پر فضیلت پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله
💠 دعایی که جبرئیل به پیامبر آموخت
📚 مهج الدعوات
🌺
📿🌺🍃
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
آزار بعلیّ آزار به پیغمبر است آیا این بود ثمره و نتیجۀ سفارشات پیغمبر صلّی اللّه علیه و آله و سلّم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
علی باب علم و حکمت است
دلیل دوم بر مردودیت حدیث لا نورّث آنست که نظر بحدیث شریف متفق علیه (شیعه و سنی) که رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله و سلّم فرمود انا مدینة العلم و علیّ بابها-انا دار الحکمة و علی بابها [۳] .
روی قواعد عقل و دانش حتما بایستی باب علم رسول اللّه از احادیث و دستورات آن حضرت مخصوصا آنچه مربوط بأحکام است بالاخص راجع بارث که نظم و اختلال جامعۀ امت مربوط باوست آگاهی کامل داشته باشد و إلا باب علم نخواهد بود که رسول خدا صلّی اللّه علیه و آله و سلّم بفرماید من اراد العلم فلیأت الباب.
----------
[۳]: ۳) من شهرستان علمم و علی در آن میباشد-من خانه حکمتم و علی در آن میباشد-هر کس اراده دارد از علم من بهره ای بردارد پس باید برود در خانه علی.
چگونه ممکن است عقل باور کند که رسول اللّه صلّی اللّه علیه و آله و سلّم بنابر اخباری که در تمام کتب معتبره شما وارد است علی علیه السّلام را اقضای از امت معرفی نموده و فرموده باشد:
علی اقضاکم یعنی علی در علم قضاوت از همۀ شما امت اولی میباشد. آیا خنده آور نیست که پیغمبر تصدیق کند کسی را که در علم قضاوت از همه بالاتر است اما از ارث و حقوق اطلاع کامل ندارد!!و احکام ارث را باو نگوید در صورتی که قاضی باید بجمیع علوم مخصوصا بعلم فقه و حقوق که قانون ارث از اهم آنها است آگاه و مطلع باشد.
چگونه میتوان باور نمود که حدیثی آن هم راجع بارث مخصوصا مربوط بامور داخلی و شخصی رسول خدا صلّی اللّه علیه و آله و سلّم باشد علی وصی و باب علم آن حضرت نشنیده باشد ولی (اوس بن حدثان یا ابی بکر بن ابی قحافه) شنیده باشد.
آیا عقل شما قبول مینماید که بگویند یک فرد عادی بی سواد وصیت بکند و برای خود وصی مورد اطمینانی قرار دهد و همه قسم دستورات عمل بعد از خود را بوصی خود بدهد ولی نکتۀ اهم در وصیت را که موضوع ارث ببازماندگان است بوصی نگوید-و بیک فرد بیگانه بگوید که بعد از من چنین و چنان شود.
تا چه رسد بمقام منیع رسول اللّه صلّی اللّه علیه و آله و سلّم آن هم خاتم الانبیاء که اصل غرض از بعثتش حفظ نظام اجتماع بشر و فراهم نمودن آسایش دنیا و آخرت بوده است و وصی و وارث و جانشینی برای خود معین نماید. یعنی خدا تعیین نماید علی را وصی و وارث آن حضرت و آنگاه چنین حدیثی که نظم و نظام خصوصی و عمومی را بهم میزند بآن وصی بزرگوار خود که علاوه بر مقام وصایت باب علم و حکمت آن حضرت نیز بوده نفرماید!!.
شیخ- هیچ یک از این دو موضوع در نزد ما ثابت نمی باشد چون که حدیث مدینه مورد قبول اکابر علماء نمی باشد و اما موضوع وصایت در نزد علمای جمهور مردود و غیر مسلّم است چه آنکه بخاری و مسلم در صحیحین خود و دیگران از بزرگ عالمان ما مسندا ازام المؤمنین عایشه رضی اللّه عنها نقل نمودند که گفت در وقت احتضار سر پیغمبر
بسینۀ من بود تا از دنیا رفت-یعنی من شاهد بودم که وصیتی ننمود!!.
