پیام به مناسبت حضور حماسی مردم در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ملت عزیز ایران!
صحنه ی حماسی و پُرشور انتخابات در روز جمعه ی ۲۴ خرداد، آزمون خیره کننده ی دیگری بود که چهره ی مصمّم و پرامید ایران اسلامی را در معرض نگاه دوستان و دشمنان نهاد. رشد فزاینده ی سیاسی و پای فشردن بر مردم سالاری دینی صادقانه، حقیقت تابناکی است که با حضور متراکم شما در پای صندوقهای رأی، یک بار دیگر در عمل به اثبات رسید و باطل السّحر بافتهها و گزافههای دشمنان و حسودان و طمع ورزان شد.
حماسه ی حضور شما پیوند مستحکم ایران و ایرانی را با نظام اسلامی به رخ همه ی بدخواهانی کشید که با صد ترفند سیاسی و اقتصادی و امنیتی در پی گسستن یا سست کردن این اعتماد و پیوند مقدس اند.
ایرانیِ مؤمن و غیور در انتخابات دیروز، ظرفیت عظیم خود را در مواجهه ی متین و خردمندانه با جنگ روانی بازیگران سلطه و استکبار، با زیبایی و چیره دستی هرچه تمام تر به تصویر کشید و کشور خود و منافع ملی خود و آینده ی پُرتلاش و امیدوارانه ی خود را بیمه کرد.
پیروز حقیقی انتخابات دیروز ملت بزرگ ایران است که به حول و قوه ی الهی توانست گامی استوار بردارد و گوهر نفوذ ناپذیر و چهره ی پُرنشاط و مصمّم و دل سرشار از
امید و ایمان خود را به نمایش بگذارد.
این جانب با خشوع و خاکساری در برابر لطف و رحمت خداوند حکیم و علیم، جبهه ی سپاس بر زمین میسایم و خود و شما را به ذکر و شکر و قدرشناسی این نعمت بزرگ فرامی خوانم و با سلام و عرض اخلاص به حضرت ولیّ الله الأعظم روحی فداه و تبریک به ملت عزیز و به رئیس جمهور منتخب -جناب حجت الإسلام آقای حاج شیخ حسن روحانی- نکاتی را به ایشان و همه ی آحاد ملت عرض میکنم:
۱- اکنون که حماسه ی سیاسی و نقطه ی اوج آن در جمعه ی بیست و چهارم خرداد با پیروزی ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی به سرانجام رسیده است، هیجان و التهاب روزها و هفتههای رقابت، باید جای خود را به همکاری و رفاقت داده و طرفداران نامزدهای رقیب در آزمون بردباری و متانت و دانایی نیز جایگاه شایسته ی خود را به دست آورند. هیچ احساسی، چه شادمانی و چه ناشادمانی، نباید کسی را به رفتار و گفتاری دور از شأنِ خردمندی و فرزانگی وادار کند. نگذارید بدخواهان، احساسات مردم را ابزار خواستههای پلید خویش کنند. وحدت ملی و رفق و مدارا پشتوانه ی امنیت کشور و خنثی کننده ی ترفندهای دشمنان است.
۲- رئیس جمهور منتخب، رئیس جمهور همه ی ملت است. همه باید برای دست یافتن به آرمانهای بزرگی که رئیس جمهور و همکاران وی در دولت، متعهد و مسئول تحقق آنند، به آنان کمک و با آنان همکاری صمیمانه کنند.
۳- اکنون پس از هفتهها گفتن و شنودن، نوبت کار و اقدام است. رئیس جمهور منتخب تا روز پذیرش رسمی مسئولیت، دارای فرصت ارزشمندی است که شایسته است بیشترین بهره از آن برده شود و کارهایی که شروع مسئولیت
خطیر ریاست جمهوری بدان نیازمند است، بی درنگ آغاز گردد.
۴- تحقق حماسه ی انتخابات، بدون شرکت و رقابت و تلاش دیگر نامزدهای ریاست جمهوری امکان پذیر نبود. لازم میدانم از همه ی شخصیتهای محترمی که پای در این میدان نهاده و با تلاش خستگی ناپذیر خود، صحنه ی مسابقه ای شورانگیز را آفریدند، صمیمانه تشکر کنم و آنان را باز هم به نقش آفرینی در عرصههای گوناگون انقلاب و نظام اسلامی فرا بخوانم.
۵. و نیز لازم میدانم از همه ی آحاد ملت که این بار نیز حادثه ای ماندگار خلق کردند، به ویژه از حضرات مراجع معظّم و علمای اعلام و نخبگان دانشگاهی و سیاسی و فرهنگی که در ترغیب به مشارکت، نقشهای ارزنده ایفا کردند، و نیز از دست اندرکاران برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا به ویژه وزارت کشور و شورای محترم نگهبان که زحمات طاقت فرسای این هفتههای پُرکار را صبورانه تحمل کردند و با امانت کامل، این بار سنگین را به سرمنزل رساندند، و نیز از مأموران پُرتلاشی که امنیت این پدیده ی حساس را در کشوری با این وسعت، تا اقصی نقاط آن تضمین کردند و همچنین از همه ی دستگاههای همکار آنان، صمیمانه تشکر کنم و اجر وافر الهی را برای آنان مسألت نمایم.
۶. لازم میدانم به شکل ویژه از رسانه ی ملی و دست اندرکاران محترم آن که شور انتخابات را رهین تلاش هنرمندانه و مبتکرانه ی خود ساختند و راوی صادق و صریح گرایشها و اندیشهها و هدفهای نامزدان ریاست جمهوری شدند و چگونگی دست به دست شدن قدرت در نظام جمهوری اسلامی را به شکل آشکار در برابر چشم جهانیان گذاشتند، تشکری بسزا و بلیغ کرده، اجر و توفیق آنان را از خداوند مسألت نمایم.
در پایان بار دیگر با
خشوع و ابتهال، نعمتهای بزرگ الهی را سپاس گفته و با تکریم یاد امام بزرگوار و شهیدان و ایثارگران عالی مقام، آینده ای هرچه بهتر را برای این کشور و این ملت آرزو و مسألت میکنم.
والسّلام علیکم و رحمة الله
سیّد علی خامنه ای
۲۵ خرداد ماه ۱۳۹۲
.......:
#پیامهای مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۶- آیا مشکلات جامعه صرفاٌ ناشی از دشمنان است یا کاستیهای جامعه ی ایرانی؟ اگر صلاح میدانید درباره ی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۷- تقاضای اظهارنظر و توصیه درباره ی حرکت همه ی جهان به سوی فرهنگ غرب و بی تأثیر بودن مقاومت دربرابر آن
جوّ فرهنگی در کشور و به تبع آن در دانشگاه بسیار تغییر کرده است و به نظر میرسد که به علّت تأثیر شرایط جهانی، جوّ فرهنگی تغییرات بیشتری هم در پیش داشته باشد و در حقیقت غیر قابل کنترل است. همه ی جهان به یک سوی مشخّص - یعنی فرهنگ غرب - در حرکت است و مقاومت هم کم و بیش تأثیر عمده ای ندارد. شما این مطلب را چگونه میبینید و چه توصیههایی در این زمینه دارید؟
تردیدی نیست که دشمنان اسلام برای تغییر باورهای عمومی و میل و ذائقه ی اجتماعی و فرهنگ جامعه و فضای حاکم بر اندیشهها و اعتقادات مردم ما، تهاجم وسیع و گسترده ای را سازمان داده اند که در مواردی آثاری هم داشته است؛ ولی اوّلاً این به معنای تسلیم جامعه در برابر فرهنگ مهاجم غربی نیست و نباید قدرت فرهنگ اسلامی و اصیل ملّت ما را - که از ریشه و بنیانی بس عمیق برخوردار است - دست کم گرفت؛ و ثانیاً وظیفه ی زبدگان و روشنفکران واقعی در مقابله با این تهاجم خصمانه را باید جدّی و فوری و غیر قابل اغماض دانست.
نکته ی اساسی آن است که مقابله با تهاجم فرهنگی بیگانگان که امروز
همه ی آگاهان در بیشتر کشورهای جهان آن را وظیفه خود میدانند، هیچ منافاتی با تبادل فرهنگی - که کاری پسندیده و حاکی از ظرفیّت بالای یک فرهنگ و ملّت است - ندارد. هر نقطه ی مثبت و مفید را از هر ملّت دیگر باید آموخت و برگزید و فرهنگ خودی را با آن غنی تر کرد. تفاوت این دو - تهاجم یا تبادل فرهنگی - آن است که در تبادل فرهنگی، گزینش و جذب به وسیله ی زبدگان و آگاهان یک ملّت صورت میگیرد و طبیعتاً بهترینها از هر فرهنگی جذب میشود؛ ولی در تهاجم فرهنگی، ابتکار عمل در دست بیگانه است و او با ملّت مورد تهاجم، طبق میل و اراده ی خود رفتار میکند و از طریق فرهنگ تحمیلی، موجبات استضعاف و فقر و بی ایمانی و بی هویّتی ملّتِ مورد تهاجم را فراهم میسازد.
