19.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حکایت نوحهای که دلی و خارج از استودیو ضبط شد اما حسابی گرفت و معروف شد.
🎙حسین خلجی: جایی برای مصاحبه دعوت بودم و مجری مرا مداح قطعه معروف «سلام آقا» معرفی کرد و من متعجب شدم و پرسیدم مگر معروف است؟!
🏴 #محرم
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔻 توجه: درس تاریخ تطبیقی، مجددا از ابتدا شروع شده است. ✳ درس تاریخ تطبیقی 🎙 استاد مهدی طائب 🔹️ وی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
T021003.mp3
41.67M
🔻 توجه:
درس تاریخ تطبیقی، مجددا از ابتدا شروع شده است.
✳ درس تاریخ تطبیقی
🎙 استاد مهدی طائب
🔹️ ویژه علاقهمندان به تاریخ
🔹️ جلسه سوم
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
شورش خِرّيت بن راشد ناجى قبيلۀ بنى ناجيه در بصره مستقر بودند و در جنگ جمل در شمار ياوران پيمان شكنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هجوم عمروعاص به مصر
پيش از وقوع جنگ صفّين محمد ابن ابى بكر فرمانرواى مصر با گروهى از عثمانيان مصر كه با اميرالمؤمنين (عليه السّلام) بيعت نكرده بودند، درگير شد. پس از جنگ صفّين عثمانيان بر محمد بن ابى بكر دلير شدند و در برابرش ايستادند. حضرت على (عليه السّلام) پس از اطلاع از اوضاع مصر، مالك اشتر فرمانرواى ايالت جزيره (شمال عراق) را به فرمانروايى مصر تعيين كرد، زيرا براى ادارۀ امور آن ايالت و مقابلۀ با توطئهها از محمد بن ابى بكر كار آزموده تر بود.
جاسوسان معاويه خبر انتصاب مالك اشتر به فرمانروايى مصر را به او گزارش دادند. اين خبر براى معاويه گران آمد؛ زيرا از حكومت مالك بر آن خطه به شدت وحشت داشت. شايد اميرالمؤمنين (عليه السّلام) در نظر داشت خود از شرق و مالك اشتر از غرب معاويه را محاصره و كار او را يكسره كنند. معاويه با دسيسه و رشوه، خائنى را به مسموم كردن مالك واداشت. مالك پيش از رسيدن به مصر در ناحيۀ «قلزم» به شهادت رسيد.
معاويه سپس در اجراى سياست ضربه زدن به حكومت اميرالمؤمنين (عليه السّلام) و نيز وفاى به عهد خود با عمروعاص او را با لشكرى براى اشغال ايالت مصر روانه كرد.
محمد بن ابى بكر فرمانرواى مصر از اميرالمؤمنين (عليه السّلام) درخواست كمك كرد. حضرت كوفيان را به مدد طلبيد، اما آنها كوتاهى كردند و موقعى كه عده اى محدود (دو هزار نفر) بسيج شدند و حركت كردند، عمروعاص محمدبن ابى بكر را به شهادت رسانده بود و جسد مطهرش را در شكم الاغ مرده اى قرار داده و سوزانده و مصر را به تصرّف خود درآورده بود. سپاه كوفه پس از شنيدن خبر سقوط مصر، از ميانۀ راه بازگشتند.
هنگامى كه خبر شهادت مالك اشتر و محمد بن ابى بكر به اميرالمؤمنين (عليه السّلام) رسيد، سخت بر آن دو بى تابى كرد و افسوس خورد. در مورد مالك فرمود: زنان نوحه گر بايد بر مثل تو اى مالك گريه كنند، و
مانند مالك كجاست؟ و در غم محمد بن ابى بكر فرمود: او براى من فرزندى، و براى فرزندانم و فرزندان برادرم برادرى بود. [۱]
----------
[۱]: . نگاه كنيد به: تاريخ يعقوبى، ج ۲، ص ۱۹۴ و الغارات، ص ۹۲ و تاريخ طبرى، ج ۵، ص ۹۴ و مروج الذهب، ج ۲، ص ۴۲۰.
#تاریخ_تشیع
✍️استاد محمد حسین رجبی
https://eitaa.com/zandahlm1357
🔴ایا همه دنیا با دست غذا می خوردن الا هخامنشیان !!!😅
گروه پژوهشی آرتا
⤵️قابل توجه جاعلین تاریخ
➕قاشق مصری با طرح حیوانات
حدود ۴ هزار سال قبل از میلاد(بیش از ۳ هزار سال قبل از کوروش و هخامنشیان )
🔸جماعت باستان گرا میگن قبل از هخامنشیان همه با دست می خوردن 😅
گروه پژوهشی آرتا
صندلی طلایی زیبای مصری متعلق به توتعَنخآمون Tutankhamun فرعون مصری در ۱۳۰۰ سال قبل از میلاد
گروه پژوهشی آرتا
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
جدي ترين دشواريهايي كه دولت فعلي ميبايست با آن دست و پنجه نرم كند تاخت و تاز بلشويكها است. اين مش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
كابينه سپهدار، طرفداري از انگلستان و عزل افسر روسي
[۳]
انگرت در ۲۷ اكتبر ۱۹۲۰ مينويسد: «روز گذشته كابينه استعفا داد و سپهداراعظم قبول كرد كه دولت جديد را تشكيل دهد... اكنون انگلستان بر عزل كلنل استاروسلسكي پافشاري ميكند و خواستار در دست گرفتن كنترل نيروهايي است كه به سختي ميتوان آن را ارتش ايران ناميد... همسر اين كلنل يك بارونس آلماني است. استاروسلسكي يكي از دوستان نزديك شاه بوده و تاكنون كسي نتوانسته كه او را از سمت خود بركنار كند... از آنجا كه او بيش از اندازه به قماربازي ميپرداخت، براي منضبط ساختن افسران خود وقت چنداني نداشت؛ و همچنين گفته ميشود قسمت اعظم پولي كه براي سربازان مقرر ميشد، هرگز به دست آنها نمي رسيد... رئيس الوزراي جديد مردي شصت ساله است كه در سال ۱۹۰۳ مفتخر به كسب نشان شواليه از دولت انگلستان شده است. در سال ۱۹۱۵ وزارت عدليه و در سال ۱۹۱۶ وزارت داخله را برعهده داشت. او در كل از حاميان و دوستان انگلستان است؛ اما پيش از سال ۱۹۱۷، همواره در فكر برقراري ارتباط با روسها بود چرا كه بخش اعظم ثروت كلان او، املاكي است كه در گيلان قرار دارد. بدون شك حوادث بعدي بيش از پيش او را به سمت انگليسيها سوق داد تا از آنها بخواهد كه آرامش را به منطقه بازگردانند؛ همچنين گزارشها حاكي از آن است كه آيرونسايد عازم رشت شده است. ديگر اعضاي
----------
[۳]: محمدولي خان تكنابني معروف به سپهدار اعظم (۱۳۶۴-۱۳۴۵ ه ق)
كابينه نيز به زودي اعلام خواهند
شد. اوضاع تهران آرام است، اما شاه كه از فعاليتهاي عوامل بلشويك نگران است، از سفارت انگلستان خواسته كه امنيت او را تضمين كنند. » [۱]
----------
[۱]: تلگرام انگرت، شماره ۳۸، ۱۱۶۲/۰۰. ۸۹۱، مورخ۲۷ اكتبر ۱۹۲۰
✍محمد قلی مجد
@zandahlm1357