چگونه ممکن است وصیتی نموده باشد و برام المؤمنین که تا دم آخر سر مبارک رسول اللّه صلّی اللّه علیه و آله و سلّم بسینۀ او بوده است مخفی مانده باشد و اگر وصیت نموده بود قطعاام المؤمنین رضی اللّه عنها نقل مینمود پس موضوع وصیت بکلی منتفی میباشد!!!
داعی- راجع بحدیث مدینه بی لطفی فرمودید زیرا که عرض کردم اتفاقی فریقین است و تقریبا بحد تواتر آمده و در کتب معتبرۀ اکابر علمای شما از قبیل امام ثعلبی و فیروزآبادی و حاکم نیشابوری و محمّد جزری و محمّد بن جریر طبری و سیوطی و سخاوی و متقی هندی و محمّد بن یوسف گنجی شافعی و محمّد بن طلحه شافعی و قاضی فضل بن روزبهان و مناوی و ابن حجر مکّی و خطیب خوارزمی و سلیمان قندوزی حنفی و ابن مغازلی فقیه شافعی و دیلمی و ابن طلحه شافعی و میر سید علی همدانی و حافظ ابو نعیم اصفهانی و شیخ الاسلام حموینی و ابن ابی الحدید معتزلی و طبرانی و سبط ابن جوزی و امام ابو عبد الرحمن نسائی و غیرهم نقل نموده اند.
و اما موضوع وصایت و نصوص وارده از رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله و سلّم بسی بسیار و بیشمار و از متواترات مسلّمه است و قطعا انکار وصایت را نمی نماید مگر عنود لجوج و متعصّب جهول.
نواب- خلیفۀ پیغمبر خود وصی آن حضرت است که بکارهای خانوادگی آن حضرت هم رسیدگی مینماید چنانچه خلفاء رضی اللّه عنهم رسیدگی میکردند و مخارج زوجات رسول اللّه را میدادند از کجا معلوم است که علی کرم اللّه وجهه را بالخصوص بوصایت معین نموده باشد.
داعی- صحیح فرمودید بدیهی است خلیفه و وصی رسول اللّه فرد واحد بوده چنانچه دلائل و نصوص خلافت را در شبهای گذشته بعرضتان رسانیدم و وصایت آن حضرت با نصوص جلیّه واضح و آشکار است که بامر آن حضرت در موقعی که دیگران در پی دسیسه بازی بودند مشغول غسل و کفن و دفن آن حضرت بود بعد هم باداء
و ردّ امانات موجوده نزد آن حضرت پرداخت و این مطلب از اوضح واضحات و مورد اتفاق جمیع علماء ما و شما میباشد.
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺 🍃🍂🌺🍃🍂🌺 🍂🌺🍂 🌺 نماز شام غریبان چو گریه آغازم به مویههای غریبانه قصه پردازم به یاد یار و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shervamusiqiirani - شامِ غریبان.mp3
2.31M
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺🍂
🌺
چهره ی گلروی نی چون مه تابان شده
از رخ گلگون دوست آینه حیران شده
سرو گلستان غمین، لاله پریشان شده
دیده گل افشان کنید، شام غریبان شده
نگاه اسیران به سوی شام است
چراغ کاروان، سر امام است
آن سر تابان چون در کاخ یزیدی رسید
گوش چه گویم شنید، دیده چه گویم چه دید
خفته به تشت طلا نور دل مصطفی
غرقه دریای خون رأس امام شهید
دیده ز هجران او شمع شب افروز بود
بس که ز غم شرح این حادثه جان سوز بود
#محمد_عبدالحسینی
🌺
🍂🌺🍂
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🆔@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#انسان_شناسی ۲۸۸ #استاد_شجاعی #استاد_میرباقری تاریخ تولدتان را در نظر بیاورید! تیرماهِ سیزده سا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا