140268.mp3
2.57M
🟢 برنامه #جهاد_تبیین
🔸#قسمت_پنجم
با حضور #دکتر_علی_تقوی
با محوریت #واجب_فراموش_شده
🎙پخش از شبکه رادیویی خراسان رضوی
🔺پاسخ به #شبهه👇🏻
اجباری کردن حجاب باعث نفاق و دورویی مردم میشه، دیگه معلوم نمیشه کی واقعا معتقده و...!🧕🏻🙍🏻♀
______________________________
به کوروش به آرش به جمشید قسم
به نـقـش و نـگار تخت جمشید قسـم
ایــــران همی قلب و خون مـن اســــت
گـــرفــتـــه زجــان در وجـــود مــن اســت
بـــخــوانـیــم ایــن جـــمـلـه در گــوش بــــاد
چـــو ایــــــران مـــبــــاشــد تــن مـــن مــبــاد
صفحه
شاعران ایران زمین
.......:
@zandahlm1357
21.mp3
11.91M
☘️#درس_مثنوی
قسمت 1⃣2⃣
دفتر اول ، ابیات ۲۸۳ تا ۳۰۰
#استاد_رنجبر
22.mp3
12.38M
☘️#درس_مثنوی
قسمت 2⃣2⃣
دفتر اول ، ابیات ۳۰۱ تا ۳۱۸
#استاد_رنجبر
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
فصل نوزدهم ديه عقل ماده ۴۴۴ هر جنايتي كه موجب زوال عقل گردد ديه كامل دارد و اگر موجب نقصان آن شود ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فصل بيست و يكم ديه بينايي
ماده ۴۵۷ از بين بردن بينايي هر دو چشم ديه كامل دارد و از بين بردن بينايي يك چشم نصف ديه كامل دارد.
تبصره فرقي در حكم مذكور بين چشم تيزبين يا لوچ يا شب كور و مانند آن نمي باشد.
ماده ۴۵۸ هرگاه با كندن حدقه چشم بينايي از بين برود ديه آن بيش از ديه كندن حدقه نخواهد بود و اگر در اثر جنايت ديگر مانند شكستن سر، بينايي از بين برود
هم ديه جنايت يا ارش آن لازم است و هم ديه بينايي
ماده ۴۵۹ در صورت اختلاف بين جاني و مجني عليه با گواهي دو مرد خبره عادل يا يك خبره مرد و دو زن خبره عادل به اينكه بينايي از بين رفته و ديگر بر نمي گردد يا اينكه بگويند اميد به برگشت آن هست ولي مدت آن را تعيين نكنند ديه ثابت ميشود و همچنين اگر براي برگشت آن مدت متعارفي تعيين نمايند و آن مدت سپري شود و بينايي برنگردد ديه ثابت خواهد بود.
و هرگاه مجني عليه قبل از سپري شدن مدت تعيين شده بميرد ديه استقرار مييابد و همچنين اگر ديگري حدقه او را بكند ديه بينايي برجاني اول ثابت خواهد بود.
و هرگاه بينايي برگردد و شخص ديگري آن چشم را بكند، بر جاني اول فقط ارش لازم ميباشد.
ماده ۴۶۰ هرگاه مجني عليه مدعي شود كه بينايي هر دو چشم يا يك چشم او كم شده به ترتيب با آزمايش و سنجش با همسالان يا با مقايسه با چشم ديگرش به نسبت تفاوت ديه پرداخت ميشود و در صورتي كه از طريق آزمايش علم حاصل نشود از طريق قسامه اقدام ميشود.
ماده ۴۶۱ هرگاه مجني عليه ادعا كند كه بينايي او زايل شده و شهادتي از متخصصان در بين نباشد حاكم او را با قسامه سوگند ميدهد وبه نفع او حكم صادر ميكند.
تبصره قسامه براي كوري دو چشم شش قسم و براي كوري يك چشم سه قسم و براي كم شدن بينايي به نسبت كم شدن آن ميباشد اعم از اينكه مدعي به تنهايي قسم ياد كند يا با افراد ديگر.
قوانین کیفری....
https://eitaa.com/zandahlm1357
💥راهنمایی برای صدور سند مالکیت به وراث:
✅متصدی دفتر املاک پس از بررسی سوابق و احراز انحصار وراثت و سمت ورثه نسبت به مورث، خلاصه مفاد و شماره گواهینامه حصر وراثت را در ستون ملاحظات ثبت دفتر املاک مربوطه قید و در زیر ثبت اولیه ملک به نام وراث نسبت به سهام آنها برطبق ماده ۱۰۵ آییننامه قانون ثبت، ثبت میکند.
برطبق ماده ۱۲۱ آییننامه قانون ثبت برای هر یک از ورثه یک پیشنویس سند مالکیت تهیه کرده و حدود کلی ملک را در یکی از آنها قید و در بقیه به پیشنویس مزبور اشاره میکند و به همین ترتیب در دفتر املاک ثبت و در زیر هر سهم، به ثبت و صفحه حدود کلی که در آن نوشته شده است، اشاره میکند و پس از گواهی دفتر بازداشتی، پرونده را جهت امضا نزد مسئول مربوطه ارسال میکند.
مسئول مربوطه بعد از بررسی، کنترل و ملاحظه سوابق پیشنویس، اسناد مالکیت ورثه را امضا و دستور تحریر اسناد مالکیت جدید مشاعی و ابطال سند مالکیت اولیه را صادر میکند.
متصدی دفتر املاک حسب دستور مسئول مربوطه اسناد مالکیت جدید مشاعی را تحریر و سند مالکیت مورث را باطل و ضمیمه پرونده میکند.
در وقت مراجعه متقاضی پرونده جهت پرداخت بهای دفترچه اسناد مالکیت به حسابداری ارجاع میشود. متقاضی یا متقاضیان بهای دفترچه اسناد مالکیت را به حساب درآمد ثبت طبق فیش صادره از حسابداری نزد بانک ملی مربوطه واریز و نسخ لازم را به ثبت تسلیم میکنند.
آنگاه پرونده همراه با دفاتر املاک مربوطه جهت امضای ثبت دفاتر املاک و اسناد مالکیت تحریرشده نزد مسئول مربوطه ارسال میشود و او بعد از بررسی اجمالی، آنها را امضا میکند.
سپس پرونده جهت تسلیم اسناد به ورثه، به بایگانی ارسال میشود و در آنجا اسناد بعد از نخکشی، پلمپ و ثبت در دفتر تسلیم سند در قبال اخذ رسید و پس از احراز هویت به ورثه تحویل شده و پرونده در ردیف مربوطه ضبط میشود.
در صورتی که تاریخ فوت مورث قبل از سال ۱۳۴۶ باشد، چنانچه وراث گواهی معتبر مبنی بر پرداخت سهمالارث زوجه متوفی را ارایه کنند، سند مالکیت بدون استثنای سهمالارث زوجه به نام کلیه ورثه با توجه به گواهی حصر وراثت یا توافقنامه رسمی مستند به حصر وراثت صادر میشود.
در غیر این صورت با اقرار ورثه مبنی بر عدم توانایی پرداخت سهمالارث زوجه، نسبت به سهم زوجه سند صادر و تسلیم خواهد شد.
https://eitaa.com/zandahlm1357