به طور خلاصه، تهاجم فرهنگی، یک حمله ی خصمانه است به وسیله ی کالای فکری و فرهنگیِ زیانبخش (ایدئولوژی، تحلیل سیاسی، خبر، مُد، طرز پوشش، رفتارها و... ) و عمدتاً از راه وسائل فرهنگی (رسانه ها، مطبوعات و غیره) و مقابله با آن، عیناً باید به وسیله تبیین، تحلیل، اندیشه، افشاگری و روشنگری صورت گیرد. در میدان این نبرد حیاتی، فرزانگان و زبدگان و روشنفکران اصیل و دلسوز جامعه، عمده قوای مدافعند که باید در صفوف نخستین انجام وظیفه کنند.
#پاسخ پرسشهای دانشجویان
✍مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#فایل_صوتی_روانشناسی_قلب 24 🎧آنچه خواهید شنید ؛ ❣چجوری ميشه؛ قلب ما، بعضی از آدم ها رو راحت و با
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روانشناسی قلب 25.mp3
2.55M
#فایل_صوتی_روانشناسی_قلب 25
🎧آنچه خواهید شنید ؛
❣بعضی دل ها ... محبوبند؛
هم تو چشمای خدا...
هم تو چشم بنده های خدا!
توی این دلها، چی هست؛
که همه جا محبوبشون می کنه؟
🕌در محضر امام روح الله (۱۲۲)
💠 قرن پیروزی اسلام بر کفر جهانی
📌 امام خمینی (ره ):
ملت عظيم ايران لازم است شكر نعمتهاى غير متناهى الهى را در سالروز 15 خرداد به جان و دل به جا آورد و تمام آنچه گذشته و مى گذرد را از عنايات خاصه خداوند متعال بداند كه هرچه هست از اوست و به سوى اوست. و رمز پيروزى اسلام بر كفر جهانى را در اين قرن كه پانزدهم خرداد 42 سرآغاز آن بود، در دوازدهم محرّم حسينى جستجو كند، كه انقلاب اسلامى ايران، پرتوى از عاشورا و انقلاب عظيم الهى آن است.
📚 صحیفه امام؛ جلد ۱۷؛ صفحه ۴۸۱
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
@zandahlm1357
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
خدمت خرس مروج الاسلام ميگويد کسي به من در مورد خواب شخص محترمي از اهل منبر مقيم مشهد رضوي گفت: وقتي
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خرجي راه
آقاي حاج ميرزا طاهر حسيني كه از اهل منبر و از خدام كشيك چهارم آستان قدس است نقل كرده كه شبي از شبها كه نوبت خدمت من بود هنگام بستن درب حرم مطهر چون زائرين بيرون رفتند و حرم خلوت شد من با ساير خدام، حرم مطهر را جاروب نموديم آن گاه متوجه شديم كه يك نفر زائر عرب از حرم بيرون نرفته و ضريح را گرفته و با امام (ع) سخن ميگويد اما چون با زبان او آشنا نبوديم نفهميديم كه چه ميگويد ناگاه شنيدم كه صداي پولي آمد اين بود كه نزديك رفتيم و گفتيم چه خبر است. او را به كشيك خانه برديم و فردي كه زبان عربي ميدانست از او پرسيد و او گفت كه من اهل بحرينم و چون پولم تمام شده بود عرض كردم اي آقا ميخواهم از خدمتت مرخص شود و خرجي راه ندارم حال بايد خرجي راه مرا بدهي ناگاه ديدم كه اين پولها ميان دستم ريخته شد.
(كرامات رضويه ج ۱ ص ۱۲۹).
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آرام_جانها
🔷 قسمت چهارم : نشانه امامت
🔹 مسیر شهر اهواز در گذشته یکی از راه های مهم برای ورود کاروان ها به ایران بود ، کاروان امام رضا (ع) با عبور از بصره از دروازه اهواز وارد ایران شد ...
🔹 بچه های عزیز ما هر شب براتون قراره با توجه به روز های پایانی ماه صفر سوال هایی راجب هجرت امام رضا (ع) بزاریم و شما با درست جواب دادن برنده جوایز ما شوید .
برای شرکت در این پویش عدد 1⃣ را به 3⃣0⃣0⃣3⃣ ارسال نمایید .